Giriş
(3)

bakaya işsizlik maaşı hk

veilofsin
Bakaya durumda işten çıkartılırsam işsizlik maaşı alabilir miyim? İşten çıkartılma nedenim askerlik gözükmeyecek.
Bakaya durumda işten çıkartılırsam işsizlik maaşı alabilir miyim? İşten çıkartılma nedenim askerlik gözükmeyecek.
0
veilofsin
(22.11.17)
işten çıkartılma nedeniniz ne gözükecek? işverenin belirli neden göstermeden feshi olacaksa alabilirsiniz.
0
benaslinda
(22.11.17)
Tazminat almama engel bir neden olmayacak. Benim merakım işsizliğe başvurduğumda işkurdan sen bakayasın alamazsın askere gitmen lazım derler mi
0
🌸veilofsin
(22.11.17)
hayır ikisinin alakası yok.
0
benaslinda
(22.11.17)
(2)

Uydunet/Kablo TV

amonaki
Hali hazırda oturma odasında kablo tv(teledünya) + uydunet kullanıyorum. Bu 2 liyi salona taşıyacağım. Salonda da oturma odası gibi duvardan gelen koaksiyel mevcut deneme amaçlı taşıdım tv yayını geldı fakat internet oturmadı. Bu işlem için teknik ekibin mi gelmesi lazım yoksa müşteri hizmtlerini ar
Hali hazırda oturma odasında kablo tv(teledünya) + uydunet kullanıyorum. Bu 2 liyi salona taşıyacağım. Salonda da oturma odası gibi duvardan gelen koaksiyel mevcut deneme amaçlı taşıdım tv yayını geldı fakat internet oturmadı. Bu işlem için teknik ekibin mi gelmesi lazım yoksa müşteri hizmtlerini arasam çözebilirler mi?
0
amonaki
(22.11.17)
modem için kendi ayırıcısını kullandınız değil mi? gelen kablodan tv ve interneti ayıran parçadan bahsediyorum. duvardan gelen kabloyu splitter'a takıp ondan çıkan uçları da frekansına göre vermeniz gerekebilir, bendeki tv ve data diye ayırıyor mesela.
0
gkhncnzdgn
(22.11.17)
@gkhncnzdgn evet evet splitter i takıp denedim ama internet oturmuyor bir türlü.
0
🌸amonaki
(23.11.17)
(2)

Döviz için hangi bankadan emir verebiliyoruz?

contavolta
istediğim şu; internet şubesinden diyeyim ki dolar 4,00 olduğunda 5k dolar sat. 3,85 olduğunda 10k al gibi mesela.teb, finans, garanti'de göremedim.yapabilen banka var mı? millet nasıl yapıyor?
istediğim şu; internet şubesinden diyeyim ki dolar 4,00 olduğunda 5k dolar sat. 3,85 olduğunda 10k al gibi mesela.

teb, finans, garanti'de göremedim.

yapabilen banka var mı? millet nasıl yapıyor?
0
contavolta
(22.11.17)
burya
(22.11.17)
kur x olduğunda haber ver servisi var. örneğin ing de ve enparada var.
0
inheritance
(22.11.17)
(3)

Yılbaşı gecesi Berlin

apolitikherif
Nasıl fikir sizce ne dersiniz?
Nasıl fikir sizce ne dersiniz?
0
apolitikherif
(22.11.17)
Güzel fikir
0
whoosie
(22.11.17)
kötü fikir. yılbaşı geceleri berlin pek de güzel olmuyor. kulüplere gitmek istesen ayrı eziyet olur, sokakta kalsan ayrı eziyet, havai fişek çılgınlığı da malum abartı seviyelerde oluyor. çevren varsa, birisinin ev partisi falan varsa olabilir ya da bir çatı bulunur orada arkadaşlarla takılırsın, kendin de havai fişek atarsın, atılanları izlersin...vs bu şekilde keyifli geçebilir, onun dışında almanya'da daha güzel yerler bulunabilir yılbaşı için.
0
soso
(22.11.17)
Christmas gunune (25 Aralik) kadar cok guzel christmas marketler kurulur berlinin bircok yerine, kalabalik olur sicak sarap icilir vs. Ama 31.Aralik-1 Ocak gecesi her yerde havai fisekler patlatanlar olur, alkol ile birlesince orta doguda savas olan bir sehirden farksiz olur, o gece bircok kisi yuzune gozune patlayici geldigi icin hastanelere duser, kapali mekanlarda yer bulunmaz, bircok dukkan kapali olur, christmas marketler de kaldirilmis olur. Brandenburger tor civari kutlamanin merkezidir genelde.
0
emrahday
(22.11.17)
(2)

Bu lens makineme uyumlu mu?

eskiden
Merhaba arkadaşlar canon eos 400d fotoğraf makinem var. ve yongnuo yn50mm f1.8 lens almayı düşünüyorum linki aşağıdahttp://www.hepsiburada.com/yongnuo-yn50mm-f1-8c-canon-uyumlu-lens-p-HBV000002HQWV?magaza=asya%20ithalatbu lens makineme uyumlu mu? problem yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar canon eos 400d fotoğraf makinem var. ve yongnuo yn50mm f1.8 lens almayı düşünüyorum linki aşağıda
www.hepsiburada.com

bu lens makineme uyumlu mu? problem yaşar mıyım?
0
eskiden
(22.11.17)
uyumlu ama o rakama çok rahat 2. el temiz canon 50mm 1.8 bulabilirsin.
tavsiye etmem
0
asbe
(22.11.17)
asbe +1
yongnuo sıfır alacağına 2. el canon 50 mm f1.8 bak.
0
amonaki
(22.11.17)
(11)

evli olmayan bir kadın ve bir erkeğin aynı otel odasında kalması

steve rogers
kız arkadaşımla otelde kalmayı planlıyoruz. diğerlerine göre nispeten ucuz bir otel bulduk, orayı aradım ve otel görevlisi evli değilseniz aynı odada kalamazsınız dedi. böyle bir hakları var mı?
kız arkadaşımla otelde kalmayı planlıyoruz. diğerlerine göre nispeten ucuz bir otel bulduk, orayı aradım ve otel görevlisi evli değilseniz aynı odada kalamazsınız dedi. böyle bir hakları var mı?
0
steve rogers
(22.11.17)
hangi şehir ?
0
devilone
(22.11.17)
afyon gibi duruyor ama bir ihtimal erzurum'da olabilir.
0
kubariye
(22.11.17)
Kaldığınız yere göre değişir:

Hatay öğretmenevinde kalamazsınız. Hatay'da X bir otelde kalabilirsiniz.
Didim'de leş bir otelde o.. muamelesi çektiler bu yüzden (işin kötüsü kuzenimle kalacaktık ertesi gün de kardeşim gelecekti. Her gece başka erkekle kalamazsınız dediler hala sinirliyim)

Neyse.. çok leş bir yer değilse sorun olmaz ama sinir bozmaya da gerek yok. Özetle arayın sorun derim ben :)
0
lcha
(22.11.17)
yer: adana
başka otellerde bu sorunu yaşamadık. sadece bu bahsettiğimde böyle oldu.
0
🌸steve rogers
(22.11.17)
Şöyle bir haber buldum:
www.hurriyet.com.tr

Burada da bir otelin verdiği yanıt var soruya:
www.tripadvisor.com.tr
0
monogram
(22.11.17)
Böyle bir hakları var mı?
Var.

Böyle bir hakları nasıl var, sebep?
Fuhuş sektöründe çalışanların uğrak noktası olmak istemiyorlar o kadar yoksa sizin ne yaptığınıza kimsenin karışma gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum.
0
kendi kendine yasayan yavrucak
(22.11.17)
Ucuz otellerde sıkıntı çıkarırlar. 1 gece kalacaksanız paraya kıyın.
0
gölgede aynı
(22.11.17)
evlilik cüzdanı isteme hakları yok, kültür ve turizm bakanlığının ilgili yönetmeliğine göre bu gayet açık. fakat işte bakanlık otellere "müşteriyi seçebilme" yetkisi tanımış, yani sizden her halükarda kimlik isteyecekler, çünkü adli bir olay olma ihtimaline karşı kimlik bilgileriniz emniyet müdürlüğüne gönderiliyor, bu genel bir uygulamadır bu arada kafanız karışmasın.

ancak dediğim gibi, hiçbir yetkiye dayanarak evlilik cüzdanını isteyemezler sizden. evlilik cüzdanı isteme hakları yok. sadece istemedikleri müşteriyi almayabilme özgürlükleri var hepsi bu. bilinen otellere ya da hostel gibi yerlere gidin, oralarda bu tip gerikafalılıklarla uğraşmazsınız.
0
vedatchilipeppers
(22.11.17)
Ozel mulk. Herkesi almak zorunda degil. Isterse sorabilir. Hos degil tabii, orasi ayri.
0
rusyalı kozmonot
(22.11.17)
var
0
eksimeksi
(22.11.17)
Fuhuş için ticari itibar demişlerde; aksini ispatlamaya geldim.

Ben değil, bi' arkadaşım diyor ki; bildiğiniz bütün marka otellerde bu tür ''ücretli tek gecelik ilişki'' hizmeti veren(ne kadar da kibarlaştırdım) kadınlar mevcut.

Yani meseleye biraz da gece klüplerinde kapıda bekleyen ve giyiminize kuşamınıza bakıp, beğenmezse önünüze gerilip ''buyrun'' diyen adamlar gibi yaklaşıyorlar.

Bu dünyada söylediğiniz ya da yaptığınız şeyin çok da bi' önemi yok, aslolan şey kim olarak söylediğiniz ya da yaptığınız.

Eğlence mekanlarının ne kadar kapıdan içeri kişi almama hakları varsa otellerin de o kadar hakları var.
0
mete kudur
(22.11.17)
(1)

Öğrenci Hastane Raporu

Barbaros59
Selam arkadaşlar, Hastalık raporunu fakülte sekreterliğine vermeden önce okuldaki sağlık hizmetleri birimine (revir) onaylatılıyor. Raporun oradaki hemşire tarafından önce deftere kaydı yapılıyor. Sonra da, doktor tarafından mühür basılıp, imzalanıp üzerine tarih atılıyor.Sorum şu;1- Sağlık hizmetle
Selam arkadaşlar,

Hastalık raporunu fakülte sekreterliğine vermeden önce okuldaki sağlık hizmetleri birimine (revir) onaylatılıyor. Raporun oradaki hemşire tarafından önce deftere kaydı yapılıyor. Sonra da, doktor tarafından mühür basılıp, imzalanıp üzerine tarih atılıyor.

Sorum şu;

1- Sağlık hizmetleri birimi, bu rapor sekreterliğe verildiği zaman sekreterlik veya diğer birimler tarafından aranıp rapor hakkında üzerindeki onaylandığını gösteren mühüre rağmen (raporun gerçekliği, defterde kaydı olup olmadığı hakkında vs şeyler için) teyit alınıyor mu? Yoksa üzerinde mühür olması yeterli mi?

2- Raporda değişiklik yapılıp fakülte sekreterliğine verilirse ve rapor üzerinde değişiklik yapıldığı anlaşılırsa cezası ne olur?
0
Barbaros59
(22.11.17)
evrakta sahtecilik, saglam bi disiplin cezasi -en az yarim donem uzaklastirma-
0
lanc
(22.11.17)
(2)

beyaz eşya

kozm
merhabalar, yaza evlilik planları için beyaz eşyayı şimdiden almak istiyoruz. Bosch veya arçelik olarak düşünüyoruz ilk etapta.. Sene sonu olduğu içinde oldukça uyguna alabileceğimiz, böyle çeviz veya indirimli ürünler veya yardımcı olan bayiler var mıdır tavsiye edebileceğiniz ? Toplu olarak mı yok
merhabalar,

yaza evlilik planları için beyaz eşyayı şimdiden almak istiyoruz. Bosch veya arçelik olarak düşünüyoruz ilk etapta.. Sene sonu olduğu içinde oldukça uyguna alabileceğimiz, böyle çeviz veya indirimli ürünler veya yardımcı olan bayiler var mıdır tavsiye edebileceğiniz ?

Toplu olarak mı yoksa aynı markadan kampanya kovalayıp tek tek almak mı daha mantıklıdır? Mesala ;
bosch'da www.bosch-home.com.tr şu model çamaşır makinesi indirimde fakat buzdolapları ve bulaşık makineleri şu an indirimde değiller. Nasıl yapalım?
0
kozm
(22.11.17)
Siemensten aldik 1 ay kadar once. Tv haric butun beyaz esyalar ve mutfak esyalari (kahve makinasina kadar) 12bin tuttu, tanidiktan aldim. Toplu almak bana daha mantikli geldi, hem zaman kaybi olmuyor ve vesileyle kura falan tutulup zam yemiyorsunuz, hem toplu indirim aliniyor. Sehir ankara bu arada.
0
hailtothethief
(22.11.17)
ben sadece çamaşır,bulaşık,buzdolabı ve fırın ihtiyacım var.
0
🌸kozm
(22.11.17)
(3)

black friday'den hoparlor alayim diyorum

jimicik
sunlarin hangisi iyi? varsa baska oneri de olur.https://www.aliexpress.com/item/T2-Waterproof-Bicycle-wireless-bluetooth-speakers-high-quality-portable-mini-sound-bar-mp3-player-speaker-with/32767517320.html?spm=2114.search0204.3.9.usvH9X&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10065_10151_1
sunlarin hangisi iyi? varsa baska oneri de olur.

www.aliexpress.com

www.aliexpress.com

www.aliexpress.com

www.aliexpress.com
0
jimicik
(22.11.17)
2. linktekini kullanıyorum, laptop hoparlöründen çok daha güçlü. sesi boyuna göre gayet yüksek, basları birazcık boğuk ama sorun yaratacak kadar değil.
3.5 mm girişi olsa iyi olurdu diyorum ben ama kablo hiç istemiyorum diyorsan sorun olmaz senin için.
şarjı ne kadar gidiyor tam ölçmedim, sürekli bilgisayara bağlı halde tutup 2 günde totalde 4 dizi bölümü izleyebiliyorum.
0
Bruce
(22.11.17)
kampa falan da goturecegim. sarj onemli o uyzden.
0
🌸jimicik
(22.11.17)
Eğer önemli olan şarj ise anker soundcore 24 saat

s.aliexpress.com

İkincisi de mifa a10 şarj süresi 15 saat

s.aliexpress.com
0
freebird5406_2
(22.11.17)
(2)

Kedi Otu (Catnip) Nasıl Kullanılır?

medre
İnternetten aldım. Baharat poşeti içinde kekik gibi bir şey. "Kediler deli oluyorlar da, çılgınca oynuyorlar da, oyuncağına sürün oynasın vs." yazıyordu nette ama benim kedim kedi otu sürdüğüm oyuncaklarına dokunmadı bile.Bu yemeğe koymalık kekik gibi görünen catnip ne olacak şimdi? Not: Direkt kokl
İnternetten aldım. Baharat poşeti içinde kekik gibi bir şey. "Kediler deli oluyorlar da, çılgınca oynuyorlar da, oyuncağına sürün oynasın vs." yazıyordu nette ama benim kedim kedi otu sürdüğüm oyuncaklarına dokunmadı bile.

