Giriş
(3)

online market

tenceredibi
merhaba,migros dışında online market var mı? (istanbul harici)
merhaba,

migros dışında online market var mı? (istanbul harici)
0
tenceredibi
(01.12.17)
carrefour?
0
sutlu nescafe
(01.12.17)
www.epttavm.com Hem paketleme olarak hem de PTT kargo olarak gayet iyi hizmet sunuluyor.
0
desdenova34
(01.12.17)
eskişehirde yaşarken ozdilekten alıyordum ben. eve getiriyorlardı tertemiz.
0
balik kraker
(02.12.17)
(1)

Serbest elektrik tüketicisi

arnatuile
Bu elektrik dağıtıcısını seçebilme olayını ve 3 zamanlıyla tek zamanlı tarife arasında ne fark var? Bunu babannenin görümcesine anlatır gibi anlatabilecek olan var mı?Teşekkürlerimle.
Bu elektrik dağıtıcısını seçebilme olayını ve 3 zamanlıyla tek zamanlı tarife arasında ne fark var? Bunu babannenin görümcesine anlatır gibi anlatabilecek olan var mı?

Teşekkürlerimle.
0
arnatuile
(01.12.17)
3 zamanlı tarifede ücret elektriğin tüketildiği saate göre değişiklik gösteriyor. Günde 3 farklı kademe var. Tamamen sallıyorum saati ve oranları ama mesela sabah 8 ile akşam 17 arası normal tarife 17 -23 arası % daha pahalı 23 - 08 arası %50 indirimli gibi. tek kademe ise saat kaçta kullanırsan kullan aynı para.
0
thefin
(01.12.17)
(2)

Fujifilm X-T2 vs Sony A7ii

kelbukel
Biliyorum biri aps-c, diğeri full frame..Full frame makina istiyorum, ancak fuji x-t2'den çıkan fotolar da kafa kafaya gidiyor full frame'lerle.. bütçeler benzer.profesyonel olma düşüncesinde bir fotoğraf severim.
Biliyorum biri aps-c, diğeri full frame..
Full frame makina istiyorum, ancak fuji x-t2'den çıkan fotolar da kafa kafaya gidiyor full frame'lerle.. bütçeler benzer.

profesyonel olma düşüncesinde bir fotoğraf severim.
0
kelbukel
(01.12.17)
aps-c ile full frame makineler arasındaki fark "fotoğraf güzelliği" olmuyor. güzel fotoğraf denen şeyi cep telefonuyla bile çekebiliyorsun günümüzde, o yüzden "onun kadar güzel çekebiliyor" bi kıstas olmasın.

full-frame'in getirdikleri belli, onlara ihtiyacın olacaksa full frame almalısın. yok ben zaten düşük ışıkta çekmem 5 haneli iso'ya ihtiyacım olmaz, lenslerim de var küçükten büyüğe diyorsan, aps-c'nin çarpan dezavantajı beni etkilemez diyorsan x-t2 al.

video söz konusuysa iş değişir tabii, sony'ler çılgın atıyor.

kişisel görüşüm profesyonellik merakında birinin mevcut teknolojinin son sınırı olan full-frame ile çalışmasını bilmesi gerektiği yönünde. elinde halihazırda bi aps-c vardır diye düşünüyorum, full-frame'i de dene; seveceksin.
0
Bruce
(01.12.17)
fuji lensleriiki kati pahali fullframe lenslerden bile daha iyi olabiliyor. bu gercegi de dusunmeni tavsiye ederim. fuji başkadır ya.
0
beyteper canavari
(02.12.17)
(6)

Bireysel Yatırım

hicunutmam
Selamlar,Ortalama 20 K param vardı, her ay bunun üzerine ortalama 1 K, 3 ayda bir 4 K olacak şeklinde ekleyip ( 20-21-22-26-27-28-32.. ) kendi kullandığım bankamdan aylık ( 30-34 gün değişiyor ) vadeliye yatırıyorum. Yapıkredi, ortalama 25 binde 230-240 TL felan veriyor. %11,25.Amacım sadece para b
Selamlar,

Ortalama 20 K param vardı, her ay bunun üzerine ortalama 1 K, 3 ayda bir 4 K olacak şeklinde ekleyip ( 20-21-22-26-27-28-32.. ) kendi kullandığım bankamdan aylık ( 30-34 gün değişiyor ) vadeliye yatırıyorum. Yapıkredi, ortalama 25 binde 230-240 TL felan veriyor. %11,25.
Amacım sadece para biriktirmek.

Yanlış bir şey yapıyor muyum?
0
hicunutmam
(01.12.17)
Akbank direkt serbest hesap açın, ilk 90 gün %13.5 veriyor
0
mutlusismankedi2015
(01.12.17)
Kesinlikle Hayır. dolar borsa anlamam dersen en iyisi bu. Ben de çocuk için hesap açtım. Bu şekilde birikim sağlıyorum.
0
ceyhan prensi adana
(01.12.17)
eğer sürekli yüksek faiz kovalarım, parayı taşırım dersen araştırıp eft, havaleyle dolaştırabilirsin. Ing turuncu ve enparaya bak derim bi.

Ben genelde enpara'da tutuyorum; ara ara kaydırmam gerekiyor onu da kolayca hallediyorum.

www.qnbfinansbank.enpara.com

:)
0
batiatus
(01.12.17)
petkim al mayısa kadar
edit : kapanış
6,550 +0,030 +0,46% not düşeyim bakarım sonra
0
galatasaray
(01.12.17)
11,25 çok düşük. tebe geç. ceptetep faiz oranı 14.
0
mahone
(01.12.17)
tlde durmak inanılmaz anlamsız. altın al dolar al yeşil mercimek al ama gerçekte hiçbir anlamı olmayan tl faizi için koşturma.
0
khiron
(01.12.17)
(5)

Erkek montu önerir misiniz?

hagakure
200-400 arası limitinde şöyle güzel erkek montu önerinizvar mı?
200-400 arası limitinde şöyle güzel erkek montu önerinizvar mı?
0
hagakure
(01.12.17)
Zarada var o bütçeye güzel montlar keza lufianda
0
all girls dream
(01.12.17)
Zara, Loft.
0
lana del rey
(01.12.17)
Ek olarak Jack&Jones.
0
lana del rey
(01.12.17)
Lufian'da %50 indirim var o aralikta guzel bir mont bulabilirsin.
0
i m sick tired
(02.12.17)
mudo ve kotona da bakabilirsin. koton'un normal ürünleri biraz kalitesiz olabiliyor ama pahalı ürünleri kaliteli. bir bakın derim
0
greenshadow
(02.12.17)
(1)

bitcoin cüzdan vb

xasuo
Cex.io da veya paribuda cüzdan açmayı düşünüyorum; bu cüzdana bireysel olarak başka bir bitcoin sahibinden ödeme alabilir miyim?Bonus soru: altcoin alışverişi için tavsiye edeceğiniz bir site var mı?
Cex.io da veya paribuda cüzdan açmayı düşünüyorum; bu cüzdana bireysel olarak başka bir bitcoin sahibinden ödeme alabilir miyim?

Bonus soru: altcoin alışverişi için tavsiye edeceğiniz bir site var mı?
0
xasuo
(01.12.17)
Alabilirsin.
0
Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir
(01.12.17)
(10)

Kayınbiraderden Kurtulma Yöntemleri

bos gezenin bos ustasi
Çok boktan bir kayınbiraderim var.Tam bir gerizekalı. Eşim de biraz evladı gibi seviyor anasız büyüdükleri için. Ailenin en şımarık, en yavşak, en gevşek, en pısırık ve en zekasız olanı diyebilirim. Zaten domuz gibi yaşıyor, nerde akşam orda sabah. Saygısız, kendi konuşur, eşime hürmeten dinlerim. A
Çok boktan bir kayınbiraderim var.

Tam bir gerizekalı. Eşim de biraz evladı gibi seviyor anasız büyüdükleri için. Ailenin en şımarık, en yavşak, en gevşek, en pısırık ve en zekasız olanı diyebilirim. Zaten domuz gibi yaşıyor, nerde akşam orda sabah.

Saygısız, kendi konuşur, eşime hürmeten dinlerim. Ama ben konuşunca duymaz, dinlemez sikine takmaz. Kalkıp gidemiyorsun da yanından. Geldi mi 4-5 saat gitmek bilmiyor.

Gün aşırı damlar, yemeğini getirir bizde yer. Çöpünü bile atmaz.

Aşırı gerizekalı olduğu halde inanılmaz derecede egoist. Iq ayakkabı numarası ama ego Ibrahimovic.

Eşime de saygı duymaz.

Sırf kalbi kırılmasın genç oğlan diye üstüne gitmiyorum yaşı 25. Eşim de aynı şekilde ayar oluyor ama sineye çekiyor. Başka kimi kimsesi yok diye. Sevgilisi falan da yok kim napsın tam bir öküz tam bir hıyar zaten.

Geçenlerde bir söylediğim laf yüzünden bikaç ay surat astı uğramadı da rahat ettim. Bu aralar kendi kendine barışmış olsa gerek yine gelip gidiyor. Patavatsız bir de şakayla karışık aptal aptal konuşup tepemi attırıyor.

