Giriş
(3)

İcloud sunucu bağlantı sorunu

acil karantina
Dostlar iyi akşamlar,İphone 7 kullanıyorum ve garip bir sorunum var.Evde wifi'dan bağlandığımda herhangi bir sorun yok, herşey normal.Ancak mobil veriye geçince telefon İcloud sunucularına bağlanamıyor. Haliyle Pages, Game Center, Podcastler hatta Fotoğraflar'ım bölümü bile çalışmıyor.Yaklaşık 2-3 g
Dostlar iyi akşamlar,

İphone 7 kullanıyorum ve garip bir sorunum var.Evde wifi'dan bağlandığımda herhangi bir sorun yok, herşey normal.
Ancak mobil veriye geçince telefon İcloud sunucularına bağlanamıyor. Haliyle Pages, Game Center, Podcastler hatta Fotoğraflar'ım bölümü bile çalışmıyor.

Yaklaşık 2-3 gündür var bu sorun.İlk başta oyunlar bağlanamayınca ben yeni geçtiğim tarifeden zannedip operatörle iletişim kurdum ve bana hücresel ağ ve genel/tüm ağ ayarlarını sıfırlatmışlardı.Bunun faydasını göremedim, bu da dipnot.

Bi yaptırın be brolar.
0
acil karantina
(12.11.17)
nasil baglanamiyorsun? verilen hata nedir? sifreni mi kabul etmiyor? network hatasi mi veriyor? ya da baska bir sey mi?
0
robokot
(12.11.17)
Ayariar-hucresel kisminda aciklar mi?
0
lyh
(12.11.17)
robokot: mesela ayarlar/apple kimliği ne girdiğimde altta cihaz görünmüyor. ya da o menüde icloud'a tıkladığımda uzun bekletip, " icloud'a bağlanılamadı " hatasını veriyor.

lyh: ayarların hepsi olması gerektiği gibi. değişik hiçbirşey yok.

bugün masasüstü pc mde, icloud'u browser'dan açtım. gezdim dolandım, hiçbirşey yapmadım. appleid'ye girdim yine browser'dan, yine dolanıp çıktım. akşam 18:00 gibi dışarı çıktım, mobil veriyi açtım ve bu sefer herhangi bir sorun çıkmadı saat 22:00'ye kadar.
anlamadım gitti.
0
🌸acil karantina
(13.11.17)
(2)

Ekranda ani renk bozulmaları

voyager 1
Merhaba, Asus zenbook’ta bir şeyler izlerken renk aniden bozulup geri dönüyor bir saniye içinde. Normalde olmuyor ya da ben fark etmiyorum ama görüntü oynatılırken 3-5 dk arayla oluyor mutlaka. Nedeni ne olabilir? Video linkini de ekliyorum dün dizi izlerken çektim. http://sendvid.com/hdnllijuTeşekk
Merhaba, Asus zenbook’ta bir şeyler izlerken renk aniden bozulup geri dönüyor bir saniye içinde. Normalde olmuyor ya da ben fark etmiyorum ama görüntü oynatılırken 3-5 dk arayla oluyor mutlaka. Nedeni ne olabilir? Video linkini de ekliyorum dün dizi izlerken çektim.

sendvid.com

Teşekkürler
0
voyager 1
(12.11.17)
servis
0
pgup
(12.11.17)
driver güncellemeyi dene, sadece video izlerken yapıyosa yazılımsal olabilir. olmadı servis +1
0
yuto
(13.11.17)
(11)

hazır mantıların en iyisi hangisi?

soft
ya da migrosta açıkta satılanlar nasıldır?
ya da migrosta açıkta satılanlar nasıldır?
0
soft
(12.11.17)
markette iyisini bulman zor. ben bi yufkacıdan alıyorum ve baya iyi. ismini hatırlamıyorum ama genelde öyle yufkacılarda veya daha ufak marketlerde donduruculu ufak dolaplar içinde açık satılan mantılar daha iyi oluyor.
0
proletarier aller lander vereinigt euch
(12.11.17)
Migros’ta açık satılan üçgen mantı hiç fena değil. Aynı ürünü paketli de satıyorlar. 500gr olarak.

edit: tokana önerilmiş. piyasadaki en dandik mantı tokana bence. bim'deki içi etsiz olanlar bile daha lezzetli tokana dan.
0
jamiro
(12.11.17)
ben sahin'inkini begeniyordum.
hem kucuk acılmıs, hem de gercek etli.
0
herhaltibiliyoring
(12.11.17)
tokana diye bir firma var. onlarınki gerçekten çok çok iyi. migrosta var mı bilmiyorum ama carrefourda var. asla pişman olmazsınız garanti veriyorum.
0
c1b2k3
(12.11.17)
Şahin Kayseri mantısı en iyisi. Lezzetli de. Arada alır yaparım
0
MaNOfTheYear
(12.11.17)
bim de satılan mantı benim hoşuma gidiyor.(adını şu an hatırlayamadım)
0
trafik kazasinda olen kopekbaligi
(12.11.17)
migros üçgen mantı.
0
giovanne
(12.11.17)
Bim'de, peynirlerin durduğu soğuk dolapta duran, büzülmüş gibi değil de üçgen şekilde katlanmış bir mantı var. Herhalde markası Ekmecik'ti. Sert, plastik kapta. Onu seviyoruz biz.
0
inawen
(12.11.17)
Şehrinde peynirci baba varsa oradan alabilirsin. Migros'takiler de güzel
0
mutlusismankedi2015
(12.11.17)
aslı börek fena değildir. veya yerel yufkacılardakileri deneyebilirsin.
0
yuto
(13.11.17)
Her hafta mutlaka mantı tüketen birisi olarak şahsi puanlamam şu şekilde;
Şahin 5/10
Bim 6/10 (sert plastik kaptaki)
Migros 7/10
Yeni bulduğum yufkacı teyze 9/10
Ankara’da isen adres verebilirim:)
0
sylow
(13.11.17)
(2)