Bu yemeğe koymalık kekik gibi görünen catnip ne olacak şimdi?

Not: Direkt koklatmadım ya da yere filan serpmedim. Oyuncaklarıyla oynasın diye oyuncağı batırıp çıkardım poşete.
0
medre
(22.11.17)
kadiotuna tepki verme olayi bazi kedilerde olmuyor malesef, genetik aileden geliyorsa var yoksa yok. bizimki de pek sallamiyor.
0
robokot
(22.11.17)
her kediye etkisi olmuyor +1,
en kötü ziyan olmasın diye sıkıntılı zamanlarda çayını yapmak için saklayabilirsiniz. melisa kantaron gibi sakinleştirici ve uyku düzenleyici etkisi var.
0
yuto
(22.11.17)
(3)

Macbook Pro Almaya Karar Vermiştim Ancak;

mete kudur
Öncelikle 1 kaç basit seviye sorum olacak, ardından da öneri yorum v.s1.si; benim sağa sola çok elim ayağım takılır, mıknatıslı şarj olayını kaldırmışlar mı ? (mıknatıslı olması şahane birşeydi)2.si; iPhone x v.s derken ekran köşesini kaldırıyorlar artık git gide, bunu bilgisayar için de yaparlar mı
Öncelikle 1 kaç basit seviye sorum olacak, ardından da öneri yorum v.s


1.si; benim sağa sola çok elim ayağım takılır, mıknatıslı şarj olayını kaldırmışlar mı ? (mıknatıslı olması şahane birşeydi)
2.si; iPhone x v.s derken ekran köşesini kaldırıyorlar artık git gide, bunu bilgisayar için de yaparlar mı bekleyelim mi biraz daha


Şimdi de bilgisayarı ne için kullandığım;

Öncelikle, benim için aslolan şey mobil'lik; yani, bilgisayarda olan herhangi bir aksiyonu telefondan da ulaşabilmeli kullanabilmeliyim. Apple bu iş için uygun gibi görünüyor(eski patronum, bu şekilde bilgisayar-telefon-saat kullanıyordu çok kolaylık sağlıyordu bu işler için)


Diğer konu ise, iş geliştirme üzerine akış diyagramları v.s çizen ve görsel yönlerine önem veren problemli bir insanım sanırım (mesela excel tablosunda benim için ilk 30 dakika hatta fazlası acaba, nasıl bir tablo oluştursam, renklerini ne yapsam, yazı biçimi ne olsa diye geçiyor, zaten devamında bunlara karar verince bilmediğim komut çıkana kadar kesintisiz sürdürebiliyorum) bunu sorduğumda da macOS uygulamaları daha görsel daha iyi demişlerdi ama bu konuda birşey bilmiyorum.


Bilgisayarda genel olarak internet, oyun(dota2 cs:go-zula tarzı oyunlar) ile film müzik ve office(bunu yukarıda anlattım) aksiyonuna giriyorum, mesela telefonda izlediğim bir videoyu tek tuşla bilgisayar ekranında açabileceksem ya da tam tersi olacaksa veya 3. parti bir medya oynatıcısı şak diye oynatacaksa bu benim için büyük bir avantaj. (samsung telefonlar arasında da group play vardı mesela onun gibi olsa)


Ve bunlarla birlikte bilgisayar kullanımım, internet oyun üzerine ancak mesela .cad programlarında(spesifik olarak autodesk'inkiler) bir şey lazım olduğunda bilgisayar donmamalı, hızlı refleks verebilmeli. Zaten kendi bilgisayarımdan bu işlere koşturuyorsam acil ve önemli bir durum var demek oluyor bu ve böyle durumlarda bilgisayar abukluk çıkarttığında kaldırıp duvara vurasım geliyor(zengin olunca yapılacaklar listemde var bu). Yani office ve .cad programlarıyla, yukarıda bahsini ettiğim oyunlarda bana problem çıkartmamalı.


Kafa karıştıran yerlere geliyoruz:

1- fiyat/performans. Öncelikle daha önce uzun yıllar mac kullandım ve os'u çok sevdim. yine kişisel bilgisayar alsam hep yine apple alırım diyorum/diyordum ancak henüz hanıma da jeep aldım hafta sonları onu kullanıyorum rahatlığına erişemediğim için, malesef bilgisayarımda lazım olan diğer şeyleri de yapmam gerekiyor. Bu noktada fiyat-performans için konu komşu hısım akraba - yok ya onu alma abi, onun yerine .... diye fikirlerle geliyor(hepsi de kendi bilgisayarları konusunda oluyor; şöyle anlar yaşıyoruz youtu.be)


2- macbook pro değil de macbook air ya da macbook alıp 2. bir bilgisayar alma fikri var


3-ya da macbook pro değil, macbook alıp kalan parayı da karı kızla(şaka şaka) alternatif yerlerde değerlendirmek üzere saklayabiliriz.


4-Macbook alıp note serisi kullanmak nasıl bir fikir olabilir bir de bu var tabi


youtu.be (macbook almamak için 5 neden shiftdelete.net videosu)



Ve çok da önem vermediğim konular;

Bunların dışında erp mi ne diyorlar, o tür programlar kullanabiliyorum, statik analiz programları lazım olabiliyor v.s ama ben bu tür şeylerin olmamasına razıyım. İş yönetimi ve akış diyagramı programları ile standart office'in alengirli renk ve yazı tipiyle autodesk ıvır zıvırı aradığım şeyler, bunlarda ve oyunlarda donmasın.



edit: 13'' olanlardan bahsediyoruz, büyük ekran taşımayı sevmiyorum 13'' iyi.
0
mete kudur
(22.11.17)
Mıknatıs yok artık evet ama sürekli takılıyorsan o daha iyi aslında, bilgisayarı yerde bulabilirsin yoksa. Ekran köşesi falan kalkmaz on sene daha.

Air alma ekran çöp, çözünürlük çok düşük. Evet telefondaki şeyi direkt bilgisayarda oynatabilirsin.

Öpsen donmaz, çok uğraşman lazım. Ama pro dışındakilerin işlemci gücü düşük, bir şey diyemem.
0
i was made for you
(22.11.17)
valla 2010 pro var taş gibi. bu süreçte 3 windows laptop cortladı, sonuncuda üretici ve satıcıyı mahkemeye verdim, seneye duruşma var.

Kredi çekip pro aldım, pişman değilim. en azından 5 sene kafam rahat, geçen senenin modellerinin fiyatları düşüyor yenisi çıkınca.

Alfred var, bettertouchtool var, paste 2 çıkmış yeni, baya üretkenliği arttıran şeyler var. oyun falan pek bilmem işim olmuyor artık.
0
passion rules the game
(22.11.17)
ekran inceliği olayı dell xps’te falan var, mbp için olur mu bilmem, altında telefon gibi donanım yok sonuçta.
0
passion rules the game
(22.11.17)
(10)

saadet zinciri kurmak yasak mı?

ayrıl coco
mesela birisi bana dedi ki sistemime 20tl'ye üye olunuyor. bana 5 kişi getir sana 40 tl vericem. böyle bir saadet zinciri oluşumu türkiyede veya dünyada yasak mı yoksa bir sakınca yok mu?
mesela birisi bana dedi ki sistemime 20tl'ye üye olunuyor. bana 5 kişi getir sana 40 tl vericem.
böyle bir saadet zinciri oluşumu türkiyede veya dünyada yasak mı yoksa bir sakınca yok mu?
0
ayrıl coco
(22.11.17)
www.dunya.com

Böyle bir haber var. Ben de bunun kanunen suç sayıldığını duymuştum. Dünyadaki durumu bilmiyorum.
0
monogram
(22.11.17)
6502 sayılı kanunun 80. Maddesi şu hükmü getirmiştir:

“Bu Kanunun 80 inci maddesine aykırı olarak piramit satış sistemini başlatan, düzenleyen veya toplantı, elektronik posta veya diğer birçok kimsenin de katılımını sağlamaya elverişli yöntemlerle yayan veya böyle bir sistemin diğer bir şekilde yayılmasını ticari amaçlarla destekleyenler hakkında 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanır.”

Kaynak: www.webunya.com

Su ulkelerde illegal:

en.wikipedia.org

Ama cogunda bir arka kapi bulunuyordur eminim. Amerika'da guya yasak ama network marketing mantigini biraz modifiye ederek bu ielsri yapan dev firmalar mevcut oldugunu biliyorum. Amway falan var, hatta simdi aradim Turkiye'de de varmis Amway ama isletebiliyorlar mi bilmiyorum.
0
robokot
(22.11.17)
yassah
0
nrmnm
(22.11.17)
arka kapi bulunuyor dedikleri gibi, www.nkariyer.com surdan gorebilirsiniz top-100 listesini. turkiye'de de faaliyette olan firmalar var aralarinda gayet. iyi avukatlariniz varsa borsada bolca islem goren bir network marketing sirketi bile olabilirsiniz, gostermelik ticaret de yaparsiniz biraz falan.
0
hjarteblod
(22.11.17)
amacım öyle şirket kurmak, milleti dolandırmak vs değil. sadece bir internet girişimi düşünüyordum ama ne kadarı suç, hangi ülkelerde sıkıntıya girerim bilemedim ondan sordum.
0
🌸ayrıl coco
(22.11.17)
Organik temizlik ürünleri üretiyormuş gibi yapıyorsun.
şu doldurup veriyprsun piyasaya. Üye, platin üye, gold üye diye gaz veriyorsun al sana yasal saadet zinciri.
0
neymis
(22.11.17)
benim yapmayı düşündüğüm şey bitcoinle olacak. o durumu nasıl kurtarırım? ortada bir mal olmayacak yani.
0
🌸ayrıl coco
(22.11.17)
btc ile odeme alip yapacaksan herhangi bi ulkede degil uluslararasi calisabilirsin zaten, wallet senin kontrol senin. daha fazla detay vermiyim ozendirmekten iceri almasinlar.
0
hjarteblod
(24.11.17)
evet ama sonuçta hosting bir ülkede olacak. bir de bu çiftlik mi ne bişi var o da saadet zinciri gibi ama ona neden bişi olmuyor?
0
🌸ayrıl coco
(26.11.17)
ne kadar kisiyi, ne kadar uzun sure, nasil yollarla "rahatsiz ettigine" gore degisir o pesine dusme ve dolayisiyla hosting olayi.

ciftlikbank kibris'ta kurdu sirketi. gostermelik ciftlik miftlik aciyorlar luleburgaz'da vesaire. turkiye'de zaten faaliyet gosteren bi ton network marketing, ponzi vs var, devlet ancak birkac yil sonra pesine dusuyor bunlarin. o surede parayi toplayan topluyor. bir de biraz kilif bulursan daha uzun sure dayanabiliyorsun; yok ben inek aliyorum falan filan.
0
hjarteblod
(26.11.17)
(4)

ankara'dan kuyu kebabi yemeye kastamonu'ya

eskidim
gidelim diyoruz. taskopru'de yenirmis sanirim. eger otobusle gidersek surec nasil olucak merak ettim. bi de nerede yemek gerekir? otobus taskopruye gidiyor mudur yoksa garda inip dolmus vs baska bi aktarma mi oluyor?
gidelim diyoruz. taskopru'de yenirmis sanirim. eger otobusle gidersek surec nasil olucak merak ettim. bi de nerede yemek gerekir? otobus taskopruye gidiyor mudur yoksa garda inip dolmus vs baska bi aktarma mi oluyor?
0
eskidim
(22.11.17)
Taşköprü'yü bilmem ama asıl kuyu kebabı biraz daha ileride Cide'ye bağlı Soğuksu'da yenir. Her Perşembe yapılır.

Taşköprü diyorsanız: www.youtube.com
www.facebook.com

ps: Cideliyim.
0
teknikekip
(22.11.17)
Sinop boyabat otobusleri taskopru'den geciyor. Kastamonu merkeze giderseniz taskopru dolmuslari otogardan kalkiyor, 1 saat kadar suruyor. Kuyu kebabi icin taskopru giristeki isiklarda benzinligin yaninda bir lokanta var adini unuttum, orayi deneyebilirsiniz. Ana yol uzerinde.
0
hailtothethief
(22.11.17)
cide soğuksu +1
0
nobrans
(22.11.17)
Mart-Nisan gibi başlayıp, Eylül-Ekim gibi kuyu kebabı işini kaldırıyorlarmış. Bu aylar dışında bulmak zormuş. Arayıp bunu öğrendim, bilginiz olsun.
0
teknikekip
(23.11.17)
(1)

Windows 10'da 'Görev Çubuğu'ndaki simgelere tıklanmıyor

nurani
Başlat Menüsü, Windows'u Ara ( namıdeğer 'bul' yani ), Ses vs. tıklanmıyor.Google'da aradım bir kaç yöntem buldum ( komutlar paylaşmışlar ) hiç biri sorunumu halletmedi. İşin ilginç tarafı, Alt+F4 yaparak oturumu kapatıp açtığımda düzeliyor. E ben sürekli PC yi açtığımda bunu yapmak istemiyorum hali
Başlat Menüsü, Windows'u Ara ( namıdeğer 'bul' yani ), Ses vs. tıklanmıyor.
Google'da aradım bir kaç yöntem buldum ( komutlar paylaşmışlar ) hiç biri sorunumu halletmedi.
İşin ilginç tarafı, Alt+F4 yaparak oturumu kapatıp açtığımda düzeliyor. E ben sürekli PC yi açtığımda bunu yapmak istemiyorum haliyle.