Eşimi üzmeden, bu canına tükürdüğümün de kalbini kırmadan kendisinden kurtulmak istiyorum. Önerileriniz nedir?
0
bos gezenin bos ustasi
(01.12.17)
Bizim asistan zeynep vardi, tanimazsiniz. Arkamda oturuyordu. Dondum ve "zeynep senden hic hoslanmiyorum ve biliyorum ki sen de benden hoslanmiyorsun lutfen benimle ayni odada bulunma" demistim. Ise yaramisti. Ben olsam yuzune kufrederdim. Allah kurtarsin.
0
allah yazdiysa bozsun
(01.12.17)
Eşin de onay veriyorsa alıp karşına konuşacaksın hocam. Ya küser ya da düzelir. Uç bir tedbir olarak şehir değiştirebilirsin.
0
termin8tor
(01.12.17)
önce eşinizi karşını alın, bi dökülüp rahatlayın. ama düzgün üslupla, geçmişten günümüze konuşun :) rahatsız olduğunuzu belirtin. aralarındaki ilişkiye karışmak istemediğiniz için "uyarabilir misin" diye sorun. bu sırada, yanlış anlamaması, sizi terslememesi açısından yıkama yağlama yöntemlerine başvurun.

bebeğim çok tatlısın çok güzelsin, sen bak sana bir şey söyleyeceğim gibi ajdkdkddkd aralara iltifat serpiştirmek önemli.
0
gebere jackson
(01.12.17)
karşına alıp konuşma bence. annesiz büyümüş. sizinle de araya soğukluk girerse kötü hisseder adam. bunalıma girebilir. 25 yaşındaymış. mazur görmek lazım.
0
lesemajeste
(01.12.17)
Kurtulmak yerine kazanmaya çalışsanız. Vaktiniz varsa yeteri kadar emek harcarsanız bi faydanız olabilir. Yaşı da fazla değil o kadar, eğitilebilir yaşlar 25 ler. Geç kalmış değilsiniz.
Anne yok, baba model olamadı belki ya da uygun çevresel koşulları olamadı arkadaş öğretmen gibi. Bi şans verin ve deneyin derim ben.
Baktınız olmuyor yok sayarsınız. O konuşurken siz dinlemezsiniz...
0
hayat aklini konusacak bir filozof uret
(01.12.17)
haci konuşma ile geçecek gibi durmuyor,
kötü davransan eşin üzülecek
üzgünüm ama durumu çekecekmişsin gibi duruyor anca işte iş bulur falan filan neyse
0
dedim dedim de kime dedim
(01.12.17)
25 yasindaki adam nasil ergen olabiliyor. Ben o yasta universite mezunu olarak 3 yil deneyimliydim yuksek lisansa baslamistim. Salla gitsin. Adam olmaz ondan.
0
Traveller
(02.12.17)
çalışmadıgını varsayarak, onu bir işe girmesi gerektiğine inandırın.
boş zamanının çoğunu işte geçirir kalan kısmında da daha az görüşürsünüz.
0
ezkaza
(02.12.17)
Adam çalışıyor dostlar. İşçi kurumundan maaş alıyor işe gidiyor goygoy yapıp geliyor namussuz. Taşın falan diyen olmuş yapmayın kolay mı taşınmak çocuk oyuncağı mı? Zaten yaşadığım yerde ev kiralamak için 4 sene sıra beklemeniz gerekiyor.

Neyse Pardon filmindeki İbrahim'in eniştesi gibi olmak da istemiyorum. Gelince artık migrenim tuttu ben yatacam diyip çekilecem uğraşamam.
0
🌸bos gezenin bos ustasi
(02.12.17)
Yav evlat olsa sevilmez adami sen niye cekesin, mantikli bir sekilde sakin sakin anlatinca esinin cok duygusal karsilayacagini sanmiyorum.

Gec degil diyen olmus baya guldum.
0
piremses
(02.12.17)
(1)

e sigara likit?

mrthany
nereden temin ediyorsunuz? fiyatı ne?
nereden temin ediyorsunuz? fiyatı ne?
0
mrthany
(01.12.17)
Facebook uzerinden satis yapan bi yerden. Eskiden 30mlsi 40 liraydi sonra 35 oldu. 60 mlsi 60 falan oluyor genelde ama.
0
proletarier aller lander vereinigt euch
(01.12.17)
(2)

bulmacayi cozer misiniz?

hopeless
ekte.
ekte.
0
hopeless
(01.12.17)
tenure

edit: görev süresi, kullanım hakkı, kadro demek
0
helena
(01.12.17)
Retune - yeniden akorlamak
0
Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir
(01.12.17)
(12)

Ekmek arasın ton balığı nasıl güzelleşir?

cemiyetin ünlü siması
Sb
Sb
0
cemiyetin ünlü siması
(01.12.17)
Marul, mısır, ince ince kesilmiş taze yeşil biber zevke göre aynı biçimde taze kırmızı biber. Seviyorsanız az miktarda (ben yağlı diye çok şeyetmesem de) mayonez olabilir :)

edit: ve bol limon tabi
0
helena
(01.12.17)
ketçap ve domates.
0
papazi dovdurmeyecektik
(01.12.17)
taze soğan, kıvırcık salata, domates
0
sutlu nescafe
(01.12.17)
Köz biber çok yakışır. Karabiber de. Turşu da. MAydanoz da. Mayonez de yakışır ama yağlı bulduğum için ben de sevmiyorum.
0
yirmisantim
(01.12.17)
Bol mayonez.turşu da seviyorum ben
0
aquarium
(01.12.17)
Kuru soğan
0
delicevat
(01.12.17)
Domates marul ketcap
0
sen gibi
(01.12.17)
kornişonu yuvarlak dilimliyoruz, yağı neredeyse tamamen süzülmüş ton balığı konservesinin içine koyuyoruz ve üstünkörü karıştırıyoruz. sonra üzerine 2 saniye kadar mayonez sıkıyoruz, bir daha karıştırıyoruz. sonra nane, kekik ve isteğe bağlı pul biber serpiyoruz; iyice karıştırıyoruz. bulamaç olmasına 1 tık kalaya kadar karıştırıyoruz, baktık olmuyor biraz daha mayonez ekliyoruz. sonra ekmeğin içine mi sürersin sade mi yersin sana kalmış.

peynir seviyorsan bu karışıma tam yağlı beyaz peynir veya ezine de ekleyebilirsin. ya da hp'nin klasik barbekü sosundan azıcık da ekleyebilirsin, damak zevkine göre değişir ama ben seviyorum.

edit: mısırı unutmuşum, kesinlikle mısır!
0
Bruce
(01.12.17)
Beyaz peynir ve maydanoz.
0
kibritsuyu
(01.12.17)
karabiber-marul
0
Apocalypse
(01.12.17)
Esmer ekmek, yesil sogan, mayonez
0
lyh
(01.12.17)
Marul ve mısırla
0
mutlusismankedi2015
(01.12.17)
(3)

Avusturya semalarında görülen kuş nedir?

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
Genelde alçaktan uçmayı, çalılar arasına saklanmayı ve yerde Mahmure edasıyla sek sek sekerek gezmeyi pek bir seven kuş bu. Hatta sizden kaçmak için uçmadığı ama sektiği görülmüştür. Çok büyük değil, kuyruğu hariç saksağan kadar. Sesini bilemiyorum. Kendisi kuzgun karası, minik yuvarlak gözlü, tuptu
Genelde alçaktan uçmayı, çalılar arasına saklanmayı ve yerde Mahmure edasıyla sek sek sekerek gezmeyi pek bir seven kuş bu. Hatta sizden kaçmak için uçmadığı ama sektiği görülmüştür.
Çok büyük değil, kuyruğu hariç saksağan kadar. Sesini bilemiyorum.
Kendisi kuzgun karası, minik yuvarlak gözlü, tupturuncu gagalı, sevimli bir şey.
Adını bilen varsa ne kadan güzel olur.
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(01.12.17)
amsel olablir mi? (türkcesi karatavukmus).
o degilse de sarkida gecen baska biridir:
www.youtube.com
0
pilav
(01.12.17)
ne yalan söyliyim, ben t. m. cabrerae ile habitati avrupa olan t. m. merula arasinda fark göremedim:
www.google.de
0
pilav
(01.12.17)
Eger bahsettigini kus siyah degil koyu griye yakin ise noisy miner olabilir.
goo.gl

Bir de yerde seke seke gezmeyi cok seven magpie var ama o karga kadar iri ve alacali bir kus. Gagasi da turuncu degil zaten :)

Edit:
Soruyu yanlis okumusum. Benim bahsettigim kuslar Avustralya'da :)
0
mononoke
(02.12.17)
(3)

dna fantom efekt

hayat aklini konusacak bir filozof uret
Deney gerçekten yapılmış mı, deneyde dna alındıktan sonra ışık dna formunu göstermiş mi, tamamı asparagas mı?Asparagas ise nedeni neydi acaba?
Deney gerçekten yapılmış mı, deneyde dna alındıktan sonra ışık dna formunu göstermiş mi, tamamı asparagas mı?