Su geçirmez hafif ayakkabı-bot?

nigeo
Merhaba,Yaşadığım yerde kışlar pek soğuk olmuyor ama yağışlı oluyor. Her gün de işe yürüyerek gidip geliyorum.Bana net şekilde su geçirmeyecek, dayanıklı ama aynı zamanda hafif bir ayakkabı-bot öneriniz var mıdır?Marka-model belirtirseniz ayrıca sevinirim.Mersi.
Merhaba,

Yaşadığım yerde kışlar pek soğuk olmuyor ama yağışlı oluyor. Her gün de işe yürüyerek gidip geliyorum.

Bana net şekilde su geçirmeyecek, dayanıklı ama aynı zamanda hafif bir ayakkabı-bot öneriniz var mıdır?

Marka-model belirtirseniz ayrıca sevinirim.

Mersi.
0
nigeo
(12.11.17)
n11 korayspor da sepette %30 indirim var ordan modellere bi bak bence.
0
Topalordek
(12.11.17)
Outdoor tipi istemiyorsunuz herhalde.
Geox un goretexli ayakkabilarini kullanabilirsiniz.
0
kuehles blondes
(12.11.17)
(9)

Siz olsanız ne yapardınız (ingilizce ve airbnb tecrübesi gerektirir)

beholderrulez
şimdi ay sonun kadar kalmak üzere bir daire buldum ve ödemesini yaptım. Sonra şeytan dürttü bir bakayım dedim herhald internet vardır. baktım yokmuş elemanda var zaten dememiş. Hemen panikle iptale baktım. Eğer iptal edersem yaklaşık 450 USD zararım olacaktı hemen mail attım elemana "dairede yok ama
şimdi ay sonun kadar kalmak üzere bir daire buldum ve ödemesini yaptım. Sonra şeytan dürttü bir bakayım dedim herhald internet vardır. baktım yokmuş elemanda var zaten dememiş. Hemen panikle iptale baktım. Eğer iptal edersem yaklaşık 450 USD zararım olacaktı hemen mail attım elemana "dairede yok ama apartmanın var merak etme" dedi. Dedim ben IT'ciyim serverları 7/24 izlemem lazım yoksa yada sinyali dandikse filan haber ver. Dönmedi geriye

Her neyse ben sonra eve gittim ama aprtmanın wifisi filan yok. Komşulara sordum yok öyle bir şey dediler. Hemen mail attım elemana dedim yokmuş burada ne yapacaz şimdi. "vardı ya ben hatırlamıyorum şimdi arkadaşa pazartesi sorarım vs dedi"

Bende airbnbye durumu anlattım. Haci abi baştan yok demiş adam zaten dediler. Dedim bak iş icabı benim online olmam lazım.

Aşağıdaki maili atmışlar ama ben anlaamdım tam. Sizce ne yapsam iyi olur.

1)For an alteration to this reservation I'll be mediating with the host the 100% refund for the nights not spent (18 nights). And will be altering the check out date on the system accordingly. But this will depend on the host validation or not. Would be USD46.00 x 18 nights = USD828

2) If waiting until to hear back from the host, and the Wi-Fi is not available, the cancellation policy of the host will need to be applied when cancelling the reservation. So a 50% of the accommodation fees for the nights not spent 24 hours after the cancellation occurs are refunded.
0
beholderrulez
(12.11.17)
1'i airbnb kabul ettirirse iyi iste ? kaldigin gunleri verip kurtulacaksin ?
0
lanc
(12.11.17)
en iyi durum 1 gibi duruyor 2de epey paran gidecek. Ödemenin hepsini yapmadıysan bu tür durumlarda kredi kartını iptal ettirmek gibi şeyler yapılıyor.

Son olarak bazı ülkelerde herhangi bir whatsapp mail ya da herhangi bir yazışma hukuki açıdan delil sayılabiliyor diye birşey duymuştum. Bunu araştıradabilirsin
0
dirsegini yalayabilen cocuk
(12.11.17)
Ben şöyle anladım.
1-eğer host kabul ederse kalmadığın 18 günün parası iade edilir. yani 826 doları geri alabilirsin ya da alamazsın host'a bağlı.

2- eğer wifi çalışmıyorsa host'un iptal etme politikası dikkate alınır ve
kalmadığın günlerin parasının yarısı iade edilebilir.

hosttan yanıt bekliyor yani airbnb. en kötü kalmadığın günlerin yarısını alabiliyorsun gibi görünüyor wifi çalışmadığı için...
0
omonia
(12.11.17)
1) Rezervasyonunun kaldığın dönemini ödeyeceksin kalanı iade edecekler ama ev sahibinin onayı gerekiyor onaylarsa olur.