Açıkçası bugün çok sinirlendim. Ben ki çok dikkatli bir Windows kullanıcısıyım. ( bilirsiniz o tipleri ) Ancak bu saçmalıktan sonra, beni Linux yüklemekten alıkoyan tek şey bir iki programdır şu saçmalık işletim sisteminde.

Ya arkadaş koca Windows 10'da Görev Yöneticisi'nde bir simgeye tıklanamaması ne demektir ya, soruna bak ! Sorun dediğin 'adam' gibi olur. Gelde çıldırma.

Nedir bunun alameti farikası, var mıdır çözen..

Edit: Bu arada büyük güncellemeyi yapmıştım. Büyük güncellemeden bi 7, 8 gün sonra bu sorun oldu. Büyük güncellemeyle alakası yok gibi, bilemedim.

Edit 2: Hesap ayarlarından, 'Bunun yerine bir microsoft hesabı ile oturum aç' aç diyerek ( her ne kadar içime sinmesede ) sorunu çözdüm. Ancak Yerel Hesab'a dönersem sorun devam eder mi bilemiyorum. Şimdilik bu şekilde devam.

Edit 3: (git: www.youtube.com Sorunumu bu dayıyı izleyerek kalıcı olarak çözdüm. Yerel Hesab'a dönim veya dönmim farketmiyor, sorun çözüldü.

Ancak ilk seferde komutu Powershell'e girdiğimde ilerleme olmamıştı. (bkz: Adwcleaner) programı ile PC'yi taradıktan ve yeniden başlattıktan sonra komut işlevini tam anlamıyla yerine getirdi. Yani videodakinin aynısı oldu.

Edit 4: Bir kaç gün sonra aynı sorun yine başgösterdi. Microsoft'un sitesinden okuduğum bir yazıda, Antivirüs programını silin vs. yazıyordu.
Ulan dedim hadi bunuda denim, " ne alakaysa " diyerekten. Sildim ve düzeldi. Yerine başka bir Antivürüs programı yükledim. 4 gündür sorun yok.
0
nurani
(22.11.17)
Büyük güncelleme geldi. Onu yaparken kasıyor olabilir. Ayarlar'dan güncellemeye girip kontrol edin.
0
teknikekip
(22.11.17)
(6)

Hangi Linux Sürümü

shotcrete
Evde atom işlemcili 1GB RAM'li eski bir minibook var. Annem internete girmek için kullanıyor. Arada bir de word lazım oluyor o kadar.Oldukça ağırlaşmıştı. W7 Starter kurdum ama çok ağır hala. Linux sürümlerinden birini kurayım dedim. Tavsiye edebileceğiniz bir dağıtım ve arayüz var mıdır? Cihazı kas
Evde atom işlemcili 1GB RAM'li eski bir minibook var. Annem internete girmek için kullanıyor. Arada bir de word lazım oluyor o kadar.
Oldukça ağırlaşmıştı. W7 Starter kurdum ama çok ağır hala. Linux sürümlerinden birini kurayım dedim. Tavsiye edebileceğiniz bir dağıtım ve arayüz var mıdır? Cihazı kasmasın, sorun çıkarmasın yeterli.
0
shotcrete
(22.11.17)
hocam
ram i yükselt 2 yap
model yaz bakalım
bir de ssd al hocam lütfen 120 gb lik al ver kullansın kadin
0
kingcyrax
(22.11.17)
@kingcyrax
hocam geçici olarak kullanıyor zaten. değişecek. o yüzden gerek yok şimdilik.
0
🌸shotcrete
(22.11.17)
Ubuntu veya Linux Mint olabilir.
0
mrmlq
(22.11.17)
o zaman ram + win 7 hocam
upgrade leri kapatıcaksın bir de
akacaksın
0
kingcyrax
(22.11.17)
android x86 bence daha iyi. denemedim ama yorumlar genelde olumlu.
0
izole
(22.11.17)
temel linux bilginiz varsa, fazlaca kisisellestirilebildikleri icin gentoo ya da arch linux daha dogru bir tercih olacaktir.
0
tropizma
(23.11.17)
(6)

kırık yeri kalp seviyesindnr yüksekte tutmak?

Cursed Chico
iyileşirken de gerekkli mi, bir bilgi bulamadım.
iyileşirken de gerekkli mi, bir bilgi bulamadım.
0
Cursed Chico
(22.11.17)
sismemesi ve agrimamasi icin yukarida tutabilirsin, ancak pihtilasma ve damar tikanikliklari olmamasi icinde arada hareket ettirmen iyi olur
0
hacilaklak
(22.11.17)
www.medikal-saglik.com

böyle bir şet takılı diyelim. diğer parmakları oynatmak etkiler mi? ve o atelli parmağı, kırık yeri kullanmadan oynatmk?
0
🌸Cursed Chico
(22.11.17)
diğer parmakları da mı oynatmamak? 1 aydır diğer parmakları oynarmıyordum. atel değişti. tüm parmaklar donmuş arada hareket ettirmeme rağmen.
0
🌸Cursed Chico
(22.11.17)
www.nhs.uk

benimji mallet finger.

It's very important that the end of your finger doesn't bend during the time it's splinted because it may slow down healing and reduce the effectiveness of the treatment.
The middle joint of the finger is left free so you can continue to move it to prevent any stiffness developing.


parmağı komple oynatırsam tendon kopan yeri oynatmamıiş oluyorum da yine de deri geriliyor, etkiliyor sanki. Aynı şekilde diğer parmakları da oynatınca deri geriliyor.

ilk 1 ayki gibi tüm eli sabit tutmaya geri döneceğim galiba tekrar.
0
🌸Cursed Chico
(22.11.17)
www.venturaorthopedicsurgeon.com

burdaki vidyosaki 1.15teki oynatmatı kastediyorum. bir daha sabredeceğim gibi.
0
🌸Cursed Chico
(22.11.17)
atel varken diğer parmakların etkisi çok yok ama yumruk yaparken tüm parmaklar kasılır. ortak sinir kaynaklı olduğundan.

prmak kasılması etkiler mi ki tendom iyilşmesini
0
🌸Cursed Chico
(23.11.17)
(3)

bunaldım

ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak
1 nisandaki yds için irem yayıncılık suat ve rıdvan hocaların takım satılan iki kitabını aldım ama hem gramer kitabını okurken hem de diğerini okurken boğuluyorum, çok yoğun geliyor, ingilizceyle aram hep iyiydi ama şaşırdım kaldım. bir yandan da ales'e çalışıyorum ikisi yıpratıyor, neler yapabiliri
1 nisandaki yds için irem yayıncılık suat ve rıdvan hocaların takım satılan iki kitabını aldım ama hem gramer kitabını okurken hem de diğerini okurken boğuluyorum, çok yoğun geliyor, ingilizceyle aram hep iyiydi ama şaşırdım kaldım. bir yandan da ales'e çalışıyorum ikisi yıpratıyor, neler yapabilirim? neler önerirsiniz?
0
ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak
(22.11.17)
1 seneden fazla hem de full time işte çalışırken bu tempoyu yapmaya çalışıyodum. Yapmayın.
Tavsiyem hangisi daha öncelikli ona karar vermeniz ve tek ona odaklanmanız. Suat rıdvan hocaların kitapları insanı şok ediyor doğru ama iyi özümsendiğinde yds için ideal kitaplardan. Ancak bu kitaba çalışırken ingilizceyi unutmamak için Cesur Öztürk Building Skills ile pekiştirin, bu kitapta kelime ezgersizleri daha çoktu diye hatırlıyorum.
Kolay gelsin.
0
hepbirarayış
(22.11.17)
@hepsibirarayış teşekkür ederim ama maalesef ikisine de hazırlanmam gerek çünkü yüksek lisans başvurularında ikisi de isteniyor :(
0
🌸ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak
(22.11.17)
ales çoğu üniversitede %50 etkili, tavsiyem ona ağırlık vermen olur.
0
hepbirarayış
(22.11.17)
(1)

Elektrikli ısıtıcı

solenkol
Çok sorulmuş ama tekrardan güncel ben soruyum bir de. Salonum biraz geniş ve kombiye en uzak oda. Isınana kadar cok süre geçiyor, zaten evde akşam az vakit geçiriyorum. İyi bir elekrikli ısıtıcı önerir misiniz?
Çok sorulmuş ama tekrardan güncel ben soruyum bir de. Salonum biraz geniş ve kombiye en uzak oda. Isınana kadar cok süre geçiyor, zaten evde akşam az vakit geçiriyorum. İyi bir elekrikli ısıtıcı önerir misiniz?
0
solenkol
(22.11.17)
alternatif sunayım, ikinci el inverterlı klima. pişman olmazsınız
0
kisa
(22.11.17)
(5)

İstanbul yol sorusu

kayranin kedisi
Sabiha Gökçen Havalimanından mı İTÜ'ye (Süleyman Demirel Kültür Merkezi) geçmem daha kolay yoksa Pendik Hızlı Tren Garından mı? Bilet fiyatları aynı. Metrobüse hiç binmediğim için metrobüs bir ulaşım seçeneği değil. Hangisi seçeyim ve nasıl gideyim? Valiz yok.
Sabiha Gökçen Havalimanından mı İTÜ'ye (Süleyman Demirel Kültür Merkezi) geçmem daha kolay yoksa Pendik Hızlı Tren Garından mı? Bilet fiyatları aynı. Metrobüse hiç binmediğim için metrobüs bir ulaşım seçeneği değil. Hangisi seçeyim ve nasıl gideyim? Valiz yok.
0
kayranin kedisi
(22.11.17)
İTÜ maçka mı ayazağa mı? Valiz var mı yok mu?
0
whoosie
(22.11.17)
metrobüse hiç binmemekten dolayı ulaşım seçeneği olmaması durumu çok saçma gelmekle birlikte zaten ona gerek yok. metroyla marmaraya gelin oradan yenikapıya geçin oradan da yine metroyla itü durağında inin.
0
biergarten
(22.11.17)
sabiha gokcen'den levent'e havabus ile gecip, leventten de taksi/metro ile ituye ulasabilirsiniz.
0
lanc
(22.11.17)
lanc için +1
0
kisa
(22.11.17)
metroya da binebilirsiniz leventten, saat durumuna gore taksi de eziyet olabilir.
0
kveldulv
(22.11.17)
(19)

kedi icin isigi acik birakiyor musunuz?

jimicik
Sabah cikiyorum, aksam geldigimde karanlik olmus oluyor ev. bazen de gec geliyorum. kedi 4-5 saat karanlikta takilmis oluyor. ev sogumasin diye pencereyi kapali tutuyorum artik. yazin pencereyi acik birakiyordum, disarda geziyordu veya pencere pervazina tunemis oluyordu.
Sabah cikiyorum, aksam geldigimde karanlik olmus oluyor ev. bazen de gec geliyorum. kedi 4-5 saat karanlikta takilmis oluyor.

ev sogumasin diye pencereyi kapali tutuyorum artik. yazin pencereyi acik birakiyordum, disarda geziyordu veya pencere pervazina tunemis oluyordu.
0
jimicik
(22.11.17)
Kediler karanlıkta gayet iyi görüyorlar, gerek yok bence. Tülün arkasından dışarıyı izleme alışkanlığı varsa perde-panjur vs kapatmayın yeter.
0
kobuzchu kiz
(22.11.17)
Hayır, önların gözü bizim gibi değil epey görüyorlar zaten. Hayvanın karanlıktan rahatsız olduğunu sanmıyorum, gözünü ona göre ayarlıyor.
0
kayranin kedisi
(22.11.17)
Karanlıkta kalacaksa yani geç döneceksek ışık bırakırız, tv de her daim açık ses olsun diye. Karanlıkta çok iy görüyorlar ama ben yine de kendini kötü hissetmesin diye bi odada ışık bırakırım
0
neferkitty
(22.11.17)
televizyonu açık bırakıyorum
0
aşksız prens
(22.11.17)
tv yok. pc acsam onun da ustune oturur kesin.

radyo mu alsam aceba?
0
🌸jimicik
(22.11.17)
Ucuz radyo alın :)
0
kendi kendine yasayan yavrucak
(22.11.17)
Ben bırakmıyorum ama eşim bırakıyor korkmasın diyeymiş :)
erkekler kimi zaman bizden daha ince düşünüyorlar
0
esmeralda
(22.11.17)
17 yıldır evimde sürekli kedi ya da kediler oldu . perdeler ve hava çok soğuk değilse bir pencere açık duruyorlar sürekli hem hava gelsin hem de dışarıda olduğu kadar ışık . bu yeterli .
pencerede kilitli sineklik var bu arada metal olanlardan asla açamazlar.
0
devilone
(22.11.17)
benim evde kuş ve kedi var, ışığı açık bırakıyorum evet.
0
nice tnetennba
(22.11.17)
pancuru mutlaka açıyorum, koridorun ışığını ve tv de açık bırakıyorum. belki onun umrunda değil ama en azından benim içim daha huzurlu oluyor:)
0
oscar
(22.11.17)
kedigiller karanlıkta görmek için mükemmel gözlere sahiptir. gözleri insandan 8 kat daha fazla ışık alabilir. aşırı ışıktan rahatsız olurlar
0
asbe
(22.11.17)
Tamamen karanlık bir ortamda kedinizin görmesi mümkün olmayacaktır. Bu efsane muhtemelen kedilerin çok düşük ışık düzeylerinde daha iyi görebilmeleri nedeniyle ortaya çıkmıştır.
0
qazwsx
(22.11.17)
Koridorun loş aydınlatmasını açık bırakıyorum. Hem görsün hem de birisi üzerine basmasın diye.
0
Lim5
(22.11.17)
evet çünkü evdeki kedi tırlak, kediler karanlıkta görebiliyor olsa da ortalığı kaldırıyor.
0
pinkpeony
(22.11.17)
Ben de aynı soruyu sorucaktım. Evde boş oda var, uyurken oraya alıyorum ve odanın ışığını sabaha kadar açık bırakıyorum karanlıkta kalmasın diye.yanlış mı yapıyorum acaba.
0
gunbatimi
(22.11.17)
şu gece lambalarını değerlendirebilirsiniz. hava kararmaya başlayınca kendi yanıyor. 1 watt çekiyor. ışığı bi kedi için fazlasıyla yeterli.

www.hepsiburada.com

@gunbatimi
uyurken sorun olacağını sanmıyorum ama böyle gün içinde karanlıkta sessizlikte çok bırakmamaya çalışıyoruz.
0
aşksız prens
(23.11.17)
@gunbatimi bence çok da doğru değil hayvanı bütün gece aydınlıkta bırakmak, zaten yapay aydınlatmayla biyolojik saatlerini alt üst ediyor olabiliriz.