Asparagas ise nedeni neydi acaba?
0
hayat aklini konusacak bir filozof uret
(01.12.17)
Okudum ben de. Gerçekten çok ilgi çekici bir konu. Yani o kadar mucizevi ki insan inanamıyor.
0
Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir
(01.12.17)
Mucizevi gelmesinden değil de; deneye / sonuçlarına hiç bir bilim yazısında yer verilmemiş olması ( bulamamış da olabilirim tabii), google aramalarında Gergg Braden, forumlar vs gelmesi asparagas olduğunu düşündürdü.
Deneyi yapan kişi hakkında da bilgi bulamadım doğru düzgün.
0
🌸hayat aklini konusacak bir filozof uret
(01.12.17)
Okumadım ama makale şu sanırım.

www.researchgate.net

Bir de açıklayıcı bir yazı var.

www.bibliotecapleyades.net

Ben makalede "wormhole" kelimesine denk gelmedim. Bu kişinin çalışması bilimsel olabilir ama gördüğüm kadarıyla birileri bu çalışma üzerinden efsane yazmış.
0
dissendium
(01.12.17)
(1)

Vefat edenin tel. no.sunu alış hk. || Ölüm ve varis belgesi nasıl alınır?

gijilti
Vefat eden birinin numarası uzun süre TL yüklenmediği zaman kapandığında, numarayı TURKCELL varislere satabiliyor.Bugün iletişim merkezinde öyle dediler.Şartları ise ölenin ÖLÜM BELGESİ'ni ve varisin VARİS OLDUĞUNA DAİR BELGE götürmek.Bu iki belgeyi nasıl elde edebilirim?
Vefat eden birinin numarası uzun süre TL yüklenmediği zaman kapandığında, numarayı TURKCELL varislere satabiliyor.

Bugün iletişim merkezinde öyle dediler.

Şartları ise ölenin ÖLÜM BELGESİ'ni ve varisin VARİS OLDUĞUNA DAİR BELGE götürmek.

Bu iki belgeyi nasıl elde edebilirim?
0
gijilti
(01.12.17)
ölüm belgesini hastanede vefat etti ise hastane veriyor, evde vefat etti ise eve çağıırılan doktor ya da cenaze nereye götürüldü ise onlar düzenler. varis olduğuna dair belgeyi ise noterlerden ücret karşılığı alıyorsunuz.

ancak birden çok varis var ise diğerlerinin şu varis hattı alabilir gibi bir belge isteyebilir turkcell ?
0
oscar
(01.12.17)
(2)

eve internet ama hangisi

kleider
ay'da 7-8 gün kalınacak bir yere hangi internet alınmalıdır ? ancak herşey internetten olacak film izleme, müzik dinleme vs.superonline ve ttnet var.
ay'da 7-8 gün kalınacak bir yere hangi internet alınmalıdır ? ancak herşey internetten olacak film izleme, müzik dinleme vs.

superonline ve ttnet var.
0
kleider
(01.12.17)
superonline fiberse ttnet'ten üstündür, olmadı aynısının taahhütsüz ve akk'sizi turk.net'te 60 lira, yerine onu tercih edebilirsin.
0
yuto
(01.12.17)
üst komşunun internet faturasıana ortak ol.
0
jamswety
(01.12.17)
(2)

Avrasya tünel ücreti

Bysb
Avrasya tünelinı kullanırken;A)Anadolu yakasından Avrupaya geçerken mi ücret(hgs&ogs)alınıyor B)Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçerken mi ücret(hgs&ogs) alınıyor C)nasıl geçersen geç her türlü alıyorlar.
Avrasya tünelinı kullanırken;

A)Anadolu yakasından Avrupaya geçerken mi ücret(hgs&ogs)alınıyor

B)Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçerken mi ücret(hgs&ogs) alınıyor

C)nasıl geçersen geç her türlü alıyorlar.
0
Bysb
(01.12.17)
C
0
shenergy
(01.12.17)
c
0
sutlu nescafe
(01.12.17)
(10)

Hangi şaç şampuanını kullanıyorsunuz?

hagakure
Markasını yazdıktan sonra artı/eksi olarak fayda ve zararlarını da kısa bi yorumla süslerseniz sevinirim.
Markasını yazdıktan sonra artı/eksi olarak fayda ve zararlarını da kısa bi yorumla süslerseniz sevinirim.
0
hagakure
(01.12.17)
hedşotolders clinically proven.. kepegi kesti...
0
binder dandet
(01.12.17)
Schwarzkopf Gliss Kur.

yumuşacık yapıyor ve parlak gösteriyor.
0
fatih terim akti
(01.12.17)
John Frieda - Kivircik saclar icin olan mor serisi oldukca basarili. Saci hem yumusacik yapiyor, hem bukleleri belirginlestiriyor.
0
chitosan
(01.12.17)
sachajuan hair repair
aşırı muhtesem faydasını gordum diyemem ama sanki bi tık hacim kazandı ve kolay şekil alıyor.
0
imnotsureabout
(01.12.17)
Prozinc

- sadece eczanelere var
+bana iyi geliyor
0
all girls dream
(01.12.17)
hedenşoldırs mentollü

onun dışındakiler kepek yapıyor.
0
gebere jackson
(01.12.17)
John Frieda- kıvırcık/dalgalı saçlar için olanı kullanıyorum. Çok memnunum, cadı gibi gezmiyorum ve dalgaları çok güzel oluyor.
0
acckr
(02.12.17)
rejoice - tüm saç tipleri için.
çok şampuan denedim sanırım saçıma en iyi gelen bu, kısa süreli olsa da.
0
ezkaza
(02.12.17)
Pantene kullanıyorum. Pantene'den önce birsürü farklı şampuan denedim bana en iyi o geliyor.
0
tahin pekmez yoğurt
(02.12.17)
Head&shoulders elmali. Dus alırken elma esansi rahatlatiyor beni baska neyi var bilmiyorum.
0
i m sick tired
(02.12.17)
(3)

KYK istanbul yurt nakil işlemleri

ppemreqq
şuan özel yurtta kalıyorum. kyk yurtlarına açıktan başvuru yaptım. anadolu yakasında bir yurt çıkarsa avrupadaki bir yurda naklim olana kadar şuan kaldığım yurtta kalmaya devam edeceğim. kyk izin süresi 75 günmüş sanırım. bu süreç içerisinde naklim gerçekleşmezse yurttan atılıyor muyum? nakil işlemi
şuan özel yurtta kalıyorum. kyk yurtlarına açıktan başvuru yaptım. anadolu yakasında bir yurt çıkarsa avrupadaki bir yurda naklim olana kadar şuan kaldığım yurtta kalmaya devam edeceğim. kyk izin süresi 75 günmüş sanırım. bu süreç içerisinde naklim gerçekleşmezse yurttan atılıyor muyum? nakil işlemi kaç ay sürer?
0
ppemreqq
(01.12.17)
Ben kalırken 60 gündü diye hatırlıyorum geçen yıl, 75 olmayabilir, araştır onu. Ama mesela haftasonları izin hakkından gitmiyor, ona göre say, devamsızlık hakkı o kadar az değil aslında.

Şansına bağlı yurt çıkma süresi, bi de mesela cevizlibağ yurduna nakil istersen mümkün değil, veznecilere istersen mümkün değil nakil dırssı gelmez, çemberlitaşa falan iste nakli.

En kötü ihtimalle izin süren biterse gidip yurt müdürüyle konuşursun, idare edin kaydımı silmeyin falan diye.

Bi de ben de açıkran başburuyla yerleşmiştim ve sanki açıktan başvuruyu yaparken istediğimiz yurdu da belirtiyorduk, yanlış mı hatırlıyorum?
0
turuncu tonlarda
(01.12.17)
@turuncu tonlarda

e-devlet üzerinden yaptım başvuruyu, yurt seçme ibaresi yok. avrupa da şuan bütün yurtlar tam doluymuş, öğrencilerin ne zaman kayıt sileceklerini bilemedikleri için net bir tarih veremiyorlar. naklimi mahir iz erkek öğrenci yurduna istesem çok bekler miyim?
0
🌸ppemreqq
(02.12.17)
Eğer ikinci öğretimseniz nakil işlemlerini 1 haftada gerçekleştiriyolar.
Dediğiniz yurdun okula yakın olması gerek bu durumda.
0
coca cola
(02.12.17)
(2)

istanbul'a yakın araçsız nerelere kaçılabilir

rajaz
haftasonu için. nereleri tavsiye edersiniz? 1 gece konaklamalı şekilde.
haftasonu için. nereleri tavsiye edersiniz? 1 gece konaklamalı şekilde.
0
rajaz
(01.12.17)
en güzeli büyükada aslında, airbnb'yle ev konak falan kapatıp kalabalık (5-6 kişi) takılmak şeklinde yapılabilir.
0
yuto
(01.12.17)
Trenle sapanca taraflari. Istasyona yakin bir yerde şömineli güzel bir airbnb evi. O bölgede kırkpınar diye bir semt veya site vardı hatta. Tavsiye ederim.
0
mononoke
(02.12.17)
(2)

spotify açılışta açılmasın

aşksız prens
görev yöneticisinde yok. kendi ayarlarından da kapalı. hala açılıyor bi şekilde. daha üst düzey bi müdahele yapamaz mıyım buna?
görev yöneticisinde yok. kendi ayarlarından da kapalı. hala açılıyor bi şekilde. daha üst düzey bi müdahele yapamaz mıyım buna?
0
aşksız prens
(01.12.17)
startup diye bi klasör oluyodu windows 7'de, oraya kısayolu eklenmiş olabilir belki.
0
yuto
(01.12.17)
Görev yöneticisinde başlangıç öpesim olacak. Orda istemediklerini kapatabilirsin.
0
neymis
(01.12.17)
(3)

Kedicikler için pire damlası / dış parazit

parendebaz
3 tane kedicik evlat edindik. İkisi 2 aylık biri ise 3-4 aylık.Evde dış parazit uygulamak istiyoruz bolca piremiz var. önümüzde hafta iç parazit vs. için veterinere götüreceğiz.Araştırdığımız kadarıyla herkes frontline ve stronghold öneriyor.Ancak internet üzerinden nerede satıldığına ve fiyatına da
3 tane kedicik evlat edindik. İkisi 2 aylık biri ise 3-4 aylık.
Evde dış parazit uygulamak istiyoruz bolca piremiz var. önümüzde hafta iç parazit vs. için veterinere götüreceğiz.
Araştırdığımız kadarıyla herkes frontline ve stronghold öneriyor.Ancak internet üzerinden nerede satıldığına ve fiyatına dair bir bilgiye ulaşamadım. Nedir nerededir bilen var mı?
Ayrıca n11de gibi sitelerde beaper marka pire damlaları var, kullanan vs. var mı iş görür mü?
0
parendebaz
(01.12.17)
veterinerlerde iç dış karışık damlatmalı 35 liraya falan yapıyolar diye biliyorum.
0
yuto
(01.12.17)
bütçenizi zorlamayacaksa frontline kullanmanızı öneririm.
Bu ürünleri internetten almıyorum.
Veteriner kliniklerinden, hastanelerden almanız daha güvenilir. (Doz ayarı, saklama koşulları...)
0
acckr
(01.12.17)
Bana ulasirsaniz ve nerede yasadiginizi ilce olarak soylerseniz alabileceginiz yakin bir yer bulabilirim.
0
veritaslibertas
(01.12.17)
(6)

Görgüsüzlük mü hava atma mı? Ego mu?