2) kalan günlerinin ücretinin %50sini iade edecekler iptal edeceksen
0
dirsegini yalayabilen cocuk
(12.11.17)
Yani ben adamlara 1 olsun mu demeliyim şimdi
0
🌸beholderrulez
(12.11.17)
elbette 1'de diret. host'un apartmanda wifi olduğunu söylediğini falan söyle. işlerini de eklersin. onlar da ev sahibine kabul ettirmeye çalışacak..
0
omonia
(12.11.17)
Anlamadığım nokta şu, yarını beklesem adam dönmezse yada yok wifi mifi dese seçenek 1 gidiyor mu, şimdi mi bir seçenekte karar kilmaliyim
0
🌸beholderrulez
(12.11.17)
hayır seçenek gitmiyor seçenek duruyor ama 1 de diret
0
dirsegini yalayabilen cocuk
(14.11.17)
sen rezervasyon yaparken adam ''internet vardır'' yazmadıysa bir iade alman tamamen ev sahibinin inisiatifinde. airbnb host'a mesaj atar, yap bi güzellik bebeğim der. ama ada hayır kendi hatası derse deairbnb bi şey yapmaz.

2 yıllk süperhost olar bildiiim bu.
0
vurskan
(14.11.17)
(3)

imgur linklerini nasıl görüyoruz?

loser blueser
google dns açmıyor, vpn de çok yavaş. çözüm?
google dns açmıyor, vpn de çok yavaş. çözüm?
0
loser blueser
(12.11.17)
eksisozluk.com

bu dns'i kullan.
0
false pretension
(12.11.17)
opera kullanıyorum. kendi vpn i var. yavaş değil.
0
durbikonusucaz
(12.11.17)
level3 dns de açmıyor.
0
king lizard
(12.11.17)
(3)

Bist30'dan al ve unut kağıdı

basubadelmevt
Minimum 6 yıl vadeli bir yatırım düşünüyorum,al ve unut taktiği direkt. Tavan yapsa da dokunmucam,sürekli takip edecek vaktim zaten yok.Sadece alim yapicam.Aylık belli bir miktar sürekli aynı hisseden alıcam.Yıl sonu enflasyon artışını da yansıtarak minimum 6 yıllık hedef.Ülker veya şişecam düşünüyo
Minimum 6 yıl vadeli bir yatırım düşünüyorum,al ve unut taktiği direkt. Tavan yapsa da dokunmucam,sürekli takip edecek vaktim zaten yok.Sadece alim yapicam.Aylık belli bir miktar sürekli aynı hisseden alıcam.Yıl sonu enflasyon artışını da yansıtarak minimum 6 yıllık hedef.Ülker veya şişecam düşünüyorum.Sizin başka uzun vadeli görüşünüz var mı?Bist30 dahilinde olursa çok iyi olur. Tek bir hisse dedim ama belki iki hisseye de bolustururebilirim bi ihtimal.Aylik gelirime göre beni üzmeyecek bir miktar olacak.
0
basubadelmevt
(12.11.17)
petkim, asels, hekts, soda, sise, arclk
uzun vadecilerin kağıtları bunlar genelde
0
anily
(12.11.17)
Al unut güzel bir mantık değil 3 ayda bir bilançolara bakmanız gerekir.
0
Mcfly
(12.11.17)
asels
0
lanc
(12.11.17)
(3)

Annual Review dergilerinin tam sürümüne nasıl ulaşırım?

Adramelekhh
Aşağıda verdiğim iki makaleyi okumam gerek ama kampüsten girmeme rağmen erişemedim. Ben mi bulamıyorum acaba arayüzünde indirme yerini?Annual Review of Financial Economics - Volume 6, 2014 - Spatt, pp 405-418: "Security Market Manipulation"Annual Review of Financial Economics - Volume 6, 2014 - Tetl
Aşağıda verdiğim iki makaleyi okumam gerek ama kampüsten girmeme rağmen erişemedim. Ben mi bulamıyorum acaba arayüzünde indirme yerini?

Annual Review of Financial Economics - Volume 6, 2014 - Spatt, pp 405-418: "Security Market Manipulation"

Annual Review of Financial Economics - Volume 6, 2014 - Tetlock, pp 365-384: "Information Transmission in Finance".

Yardımcı olabilecek var mı?
0
Adramelekhh
(12.11.17)
Surada istediginiz derginin istediginiz sayisi makale makale mevcut: gen.lib.rus.ec
0
evrim halkasi
(12.11.17)
Bu arada aradiginiz makalelerin doi numaralarini sci-hub.cc adresine yapistirirsaniz pdf'lerine ulasirsiniz. Ornek: sci-hub.cc
0
evrim halkasi
(12.11.17)
Çok teşekkür ederim, sci-hub.cc'yi öğrenmem çok iyi oldu.
0
🌸Adramelekhh
(12.11.17)
(1)

şarkının adı ?

neymiş
https://www.facebook.com/onediocom/videos/1436878289708141/ ya 4. bölümde çalan şarkının adı ne? shazamlıyorum bulmuyor. 1.50 de çalıyor
www.facebook.com

ya 4. bölümde çalan şarkının adı ne? shazamlıyorum bulmuyor.
1.50 de çalıyor
0
neymiş
(12.11.17)
Mariah Carey - Without you
0
gseyrek
(12.11.17)
(1)

marka ve patent vekilliği

forlife
marka vekilliği ile patent vekilliği birleştirildi mi? yani tek ünvan mı? üniversite mezunu olarak bu vekillik sınavını kazansam altın bileziği takmış olur muyum :)) yani bir gelir elde eder miyim? herhangi bir kurumla bağım yok.
marka vekilliği ile patent vekilliği birleştirildi mi? yani tek ünvan mı? üniversite mezunu olarak bu vekillik sınavını kazansam altın bileziği takmış olur muyum :)) yani bir gelir elde eder miyim? herhangi bir kurumla bağım yok.
0
forlife
(12.11.17)
Hayır, birleşmedi.
Bu mesleğe meylin varsa bir patent bürosuna gir 3-5 yıl çalış ki işi öğrenebilesin. Öğrenince güzel para kazanma şansın var, ama sadece unvan işine yaramaz.
Zaten girebileceğin en yakın sınav da 2019'da.
0
babilbaligi
(13.11.17)
(1)