@qazwsx tamamen karanlığı kim kaybetmiş de biz bulalım, okulun karanlık odasını ışıktan yalıtmak için kırk takla atıyorduk, kalın kadife perdeler, çift kapılı giriş, kapının altında koyu renk sünger vs.

Dışarıdan biraz ışık giriyorsa yeter kediye, girmiyorsa yukarıda önerilen gibi az ışıklı bir gece lambası yeter yine.
0
kobuzchu kiz
(23.11.17)
Bıcırık yatarken ışıktan rahatsız oluyor, ona rağmen gece lambasını açık bırakırım, hem yattığı odada olmadığı için rahatsız olmuyor hem de eğer gezmek, mama yemek isterse Ve kötü hissetmemesi için hafif ışık var. Sizin yerinizde olsam aranın lambasını açık bırakırım.
0
mslny
(23.11.17)
hımm.hafif loşlukta bir gece lambası daha mantıklı gibi. çok teşekkür ederim.
0
gunbatimi
(23.11.17)
(26)

Kaç paranız olursa çalışmazsınız?

bezginbekir
Ben ev kirası, taksi plakası, vs ile geçinmek istiyorum. çalışmak istemiyorum. böyle düşünen varmı? kaç paranız olursa böyle düşünürsünüz
Ben ev kirası, taksi plakası, vs ile geçinmek istiyorum. çalışmak istemiyorum. böyle düşünen varmı? kaç paranız olursa böyle düşünürsünüz
0
bezginbekir
(22.11.17)
4 - 5 bin lira gelirim olsa, kendi evimde otursam calismam.
0
baldur2
(22.11.17)
her ay net 3000 gelsin bana yeter.kiram yok.
0
since1907
(22.11.17)
kira hariç 5 bin yeter. ama dayanamam freelance tadımlık bir şeyler yaparım yine de. çalışmadan para yemek ne ya arap gibi.
0
sir gawain
(22.11.17)
yeterli miktar var geçinip gidiyoruz, hiç çalışmadım.
0
sta
(22.11.17)
Bununla ilgili "four percent rule" şeklinde araştırma yapabilirsiniz çok güzel bir literatür oluşturulmuş.
0
turkuaz
(22.11.17)
aylık 2000 dolar işimi görür.
0
zgrydn
(22.11.17)
kaç param olsa çalışırım. öyle evde karpuz gibi yatarak hayat mı geçer?
0
babilbaligi
(22.11.17)
@babilbaligi öyle de bir güzel geçiyor ki.
0
sta
(22.11.17)
kendi evim + ayda 4bin. hatta 3 de yeter.
0
jimicik
(22.11.17)
ben hep çalışırım ama sevdiğim işi yaparım.
0
basond
(22.11.17)
7 bin kira geliri.Çalıştım, baya da yükseldim,zirvede bıraktım. Şu an bi kaç proje üzerinde freelance çalışıyoruz,seyahat ediyoruz etc.Çalışmak zorunda olmamak çok iyi.Zaman da güzel geçiyor, evde yatmak olarak düşünmeyin.
0
basubadelmevt
(22.11.17)
Kira odemeden net 10 bin gelirim olsa calismam
0
rusyalı kozmonot
(22.11.17)
Tütün ve makara fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle 400. Normalde 250'ye tamamdım. Kira, yiyecek, yakacak vs. hariç tabi. Duyurudan herkes aylık 3-5 lira ateşlese krallar gibi yaşarım mesela ben.
0
IncredibleMau
(22.11.17)
araba + ev + 10-12 bin aylık gelir.
0
washe
(22.11.17)
çalışmadan geçinmek için ev benim olmalı ki kira vermeyim,
bu işin arabası vergisi var,
evde boş boş oturamam, gezmek isterim bunun giderken yol parası, gittiğinde yediğin yemeği, gittiğin yerde yaptığın işler var
boş boş sağda solda takılmak da olmaz, bir hobi bulurum veya değişik kurslara kayıt olurum bunun parası var...
tatil planları yaparım, çalışmıyorum ya erken indirimlerden deli gibi yurtdışında oraya buraya bilet alırım (döviz bu kadar artmayaydı iiydi)
bana ayda min £3000 gelse çalışmam
0
part time pollyanna
(22.11.17)
Ayda 6 7 bin gelirim, evim, arabam ve yazlığım varsa çalışmam.
0
teoridefeminist pratiktegeysa
(22.11.17)
Fakir avuntusu çalışmam demek, bak bakalım zengin olan insanlar çalışmıyormuymuş.

İnsanlar doğası gereği doyumsuz, onlar hayal hep işte.
0
arockm
(22.11.17)
Bu soru daha önce soruldu. Hep çalışırım. Mesleğim sadece maddiyat için yapılacak iş değil. Manevi yönüne de paha biçilmez.
Uzun süre evde yatınca sıkılıyorsun. İnternetin sonuna geliyorsun. Birlikte takılacak insan olmuyor. Eşin çalışıyor, çocukların okula gidiyor. Zenginlerin eşlerine bak hepsi dernek faaliyetlerine katılıyor. Emekliler sıkıntıdan patlıyor. Bütün gün şehri turluyorlar. Ekmek alma bahanesiyle 3-4 ilçe değiştiriyorlar.
0
Lim5
(22.11.17)
geçimimi sağlayacak kadar gelirim olsa çalışmam diyemiyorum çünkü iş geçimle bitmiyor. araba eskiyor telefon eskiyor vs. hadi telefon elektronik giyim geçimin içinde gider olsun diyelim ama yine olmuyor, zira 3-5 yılda bir arabayı değiştirmek ve çalışmıyorsam gezmek tatile çıkmak gibi isteklerim olacak. yoksa emekliye bağlarız.

çalışmak isterim ama geçimimi sağlamak için değil. yani bir gelirim olsa onunla rahatça geçinebilsem yine çalışmak isterim. sevdiğim işte belki sevdiğim hobi üzerine çalışmak. en zoru geçinmek için çalışmak zorunda olmak.
0
vassal
(22.11.17)
Ev benim olsun, 5k kesin kira gelirim olsun basarim istifayi.
0
brad pitt
(22.11.17)
maaş dememişsin, kaç paranız olursa demişsin; o yüzden 5 milyon yeter diyeceğim. ev+araba alıp kira gelirinin ölene kadar tatmin etmesi için yeterli bir miktar.

bu arada insanlar çalışmamayı niye evde malak gibi yatmak diye anlıyorlar, boş zamanda sadece malak gibi mi yatılıyor? ben çalışmasam hobilerime manyak zaman ayırırım, gayet düzenli spor yapar beslenirim ve deli gibi gezerim.
0
Bruce
(22.11.17)
15 milyon
0
gozu acik sevisen yahudi
(22.11.17)
ayda 10bin gelse, oturduğum ev de benim olsa ömrüm boyunca çalışmam. neden çalışayım ki? kitap okurum, spor yaparım, film izlerim ajdjdd.
0
nice tnetennba
(03.12.18)
5 BİN
0
alt4y
(03.12.18)
günümüzün 3.000 lirasına denk gelen bir maaş/aylık ömür boyu elime geçecek olsa çalışmam. (kira giderim olmayacak)

toplam ne kadar paran olsa çalışmazdın dersen, aylık 3000+ kira geliri getirebilecek daireleri almama yetecek param olsa yeter. en az üç tane 500.000 liralık evim olsa gelir sanıyorum. o da 1.500.000 lira.
0
tabudeviren
(03.12.18)
10 bin TL x 300 = 3 milyon TL sahibi olsam çalışmasam da olurdu.
0
turkuaz
(03.12.18)
(3)

Yeşil pasaport çıkış izni

peggy
Yeşil pasaportlular için yurt dışına çıkışta kurumdan alınması geren izin kalkmış diye duydum.Kurumdaki müdür de kalktığını söyledi. Ama emin olamıyoruz.Kesin bilgi midir?
Yeşil pasaportlular için yurt dışına çıkışta kurumdan alınması geren izin kalkmış diye duydum.

Kurumdaki müdür de kalktığını söyledi. Ama emin olamıyoruz.

Kesin bilgi midir?
0
peggy
(22.11.17)
14 kasımda kalktı
0
gameofannen
(22.11.17)
Kesin bilgi. Yesil pasaportlu bir yakinim kurumundan guvenlige dair bir yazi ya da izin almaksizin seyahat yapti 18 kasim gunu.
0
lamira
(22.11.17)
mikahakkinen
(22.11.17)
(5)

Mudo alınan ceketi değiştirmek

jamiro
Evde bir kez denenmiş, etiketleri sökülmemiş, halde duran ceketi kaç gün içinde değiştirmem gerekir? Rengi mağazanın spotlarında muhteşem görünürken dışarda çok sıradan ve saçma olduğunu farkettim. En azından başka bir rengi ile değiştirmek istiyorum sorun yaşar mıyım?
Evde bir kez denenmiş, etiketleri sökülmemiş, halde duran ceketi kaç gün içinde değiştirmem gerekir? Rengi mağazanın spotlarında muhteşem görünürken dışarda çok sıradan ve saçma olduğunu farkettim. En azından başka bir rengi ile değiştirmek istiyorum sorun yaşar mıyım?
0
jamiro
(22.11.17)
14 gün olması lazım.
0
whoosie
(22.11.17)
Ceket deforme olmamışsa(alındığı günkü gibiyse) 15 gün içinde değiştiriyorlar.

edit: 14 gün cevabı gelmiş, o da olabilir. 1 gün için emin olamadım şimdi.
0
mete kudur
(22.11.17)
Online ise 14 gün.. Mağaza 7 gün diye biliyorum.
0
lcha
(22.11.17)
mağazadan alınan üründe değişim hakkı yok. müşteri memnuniyeti açısından değiştirebilirler belki.


selfhukuk.com
6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Bu bakımdan kulaktan dolma bilgi olarak duymuş bulunduğumuz kanuna göre “Bir gün” veya “Yedi gün” gibi sürelerde sebepsiz yere alınan ürün iade edilmelidir gibi sözler gerçeği yansıtmamaktadır. Kanuna göre Mağazaların satmış oldukları ürünleri sebepsiz yere iade alma zorunlulukları yoktur.

Ancak;

1-)Satın alınan mal için Mağaza ile iade konusunda özel bir anlaşmanız bulunuyor ise,

2-)Ürünü satın aldığınız mağazanın iade veya pişmanlık hakkı tanıdığı konusunda yazılı bir beyanı bulunuyor ise,

3-) Ürünü satın aldığınız mağazanın iade veya pişmanlık hakkı tanıdığı resmen biliniyorsa,

Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (Onbeş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır. Ancak bu iadelerin şartlarını ve sürelerini tamamen mağazalar kendi şirket politikalarına göre kendi inisiyatifleri doğrultusunda müşteriye bir güven veya jest olarak sağlamaktadır. Tekrar belirttiğim gibi mağazadan alınan ürünün iadesinin zorunlu olduğu konusunda 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda bir hüküm bulunmamaktadır.
0
elorelia
(22.11.17)
aramadan gelenler için edit: değişim yaptılar.
0
🌸jamiro
(26.11.17)
(11)

SAW Kadıköy ulaşım

beholderrulez
Uzun zamandır istanbula gitmedim. Yarın kısmetse saat 18:00 gibi SAW'dan çıkacağım. Uber 103 TL diyor (oha) başka nasıl giderim Kadıköy'e. Eskiden Belediye otobüsü vardı, havas ne kadardır? Bilgi verebilir misiniz?
Uzun zamandır istanbula gitmedim. Yarın kısmetse saat 18:00 gibi SAW'dan çıkacağım. Uber 103 TL diyor (oha) başka nasıl giderim Kadıköy'e. Eskiden Belediye otobüsü vardı, havas ne kadardır? Bilgi verebilir misiniz?
0
beholderrulez
(22.11.17)
E-10 ve E-11 var IETT hattı.
Havabus var 12TL idi sanırım.
0
monogram
(22.11.17)
nax
(22.11.17)
Otobusler kadikoy rihtimdan kalkiyor.
0
nax
(22.11.17)
16S ye bin saati uygunsa metroda inip aktarma yaparsın. Olmadı e-10 ya da 11
0
Nature Works
(22.11.17)
bavul vs çoksa havabüs en mantıklısı. bana sorsan çantan olmasa bile en mantıklısı o. otobüsler çok dolanıyor
0
washe
(22.11.17)
Havabüs Sabiha - Kadıköy 10 tl. Daha 2 gün önce kullandım. 45 dakikada 1 sefer düzenleniyor.
0
yercekimini kendine ceken adam
(22.11.17)
Havaş rulez
0
greenshadow
(22.11.17)
18:00 mesai çıkışı, trafiğe takılacaksın. 16S + metro yap. yol boş olsa e-11 ya da havabüs mantıklı olabilirdi.
0
zgrydn
(22.11.17)
Havabüs pahalı ama hem hızlı hem de istanbulkart olmadan binebiliyorsun.

