[]

ryanair fiyatlarında düşme olabiliyor mu?

merabayın

şubat ortasına berlin-brüksel arası bilet bakıyoruz. 1 hafta önce 14+14 euro ya da 14+21 olan fiyatlar şu an 23+35 gidiş geliş şeklinde görünüyor. bu indirimli biletlerin tükendiği anlamına mı geliyor? yoksa dönem dönem fiyatlarla oynama mı yapıyorlar? yani düşer mi tekrar bekleyelim mi? zira ocak ayında 10 gün sonrasına 14 yöroya bilet var.


 
Ben biletimi almistim, aldiktan 10-15 gun sonra tekrar baktim, toplamda 20€ dusmustu.
Dusebilir de dusmeyebilir de.

Gidisimden 10-15 gun once baktigimdaysa pahalilanmisti. Su anda donus tarihime bakiyim dedim sizin icin, 2 gun sonrasi oluyo bu, ayni fiyat acikcasi benim aldigimla.

Hattin kendisine bagli biraz. Bazen son dk asiri pahalilanabiliyo
  • kuehles blondes  (03.01.18 03:02:12) 
  • ada meltemi  (03.01.18 03:04:17) 
@kuehles 57 euroyu verip risk almayayım o zaman. bi de blablacar geliyor aklıma ama hiç bakmadım nasıl ücretler. tabi bi de süremiz yollarda harcanamaycak kadar az


  • klar  (03.01.18 03:05:27) 
@klar
Mesela benim aldigim fiyat cok fair bi fiyatti benim icin. Ayni rotaya bi sonraki fiyat iki kati filandi o yuzden dusunmeden almistim messla. O yuzden dusunce uzulmedim.

Tatil zamanina denk geliyo mu vs bunlara bakin. Oyle seylere denk geliyorsa zor duser.
  • kuehles blondes  (03.01.18 03:15:37) 
Şubat için daha ucuzlamaz. 1 ay öncesine kadar sanırım ayda bir kere falan promosyon oluyor. Nadir de olsa son dakika indirimleri olabiliyor bir de ama bence daha düşmez. Çerezleri temizleyip tekrar bakın belki öyle düşer, benim başıma geldi.


  • mirafiori  (03.01.18 11:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.