Hizma

samicin
Son zamanlarda bana mi cok denk geldi yoksa burna hizma yaptiran sayisinda bir artis mi oldu?
Son zamanlarda bana mi cok denk geldi yoksa burna hizma yaptiran sayisinda bir artis mi oldu?
0
samicin
(12.11.17)
tinderda her dort kizin 3unde var. bir erkek olarak ben de halka olanlardan yaptiracagim. yakisacagini dusunuyorum.
0
baldur2
(12.11.17)
(11)

filmleri, dizileri nereden izliyorsunuz?

lemmiwinks
torrent neredeyse mefta. torrentini bulsan altyazısını bulamıyorsun bazı şeylerin. blutv, netflix gibi şeylerde de hem içerik yetersiz, hem sansür mansür olabiliyor, hem de blutv bayağı sorunlu duruyor. siz nasıl yapıyorsunuz, nereden izliyorsunuz?
torrent neredeyse mefta. torrentini bulsan altyazısını bulamıyorsun bazı şeylerin. blutv, netflix gibi şeylerde de hem içerik yetersiz, hem sansür mansür olabiliyor, hem de blutv bayağı sorunlu duruyor. siz nasıl yapıyorsunuz, nereden izliyorsunuz?
0
lemmiwinks
(12.11.17)
Torrent, daha bulamadığım olmadı. Hatta bazı diziler için torrentten başka seçenek yok çünkü hiçbir sitede olmuyor, mesela Royal Pains adlı dizi.
0
i was made for you
(12.11.17)
tamfilmizle.com
genelde eski filmleri izlediğim için işimi görüyor
0
burya
(12.11.17)
Diziler için dizimek app'ini kullanıyorum mobilde.
0
doxanikee
(12.11.17)
sezonluk dizi
dizipub
0
nice tnetennba
(12.11.17)
Torrent mevta ne demek yahu tövbe de (:

Stremio
Kodi
0
Ufuk
(12.11.17)
Torrent. Bulamadigim olmadi.
0
eksi sozlukte eksiyen adam
(12.11.17)
Strem.io, dizi siteleri, torrent
0
jamiro
(12.11.17)
torrent mefta demek, eski kaliteli siteler kalmadı, düzgün bir torrent sitesi bulmak zorlaştı, bulduğun bir süre sonra kapanabilir, siteyi bulsan da torrenti bulamayabilirsin, torrenti bulsan altyazı bulamayabilirsin demek. eski kolaylığı kalmadı. torrentleech'te tutunabilsem yeterdi bana ama orada da seedbox falan olmadan tutunmak imkansız.
0
🌸lemmiwinks
(13.11.17)
torrent konusunda thepiratebay'ı kullanıyorum. ara sıra kapatılıyo ama hep yedek domainleri oluyor. bugüne kadar da bulamadığım dizi olmadı. altyazı içinse bsplayer gayet başarılı. ki zaten eğer bir dizinin internette altyazısı yoksa, o diziyi altyazılı bir şekilde dizi izleme sitesinde bulman da pek mümkün değil.
0
lideraydin
(14.11.17)
www.bicaps.net

www.filmgoo.com

filmflox.com

unutulmazfilmler.co

sinemagi.com

www.sinemaa.net

sezonlukdizi.net

www.harikadizim.com

www.dizison.com

torrent:

www.utorrentmui.com

www.aiosearch.com

unblocked.pro

rarbg.to

genelde torrent rarbg kullanıyorum. bu sitelerden yararlanırken tarayıcınızda adblocker ve disconnect gibi benzer güvenlik eklentilerini kullanmayı unutmayın. bir de bilgisayarda malwarebytes olursa çok iyi olur.
0
unifeel
(15.11.17)
zqwqz.com

Reklamsız, Casinobetsiz, dizi sitesi. Başka hiçbir siteye gerek yok.
0
lubbullub
(18.11.17)
(1)

Dogada kamp Survive tarzı oyun

bana her yer cehennem
Oynadığım Survive - wilderness Survivor adlı oyun varBu tarz güzel oyun var mı bildiğiniz ?
Oynadığım Survive - wilderness Survivor adlı oyun var
Bu tarz güzel oyun var mı bildiğiniz ?
0
bana her yer cehennem
(12.11.17)
The Long dark'ı denemediyseniz tavsiye ederim. Gayet başarılı.
0
tayfun27
(12.11.17)
(19)

para biriktiriyor musunuz

farrytikki2
maaşınızı nasıl kullanıyorsunuz?
maaşınızı nasıl kullanıyorsunuz?
0
farrytikki2
(12.11.17)
bireysel emekliliğe gidiyor her ay 250 lira.
0
king lizard
(12.11.17)
Ani bir problemle karşılaşırsam diye biriktirmeye çalışıyorum. Ama bir yöntemim, biriktireceğim kısmı aktardığım bir yer yok.
0
antikitleruhlu
(12.11.17)
her ay 1000 lira atmaya çalışıyorum. küçük ve ucuz sayılabilecek bir şehirde memurum. içki, sigara vb harcamalar olmayınca güzel birikiyor.
0
kaledekiyalnizlik
(12.11.17)
eşimle ortak paramızı hesaplıyoruz, giderleri düşüyoruz ya da ödüyoruz. ne kadar ayırırsak ay sonuna kadar geçiniriz diye plan yapıp kalan parayı kenara atıyoruz.
bizim çokça işimize yarıyor.
0
duyond
(12.11.17)
çalışıyorken borçlardı, aileydi, ihtiyaçlar ve biraz da tutumlu olmamaktan, birikim yapamadım hiç. aldıgım da 2.100'dü zaten.