E-11 standart belediye otobüsleri arasında en hızlısıdır.

E-10 ve 16S bir sürü mahalleden geçiyor ve çok uzuyor yol. Çok önermem.
0
cleric
(22.11.17)
16s pişmanlıktır.
0
part time pollyanna
(22.11.17)
10 lira havataş. belediye otobüsüne binme mundar olursun, o da zaten 5 liraya falan geliyor.
0
yuto
(22.11.17)
(6)

Kışlık Mont

vedderbaug
Merhabalar, kış tatili için Ukrayna'ya gitme planımız var. Ankara'da yaşıyoruz. İki yerin de hava durumu zaten birbirine yakın. Şöyle ince ama üşütmeyecek, aşırı da pahalı olmayan bir mont almak istiyoruz. Erkek XL beden gibi. Columbia'nın sitesinde ve şubesinde fiyatlara baktım ama maaşımı vermem g
Merhabalar,

kış tatili için Ukrayna'ya gitme planımız var. Ankara'da yaşıyoruz. İki yerin de hava durumu zaten birbirine yakın. Şöyle ince ama üşütmeyecek, aşırı da pahalı olmayan bir mont almak istiyoruz. Erkek XL beden gibi.

Columbia'nın sitesinde ve şubesinde fiyatlara baktım ama maaşımı vermem gerekiyor gibi. Daha uygun olabilecek veya hani yüksek bir meblağ ödeyeceksem bile en azından gerçekten ciddi manada sıcak tutacak ve uzun süre kullanılabilecek bir mont istiyorum.

Bu mont işinden de pek anlamadığım için böyle tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mıdır ? outdoor markalarına bakmak mantıklı diye düşündüm ama bilen birilerinden yardım istiyorum.
0
vedderbaug
(22.11.17)
şu başlıkta gönderilen linklere bir göz atın isterseniz:

forum.donanimhaber.com
0
111111
(22.11.17)
Decathlon 3in1 montlar gayet iyidir. Size tavsiyem içinize ince ince 2-3 koruyucu içlik giymeniz olacaktır. Tek bir mont sizi sıcak tutmaz, aksine daha fazla üşütür.
0
teknikekip
(22.11.17)
Bunu almayı planlıyorum bu kış için ben

www.decathlon.com.tr
0
freebird5406_2
(22.11.17)
dechatlon'a da uygun bir şey bulabilirsiniz. iki yıl önce ocak ayında oradaydım, eldiven bere olmadan bakkala bile gidilmeyecek gibiydi. sıkı giyinin.
0
idris amil zula
(22.11.17)
aralık'ta gitmiştik. içlik giymeden dışarı çıkmayın. pek bizim alışık olduğumuz havalar değil. ukrayna'lı kadınlar etekle gezerken ben içlik üstü kazak üstü montla üstüne alkol içip takılıyordum. ekipmanları unutmayın, dendiği gibi eldiven, bere ve kaşkol. bacaklarınız da çok üşüyecek. içliği hem alt hem üst alın bu yüzden. sağlam bir ayakkabı seçin, kalın çorap alın.
0
herospower
(22.11.17)
çok teşekkür ediyorum. tavsiyelerin ve linklerin hepsini inceleme ve elemeye aldım. sağ olun :)
0
🌸vedderbaug
(22.11.17)
(4)

acil kitap onerisi

kamyonsans
alacagim kitaplari aldim, ucretsiz kargo icin 1 kitap lazim hemen hemen; tavsiye bekliyorum :)
alacagim kitaplari aldim, ucretsiz kargo icin 1 kitap lazim hemen hemen; tavsiye bekliyorum :)
0
kamyonsans
(22.11.17)
Vakıf, Asimov :)
0
kobuzchu kiz
(22.11.17)
jonathan safran foer - everything is illuminated
0
vedderbaug
(22.11.17)
tarzın ne bilmiyorum ama
vakıf
hakkaride bir mevsim
yabancı
0
kablelvuku
(22.11.17)
homo deus
0
part time pollyanna
(22.11.17)
(3)

Windows.old klasörü?

kfk
son güncelleme sonrasında, zaten çetin bir kapasite savaşına ev sahipliği yapan ve içinde windows kurulu olan 120 gb'lık ssd'nin altında beliren bu 40 gb'lık windows.old klasörü ne yapmak NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR?silsem mi? shift+delete falan? :)
son güncelleme sonrasında, zaten çetin bir kapasite savaşına ev sahipliği yapan ve içinde windows kurulu olan 120 gb'lık ssd'nin altında beliren bu 40 gb'lık windows.old klasörü ne yapmak NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR?

silsem mi? shift+delete falan? :)
0
kfk
(22.11.17)
shift+delete ile silme. windows'un disk temizleme zamazingosu ile sil.
0
washe
(22.11.17)
disk temizlemeyle yaptım, 15-16 gb falan temizlendi. varmış bir bildiği demek
0
🌸kfk
(22.11.17)
Silmeseydiniz 10 gün sonra kendisi silinecekti zaten. Geri dönmek istersiniz diye duruyordu o klasör.
0
teknikekip
(22.11.17)
(5)

Bosch akülü vidalama

babilbaligi
Aküleri ölünce ne yapıyoruz?
Aküleri ölünce ne yapıyoruz?
0
babilbaligi
(22.11.17)
Onu cope at,yeni batarya al.
Soyle
www.hepsiburada.com
0
duptıs
(22.11.17)
@duptıs: yeni bir akülü vidalama almak daha ucuza geliyor.
0
🌸babilbaligi
(22.11.17)
prizde çalışmıyor mu
0
kveldulv
(22.11.17)
pilleri söküp atıyoruz,
pillerin bağlandığı yerlerden kırmızı ve siyah renkli iki kabloyu dışarı çıkarıyoruz,
aparatı uygun gerilimde bir adptörle besliyoruz.
0
izole
(22.11.17)
@ want2die; atıyoruz abi, atık pil kutusuna atıyoruz. hunharca atıyoruz.
0
🌸babilbaligi
(04.12.17)
(2)

telefon saat problemi

tabudeviren
twitter, hangout ve diger bazi uygulamalarda yeni yapilan bir sey "1 saat once" diye gorunuyor.bunu nasil duzeltebilirim?
twitter, hangout ve diger bazi uygulamalarda yeni yapilan bir sey "1 saat once" diye gorunuyor.

bunu nasil duzeltebilirim?
0
tabudeviren
(22.11.17)
GMT+3 zaman dilimine ayarlı olduğundan emin misiniz telefonun?
0
monogram
(22.11.17)
vay be... bu kadar basit miydi? tesekkurler :)
0
🌸tabudeviren
(22.11.17)
(2)

Spotify aile muhabbeti olan var mı?

tociess
Aylık en fazla 5 tl verebilirim...
Aylık en fazla 5 tl verebilirim...
0
tociess
(22.11.17)
öğrenciyseniz spotify student sayfasını bulun. ayda 7tl. aile felan uğraşmaın
0
genc irisi
(22.11.17)
Hallettim teşekkür ederim...
0
🌸tociess
(22.11.17)
(2)

Aof vizeler online mi?

evrenos gazi
Esimle ben aof'ten acil durum ve afet yonetimi okuyoruz. Bunun vizeleri online mi?
Esimle ben aof'ten acil durum ve afet yonetimi okuyoruz. Bunun vizeleri online mi?
0
evrenos gazi
(22.11.17)
değil, merkezi sınav. bildiğin okula gidip optik karalıyorsun falan. anadolu üniversitesi ise bu haftasonu sınav var.
0
nrmnm
(22.11.17)
www.anadolu.edu.tr burada yazıyor sınava giriş belgeleri yayınlandı diye.
0
hepbirarayış
(22.11.17)
(2)

Passolig ucreti iptali

evrenos gazi
Futbolla cok alakam yok. Ama dunku bjk macina gitmek istedim. Arkadasim gidemeyecegi bileti bana devretti. Bunun icin passolig hesabi actim hemen. Mobil odeme ile 44 tl odeme yaptim. Passo kart sectim. Neyse arkadas devretti. Staddan tek gecislik kart alip maca girdim. Simdi ben bir daha maca vs git
Futbolla cok alakam yok. Ama dunku bjk macina gitmek istedim. Arkadasim gidemeyecegi bileti bana devretti. Bunun icin passolig hesabi actim hemen. Mobil odeme ile 44 tl odeme yaptim. Passo kart sectim.

Neyse arkadas devretti. Staddan tek gecislik kart alip maca girdim. Simdi ben bir daha maca vs gitmem. Hemen o karti gelmeden hesabi kapattirsam, karti falan da istemiyorum desem o 44 tl iade edilir mi?
0
evrenos gazi
(22.11.17)
maça giriş yapmış olduğun için olmaz muhtemelen ama sen onu karıştırmadan iade için başvur. ben o şekilde hiç kullanmadığım passoligi iptal ettirip ücretini geri almıştım 2 sene önce.

aldıkları para kart ücreti değil yıllık e-bilet kullanım ücreti. sen de e-bilet kullanmışsın. ben olsam iade etmezdim.
0
nrmnm
(22.11.17)
iade edilmez. hizmetten faydalanmışsın.
0
ruhu sarisin
(22.11.17)
(3)

organik gida satan websiteleri

in vino veritas
bir zamanlar tazedirekt.com varmis pek meshur, sonra migros satin almis, simdi okudugum yorumlarla ilk yorumlar arasinda ucurum var, cok bozmus galiba. peki bu tarz alisveris yapilabilecek hangi siteleri tavsiye edersiniz? bugun instagram'da tazemeyvem.com diye bir sitenin reklamini gordum, fiyat ve
bir zamanlar tazedirekt.com varmis pek meshur, sonra migros satin almis, simdi okudugum yorumlarla ilk yorumlar arasinda ucurum var, cok bozmus galiba. peki bu tarz alisveris yapilabilecek hangi siteleri tavsiye edersiniz? bugun instagram'da tazemeyvem.com diye bir sitenin reklamini gordum, fiyat ve gorunum olarak beni yakaladi ama siparis vermeden bi ufak arastirayim dedim. siz kullaniyorsaniz hangi siteyi kullaniyorsunuz, neden?
0
in vino veritas
(22.11.17)
Ekoorganik var güvenilir olduğunu okudum, ben hiç alışveriş yapmadım. Onu bir araştırabilirsiniz.
0
neferkitty
(22.11.17)
Nazilli'nin bir köyünde Köy Tadında diye küçük bir işletme var, ürünlerinin tanıtımı ve kalitesi iyi, tek sorun bence 12 lira kargo ücreti sebebiyle nadiren ve toplu alımın daha mantıklı olması.

Sanırım işletme biraz büyümüş göze hoş bir web siteleri de olmuş, inceler bakarsınız, ama organik sertifikası yok sanırım, yerli tohum-geleneksel tarım falan demişler, kimyasal ilaç/gübre kullanılmamaktadır demişler. koytadinda.com
0
candanag
(22.11.17)
eskitadinda.com var bir de, gerçi kullanmadım hiç.
0
kobuzchu kiz
(22.11.17)
(8)

osuruk bombası

betsy
merhaba arkadaslar yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım varofiste 40 kişi 100 m2lik bir alanda çalışıyoruz. havalandırma hiç efektif değil. özellikle öğleden sonra hava inanılmaz ağırlaşıyor. 2 tane pencere var ama ben açar açmaz birisi gidip kapatıyor. üşüyormuş. şöyle sessiz sedasiz şekilde ortama pis
merhaba arkadaslar yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var

ofiste 40 kişi 100 m2lik bir alanda çalışıyoruz. havalandırma hiç efektif değil. özellikle öğleden sonra hava inanılmaz ağırlaşıyor. 2 tane pencere var ama ben açar açmaz birisi gidip kapatıyor. üşüyormuş.

şöyle sessiz sedasiz şekilde ortama pis koku yayabilecegim ve pencerelerin açılmasını sağlayabileceğim bir önerinin var mı? osuruk bombasi patliyormus sanırım. kimsenin benim yaptığımı anlamamasi lazım. tesekkurler
0
betsy
(22.11.17)
kimsenin sevmeyeceği ağır bir oda kokusu
0
kablelvuku
(22.11.17)
Yanlış anlamayın ama 40 kişi var ve sizin istediğinizin olması için osuruk bombası gibi saçma sapan bir fikri uygulamak istemek biraz saçma değil mi?
0
sagin
(22.11.17)
Ve bencillik?
0
sagin
(22.11.17)
Gaz mı kokuyor diye kandır insanları
0
lcha
(22.11.17)
Görünmeyen noktaya bir iki soğan kesip koymak belki işe yarayabilir.
0
Uncle Sam
(22.11.17)
polis rozeti diye bir çiçek var bakımını iyi yaparsan. rozet şeklinde çiçek açıyor. ve güneş te görürse resmen kedi leşi kokuyor. şu dünyanın en büyük çiçeği var ya onun minyatürü
0
gameofannen
(22.11.17)
insanlarla orta yol bulunması lazım. birinin üşüdüğü gerçeği varsa birinin de temiz hava dolan bir yerde çalışma istemesi veya sıcak basabiliyor olması gerçeği var. bence bir gün gidip sizden bir şey rica ediyorum, çok rahatsız oluyorum. saatte bir kez üç beş dakikalığına havalandırmak istiyorum burayı demelisiniz. bu konuda anlaşmaya çalışmanızı tavsiye ederim.
0
vedderbaug
(22.11.17)
kavga et olay çıkar açtırt o camı, üşüyen üzerine şal mal alsın hastalık mevsiminde böyle havasız bi yerde saatlerce oturmanın ne kadar sağlıksız olduğunu falan anlat. osuruk bombasına gerek yok başına iş alırsın.
0
yuto
(22.11.17)
(8)