Fritz-X
Bizim orda bir çalışan var kızını özel okula göndermiş bastırmış parayı okutuyormuş bence övünülecek hiç bir şey değil paralı okuyana da saygı duyarım ardında kızını Erasmusa yolluyorum diye kasılmalar vs. Durumu nispeten zayıf abilere kızın bu sene kazanamazsa özele gönder diyerek akıl veriyor bili
Bizim orda bir çalışan var kızını özel okula göndermiş bastırmış parayı okutuyormuş bence övünülecek hiç bir şey değil paralı okuyana da saygı duyarım ardında kızını Erasmusa yolluyorum diye kasılmalar vs. Durumu nispeten zayıf abilere kızın bu sene kazanamazsa özele gönder diyerek akıl veriyor biliyor ki o adam da o para Yok. Bütün gün bindiği arabayı övüp araba almayan adamlara çatıp araba alın boşa yaşamayin diye akıl veriyor çözemedim bu adamı. Babasından iyiki para kalmış herşeyi para ile halledecek hesabı. Kimse ciddiye almıyor ama nefret derecesine geldi baydı resmen. Sizin çevrenizde var mı bu tipler
0
Fritz-X
(01.12.17)
Üçü de değil. Bildiğin terbiyesizlik. Benim kızım çok akıllı dese ego olur. İşemeye bile arabayla gitse görgüsüzlük olur. Sürekli arabadan bahsediyorsa hava atma olur. Ama ekonomik durumu iyi olmayan birine kızını özel okula gönder mehmehmeh diyorsa bunun adı dalga geçmektir. Çevremde böyle biri yok çok şükür.
0
dissendium
(01.12.17)
Başarısız bir profil, bu kompleksini parasıyla kapatmaya çalışıyor aklı sıra yazık.
0
acckr
(01.12.17)
Görgüsüzlük ve başka bir alanda kompleks sahibi (parayla kapatmaya çalışıyor).
Her işyerimde bu tür minimum 2-3 insanla karşılaştım, dinlemek zorunda kalıyorum saçmaladıkları zaman.
0
Sulfoxaflor
(01.12.17)
hala bunlara mı takılıyorsun. Afedersin ama siklemeyeceksin. Silselerde yazdım bunlardan çok var.
0
galatasaray
(01.12.17)
tam bir eşşekmiş. benim bulunduğum ortamda bu tür davranışlar sergileyen kimse bulunamaz. etrafımdakileri örgütler (genelde sevilirim övünmek gibi olmasın) rezil rüsva ederdim. iğrenç bir davranış.
0
kutukcu
(01.12.17)
bu ego değil ezik insan psikolojisi.

demek ki yıllardır içinde biriken eziklik ve takdir görememeyi bu şekilde telafi etmeye çalışıyor. bu da onun hayatta kalma-kendini iy hissetme yöntemi.
0
orpheus
(02.12.17)
(4)

iota almak

seljax
100-200 dolarlik bu zimbirtidan alip yatirim yapmak istiyorum en kafa agritmayacak sekilde nerden hangi sitelerden alabilirim ?
100-200 dolarlik bu zimbirtidan alip yatirim yapmak istiyorum en kafa agritmayacak sekilde nerden hangi sitelerden alabilirim ?
0
seljax
(01.12.17)
bitfinex
0
sta
(01.12.17)
bitfinex.
0
ekaterina
(01.12.17)
Ben de bitfinex'ten aldım hatta şu aralar tüm portföy orda duruyor AMA Bitfinex'in yakın bir zamanda çok baş ağrıtacağını düşünüyorum. Gram güven vermiyorlar
0
elon
(01.12.17)
ben binance'den aldım. zaten bu ikisi var başka bir yer yok satın alabileceğin.
0
sir gawain
(01.12.17)
(5)

Videodaki anahtar sinyali hırsızlığı nasıl bir sistem ile engellenebilir?

portakal
https://www.youtube.com/watch?v=9Y48nOiqhH4sorum başlıkta arkadaşlar.
www.youtube.com

sorum başlıkta arkadaşlar.
0
portakal
(01.12.17)
Öncelikle araç kilit ile hangi protokol ile iletişim kuruyor bilmiyorum. Videoda gösterdiğine göre evin içindeki anahtarın sinyalini okuyup, diğer cihazla açıyorlar. Bu durumda anahtarın sinyalinin dışarı aktarımını kesecek bir yapı iş görür.

Örneğin temassız ödeme kartları tutmak için rfid cüzdanlar var. Ona benzer bir şeyden bahsediyorum.
0
elon
(01.12.17)
ben bu gibi şeyleri merak edip burada ya da sözlükte dile getirdikçe, bazı arkadaşlar teknolojiye muhalefetmişim gibi olur olmaz gerekçeler öne sürerek bana karşı çıkıyorlar. ben bir halt değilim ama demek ki benim düşündüğümü koskoca mercedes'in mühendisleri düşünmüyor. ya da burada bana muhalefet edenler gibi düşünüyor.

oh iyi olmuş lan, ne de güzel çalmışlar. inşallah o temassız anahtara 250 metre menzilde sinyal yollayacak anahtarı düşünen gerizekalıdan çatır çatır alırlar tazminatını.

ben burda merak edip soruyorum "ulan nasıl olsa arabanın yanına gidip kapısını elinle açana kadar o kilidi açmanın anlamı var mı, şu anahtarın menzili kol boyundan uzun olmasa olmaz mı" diyorum, adam bana "belki önden koşan çocuğuna uzaktan kapıyı açmak içindir" diye cevap veriyor. al işte uzun menzil sana. masandan yürüttükleri kumandalı anahtarla otoparkta düğmeye basa basa gezip kilidi açılan arabayı çalanlar da var. niye? önden koşan velede uzaktan kapı açabil diye yapılmış 250 metre sinyal yollayan anahtar yüzünden. ama koskoca merso çıkıp "ulan ta evin içindeki anahtarın sinyalini yakalayıp arabayı çalarlar belki" diye düşünüp o sinyali yarım metre yapsa şimdi dolapdereli necmi gibi pinpon topuyla uğraşıyordu bu çakallar.

nasıl önlersin? önden çocuğa kapı açma gerekliliğinin, arabanın çalınma riskinden daha önemsiz olduğunu kavrayıp anahtarın menzilini kısa tutarsan engellersin. bunu da sen değil anca üretici yapar.
0
kibritsuyu
(01.12.17)
evinin önüne parketme
0
fasulyek
(01.12.17)
eve girince anahtarı komple kapalı metal bir kutu içine koyarsan bu şekilde çalamazlar.
0
orpheus
(02.12.17)
aslında o cihaza verecekleri parayı ön cama verseler de olurmuş. araçta anahtarsız çalıştırma sistemi de var muhtemelen ve yine burada sorduğum bir sorudan öğrendiğim kadarıyla anahtar araçtan uzaklaştığında motor durmuyor.

patlat camı, start düğmesine basınca anahtar menzilde olduğundan motor çalışacaktır zaten. sonra bin git, sahibi gibi.

sahibi de binlerce yuroluk arabası çalınmasın diye anahtarı ne yapacağını düşünsün. ama koskoca mercedes düşünmesin, "ulan böyle olunca arabayı çalıyorlar, şunun menzilini uzun yapmak yerine 1 metre falan yapalım" demesin. biz de "niye 1 metre değil de daha uzun yaparlar ki" diye sorgulayınca abuk subuk bahanelerle gerizekalı ilan edilelim.

al en garantili yöntem bu. teknolojiye binlerce yuro verirsin ama seni bu korur:
ipekag.files.wordpress.com
0
kibritsuyu
(02.12.17)
(5)

2. Dünya savaşı belgesel önerileriniz ?

greenshadow
Soru başlıkta. Savaşı objektif inceleyen önerilerinizi bekliyorum.
Soru başlıkta. Savaşı objektif inceleyen önerilerinizi bekliyorum.
0
greenshadow
(01.12.17)
4 saatlik "Kıyamet" belgeseli var.
0
angelus
(01.12.17)
harvey
(01.12.17)
Fog of war
0
Amaranta ursula
(01.12.17)
world at war
0
unseal
(01.12.17)
Battlefield serisi güzeldir de bazen süre doldurmak için muhabbeti gereksiz uzatır. İzledikçe nereleri atlamanı gerektiğini anlıyorsun zaten.