şimdi işsiz ve ...

çalışıyorken 50-100 ne olursa kenara atın. bir ayağa kalkarsam inşallah, dersimi aldım.
0
runagain
(12.11.17)
araba aldım 1500 lira kredi ödüyorum. sonra benzin, kira, faturalar, yemek-içmek derken bitiyor :(
0
kismisolungac
(12.11.17)
Kendimi para harcama durumunda kısıtlamıyorum pek. Çok para kazanınca, para birikiyor haliyle.
0
MaNOfTheYear
(12.11.17)
Fazla giderim olmadığı için istemesem de birikiyor.
Aksi durumda da o ay için yeterli miktarı belirleyip kalanı biriktirirdim.
0
olabilir ya da olmayabilir
(12.11.17)
maasi alinca once direkt onda birini ayiriyorum, altin hesabina yatiriyorum. elime ekstra para gecerse ayni sekilde onun da onda birini ayiriyorum. geri kalanla gecinmeye calisiyoruz. kredi kartina bulasmayarak yetiyor bi sekilde.
0
pide
(12.11.17)
1/4 birikim
3/4 giderler

maaşım şu an aldığımın yarısından az fazla iken, işe başladığımda yani
1/2 birikim
1/2 giderler

şeklindeydi. bu işte bi yanışlık var ama neyse.
0
elorelia
(12.11.17)
Kredi kartı kullanmıyorum, çok fazla alışveriş de yapmıyorum ama yine de pek bir şey biriktiremedim çalışmaya başladığımdan beri.
0
ms brownstone
(12.11.17)
evet her ay belli bir miktar biriktiriyorum
0
keep out
(12.11.17)
Ticaret yapiyorum.para biriktirmekten cok mal biriktiriyorum.modasi gecmeyen ve her daim yuzde 200 e yakin kar edilecek ve her yerde satilabilen bir urun.para biriktirsem illa harcaniyor.ama urunlerde her gelen modelden yuz tane geldiyse 10 tane bin tane geldiyse 50 tane atiyorum depoya.ki bazilari uretimden de kalkiyor.birgun ucuncu sube acmak istedigimde hem sermayesi hazir olacak hic zorlanmadan hem de hic bir rakibimde olmayan yuzlerce cesidim olacak.
0
a summer day
(12.11.17)
Her ay 1500-2000 arası kenara atmaya çalışıyorum. Kalanı kredi ve yeme içme
0
mirty
(12.11.17)
Ülke değiştirince yeni işimde giriş düzeyinde oldum. Türkiye'deki 10 yıl önceki statüme geri döndüm. Asgarinin biraz daha üstünde alıyorum. Duruma göre yılda 2 ya da 3 ay maaşım yok. O iki üç ayın kirasını ve birtakım harcamaları biriktiriyorum.
0
aychovsky
(12.11.17)
300 bireysel emeklilik, her ay bin liralik altin 500tllik dolar 500tllik de euro aliyorum. kalani giderler. ikramiye aldigim aylarda (3 ayda bir) altin euro dolari 2 kati aliyorum.
0
in vino veritas
(12.11.17)
- Araba zorunlu değilse almayın kullanmayın, vergisiydi bakımıydı park ücretiydi değmiyor. Evim toplu taşıma için müsait yerde ordan epeyce bir kazancım var. Eskiden Taksinin mantıklı olduğu durumlar vardı ama zamlar sağolsun sadece acil durumlarda kullanıyorum.

- Dışarı çıkmak ve dışarda alkol almak çok pahalı. Sosyalliğimi ve arkadaş buluşmalarımı mümkünse alkolsüz mekanlara denk getiriyorum.

- Evde yemek pişirmek hem sağlıklı hem de ucuz diyordum vaktinde ama bazen yemeksepeti daha ucuza gelebiliyor mucizevi bir biçimde. Yine de sağlık için yemeğinizi kendiniz yapın.

- Çoğumuz aldıktan sonra kullanmayacağımız, sadece eve koyup ego tatmini yapacağımız şeylere korkunç paralar harcıyoruz. Eğer bir şeyi gördüğünüzde üstüne cüzdan fırlatasınız geliyorsa bu kadar gaza niye geldiğinizi düşünmeye çalışın.
0
cleric
(13.11.17)
Para biriktirilmez ,fazlaysa zaten birikir.
Para biriktirmek için hayat standartlarımdan ödün vermek korkunç geliyor.
0
eksimeksi
(14.11.17)
Son 6 aydır falan mümkün değil, olmuyor. Maaş aldığım dönemlerde ise yaklaşık bir miktar belirleyip ona dokunmuyordum ve bu her ay böyle gidiyordu.
0
skooma
(14.11.17)
(1)

Supplement

Mahonyy
Selamlar ,Elimde birkac urun var ve son kullanma tarihleri asagidaki gibi sizce kullanilabilir mi ?BCAA 4/17Creatine 1/17Glutamine 3/17Amino 2/17
Selamlar ,

Elimde birkac urun var ve son kullanma tarihleri asagidaki gibi sizce kullanilabilir mi ?