Muhasebeci var mı? (mikro yazılım vs paraşüt)

tchuck
selam arkadaşlar.biz 1 ocaktan itibaren earşiv faturaya geçeceğiz de şöyle bir sıkıntı var;mikro yazılımdan teklif aldık. aşağı yukarı 16bin tl'lik bir teklifti.paraşütten teklif aldık toplamda 2500 liraya denk geldi.mikro yazılımı bize muhasebecimiz önerdi. benim tahminim; muhasebeci bir çok ön muh
selam arkadaşlar.

biz 1 ocaktan itibaren earşiv faturaya geçeceğiz de şöyle bir sıkıntı var;

mikro yazılımdan teklif aldık. aşağı yukarı 16bin tl'lik bir teklifti.
paraşütten teklif aldık toplamda 2500 liraya denk geldi.

mikro yazılımı bize muhasebecimiz önerdi. benim tahminim; muhasebeci bir çok ön muhasebe işlemini kendi sistemine entegre olarak bize yaptırarak kendi işini kolaylaştırmak istiyor. o yüzden mikro yazılım konusunda ısrarcı.

bizimse böyle bir bütçemiz falan yok. biz sadece earşive geçmek istiyoruz açıkçası muhasebecinin işinin koalylaşması falan umurumuzda değil. arada böylesi bir fiyat farkı varken.

ancak anlamadığım noktalar var.
bu paraşütte eksik gedik bir şeyler var mı? bizim bastığımız earşiv faturaları muhasebeciye işletirken sorun yaşar mıyız? yoksa gayet düzenli tertipli bir şekilde earşiv faturalar muhasebeciye gidip işlenebilir mi?

mikro yazılım denen nane bize resmen eğitim verecek, bir elemanımız o işle uğraşacak. üstüne 16bin lira ödeyeceğiz.

biz alt tarafı bir e-ticaret sitesiyiz böyle alengrili işlerle uğraşamayız şu aşamada.

mikro yerine paraşütü seçersek muhasebesel anlamda bir şey kaybeder miyiz?
0
tchuck
(22.11.17)
Ayda ortalama ne kadar e-fatura keseceksiniz ? Size ortalama kaç tane e-fatura gelecek ?
0
elikası
(22.11.17)
1200-1500 arası keseceğiz. 100 civarı gelecek.

ama efatura değil, earşiv diyelim tabi biz buna.
0
🌸tchuck
(22.11.17)
evet kendi işini kolaylaştırmak için istiyor, 1500 fatura var ise pek de haksız sayılmaz. muhtemelen sizin entegre programla kestiğiniz e-arşiv faturaları kendi kayıtlarına tek tıkla almak istiyor.

resmi muhasebe işlemlerinizde bir değişiklik olmayacak, siz ön muhasebenizi paraşüt ile tutacaksınız. mikro yerine paraşüt seçmenin, adamın işini zorlaştırmaktan başka bir eksisi olmaz.

ama fiyat farkı da çokmuş. mikro'yu bilmiyorum ama muhasebe programları (en azından benim kullandığım) herhangi bir program ile excel tablosu olarak alınan raporu yine tek tıkla işleyebiliyor. eğer programı bunu yapabiliyorsa ve eğer paraşüt de kesilen faturaların listesini excel tablosu halinde export edip raporlayabiliyorsa (yapıyordur herhalde, 2018 yılında da yapabilsin artık programlar bunu), siz fatura listesini excel olarak kendisine gönderirsiniz, yine tek tıkla işleyebilir.
0
kibritsuyu
(22.11.17)
ucuz olanı alın.

o faturalar zamanında o defterlere tek tek elle yazılıyordu, hava yapmanın gereği yok. faturaları işlemek kendi görevi. otomatik yapmak istiyorsa, kendi ödesin parasını.

bence ucuz olanı alın, işinize bakın. faturaları işlemek muhasebecinin görevi.
0
babilbaligi
(22.11.17)
muhasebeyi bu kadar onemsiz gormeyin; muhasebeciniz ile anlasamiyorsaniz da baskasi ile calisin derim; artik herkes bu isi yapiyor ve de dusuk ucretlerle... ne kadar ucret oduyorsunuz bilmiyorum ama e-arsiv fatura'ya gecmis bir firma ve cok fatura kesen bir firma iseniz muhasebenizin ve muhasebeciniz de iyi olmasi sart; ucuz olsun mantigi ile de "kotu" bir muhasebeciniz varsa inanilmaz cezalar ile karsilasirsiniz ileride
0
kamyonsans
(22.11.17)
bu arada normalde ben şuanki sistemde ona 1500 basılı faturanın xml çıktısını gönderiyorum. o tek tıkla import ediyor sistemine. sonra da son bi double check için basılı faturalarla karşılaştırıyor tüm işi bu.

eğer çok istiyorsa e-fatura için de aynı sistemi yapabilirim sıkıntı yok benim açımdan.
0
🌸tchuck
(22.11.17)
Geçende bir arkadaş e-arşiv'e geçti.
Şimdi sordum, Innova ile 1.000 TL'ye 30.000 e-arşiv faturası göndermek üzere anlaşmış.

Bu rakamlar biraz yüksek sanki.
0
cakabo
(22.11.17)
peki arkadaşlar şu e-defter mevuzsu noluyor?

snaırım paraşütün böyle bir uygulaması yok. e-defteri nasıl alıyor ve elimzideki faturaları buna nasıl entegr ediyoruz?
0
🌸tchuck
(22.11.17)
(3)

Fön makinesi seçimi

neysene
Saçları kurutmak için değilde şekillendirmek için profesyonel fön makinelerinden hangisini tercih etmeli?1. https://m.n11.com/valera-excel-2000-profesyonel-fon-makinasi-isvicre-ionic-P1754618832. https://www.tekzen.com.tr/etap-ee215-3200-s-fon-makinesi-2288101?gclid=Cj0KCQiAus_QBRDgARIsAIRGNGi98f0Bw
Saçları kurutmak için değilde şekillendirmek için profesyonel fön makinelerinden hangisini tercih etmeli?

1. m.n11.com
2. www.tekzen.com.tr
3. www.kuaforpazari.com.tr
0
neysene
(22.11.17)
sirkeci tarafına yolunuz düşecekse ZAZA han var. kufaör malzemeleri satılır. hem en uygun fiyata alabilirsiniz hem de bir çok modeli inceleyip danışabilirsiniz.
0
kisa
(22.11.17)
fönsan marka makinadan oldukca memnunum. bir çok kuafor de bu ürünü kullanıyor. yıllarca bozulmadan kullanabiliyorsunuz.

fiyatları da oldukça makul bir bakın isterseniz.
0
kullanıcı adını aktif edemeyen insan
(22.11.17)
etap 3000
0
gameofannen
(22.11.17)
(7)

kefir, kansere “iyi geliyor” mu?

violetsky
babam prostat kanseri. her akşam, kendim içerken ona da evde yaptığım kefirden içiriyorum. ancak dün aklıma takıldı. acaba doğru mu yapıyorum? kefirin hücre yenileme özelliği, kanseri besler mi yoksa hücreleri iyileştirir mi acaba? internette ikisini de destekler bir şeyler okudum ancak kafam karışt
babam prostat kanseri. her akşam, kendim içerken ona da evde yaptığım kefirden içiriyorum. ancak dün aklıma takıldı. acaba doğru mu yapıyorum?

kefirin hücre yenileme özelliği, kanseri besler mi yoksa hücreleri iyileştirir mi acaba? internette ikisini de destekler bir şeyler okudum ancak kafam karıştı.
0
violetsky
(22.11.17)
Yiyeceklerin kanseri iyileştirme gibi özellikleri yok maalesef
0
neysene
(22.11.17)
kefir kanseri iyilestirmez. bağışıklığı yükseltir.bu da enfeksiyonlara karşı direncini artirir. grip vb daha dirençli olur. alerji vb hastalıklara.karsi yine direnci artar.
yogun ptobiyotik yapisi bagirsak florasini duzenler kabizligi/ishali onler.

kanser hücreli şekerden beslemiyormuş. kanser hastalarının özellikle kemoterapi doneminde sekerli yiyeceklerden kacinmasi gerekiyor.

her türlü rafine şeker içeren baklava kek tatlı,
paketli gıdalar (hazır meyve suları dahil)
bal ve yan ürünleri
pekmez
aşırı şeker içeren kuru meyveler (dut, gün kurusu vb)
yasak.

ancak kemodan sonra kontrollü bir şekilde doğal şeker içeriği olanlar (bal pekmez vb) serbest hale geliyor. vücut güçlensin diye.

bu sebepten doktorunuzla mutlaka konuşun.

ayrica ısırgan adaçayı vb bitkisel şeyler de yasak.
0
balik kraker
(22.11.17)
Bizde doktor izin vermişti, iyileştirme gibi bir faydası doğrudan yok elbette fakat kemoterapi esnasında sindirim faliyetlerine yardımcı oluyordu.
0
irene
(22.11.17)
Manisada ki kanser otunu bir araştırın lütfen. Çok faydasını gören duydum. Geçmiş olsun.
0
goodman
(22.11.17)
Geçmiş olsun. Onkologlar hiçbir besinin kansere iyi gelmediğini, ama genel olarak doğal, sağlıklı ve çeşitli beslenmenin bağışıklık sistemini ve genel durumu iyileştireceği için tedaviden görülen faydayı arttırdığını söylerler. Kanseri beslemeyelim diye hiçbirşey yemeseniz bile o bi şekilde besinini bulur. Şifalı otlar, mantarların tedavilerle etkileşimi, karaciğer ve böbrek üzerine etkileri çok bilinmediğinden kötü sürprizlerle karşılaşmamak adına kullanılması pek tavsiye edilmez.
0
curukturpkokusu
(22.11.17)
kansere iyi gelmek derken, besinlerin etkisini ben kendi gözlerimle şöyle gördüm;

teyzem kanser olmuş, iyi bir hastanede (devlet) kemoterapi görüyordu. aynı odada bir hanım daha kalıyordu, yaşlar aynı, durumlar yakın. biz teyzemi propolis, zerdeçal, kefir, et püresi falan beslemeye çalışıyoruz. bizimki kemoterapi dozlerını haftada bir alabiliyor, kendini çok hızlı toparlıyor. diğer hanım ayda bir ancak alıyordu.

doğrudan tedavi etmediğini ben de biliyorum. ama ilacı sık sık kullanmasına yardımcı oldu, dolayıslyla çook faydasını gördük.

bence doğru yoldasınız, umarım kısa zamanda kurtulur babanız.
0
babilbaligi
(22.11.17)
@babil bu teyzenizin bünyesi savunma mekanizmasıyla da alakalı olabilir. Ya da diğer kadın olumsuz sonuçlar doğuracak şeyler yapıyor da olabilir. Dolayısıyla bunların çok faydasını gördüğünüzü iddianız sadece bir sanrı bana kalırsa
0
neysene
(22.11.17)
(7)

İtalya'da görülesi şehirler

archely
Milano, Roma, Venedik, Floransa, Pisa, Verona hariç ( daha önceden bulundum), Italya'da kışın neresi güzeldir, şirindir vs?Napoli olabilir diye düşünüyorum ama diğer şehirlere açığım, gidip 3-5 gün kalırım maksimum. Napoli diğer şehirlere nazaran büyük, çok gezmek gerekebilir vs. Gitmişken şehir dış
Milano, Roma, Venedik, Floransa, Pisa, Verona hariç ( daha önceden bulundum), Italya'da kışın neresi güzeldir, şirindir vs?

Napoli olabilir diye düşünüyorum ama diğer şehirlere açığım, gidip 3-5 gün kalırım maksimum. Napoli diğer şehirlere nazaran büyük, çok gezmek gerekebilir vs. Gitmişken şehir dışındaki tarihi yerlere de gitmek gerekiyor, o sebeple son tercih. Kış, yağmur, çamur malum.
0
archely
(22.11.17)
Puglia bölgesi olabilirÇ Bari, Lecce güzel şehirlerdi.
0
gibicibicis
(22.11.17)
Südtirolde klausen (chiusa), meran (merano), bozen (bolzano) ve koy kisimlari tabi. Dolomitler yani. Kis icin de cok guzel, yazin da.

Onun disinda siena, lucca gibi ufak yerlere konsantre olabilirsin.

Napoli buyuk, yakininda pompeii, sorrento gibi yerler var. sirf pompeii bir tam gun aliyor zaten.
0
kuehles blondes
(22.11.17)
alto adige bölgesi avusturyaya yakın olduğu için daha kışa uygun bir bölge gibi.
0
mikahakkinen
(22.11.17)
Kisin alplerdeki bolgelerin hepsi guzel. Bkz: trento
0
xiii
(22.11.17)
Siena
0
nax
(22.11.17)
Mikahakkinen'e ek olarak:

Alto adige = südtirol
0
kuehles blondes
(22.11.17)
dolomitler, südtirol yılın 365 günü güzeldir, olabilir. dağa gitmek istersen oralara git. (arabba, tre cime, cinque torri ecc..)

napoli de güzel 5 gün yeter bence 3 gün napoli + 2 gün civar (1 pompeii, 1 sorrento gibi)ya da 1 gün daha gezmeye ayırıp ercolano da eklenebilir belki.

onun dışında kışın hiç belli olmaz, sicilya'da da kar yağar bari'de de sardegna'da da. en kuru şehirlerden biri torino'dur, alplerin dibinde olmasına rağmen kar yağmaz, ama çok şirin bir şehir değil. şahsen bari lecce gibi yerlerin kışın keyifsiz geçeceğini düşünüyorum.

torino baseli piemonte turu olabilir araba imkanı varsa, ya da siena'lı san gimignano'lu lucca'lı falan toscana turu, dolaşa dolaşa.
0
mirafiori
(23.11.17)
(2)

videoda söylediği kelime ne

Erkut
videoda söylediği kelime ne 12. saniye 13. saniye arası 1 saniyede sinan engin kısık sesle bir şey diyor ........ konuşur musun diyor ama konuşur musun kelimesinden önceki kelimesi anlaşılmıyor o kelime ne anlayanlar yazarsa sevinirimRasim Ozan Kütahyalı Kovulma Nedeni BOŞNAK IRKÇILIĞI - Derin Futbo
videoda söylediği kelime ne

12. saniye 13. saniye arası 1 saniyede sinan engin kısık sesle bir şey diyor ........ konuşur musun diyor ama konuşur musun kelimesinden önceki kelimesi anlaşılmıyor o kelime ne anlayanlar yazarsa sevinirim

Rasim Ozan Kütahyalı Kovulma Nedeni BOŞNAK IRKÇILIĞI - Derin Futbol 20 Kasım

www.youtube.com
0
Erkut
(22.11.17)
nagehanla konuştun mu?
0
tukenmez adam
(22.11.17)
nagehanla, nagehanla konuştun mu sen en son? (nagehan alçı, rasim'in karısı)
0
kutukcu
(22.11.17)
(8)

dövme öneri ve yorumlarınızı alayım

part time pollyanna
içerisinde üçgen geçen minimal, ince çizgilerden oluşan soyut bir figür arıyorumkolumda dirseğimle bileğim arasına (serum takılan yerin biraz yukarısına ) yaptırmak istiyorum.Bununla ilgili olarak takip ettiğim baya bir sanatçı var, sürekli olarak kaydediyorum en son elene elene bunlar kaldı5 dövmey
içerisinde üçgen geçen minimal, ince çizgilerden oluşan soyut bir figür arıyorum
kolumda dirseğimle bileğim arasına (serum takılan yerin biraz yukarısına ) yaptırmak istiyorum.