www.youtube.com
0
cleric
(01.12.17)
(1)

Uyku Problemi

bugungunlerdenisyan
yaklaşık 6-7 aydır, uyuduktan 1 saat sonra uyanıp bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum. kimi zaman bi çikolata kimi zaman fındık fıstık yiyerek geçiştiriyorum. sadece alkol aldığım gecelerde uyanma olmuyor. sebebi ne olabilir ki?
yaklaşık 6-7 aydır, uyuduktan 1 saat sonra uyanıp bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum. kimi zaman bi çikolata kimi zaman fındık fıstık yiyerek geçiştiriyorum. sadece alkol aldığım gecelerde uyanma olmuyor. sebebi ne olabilir ki?
0
bugungunlerdenisyan
(01.12.17)
aç olduğun için beynine sinyal gidiyor. yatmadan süt içmeyi, kuruyemiş yemeyi dene.
0
diffarentiationation
(01.12.17)
(7)

Bu mont nasıl, deger mi?

renksizbukalemun
http://m2.hm.com/tr_tr/productpage.0495884004.htmlYa ben cok zevksizim, bu sanki güzel gibi geldi bana. H&m'de giymedim hiç.
m2.hm.com

Ya ben cok zevksizim, bu sanki güzel gibi geldi bana. H&m'de giymedim hiç.
0
renksizbukalemun
(01.12.17)
bunu mağazada denemiştim, kendi bedenime uygun olanı çok bol duruyordu. küçük beden alınca da belden ya da kollardan dar geliyordu ama dışardan bakınca yine bol görünüyordu. almamıştım o yüzden.
0
akatreil
(01.12.17)
çok beğenmedim. kalıbı geniş sanırım. denemeden alma bence.
0
elorelia
(01.12.17)
gerçekten bol görünüyor. modeli öyle herhalde. bol olmasa da güzel değil, sıkıcı düz bir model.
0
sir gawain
(01.12.17)
model güzel taşımış olsa da almanı önermem, daha güzel bir parça bulabilirsin.
0
acckr
(01.12.17)
Bi ekşını yok
0
all girls dream
(01.12.17)
Sıkıcı ve düz, o fiyat h&m kalitesi etmez bence. Yaşınızı bilmiyorum ama o fiyata daha ciks bişey alabilirsiniz. Tarzınız ve beğeniniz buysa alın tabii.
0
mslny
(01.12.17)
Almıyom tamam ndnsjsjsjsj. Ama beğenmiştim
0
🌸renksizbukalemun
(01.12.17)
(7)

ankara'da mekan önerisi (meyhane/restoran)

novotni
haftasonu eşimle ankara'ya bir günlük bir gezi planımız var. cumartesi akşamı rakı içelim dedik. maç yayını ve fasıl olmayan bir mekan arıyoruz. merkezi bir yerde olması ve fiyatının fahiş olmamasını tercih ederiz. öneriniz nereler olur?
haftasonu eşimle ankara'ya bir günlük bir gezi planımız var. cumartesi akşamı rakı içelim dedik. maç yayını ve fasıl olmayan bir mekan arıyoruz. merkezi bir yerde olması ve fiyatının fahiş olmamasını tercih ederiz. öneriniz nereler olur?
0
novotni
(01.12.17)
(bkz: keremeyle)
0
zwiegesprach
(01.12.17)
Yelken
0
gozu acik sevisen yahudi
(01.12.17)
göksu restoran
0
bellbane
(01.12.17)
kesinlikle zarif meyhane. müziği duymazsınız. fiyatlar uçuk değildir. bir çift işletiyor zaten mekanı aşırı güzel. her duyuruya da yazarım
0
kablelvuku
(01.12.17)
armada hayat sokağı'nda neyle meyle.

canlı müzik, fasıl falan yok. oturup rakı içip sohbet etmelik bir yer. fiyatları da gayet uygun.
0
kibritsuyu
(01.12.17)
salas var bestekar sokakta
Salaş Meyhane - Bestekar Sokak 22/B Kavaklidere - 4sq.com

ankara'da oldugunuzu hissettirir.
0
omonia
(01.12.17)
gani baba ocakbaşı
0
hexdizard
(01.12.17)
(2)

Nişan pastası

kozm
Görseldeki gibi bir pasta, cupcake ve cakepop için (kişi sayısı en fazla 35 en az 30 olacak) 30 kişilik bir pasta 35 kişi'de kekler olarak hesaplarsak ne kadar mal olur bize? bu anlamda önerebileceğiniz, uygun fiyatları olan bir yer önerebilir misiniz?
Görseldeki gibi bir pasta, cupcake ve cakepop için (kişi sayısı en fazla 35 en az 30 olacak) 30 kişilik bir pasta 35 kişi'de kekler olarak hesaplarsak ne kadar mal olur bize?

bu anlamda önerebileceğiniz, uygun fiyatları olan bir yer önerebilir misiniz?
0
kozm
(01.12.17)
Bu tip pastalarda dilim ücreti üzerinden hesaplanıyor ort. 25 TL diyorlar.
0
lcha
(01.12.17)
maliyetini bilemiyorum ama, 30 kişi için 15 veya 20 kişilik bir pasta yaptırın, pastanelerin dilim hesabı sizin keseceğinizin ortalama 2 katı büyüklükte olur.
0
ozgur bir kusun hatirati
(02.12.17)
(4)

fi'yi tvde nasil izliyorsunuz

postmodern rh
televizyonun kendi web tarayicisindan actim tam ekran yapma seyini bulamadim. uygulamasi falan varmis da benjm televizyonla aram pek yok nasil oluyor bilmiyorum. siz nasil izliyorsunuz?
televizyonun kendi web tarayicisindan actim tam ekran yapma seyini bulamadim. uygulamasi falan varmis da benjm televizyonla aram pek yok nasil oluyor bilmiyorum. siz nasil izliyorsunuz?
0
postmodern rh
(01.12.17)
bilgisayarı hdmi kabloyla tv'ye bağlıyoruz, her şeyi öyle izliyoruz.
0
kaputt
(01.12.17)
Xbox üzerinden
0
gozu acik sevisen yahudi
(01.12.17)
Hdmi kabloyls laptop'tan tv.
Tam ekran tusu da var her yerde zaten.
0
mor oje
(01.12.17)
Tv'ye mouse baglayip videoya cift tikla.
0
lemmiwinks
(01.12.17)
(5)

Evdeki tozu cekecek makine

antikitleruhlu
Merhaba,Ne kadar temizlik yapsam evimi kediyle paylastığım için yine de tüyler uçuşuyor. Acaba salonda tutabileceğim, uçuşan tüyleri çekecek birşey önerebilir misiniz? Alerjisi olanların tozlar için kullandıklarına (hava temizleme cihazı) baktım onlar yeterli olur mu?Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba,

Ne kadar temizlik yapsam evimi kediyle paylastığım için yine de tüyler uçuşuyor. Acaba salonda tutabileceğim, uçuşan tüyleri çekecek birşey önerebilir misiniz? Alerjisi olanların tozlar için kullandıklarına (hava temizleme cihazı) baktım onlar yeterli olur mu?

Şimdiden teşekkürler :)
0
antikitleruhlu
(01.12.17)
www.rossmann.com.tr
Her gün bunu kullanıyorum sabahtan 5dk bütün evde kedi kıllarını topluyor ve evde halı yok ondan kolay tabi.
0
fasulyek
(01.12.17)
hava temizleyiciler vakum oluşturmuyor. tabi denk gelirse tüyleri de filtreler ama daha çok havadaki mikroskopik partikülleri filtreler.

havada uçuşan o tüyler sizin hareketiniz veya rüzgarla havalanıyordur. yani temizleyici onları havaya kaldırıp içine çekemeyecek.
0
orpheus
(01.12.17)
Dyson süpürge ama azcik tuzlu.
0
all girls dream
(01.12.17)
www.hepsiburada.com

Arnica Bora
0
faithless
(01.12.17)
bende rowentanın hava temizleme cihazı var. sürekli kullanırsanız işe yarıyor ama sadece bulunduğu odada ve sürekli çalışması gerekiyor. yani elektrik+filtre masraflarını düşününce kullanmak istemeyebilirsiniz.
Hatta ben de letgo ya koyayım :)
www.hepsiburada.com
0
imnotsureabout
(01.12.17)
(5)

sabiha gokcen havalimani - isg ek otopark

seksli harf
gunubirlik bir seyahat yapacagiz. vodafone sebebiyle bu otopark'tan faydalanmak istiyoruz. bu otopark ic hatlara yakin mi? konum olarak nerededir? ne kadar erken gitmek gerekmektedir?
gunubirlik bir seyahat yapacagiz. vodafone sebebiyle bu otopark'tan faydalanmak istiyoruz. bu otopark ic hatlara yakin mi? konum olarak nerededir? ne kadar erken gitmek gerekmektedir?
0
seksli harf
(01.12.17)
0
inheritance
(01.12.17)
otopark - havalimani arasi 2km neredeyse nasil gidiliyor ki o ara?
0
🌸seksli harf
(01.12.17)
ring seferleri oluyor.
0
for the record
(01.12.17)
7/24 mu? seferler icin google'da bi sonuc bulamadim. saatte bir mi nasil?
0
🌸seksli harf
(01.12.17)
5-10 dkda bir oluyor sıkıntı çıkmaz rahat ol.
0
radyokafasi5
(01.12.17)
(2)

Hukukun üstünlüğüne inananlar bi fikre ihtiyacım var

lion de la Turquie
Elimde gerekçeli kararı yazılmış bir mahkeme neticesi var.Hizmeti kötüye kullanma suretiyle arabami kiralayıp trafik cezaları odenmemis otoyol ücretleri de odenmemis ve kiralama bedeli de bana ödenmemiştir. Aracını polisler buldu teslim aldım. Mahemen de neticelendi. Simdi bu neticeye göre otoyol üc
Elimde gerekçeli kararı yazılmış bir mahkeme neticesi var.
Hizmeti kötüye kullanma suretiyle arabami kiralayıp trafik cezaları odenmemis otoyol ücretleri de odenmemis ve kiralama bedeli de bana ödenmemiştir. Aracını polisler buldu teslim aldım. Mahemen de neticelendi. Simdi bu neticeye göre otoyol ücretleri trafik cezaları ve kira bedeli için ne yapmam lazım?