BCAA 4/17
Creatine 1/17
Glutamine 3/17
Amino 2/17
0
Mahonyy
(12.11.17)
Kullanılır.
0
angelus
(12.11.17)
(1)

game of thrones birkac saatlik bir ozeti var midir?

partizan
uzerinde konusma, yorum falan olmayan bir ozet ariyorum ama bulamadim youtubeda.
uzerinde konusma, yorum falan olmayan bir ozet ariyorum ama bulamadim youtubeda.
0
partizan
(12.11.17)
Valla sanirim teliften dolayi o kadar uzun kesitleri youtube'a koymalarine izin vermezler.
0
Haldamir
(12.11.17)
(9)

miras işleri ve dayı

durbikonusucaz
olayın içinde tabii ki hayırsız dayı var.anneannemle annem ev alacaklar. nakitlerinin üzerini krediyle tamamlayacaklar ve krediyi anneannem çekecek. dolayısıyla ev de anneannem üzerine olacak. bu durumda evin yarısı dayıma kalıyor anneannem vefat ettikten sonra. mirasın yarısının dayıma kalmaması iç
olayın içinde tabii ki hayırsız dayı var.
anneannemle annem ev alacaklar. nakitlerinin üzerini krediyle tamamlayacaklar ve krediyi anneannem çekecek. dolayısıyla ev de anneannem üzerine olacak. bu durumda evin yarısı dayıma kalıyor anneannem vefat ettikten sonra. mirasın yarısının dayıma kalmaması için ne yapabiliriz. annem kredi çekemiyor. vasiyetle falan dayımı mirastan elimine edebilir miyiz?
0
durbikonusucaz
(12.11.17)
dayının saklı payı bakidir, saklı payının üzerindeki miras hakkı için tasarrufta bulunabilirsiniz vasiyetname ile. ama dayı her türlü izaleyi şuyu davası açıp evi sattırıp kendi payını alabilir. evin satılmaması için dayının toplam saklı payını karşılayan başka mal varlıkları olması lazım anneannenin.
0
loser blueser
(12.11.17)
eğer dayı kabul ederse belli bir para karşılığında mirastan feragat edebilir tabi ama yanaşmaz muhtemelen.
0
loser blueser
(12.11.17)
Anneanneye ev değeri kadar senet imzalatın. Sonra da eve haciz koydurun.
0
kompisko
(12.11.17)
bildiğim kadarıyla 65 yaş üstü ancak maaşı varsa ve kefili olursa kredi çekebiliyor. o da maaşıyla orantılı bir rakamda. kredi çekebileceğine eminsiniz di mi?
0
balik kraker
(12.11.17)
o dayı alır o evi.
0
nedendir bilinmez
(12.11.17)
kendi payını her türlü alır. siz diğer dayılar gibi annenizin payına da çökmemesi için uğraşın.
0
nrmnm
(12.11.17)
peki evi aldıktan sonra anneannem damadına(babama) satış yapmış gösterse ve krediyi de kendi ödese dayımı oyun dışı bırakabiliyor muyuz?
0
🌸durbikonusucaz
(12.11.17)
dava falan açıp alıyor yine hakkını
0
nrmnm
(12.11.17)
Anneniz de para koyuyorsa, anneanneniz çektiği kredi kadarına sahip olsun. Ellerindeki birikimin tamamını anneniz ödemiş olsun. Anneannenizin payı azalmış olur. Vefatı halinde, anneniz onun payına da ortak olur, dayınızın payı da daha azalmış olur böylece. Kredi ödeme süresi ne kadar? Şayet borç bitip, banka ipoteği kaldırılınca, anneanneniz payını annenize satmış olsun, evin intifa hakkı kendinde kalsın. Vefatı halinde, tam mülkiyet annenize geçer, dayınız bir şey alamaz. İpotek kalkmadan da işlem yapılabilir aslında.
0
july14
(12.11.17)
(2)

denizli havaalanından merkeze ulaşım

elma
merhaba, denizli havaalanından merkeze uzaklık nedir ve merkeze en rahat ulaşım yolu hangisir ve şehir içinde kalınabilecek otel tavsiyeleriniz de varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler,herkese mutlu pazarlar :)
merhaba,

denizli havaalanından merkeze uzaklık nedir ve merkeze en rahat ulaşım yolu hangisir ve şehir içinde kalınabilecek otel tavsiyeleriniz de varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler,

herkese mutlu pazarlar :)
0
elma
(12.11.17)
Tek ulaşım havaş otobüsleri diye biliyorum. yaklasik 1 saat sürer denizli merkeze.
Merkezde dedeman otel var benim bir iki satışçı arkadaşın kaldığı ama nereye gidiceksin, nasıl vakit geçirmek istiyorsun bunları da detaylandırırsan ona göre bir öneri de bulunabilirim.
0
kismisolungac
(12.11.17)
denizli'de havaalanı tasimaciligini baytur diye bir firma yapiyor. havaalanindan sehir merkezine 1 saatte gelir. taksiye bulaşma, ucak parasi kadar taksiye verirsin.

otel olarak anemon ve dedeman gibi oteller sehir merkezine uzak.