Bununla ilgili olarak takip ettiğim baya bir sanatçı var,
sürekli olarak kaydediyorum en son elene elene bunlar kaldı

5 dövmeyi yorumlarsanız sevinirim,

alternatifleriniz varsa yollarsanız daha çok sevinirim :)

şimdiden teşekkürler
0
part time pollyanna
(22.11.17)
gelecek 10 yıl içinde her 4 kişiden birinde ücgenli, dikdörtgenli dövme olacak.
0
karlmarx
(22.11.17)
Minimal dövmeleri daha çok beğeniyorum ben. Beyaz tenli kadınlarda güzel duruyor. Deathly hallows olacaksa renkler olmasın. Sadece siyah olsun.
0
dissendium
(22.11.17)
4 güzel
0
bruceandwayne
(22.11.17)
@karlmarx o benim de canımı sıkıyor :/ ama kendimce üçgenin bir anlamı var ve o anlamı koruyan üçgen dışında başka minimal bir çizgi bulamadım

@dissendium renkli olayına ben de girmek istemiyorum, deathly hollow olursa daha ince çizgili ve siyah beyaz olarak isterdim ben de...

@bruceandwayne sanırım 4'e kayıyorum ama onda da istediğim anlamı bulamıyorum sadece şekil maneviyatı kuramadım tam (ama baya güzel bir şekil :) ) keşke onun gibi oldukça sade basit bir şeyler bulabilsem
0
🌸part time pollyanna
(22.11.17)
Bunlarin icinde birini yaptirsaydim 1 numarayi yaptirirdim
0
baldur2
(22.11.17)
dövmeleri olan bir insan olarak, hatta üçgenli müçgenli deathly hallows dövmesi de olan biri olarak söyleyebilirim ki başkasında görüp de beğendiğiniz bir şeyi yaptırmayın. Fikri alın tabii, kendiniz uyarlayın iyice içinize sinsin. Benim dövmelerin birinde babamın ölüm tarihi yazıyor, "bundan ben de yaptırayım ya" diyen insan da gördü bu gözler. Büyük cahillik, büyük pişmanlık olur aksi halde.


edit: ayrıca barış yeşilbaş new york'a taşındı diye hatırlıyorum. Ve Koray Karagözler'i de atlamayın sanatçı düşünürken.
0
sopiro
(22.11.17)
dövme kişiye özeldir, başkasındaki dövmeler olmaz.
Güvendiğiniz bir dövmeciye gidin ve ondan çizim isteyin. kendi çiziminize güveniyorsanız kendiniz çizin.

Ayrıca dövmecinizden de başkasına yapmaması konusunda ricada bulunun.

Gönderdikleriniz arasında da en güzeli 4 numara. diğerlerini hiç beğenmedim.
0
teritori
(22.11.17)
üçgen dövme hadi bir nebze de bu modellerin hiçbiri beni açmadı. iki gün görsem üçüncü gün sıkılacağım dövmeler. özellikle 2 net çirkin.

4 güzel ama o da fazla minimal, tatmin etmeyebilir. 4'ü ekstra olarak bilek içine falan yaptır.
0
sir gawain
(22.11.17)
(2)

Üzerime tescilli bir markanın sonuna kelime ekleyerek yeni başvuru yapmak

werderweremem
Sevgili dostlar;Benim XXX şeklinde tescillenmiş bir markam var. Sektörümümle alakalı gerekliliklerden dolayı, ' XXX Ankara ' şeklinde yeni tescil almam gerekiyor.Böyle bir durumda TPE; direk olarak marka benzerliğinden red mi verir yoksa XXX'in sahibine (yani bana) bilgilendirme yapıp, itiraz mı be
Sevgili dostlar;
Benim XXX şeklinde tescillenmiş bir markam var. Sektörümümle alakalı gerekliliklerden dolayı, ' XXX Ankara ' şeklinde yeni tescil almam gerekiyor.
Böyle bir durumda TPE; direk olarak marka benzerliğinden red mi verir yoksa XXX'in sahibine (yani bana) bilgilendirme yapıp, itiraz mı bekler?

Nasıl bir yol izlemeliyim.
Teşekkürler
0
werderweremem
(22.11.17)
red vermez, bilgilendirme de yapmaz. askıya çıktığında eğer itiraz olmazsa başvuruyu kabul eder.

izleyeceğiniz yol xxx ankara şeklinde yeni bir marka başvurusu yapmak.
0
fakirpislik06
(22.11.17)
ilk marka senin olduğu için ilave unsurda ayırt edicilik aranmaz. ilana çıkar, itiraz bekler.

aynı başvuruyu başkası yapmış olsa, doğrudan red kararı verirdi.
0
babilbaligi
(22.11.17)
(2)

gündemdeki rokun kusmalı boşnak saksosu gafına dair

Erkut
gündemdeki rokun kusmalı boşnak saksosu gafına dairmalum gün geçmiyor ki muz cumhuriyeti cinnet vatanımızda yeni bir rezillik olmasınbeyaz tv deki derin futbol adlı iğrenç ötesi programda (kahvedeki futbol sohbeti buradan daha düzeylidir.) rok (rasim ozan kütahyalı) kusmalı boşnak saksosu dediği içi
gündemdeki rokun kusmalı boşnak saksosu gafına dair

malum gün geçmiyor ki muz cumhuriyeti cinnet vatanımızda yeni bir rezillik olmasın

beyaz tv deki derin futbol adlı iğrenç ötesi programda (kahvedeki futbol sohbeti buradan daha düzeylidir.) rok (rasim ozan kütahyalı) kusmalı boşnak saksosu dediği için programdan kovuldu umarım köşe yazarlığı yaptığı sabahtan da kovulur hatta keşke geberse dünyadan bir mikrop eksilmiş olur mikroplara da hakaret oldu onlar bile daha masumdur

sorum şu neden kusmalı saksoya boşnak kelimesi eklenmiş neden kusmalı türk kürt ermeni saksosu değil de boşnak saksosu bunu ilk bir boşnak mı yapmış ya da yaptırmış o yüzden mi bu özel fantezi de boşnak kelimesi var bu sorumun cevabının arayışındayım google da cevap çıkmayınca bende sordum eksiduyuruya

bilenler cevaplarlarsa sevinirim

birde şunu sorayım bu videoda

Rasim Ozan Kütahyalı Kovulma Nedeni BOŞNAK IRKÇILIĞI - Derin Futbol 20Kasım

www.youtube.com

12. saniye 13. saniye arası 1 saniyede sinan engin kısık sesle bir şey diyor ........ konuşur musun diyor ama konuşur musun kelimesinden önceki kelimesi anlaşılmıyor o kelime ne anlayanlar yazarsa sevinirim

şu linke tıklayın son yazdığı köşe yazılarının başlıklarına bakın nasıl bir akp yalaması çomar olduğunu anlayın zaten yandaş leş sabahta yazıyor leş

www.yazaroku.com

www.sozcu.com.tr

skor.sozcu.com.tr

www.milliyet.com.tr

RASİM OZAN KÜTAHYALI BEYAZ TV'DEN KOVULDU !
www.youtube.com
0
Erkut
(22.11.17)
Twitter'da şerif faysal yıldırım isimli bi troll vardı. Tamamen onun uydurması bu tabir. Tatar sikişi falan da demişti bir tweet'inde. tamamiyle yoktan var ediyor.
0
amortisman
(22.11.17)
6 paragraf duyar kasmaya gerek yok. olay bir twitter trollünün söylemi.
seyler.eksisozluk.com
0
fakirpislik06
(22.11.17)
(7)

sürekli başkalarıyla yaptığı yazışmaları paylaşan kız

diffarentiationation
hakkında ne düşünürsünüz? üstelik bunların komik olduğunu düşünüyor, kendince açıklamalar yazıyor ve paylaştığı yer whatsapp durum. zeki bir kız olduğunu düşünüyordum, ilgi falan mı bekliyor milletten acaba?
hakkında ne düşünürsünüz? üstelik bunların komik olduğunu düşünüyor, kendince açıklamalar yazıyor ve paylaştığı yer whatsapp durum.

zeki bir kız olduğunu düşünüyordum, ilgi falan mı bekliyor milletten acaba?
0
diffarentiationation
(22.11.17)
sıkılıyordur. yakın arkadaşınızsa ilgi gösterin madem öyle bir ihtiyacı olduğunu sezdiniz.
0
denef
(22.11.17)
bir kere uyar devami gelirse arkadaslik bitir. surekli iliskilerini anlatan erkektr. zerre farki yok. kafa utuler ancak.
0
blue eyes white dragon
(22.11.17)
İlgi beklediği kesin.yazismalari paylaşılan insanlara acıdım valla.
0
red hot chili
(22.11.17)
Acınası bir tıp. Deneyimle sabittir.
0
kablelvuku
(22.11.17)
yazışmaları paylaştıkları insanlar ne diyor? hiç denk gelmedim, izinsiz benim ona yazdıklarımı paylaşsaydı arkadaşlığımı bile bitirebilirim. bu ne yav, senin eğlencen mi insanlar? hiç komik değli. attention whore olduğu da kesin.
0
pinkpeony
(22.11.17)
ergen, sig, ilgi budalasi
0
jimicik
(22.11.17)
Yani benim lisedeki kardeşim paylaşıyor genelde. Bir yaştan sonra bitmesi lazım.
0
jazzabel
(22.11.17)
(1)

Zolotaya korona / Golden Crown Para Çekme sorusu

We Are Oscar Mike
Arkadaşlar bir bilgisi olan var mı bu şirket hakkında western union gibi bişeymiş. Bir para gönderdiler de çekmem gerekiyor kocaelideyim. UPT ve CMT ile işbirliği varmış galiba. Kendi şubesi yokmuş burada pttden falan hallediliyor mu bir bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar bir bilgisi olan var mı bu şirket hakkında western union gibi bişeymiş. Bir para gönderdiler de çekmem gerekiyor kocaelideyim. UPT ve CMT ile işbirliği varmış galiba. Kendi şubesi yokmuş burada pttden falan hallediliyor mu bir bilgisi olan var mı?
0
We Are Oscar Mike
(22.11.17)
rus kuruluşu. laleli'den filan çekilir ama kocaeli zannetmiyorum.

şurayı bir ara sor istersen:
www.bulurum.com
0
cedex
(22.11.17)
(2)

rush hour tarzi film

yarey
Boyle hem komiklikli hem aksiyonlu bildiginiz filmler Var mi?
Boyle hem komiklikli hem aksiyonlu bildiginiz filmler Var mi?
0
yarey
(22.11.17)
Tango ve Cash
Shangai Noon
Shangai Nights
Lethal weapon serisi
0
kreatin
(22.11.17)
tam istediğiniz tarz olmamakla birlikte hem komiklikli hem aksiyonlu olarak:
date night
mars attacks (eski ve absürt komedi tarzında)
0
halanne
(22.11.17)
(24)

Black Friday 2017

kfk
şöyle genel bir haberleşme platformu mu oluştursak donanımhaber gibi:)nerelerde indirim olur? tr'de nerelerde indirim olacak? karşınıza çıkan bir şeyler var mı? takip etmesi ne zor şeylermiş.bir kaç elektronik ihtiyacım var mesela. ayakkabıya da hayır demem.herkesin ihtiyacına göre bir indirim olabi
şöyle genel bir haberleşme platformu mu oluştursak donanımhaber gibi:)
nerelerde indirim olur? tr'de nerelerde indirim olacak? karşınıza çıkan bir şeyler var mı?
takip etmesi ne zor şeylermiş.
bir kaç elektronik ihtiyacım var mesela. ayakkabıya da hayır demem.
herkesin ihtiyacına göre bir indirim olabilir. kıyıda köşede kalacağına gözümüzün önünde dursun.
0
kfk
(22.11.17)
Süper olur gerçekten, ayakkabı fiyatları can yakıyor.. :(
0
Gordon Freeman
(22.11.17)
nasıl yapalım whatsapp grubu mu kuralım? burada bir duyuru açıp başlığı güncel mi tutalım. yapalım çünkü bunu yani.
0
kablelvuku
(22.11.17)
+1
takipçiyim burada ortak bir başlık daha iyi olur gibi
0
alaimisema
(22.11.17)
hepsiburada - geçen sene iyi ürün satmışlardı, bu sene fiyatları şişirip indirmelerinden korkuyoruz -
mac
sephora
boyner
1v1y, trendyol vb alışveriş siteleri
n11 ve gittigidiyor yapacak diye biliyorum ama 11.11'i geçmeyebilir diyorlar

bunlar dışında hemen hemen her yerde tırt bile olsa bir black friday indirimi olacak diye düşünüyorum. gördükçe ekleme yapacağım.
0
111111
(22.11.17)
dh de telegram grubu falan kurdular galiba
0
passion rules the game
(22.11.17)
bilmeyen vardır belki, bu işin dip noktası şurası:
forum.donanimhaber.com

bilimsel yöntemlerle desteklenmiş türlü araştırma ve karşılaştırmaları bulabileceğniz; ölücülüğü profesyonel bir şekilde, adeta bir hayat felsefesi halinde gerçekleştiren bu koca yürekli emekçilere önce biz sonra cüzdanımız minnet duyuyor...
0
Bruce
(22.11.17)
@bruce sıcak fırsatlarda ciddi anlamda 1 liranın hesabı yapılıyor ve gerçekten bunun için efor sarfeden insanlar var. ama benim o forumu gezerken sinirim bozuluyor. çünkü hep daha ucuzu olacağına inanan insanlarla dolu orası.

valla telegram grubu falan olabilir. şöyle 3-4 günlük bir grup açalım olmazsa. yaklaştıkça gerilmeye başladım bir şey olacak da kaçıracağım diye:)
0
🌸kfk
(22.11.17)
ya ben de aynı bir yerde indirim olcak da kaçırcam diye uyku girmiyor gözüme. ev ihtiyaçları var bizde
0
fosforlu cevriye
(22.11.17)
ben bu sene de sadece oyun almayı düşünüyorum. türkiye'de satılan ürünlerde doğru düzgün indrim olduğunu görmedim şimdiye kadar. hep aynı hikaye. biraz zam yap, sonra indirim. oyunlarda ciddi indirim oluyor ama.

telegram yaparsanız ben de isterim.
0
istanbul kanatlarimin altinda
(22.11.17)
bir hayırsever telegramı yapsın o zaman
0
🌸kfk
(22.11.17)
alıntı:

MediaMarkt'ta Black Friday Çılgınlığı Başlıyor!