Kararda bunlardan bahsetmiyor sadece hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma cezası verilmis sanığa. Ve ispatlanmış oluyor o sureler içinde aracın sanık tarafından zapt edilip kullanıldığı.

Lütfen fikır verin bişeyler yapayım. Hgs den cezalardan kurtulmam lazım.
0
lion de la Turquie
(01.12.17)
avukat ne diyor?
0
kingcyrax
(01.12.17)
ceza mahkemesinde paraların ödenmesi şeklinde bir sonuç alamazsınız zaten bunun için icra takibi yapmanız veya dava açmanız gerekir. detayları özelden konuşabiliriz
0
bizansa karsi memleket takimi
(01.12.17)
(3)

bitcoin alım satımı

lordoz
bitcoin yatırımı yapmak istiyorum. en güvenilir türk bitcoin borsası hangisidir? siz hangisinden işlem yapıyorsunuz?dünyada hangi bitcoin borsaları en güvenilir olanları? siz hangisinden işlem yapıyorsunuz?şu an türkiyede bir bitcoin borsasından ltc alıp onu bir dünya çağında bitcoin borsasına gönde
bitcoin yatırımı yapmak istiyorum.

en güvenilir türk bitcoin borsası hangisidir? siz hangisinden işlem yapıyorsunuz?

dünyada hangi bitcoin borsaları en güvenilir olanları? siz hangisinden işlem yapıyorsunuz?

şu an türkiyede bir bitcoin borsasından ltc alıp onu bir dünya çağında bitcoin borsasına gönderdikten sonra bitcoin e çevirmek en mantıklısı gibi görünüyor.

ne dersiniz? siz bitcoin alıp satarken ve karınızı ya da paranızı geri çekerken hangi yöntemleri, borsaları kullanıyorsunuz?

bitcoin alternatifi etc, ltc, cash önerileriniz nedir? parayı ve haliyle riski dağıtmak gerekir burada da. siz nasıl yapıyorsunuz?

güzel dokuman, websitesi, tool öneriniz var mı?
0
lordoz
(01.12.17)
kolaybitcoinal.wordpress.com
0
for the record
(01.12.17)
paribu, btcturk gibi şirket vasfı olan siteleri kullanabilirsiniz veya cex.io üzerinden kartla alabilirsiniz.
wordpress, blogspot üzerinden açılmış ne idüğü belirsiz şekillerle almayın, şirket olmasına dikkat edin.
0
zebragibi
(01.12.17)
yaygın kullanılan borsaları kullanın bence. referanslı siteler daha az başınızı ağrıtır.
0
tukenmez adam
(01.12.17)
(1)

Hayvan diskisi da temizleyebilecek temizlik sirketi onerisi

Cursed Chico
Var mi anadolu yakasi istanbul.Armutcom sartlarinda yigili cop ve hayvan pisi tenizlenmez diyor.
Var mi anadolu yakasi istanbul.

Armutcom sartlarinda yigili cop ve hayvan pisi tenizlenmez diyor.
0
Cursed Chico
(01.12.17)
armut.com'da ilan acarken, ozellikle bunu belirtirseniz, ona gore teklifler gelebilir.
0
for the record
(01.12.17)
(1)

Visual studio assembly el manüel lazim

nihilanth
Türkçe olarak
Türkçe olarak
0
nihilanth
(01.12.17)
Nasıl kurulur ve mini programlama örnekleri dokümanı gerekiyor ekran görüntüleri ile acil.
0
🌸nihilanth
(01.12.17)
(5)

bu animasyonlar hangi programlarla yapılıyor.

xxfastboy
merhaba arkadaşlar. aşağıdaki youtube linkindeki animasyonlar hangi programlarla yapılıyor olabilir? cinema4d ile yapıldığını sanmıyorum. zira bu kadar hızlı yapabilmesi imkansızhttps://www.youtube.com/watch?v=mFJVkcM1XIs
merhaba arkadaşlar. aşağıdaki youtube linkindeki animasyonlar hangi programlarla yapılıyor olabilir? cinema4d ile yapıldığını sanmıyorum. zira bu kadar hızlı yapabilmesi imkansız


www.youtube.com
0
xxfastboy
(01.12.17)
3 boyutlu animasyonlar 3ds max ya da maya ile yapiliyor.
0
pide
(01.12.17)
3d max ve maya ile bu kadar hızlı yapması çok zor. o yüzden daha basit programlar vardır diye düşünmekteyim
0
🌸xxfastboy
(01.12.17)
bu kadar hizlidan kastiniz nedir? bunlar da gayet yapilir cunku bu programlarda.
0
pide
(01.12.17)
animasyonlardaki detaylar vs çok güzel.fakat eklediği abone ol butonu vs aynı elden cıkmış gibi değil. hızdan kastım şu 12 dakikalık bir videonun hazırlanması vs renderi en az 4-5 gün sürer bu arkadş nerdeyse 2 gunde 1 adet atıyor
0
🌸xxfastboy
(01.12.17)
Bir kac arkadas birden calisiyorsa 2 gunde 1 video cikar.
0
crown
(01.12.17)
(1)

çift kişilik baza

balik kraker
140×190 çift kişilik baza arıyorum. kartondan imal edilmemiş olması önemli.cok param da yok maalesef...şurada buldum. tavsiye eder mısınız? alternatif onerilere acigim...mobpazar.com/140x190-standart-kumas-baza-285hadi bir el ativerin de çözeyim su sorunu. not: mobileyim. arama tarama yapmak da zor.
140×190 çift kişilik baza arıyorum.
kartondan imal edilmemiş olması önemli.cok param da yok maalesef...

şurada buldum. tavsiye eder mısınız?
alternatif onerilere acigim...

mobpazar.com/140x190-standart-kumas-baza-285

hadi bir el ativerin de çözeyim su sorunu.

not: mobileyim. arama tarama yapmak da zor...

mobpazar.com/140x190-standart-kumas-baza-285
0
balik kraker
(01.12.17)
www.isbiryatak.com

140x190 tek baza 690 tl işbir yatakta, bizde 5 yıldır var bundan çok sağlam. Ama daha büyük ebatlı olduğundan çift baza şeklinde bizimkisi
0
depol
(01.12.17)
(4)

Tas devri diyeti - protein tozu - sebze yemegi

baldur2
1-Bunu uygulamak ne derece mantikli arkadaslar vucut gelistirme yaparken? Karbonhidrati azaltmak Veya cok aza indirmek mantiksiz mi olur stronglifts yaparken? 2- protein tozu ile yaptiginiz guzel karisimlar ne var? Blenderla yaparken icine muz bal vs atiyor musunuz? Veya degisik tatlari da yazabi
1-Bunu uygulamak ne derece mantikli arkadaslar vucut gelistirme yaparken? Karbonhidrati azaltmak Veya cok aza indirmek mantiksiz mi olur stronglifts yaparken?
2- protein tozu ile yaptiginiz guzel karisimlar ne var? Blenderla yaparken icine muz bal vs atiyor musunuz? Veya degisik tatlari da yazabilirsiniz.
3- buharda sebze yemegi icin Ozel tencere vs mi almak gerekiyor Veya Nedir Bunu yapmanin teknigi tam olarak?
0
baldur2
(01.12.17)
1- mantıksız sana enerji için bol bol karbonhidrat lazım
0
orpheus
(01.12.17)
1: Taş devri diyetinde karbonhidratı azaltmana gerek yok, karbonhidrat kaynaklarını değiştiriyorsun sadece, yine kas kazanımı olur. Taş devri diyeti ketojenik bir diyet değil, karbonhidratla sıkıntısı yok.
0
angelus
(01.12.17)
3- Şu mesela:
www.hepsiburada.com
0
oguz altun
(01.12.17)
1- Bu diyeti bilmiyorum ama sporda karb lazım oluyor sonuçta, ben yeteri kadar alıyorum.
2- Protein tozu aldığım zaman spordan sonra suyla veya sütle içiyorum. En ideali suyla tabii, kısa sürede sindirilmesi için. Bal, muz vs gereksiz kalori. Kalori açığım varsa, yoğun kardiyo yapacaksam muz da ekleyebilirim.
Kullandığın markayı bilmiyorum ama benim denediklerim fazlasıyla tatlı geliyor zaten, bir de bal eklesem midem bulanır.
Bir kere proteinli bar yapmıştım, güzel olmuştu. Sonra üşendiğimden bir daha yapmadım. İnternette bolca tarif var. fıstık ezmeli yapmıştım.
onedio.com
Bal yerine keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum. Yalnız kalorileri yüksek oluyor ona dikkat etmek lazım.
3- Özel makine veya tencereye gerek yok bence. Bende bir aparatı var, memnunum yetiyor bana.
www.n11.com
0
peggy
(01.12.17)
(4)

İzmir -----> Antalya hangi rota?