north point ve şiir otel gibi oteller antalya yolu üzerinde olup nispeten sehir merkezine daha yakın ama yine de taksi şart.

leman otel geçen sene açıldı; ulaşım daha kolay. üniversiteye yakın. altında leman kültür var.
0
montauq
(12.11.17)
(1)

Hp'nin tableti yutmasi

neynep
Merhabalar, hp servise tableti verdim. 4 ay oldu, hâlâ parça bekleniyor diyor. 4 ay ya. 1 ay değil 4 ay. 3 kere aradım, iki kere yazılı olarak bildirdim iletişim adreslerine. Daha ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?Teşekkürler
Merhabalar, hp servise tableti verdim. 4 ay oldu, hâlâ parça bekleniyor diyor. 4 ay ya. 1 ay değil 4 ay. 3 kere aradım, iki kere yazılı olarak bildirdim iletişim adreslerine. Daha ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?
Teşekkürler
0
neynep
(12.11.17)
thh'ne gidebilirsin, ama şöyle güzel hukuki temeli olan tehditkar bi dilekçe yazıp gönderirsen aylarca hakem heyeti kararı beklemene gerek kalmıyor bir hafta sonra talebini karşılıyorlar. 1500 tl'lik takım elbiseyi değiştirdim bu şekilde.
0
loser blueser
(12.11.17)
(2)

ösymnin özel hastane raporu kabul etmemesi

Cursed Chico
iş yerine özel hstne veriyorum ama ösym devlet veya üni kabul ediyor. bir hafta kala da ortopedi randevu bulup almam zor.http://www.ligorix.com/resimler/urun/aluminyum-parmak-ateli_5193534265ece.jpgböyle bir şey için sorun çıkarırlar, değil mi
iş yerine özel hstne veriyorum ama ösym devlet veya üni kabul ediyor. bir hafta kala da ortopedi randevu bulup almam zor.

www.ligorix.com

böyle bir şey için sorun çıkarırlar, değil mi
0
Cursed Chico
(12.11.17)
sakin bir zamanda acil ortopediden deneyebilirsin. kafaları sakin olursa sorun çıkarmazlar. bununla sınava almaz ösym.
0
nrmnm
(12.11.17)
en kötü bunu çıkarıp girerim de. çarşmbaya kaddar fakslamam gerek
0
🌸Cursed Chico
(12.11.17)
(8)

İstanbul nüfusunda bir azalma mı var?

silver apple
Şikayetçi değilim ama sokaklar, caddeler boş.
Şikayetçi değilim ama sokaklar, caddeler boş.
0
silver apple
(12.11.17)
Geçenlerde, "yıllar sonra ilk defa İstanbul'dan göçenlerin, İstanbula göçenlere göre sayısı arttı" diye bir harber vardı.
0
birşeylersoracağım
(12.11.17)
sokaktaki insan sayısından anlaşılabilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum ama istanbul'un verdiği göçün aldığı göçü geçtiği bir sene yaşadık.
www.hurriyet.com.tr
0
Bruce
(12.11.17)
Evet yukaridaki haberler dogru. Belki bir donum noktasi olmustur bu sene.
0
baldur2
(12.11.17)
İzmir'de nüfus artışının sebebi belli oldu desene :)
0
ismira007
(12.11.17)
aynen izmir'e geliyorlar :( buralar hep pahalı hep kilit.
0
kismisolungac
(12.11.17)
Bugünü kastediyorsan maratondan dolayı
0
chavezding
(12.11.17)
bence istanbulun göç verme olayı gözle görülecek bir şey değildir. bugün maraton vardı o yüzden insanlar kendi muhitlerinde takılmak istemiş olabilir.
0
keep out
(12.11.17)
sokaktaki kalabalıgın bir kısmı araplardan kaynaklanıyordu.
parklarda sabahtan nargileyi koyup akşama kadar tüttürenlerini gördü bu gözler.
hava nispeten soğuk olduğu için dışarda fazla takılmıyorlar sanırım.
en azından fatih için durum bu. kesin bilgi yayalım :)
0
herhaltibiliyoring
(12.11.17)
(4)

Uzun yolda dinlemelik güzel müzik listesi olan var mı?

birşeylersoracağım
Ankara - İstanbul arasında dinlemelik. Tarzı türü farketmez, güzel listeniz var mı?
Ankara - İstanbul arasında dinlemelik. Tarzı türü farketmez, güzel listeniz var mı?
0
birşeylersoracağım
(12.11.17)
mabel matiz ~ gel
0
since1907
(12.11.17)
Online müzik platformlarında öyle mod vardı sanırım
0
efruz
(12.11.17)
edgenabby
(12.11.17)
liste olarak değil de genel olarak karışık bir şeyler olsun. farklı türler olsun mutlaka(türkü, pop vs). dinç tutuyor insanı, baymıyor farklılıklar.
0
c1b2k3
(12.11.17)
(2)

akp tabanı bu dönüşe nasıl tepki verdi?

runagain
normalde sevgili halkımın içinde olur ve tepkileri de birebir gözlemleme şansım olurdu. malum biraz kötü durumlar, dışarı çıkmıyorum pek ve görüştüğüm kimse de yok tabandan.akp'nin klasik; atatürk karşıtı, cumhuriyete/demokrasiye mesafeli (bu özellikleri yontuldu bayağı), laikliğe çok karşı o klasik
normalde sevgili halkımın içinde olur ve tepkileri de birebir gözlemleme şansım olurdu. malum biraz kötü durumlar, dışarı çıkmıyorum pek ve görüştüğüm kimse de yok tabandan.

akp'nin klasik; atatürk karşıtı, cumhuriyete/demokrasiye mesafeli (bu özellikleri yontuldu bayağı), laikliğe çok karşı o klasik tabanı bu "atatürk" vurgusuna ve tüm o övgülere nasıl tepki verdi acaba?

reyiz neylerse güzel eyler modu mu hala?

takiye yaptığını düşünüyorlardır atatürkçüleri kandırmak için ve çok da umursamıyorlardır diye tahmin ediyorum.