MediaMarkt Black Friday 2017 İndirimleri
Bir gün değil her gün müşterilerine uygun fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan MediaMarkt, Black Friday gününde uyguladığı devasa indirimlerle yüzleri güldürüyor. MediaMarkt’ta Black Friday 2017 de keyifle kutlanacak gibi görünüyor!
Black Friday indirimleri MediaMarkt’ın yüzlerce mağazasının yanı sıra e-ticaret sitesinde de uygulanıyor. MediaMarkt indirimleri kadın, erkek, çocuk fark etmeksizin herkesi heyecanlandırıyor. Çünkü Mediamarkt’ın geniş ürün yelpazesinin içerisinde evler için harika ısıtıcılar, çocuklar için muhteşem oyun konsolları, hem erkekler hem de kadınlar için şahane akıllı telefonlar, laptoplar, bilgisayarlar bulunuyor. Apple, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Philips gibi çok satan kaliteli markaların en özel ürünleri Black Friday gününde inanılmaz indirimlerle Medimarkt müşterilerine sunuluyor. Bu nedenle MediaMarkt’ta Black Friday, tüketicilerin en çok bekledikleri günlerin başında bulunuyor.
Black Friday indirimlerinin en çok MediaMarkt müşterilerini heyecanlandırması tesadüf değil. Öncelikle MediaMarkt’ın ürün yelpazesinde her yaşa, her zevke, her bütçeye hitap eden elektronik aletler bulunuyor. Bu anlamda Mediamarkt, elektronik eşya alışverişi yapmak isteyen kişilerin gözünde halihazırda vazgeçilmez bir yere sahip. Üstelik MediaMarkt’taki elektronik eşyalar sadece Black Friday gününde değil, diğer günlerde de rakiplerine göre daha uygun fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bunun üzerine bir de Black Friday indirimleri geldiğinde, MediaMarkt’tan alışveriş yapmak daha cazip ve keyifli bir hal alıyor.
Elektronik eşyalarda yapılan indirimler aslında herkesi ilgilendiriyor. Günümüzün giderek dijitalleşen dünyasında elektronik aletler olmadan hayatımızı sürdürmemiz mümkün değil. Dizilerimizi izlemek için dev ekran televizyonlara, günlük işlerimizi görmek için dizüstü bilgisayarlara, anılarımızı belgelemek için profesyonel fotoğraf makinelerine ve dünyayla irtibatta kalabilmek için akıllı telefonlara ihtiyaç duyuyoruz. Bu işin günlük hayat dışında bir de profesyonel boyutu var. Herhangi bir ofiste bir iş gününün geçirilebilmesi için onlarca elektronik alete ihtiyaç duyuluyor. Bilgisayarlar, laptoplar, tabletler, yazıcılar, telefonlar ve çok daha fazlası ofislerde gereksinim duyulan eşyalar arasında. Yani aslında Black Friday indirimleri, patronlar için de büyük fırsat. Patronlar elektronik alet alışverişini özellikle MediaMarkt Black Friday indiriminde yaparak ihtiyaç duydukları tüm elektronik eşyalara çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirler.
Siz de MediaMarkt Black Friday indiriminden hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek için faydalanabilirsiniz. Çocuğunuzun, eşinizin, annenizin ya da en sevdiğiniz arkadaşınızın doğum gününe daha çok mu var? Önemli değil! Black Friday gününde ona en çok istediği akıllı telefonu, oyun konsolunu ya da tableti alabilir, doğum günü geldiğinde kendisine hediye edebilirsiniz. Ayrıca önümüz yılbaşı! MediaMarkt Black Friday indiriminde tüm yılbaşı hediyelerinizi önceden satın alabilir, uygun fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanın yanı sıra sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz. Tabii kendinizi de unutmamak koşuluyla! Bu Black Friday gününde kendinizi şımartmayı unutmayın, MediaMarkt’a gidin ve kendinize o hep istediğiniz elektronik aleti satın alın. Keyifli alışverişler!
0
111111
(22.11.17)
kiko'da 3 alana 3 bedava başlamış.
0
111111
(22.11.17)
Ben de eve Smart Tv alacağım, takip.

Gözüme çarpan bir şey olursa da duyuruyu yukarı taşırım.
0
chicha
(22.11.17)
cep telefonu almam lazim. xiomi mi6 falan denk gelen olursa haber verirse super olur.
0
jimicik
(22.11.17)
steam başlamış, daha bakamadım ama fantastik bir şey yoktur.

hepsiburada da cuma için tv reklamı döndürmeye başlamış.
0
🌸kfk
(23.11.17)
evidea perşembe 15:00te başlıyormuş
toyzzshop web sitesinde de cuma günü olacakmış

karşıma çıkanı yazıyorum
0
🌸kfk
(23.11.17)
kindle ve cep telefonu almayı düşünüyorum. telegram varsa, katılmayı isterim!
0
rakicandir
(23.11.17)
kimse açmadı telegram valla. açan olursa söylesin toplaşalım
0
🌸kfk
(23.11.17)
ekran kartı gören şey etsin.
lanet olası madenciler yüzünden indirim mindirim olacağı yok da gerçi:/
0
yalnux
(23.11.17)
alın size telegram linki ama dikkat edin içeride gerçekten 1 liranin bile hesabi yapılıyor.

t.me bu linkte normal konusma da donuyor sunu alsak bunu alsak mi flan diye.

t.me burası gerçekten tehlikeli içerde sadece link paylaşımına izin veriliyor ve onun dışında bir şey paylaşan ağır küfür eşliğinde banlaniyor, bu gözler bildirimleri açık tutuyorum geceleri firsat kaçırmamak siz muhabbet ediyorsunuz ayip diyen insanlar gördü aman dikkat.(gecede 100'ün üzerinde bildirim oluyor düşünün adam uykusundan uyanip kontrol ediyor tek tek)
0
valkin rockefeller
(23.11.17)
@valkin rockefeller bu gruplar süpermiş, eyvallah:)
0
🌸kfk
(23.11.17)
aldınız mı bir şeyler?
0
111111
(24.11.17)
parfüm indirimleri varsa yazar mısınız?
0
mungojerry
(24.11.17)
sevil parfümeride 2. ürüne %60 indirim var, boynerde 400 tl üstüne %25 indirim var.

1v1y'de falan da parfümlerde indirim var ama ben çok güvenemiyorum açıkçası.
0
111111
(24.11.17)
(6)

The Witcher 3: Wild Hunt versiyon tavsiyesi

leon
merhaba,ps store'da indirim var.normal versiyonu 45, game of the year edition 60 TL.online oyun oynamam.sizce normali mi alınmalı diğeri mi?
merhaba,

ps store'da indirim var.
normal versiyonu 45, game of the year edition 60 TL.

online oyun oynamam.
sizce normali mi alınmalı diğeri mi?
0
leon
(22.11.17)
zaten witcher offline bir oyun. game of the year içinde ek paketleri de olması lazım bir kontrol edersin. son yıllarda çıkan en iyi oyunlardan. o yüzden sevdiğin bir oyun türü ise goty edition almanı öneririm
0
greenshadow
(22.11.17)
goty al geç. goty'de tüm dlc'ler var. geniş geniş oynarsın.
0
fakirpislik06
(22.11.17)
bekle şu an alma. steam'da 30 lirayı görecektir goty.
0
herospower
(22.11.17)
goty al durduğun kabahat.
0
egokalp
(22.11.17)
hepsili al. kesin.
0
aşksız prens
(22.11.17)
Goty al kesinlikle.
0
eksi sozlukte eksiyen adam
(22.11.17)
(1)

beyaz renkli kıyafetler için en iyi deterjan

chihirovekohaku
Beyaz ya da açık renkli gömleklerim, kıyafetlerim için hangi deterjanı kullanmalıyım ki rengini uzun süre korusun?
Beyaz ya da açık renkli gömleklerim, kıyafetlerim için hangi deterjanı kullanmalıyım ki rengini uzun süre korusun?
0
chihirovekohaku
(22.11.17)
Bingo beyaz
0
neysene
(22.11.17)
(5)

araba kaloriferindeki inanılmaz mantık hatası

kibritsuyu
sabah arabaya biniyorum, motoru çalıştırıyorum, kaloriferi açıyorum, soğuk hava üflüyor. 5-10 dakika içinde motor ısındıkça sıcak hava gelmeye başlıyor.hmmm demek ki havayı ısıtmak için motorun sıcaklığını kullanıyor.motoru durduruyorum, ama arabanın içinde oturacağım. motor sıcak ama çalışmıyor, la
sabah arabaya biniyorum, motoru çalıştırıyorum, kaloriferi açıyorum, soğuk hava üflüyor. 5-10 dakika içinde motor ısındıkça sıcak hava gelmeye başlıyor.

hmmm demek ki havayı ısıtmak için motorun sıcaklığını kullanıyor.

motoru durduruyorum, ama arabanın içinde oturacağım. motor sıcak ama çalışmıyor, lakin kontak aksesuar pozisyonunda açık. fan çalışıyor, hava üflüyor, ama soğuk hava üflüyor.

soru: üflediğin havayı motorun sıcağından geçirip ısıtıyorsan motor kapalıyken ama hala sıcakken niye soğuk hava üflüyorsun?

yok motorun sıcağından geçirmiyorsan, farklı bir ısıtma mekanizman varsa niye ilk çalıştırdığımda motor ısınana kadar soğuk hava üflüyorsun?
0
kibritsuyu
(22.11.17)
bütün arabalarda havalandırma sisteminde 2 tane klape bulunur.
ilk klape havanın dışarıdan mı yoksa içeriden mi alınacağını seçer bu tam açık ya da kapalı pozisyonda çalışır. ikinci klape soğuk ve sıcak hava karışımını ayarlar ve yüzdeli olarak çalışır.

bunun üstüne klimalı araçlarda bu ısıtma ve soğutma işlemi motordan bağımsız olarak klima kompresörü ile de yapılabilir.

sizin durumda muhtemelen motor kapanınca soğuk-sıcak klapesi soğuk konumuna geçerek ya iç ya da dış havayı çeviriyor sadece.

yukarda yazılan ufak peteğin kısa sürede soğuması da oldukça mantıklı.
0
orpheus
(22.11.17)
@want2 direk klimadan yapınca sıcak mı geliyor hemen :/ üşenmesem şimdi gidip denicem
0
kleider
(22.11.17)
@want2die

hocam araç kimalarının ısıtma yaptığını nerden çıkardın? araç klimaları ısıtma yapmaz. klimalı araçlarda da ısıtma klimasız araçlar gibidir:

www.youtube.com

soruya gelecek olursak @acemi doğru açıklamış. sıcak/soğuk klapesiyle bir ilgisi yok bu durumun. nitekim birçok araçta bu klape mekanik çalışır. aracı stop ettiğinde kendinden soğuğa dönecek bir klape yok.
0
himmet dayi
(22.11.17)
Acemi'nin dediği doğru. Şu devirdaimi olmadığı zaman kalorifer çalışırsa suyun içerisinde bulunan sıcaklık hava vasıtasıyla alınır ve içeriye verilir. Ama; su pompası motora bağlı olduğu için motor çalışmazsa su dolaşımı olmaz. Arabalardaki klimalar sadece soğuk vermek için tasarlanmıştır. Aslında sıcak da verebilir ama içten yanmalı motor gibi sürekli bir ısı kaynağı varken bu fazla parça kullanımına giriyor.(Amaç az parça ile planlı eskitme yoluyla araç işlevlerinin çalışması)
0
ceyhan prensi adana
(22.11.17)
elektrikli arabalarda (ör.tesla) klima hem ısıtıp hem soğutuyor. zaten araçta radyatör yok, ısıyı aktaracağı merkezi bir motor da yok.

öyle genel konuşurken az dikkat, teknoloji sizin ufkunuz kadar dar değil.
0
babilbaligi
(22.11.17)
(1)

Miles and Smiles Milleri

facebook
Miles and Smiles millerim var, bu milleri THY harici bir şirkette kullanabilir miyim ?
Miles and Smiles millerim var, bu milleri THY harici bir şirkette kullanabilir miyim ?
0
facebook
(22.11.17)
Evet, Star Alliance bünyesinde kullanabiliyorsun ancak diğer hava yollarında daha fazla mil gerekiyor.
0
cakabo
(22.11.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.