Corrigan prefers beer
http://prntscr.com/hhmz20google iki alternatif sunuyor, 3. olarak ben de nazilliden denizliye geçip oradan aşağı geçebilirim diye düşünüyorum. Denizli'de yol çalışması var her yerde. hangi yol daha rahat olur?
prntscr.com

google iki alternatif sunuyor, 3. olarak ben de nazilliden denizliye geçip oradan aşağı geçebilirim diye düşünüyorum. Denizli'de yol çalışması var her yerde.


hangi yol daha rahat olur?
0
Corrigan prefers beer
(01.12.17)
aydın üzerinden daha kolaydı diye hatırlıyorum. hatta aydında da çevre yoluna bağlanıyordu sanırım yeni yol yapıldı oraya.
0
veritaslibertas
(01.12.17)
aydın'a çevreyolu yapıldı aynen, şehrin çevresinden geçiyorsun hemen kolayca.
0
🌸Corrigan prefers beer
(01.12.17)
Aydın-Nazilli-Denizli'den geçen yol en rahatı.
Geçen hafta 3 yolu da test etmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim.
0
oguz altun
(01.12.17)
denizli ana kavşak üçgen ve gelmeden sanayi kavşağı var mesai saatleri dışında geçersen yol yapımı olduğu için yarım saatin gider. ancak bilmediğin bir yol var hemde kestirme nazilliyi geçtikten sora karacasuya dönüyorsun oradan tavasa tavastan acıpayama ve denizliyi atlayarak ve zaman kazanarak gidiyorsun. karacasu tavas ara yolu yeni yapıldı radar yok yol çalışması yok genişlemiş yoldur.
0
mikahakkinen
(01.12.17)
(1)

Kartpostal Gönderiyorum - Aralık

desdenova34
Merhaba arkadaşlar,Geçen aylarda diğer kullanıcılarla karıştırıldığım için ön bilgilendirme yapayım. Duyuruda kartpostal gönderen birkaç kişi var. O yüzden yanlış kişiye yanlış mesajlar göndermeyin, sonra tuhaf oluyoruz :) 8. kez tekrar sizlerleyim. Posta ve kartpostal kültürünü yaşatmaya çalışan in
Merhaba arkadaşlar,

Geçen aylarda diğer kullanıcılarla karıştırıldığım için ön bilgilendirme yapayım. Duyuruda kartpostal gönderen birkaç kişi var. O yüzden yanlış kişiye yanlış mesajlar göndermeyin, sonra tuhaf oluyoruz :)

8. kez tekrar sizlerleyim.

Posta ve kartpostal kültürünü yaşatmaya çalışan insanlardan biri olarak ekşiduyuru üzerinden kartpostal göndermek istiyorum.

Çok basit 5 kural var;

1- Bir aksilik olmazsa her ay 3 kişinin posta kutusuna karşılıksız birer sürpriz göndereceğim. Eğer karşılık vermek isterlerse seve seve kabul ederim :)

2- Saat 22:00'a kadar, belirlenmiş temadaki bilgilendirici kısa bir yazı veya konu başlığı yazmanızı isteyeceğim.

3- Kartpostal gönderdiğim kişilerin kullanıcı adlarını bir dosyaya kaydedeceğim ve daha fazla kişiye gönderebilmek için aynı kişiye senede yalnızca 1 defa kart göndereceğim.

4- Darılmaca gücenmece olmaması, "ya benim yazdığım daha güzeldi" gibi kıyaslamalar yapılmaması için kişileri kendi zevkime göre değil, duyuruya girdikleri cevap sırasını kullanarak random.org üzerinden belirleyeceğim. Tabii ki bu kişiler yalnızca belirlenen tema hakkında cevap yazanlar olacak. Belirlediğim kişilerin cevaplarına "tik" atacağım ve kendilerine özel mesaj yoluyla ulaşacağım.

5- Kart elinize ulaştığında bana mesaj göndermenizi rica edeceğim.

Hazırsanız Aralık temasını söylüyorum.

Bugün (1 Aralık 2017) saat 22:00'a kadar bu duyuruya cevap olarak hayatta vazgeçemeyeceğiniz bir şeyi paylaşmanızı istiyorum. Tekrar hatırlatayım, sadece temaya uygun cevap yazan arkadaşlar arasından seçeceğim.

Not: Daha önce kart gönderdiğim arkadaşlar arasından kartı henüz ulaşmamış olanlar mesaj atarak durumu belirtebilir. Bir şeyler ayarlarız :)

Akşam 10'dan sonra görüşmek üzere :)
0
desdenova34
(01.12.17)
kendimden asla vazgeçmem
0
bizansa karsi memleket takimi
(01.12.17)
(1)

chrome eklentisi arıyorum.

sutlu nescafe
diyelim ki bir tabda açık olan sayfada sayaç var. o tabda bulunmasam bile sayaç çalışsın. var mı böyle birşey?
diyelim ki bir tabda açık olan sayfada sayaç var. o tabda bulunmasam bile sayaç çalışsın. var mı böyle birşey?
0
sutlu nescafe
(01.12.17)
Sekmeyi yeni pencere olarak çalıştırsanız işinizi görebilir gibi düşünüyorum.
0
murtiii
(01.12.17)
(1)

favicon değişimi

tabudeviren
bu neden olur?
bu neden olur?
0
tabudeviren
(01.12.17)
cache'lerle alakali bir durum
0
bollocks44
(01.12.17)
(1)

duplicate finder ama fotoğrafların resize edilmiş hallerini de bulacak

theconqueror
sadece dosya boyutu değil de benzer içerik üzerinden gidecek hangi programlar var kullandığınız?Teşekkür ederim.
sadece dosya boyutu değil de benzer içerik üzerinden gidecek hangi programlar var kullandığınız?
Teşekkür ederim.
0
theconqueror
(01.12.17)
google image search
0
bobinhoo
(01.12.17)
(3)

Devit damla d vitamini

basubadelmevt
D vitaminim baya düşük çıktı.Doktor devit damla verdi.Her gün 20-25 damla ekmeğe damlat dedi, yapamıyorsan haftada bir dik kafaya dedi. Daha önce içen var mı bunu?Nasıl bir tatla karşılaşıcam? İçilebilir bir şey mi? Devit yazan devanın çıkardığı takviye.
D vitaminim baya düşük çıktı.Doktor devit damla verdi.Her gün 20-25 damla ekmeğe damlat dedi, yapamıyorsan haftada bir dik kafaya dedi. Daha önce içen var mı bunu?Nasıl bir tatla karşılaşıcam? İçilebilir bir şey mi? Devit yazan devanın çıkardığı takviye.
0
basubadelmevt
(01.12.17)
ayçiçek yağı tadında birşey. çok kötü değil. ha bir kaşık ayçiçek yağı içmişsin ha devit3 içmişsin. zaten ilacın içeriğinde ayçiçek yağı var.
0
sutlu nescafe
(01.12.17)
devit ler bazi ulkelerde yasaklandi iceriginde paraben oldugu icin
0
kamyonsans
(01.12.17)
sabah aç karnına, kahvaltıdan en az yarım saat önce, bir parça ekmeğin üstüne damlatın komple. sonra onu mümkünse çiğnemeden yutmaya çalışın. prof. ahmet aydın tavsiyesiydi. ben böyle yapıyorum yılda 2 defa.
0
Phoebe
(01.12.17)
(1)

Kedimizin Kuyruk Sokumunda Yara

marcowhisky
Selamlar,Genelde gündüz sokakta takılan gece evde uyuyan kedilerimizden birinin kuyruk sokumunda yara çıkmış. 2-3 ay önce birinde daha benzer bir yara çıkmıştı, ama kendi kendine yalayarak 2 günde iyileştirmişti kendini.Bunun şimdiden 3 gün oldu ve yara, diğer kediye oranla daha kötü/derin görünüyor
Selamlar,

Genelde gündüz sokakta takılan gece evde uyuyan kedilerimizden birinin kuyruk sokumunda yara çıkmış.

2-3 ay önce birinde daha benzer bir yara çıkmıştı, ama kendi kendine yalayarak 2 günde iyileştirmişti kendini.

Bunun şimdiden 3 gün oldu ve yara, diğer kediye oranla daha kötü/derin görünüyor. Fakat yine kendi kendine yalayarak daha iyi duruma getirdi. Biraz hareket etmekte zorluk çekiyor gibi, evden pek dışarı çıkmıyor.

Biz bunun kist gibi bir şey olduğunu tahmin ettik ama ciddi bir şey midir? Kendi kendine geçer mi? Var mıdır bilgisi olan?

not: yaranın fotoğrafını ekliyorum. çok kötü görünmüyor ama sonuçta yara fotoğrafı bunun bilinciyle yaklaşalım.
0
marcowhisky
(01.12.17)
Fotoyu göremiyorum ama daha önce böyle bir yarayla gelen kedimizin kuyruğunu kestirmek zorunda kaldık (araba geçmiş veya hayvan ısırmış kuyruğu kırıktı) güdük parcayla geziyor şimdi.
0
Sulfoxaflor
(01.12.17)
(9)

Asgari ücret ne kadar olmalı?

iwasbornonamountainside
Sizce asgari ücret net olarak ne kadar olmalı?
Sizce asgari ücret net olarak ne kadar olmalı?
0
iwasbornonamountainside
(01.12.17)
enflasyon düşünüldüğünde en az 2 bin.
0
sir gawain
(01.12.17)
saati 8 dolar.
günde 8 saat.
ayda 20 gün.
dolar 4 tl.

5120 tl
0
dilemma of subscribtionability
(01.12.17)
yav asgari ücretle ne ilgisi var. paranın değeri ve alım gücü önemli olan değil midir? asgari ücret 1400 tl olsun ama etin kilosu 10 tl olsun mesela. gıda fiyatları ucuzlasın.
0
sizofren06
(01.12.17)
türkiye'de malesef bunun dengesi yok.
asgari ücret 2500 olsa ekmeği direk 2 liraya çıkarırlar, yine bi faydası olmaz.

şu anki fiyatlara göre 2500 olsa iyi olur.
2000 de olumlu.
0
Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir
(01.12.17)
ortalama kira 600 tl 4 kişilik aile giderleri kişi başı 500 olsa 2000 ekstra harcamalarıda eklersek en az 3200 tl olmalı ki bu 6. derece memur maaşı zaten memurda rezil ki bu ülkede.
0
mikahakkinen
(01.12.17)
Asgarî ücrete zam gelmesin. Zam gelince bir şey değişmiyor, alım gücü artmıyor. Hatta zam geldi diye her şeye zam yapıyorlar alım gücü düşüyor bile olabilir.
0
tahin pekmez yoğurt
(02.12.17)
zam geleceğine alım gücü artsın +1

ama gıda, konut gibi temel şeylerin fiyatları bu seviyede kalacaksa en az 2500 olmalı bence.
0
sabirstone
(02.12.17)
ne kadar bilmem ama şehrin büyüklüğüne göre değişmeli ücret, istanbul'da en fazla olmalı, bu şekilde şirketler daha ucuz iş gücü olduğu için fabrikalarını doğu illerine kaydırabilir, ülkeye denge gelir.
0
gezegen olan pluton
(02.12.17)
7 coğrafi bölge her bölgenin kendi içinde bile farklılıkları var. ülkenin 5'te 1'i olan istanbul. bu şekilde yurt genelinde asgari ücret belirlemek verimsiz.

önce bölge sayısı artırılmalı, her bölge kendi ücretlerini belirlemeli.
0
cemiyetin ünlü siması
(02.12.17)
(3)

2 Günde Vize Çıkar mı?

acckr
Arkadaşlar Çarşamba öğlen saatlerinde İspanya turistik vizesine başvuru yaptım. Bugün sabah pasaportumun kargoya verildiğine dair mesaj aldım. Bana inanılmaz hızlı geldi. Bu kadar hızlı vize verirler mi? Teşekkürler.
Arkadaşlar Çarşamba öğlen saatlerinde İspanya turistik vizesine başvuru yaptım. Bugün sabah pasaportumun kargoya verildiğine dair mesaj aldım. Bana inanılmaz hızlı geldi. Bu kadar hızlı vize verirler mi? Teşekkürler.
0
acckr
(01.12.17)
bana yarım saatte vermişti cezayir
0
dilemma of subscribtionability
(01.12.17)
Eğer evraklarında eksik veya gereksiz fazlalık yoksa, yoğunluk ta olmadığı taktirde gayet normal. İyi yolculuklar!
0
iwasbornonamountainside
(01.12.17)
Ben de Salı başvurup Cuma pasaportumu almıştım İspanyadan.
0
sopiro
(01.12.17)
(6)

SQL dosyası - yardım!!

kmtetrfn
Selam Ey Papua Yeni Gine'liler!Şimdi elimde bir SQL dosyası var. Eskiden yayında olan bir sitenin database'i bu SQL dosyasında yedekli.Ve ben bu SQL dosyasını bize ait bir Server'da oluşturduğum MySQL veritabanlarından birine içe aktarmak istiyorum. Yapmak istediğim şey bu. Ama ne PhpMyAdmin falan b
Selam Ey Papua Yeni Gine'liler!

Şimdi elimde bir SQL dosyası var. Eskiden yayında olan bir sitenin database'i bu SQL dosyasında yedekli.


Ve ben bu SQL dosyasını bize ait bir Server'da oluşturduğum MySQL veritabanlarından birine içe aktarmak istiyorum.

Yapmak istediğim şey bu.

Ama ne PhpMyAdmin falan biliyorum ne de PhpMyAdmin'le server'a bağlanmayı. Ne yapmam gerekiyor, bunu bana açılayabilecek biri var mıdır? Varsa aşırı müteşekkir olurum.

Şimdiden teşekkürler.
0
kmtetrfn
(01.12.17)
Eğer backup dosyası ise restore edebilirsin
0
greenshadow
(01.12.17)
kısaca anlatılmış. bunun üzerinden gidildiğinde bir şekilde bulunur sanırım.
www.youtube.com
0
kademirus
(01.12.17)
@kademirus:

Abi işte sorunum tam olarak bu. PhpMyAdmin menüleriyle sorunum yok ama o arayüze ulaşamıyorum.

Gittim PhpMyadmin'i indirdim bir klasör çıktı içinden ne setup var ne bşey.

Ben bu yolladığın videodaki arayüz varya adamın işlemleri yaptığı, hah işte o arayüze ulaşmak istiyorum bilgisayarımdan.
0
🌸kmtetrfn
(01.12.17)
yok mu cevap? :((((
0
🌸kmtetrfn
(01.12.17)
bilgisayarına wampserver kurduktan sonra localhost bölümünden girip kullanabilirsin o ekranı. sadece satırları okumak istersen heidisql diye bir program da var.
0
nugre tias
(02.12.17)
Aşağıdaki adımları uygulayabilmek için ssh erişiminin olması lazım.

---------MYSQL KURULU DEĞİLSE-----------

Sunucu Linux tabanlı mı? İşletim sistemin ne? Örneğin CentOS 7 ise aşağıdaki gibi yapabilirsin. (MariaDB MySQL ile çok benzer, MySQL tabanlı esasen)

ssh ile giriş yap, aşağıdaki komutları sırasıyla yapıştır.

www.tecmint.com

Ardından aşağıdan veritabanı oluştur.

create database VERITABANIADI character set utf8 collate utf8_general_ci;

Ondan sonra yapman gereken, sunucuya yüklemiş olduğun sql dosyasını içeri aktarmak.

mysql -u root -p VERITABANIADI < dosyaadı.sql

Şifreni soracak, enter de. Dosyanın büyüklüğüne göre kısa sürede aktarması lazım.

--------MYSQL KURULU İSE--------

mysql_secure_installation

Bununla şifreni vb belirliyorsun, şifreni belirlemediysen önce üstteki adımı uygula.

Ondan sonra giriş yapacaksın.

mysql -u root -p

Şifre soracak, az önce belirlediğin şifreyi ya da halihazırda olan şifreni yazacaksın. Giriş yaptıysan aşağıdan veritabanı oluştur.

create database VERITABANIADI character set utf8 collate utf8_general_ci;

Ben utf8_general_ci kullanıyorum, senin farklı bir şey kullanman gerekebilir.

Ondan sonra yapman gereken, sunucuya yüklemiş olduğun sql dosyasını içeri aktarmak.

mysql -u root -p VERITABANIADI < dosyaadı.sql

Şifreni soracak, enter de. Dosyanın büyüklüğüne göre kısa sürede aktarması lazım.
0
hayirsiz
(02.12.17)
(6)

Bagajda laptop birakayim mi?

mor oje
Arabayi 2 gun Sabiha Gokcen'deki isg otoparkina birakicam. Is laptop'ini bagajda biraksam bisey olur mu?Ne dersiniz?
Arabayi 2 gun Sabiha Gokcen'deki isg otoparkina birakicam. Is laptop'ini bagajda biraksam bisey olur mu?
Ne dersiniz?
0
mor oje
(01.12.17)
olmaz
0
sizofren06
(01.12.17)
Olmaz bence de.
0
ekaterina
(01.12.17)
Araba şirket arabasıysa / kiralık arabaysa olabilir.
0
SiyamkedisiZorro
(01.12.17)
Degil, birakmiyorum o zaman :)
0
🌸mor oje
(01.12.17)
ben kendi laptopumu çokça bırakıyorum bu şekilde, ama iş laptopunda içim rahat etmezdi.
0
kitap arasında kalmış silgi tozu
(01.12.17)
bırak bence.kim bilecek?
0
since1907
(01.12.17)
(2)

nasıl bir park edilmez yazısı yapsam?

tabudeviren
apartmanın önünde park yeri var ve park yerinin önü de yol.bazen araçlar yola park ediyor ve park eden araç sahipleri çıkış yapamıyor, bu araç sahiplerini bulmakla uğraşıyor.yola park yapılmaması için nasıl bir önlem alabilirim?sprey boyayla mı yazsam ya da şu otobüs duraklarındaki turuncu tümsek şe
apartmanın önünde park yeri var ve park yerinin önü de yol.
bazen araçlar yola park ediyor ve park eden araç sahipleri çıkış yapamıyor, bu araç sahiplerini bulmakla uğraşıyor.

yola park yapılmaması için nasıl bir önlem alabilirim?
sprey boyayla mı yazsam ya da şu otobüs duraklarındaki turuncu tümsek şeylerden mi yapsam? nasıl yapabilirim?
0
tabudeviren
(01.12.17)
Valla ben bizim evin yanındaki arsaya ısrarla çöp bırakanlar için "buraya çöp döken Fetöcüdür, Hero'dur yazdım" bıçak gibi kesildi. Ama siz yapmayın tabii :)
0
old possum
(01.12.17)
polisi arayıp çektirin bir yerden sonra adam olurlar
0
argent dawn
(01.12.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.