çevrenizdeki muhafazakar akp'liler ne diyor bu işe; gözlemleriniz?

teşekkürler...
0
runagain
(12.11.17)
İşin aslı şu Türkiye'de aşırı olmayan tarikatçı olmayan işinde gücünde muhafazakar yada mütedeyyin kesimin Atatürk'le sorunu yok, belli tarikatçı, yobaz kesim eskidende hararet ederdi. Son zamanlarda akp içinde bu kesim sesi çıktı, iş Atatürk'ün annesine kadar varınca muhafazakar kesim tepki gösterdi ölmüş birinin hele hele annesine hakareti hoş karşılamadı. Cübbeli Ahmet hoca ve başka hocalardan da tepki geldi. İşin aslı işinde gücünde muhafazakar kesim ve milliyetçi kesim Atatürk'e saygısı var. Anıtkabir'de birçok kapalı ve milliyetçi muhafazakar kesim ziyaret etti ve edecektir. Akp sürekli anket yaparak nabzı yoklar baktı ki kendi tabanı hiç tasvip etmiyor milliyetçi taban Akşener'e kayıyor. O sesi çıkan kesimi susturdu söylemler yumuşadı. Muhafazakar kesim Arap dünyasınin şuan ki durumuna bakıp Cumhuriyet ve Atatürk'e minnet duyduğu gerçek. Bakma azınlık yobaz kesimin sesi çıktığına sessiz yığınlar parti söylemini bile değiştirdi. Akp CHP'den oy alamayacağını biliyor mevcut tabanı korunmaya çalışıyor.
0
Fritz-X
(12.11.17)
Benim tanıdığım bi tanesi 10 kasımda Atatürk koymuştu hikayesine :)) Kadir Mısıroğlu filan okuyan bi tipti. Omurgasızlığa devam...
0
mutlusismankedi2015
(12.11.17)
(2)

Sağlik sigortamin olup olmadigini nasil ogrenebilirim?

signore
İsler karisik biraz. E devlette bulamadim.
İsler karisik biraz. E devlette bulamadim.
0
signore
(12.11.17)
e-devlet te provizyon sorgulama diye geçiyordu.
0
partizan
(12.11.17)
Müstehaklık sorgulama
0
giovanne
(12.11.17)
(4)

Ekşi sözlük yazarı yardim

merbub
ulaşmam gereken bi ekşi sözlük yazari var. ancak irtibat bilgilerini bulamıyorum. ekşi sözlük yazarı olup yardımcı olacak var mı kendilerine pm den ileteyim???
ulaşmam gereken bi ekşi sözlük yazari var. ancak irtibat bilgilerini bulamıyorum. ekşi sözlük yazarı olup yardımcı olacak var mı kendilerine pm den ileteyim???
0
merbub
(12.11.17)
Nickini soyleseniz de msj atsak
0
a summer day
(12.11.17)
"kyon", "yetkili bir abiniz" ve "rohanrhu"
0
🌸merbub
(13.11.17)
buradan mesaj attım.
0
yetkili bir abiniz
(13.11.17)
iletişim bilgilerimi yazdım buradan.
0
rohanrhu
(13.11.17)
(3)

Mum ile ısıtılan çaydanlık

karamaleksey
Resimdeki çaydanlık nereden bulunur?edit: bu görünümde modern bir şey aradığım.
Resimdeki çaydanlık nereden bulunur?
edit: bu görünümde modern bir şey aradığım.
0
karamaleksey
(12.11.17)
resimdeki çaydanlıkla birlikte takım mı bilemiyorum ama normalde o alttaki zımbırtı ve mumlarını ayrıca satın alabilirsiniz -> urun.gittigidiyor.com
0
nrmnm
(12.11.17)
Takım ve renkli maddesini bilmiyorum tutunca el yakan cinsten metal gibi. gördüğüm yerde sormadım aklımda kaldı :/
0
🌸karamaleksey
(12.11.17)
revi
(12.11.17)
(2)

macbook temizleme

tchuck
şöyle bir tool arıyorum;"abi bu programları bayadır kullanmamışsın bu kadar yer tutuyorlar, bka burada bir sürü yer tutan cache dosyaları var, istersen bunları da silelim. şurası çok şişmiş bi bak bakalım işine yaramayan varsa silelim" tarzında bana rapor çıkarıp dilediğimi sildirecek bir program.te
şöyle bir tool arıyorum;

"abi bu programları bayadır kullanmamışsın bu kadar yer tutuyorlar, bka burada bir sürü yer tutan cache dosyaları var, istersen bunları da silelim. şurası çok şişmiş bi bak bakalım işine yaramayan varsa silelim" tarzında bana rapor çıkarıp dilediğimi sildirecek bir program.

temizlemem gerekiyor macbooku baya.
0
tchuck
(12.11.17)
o dediğin gibi değil ama  ben bedava Disk Inventory X kullanıyorum,
Harddiskte neyin ne kadar yer tuttuğunu güzelce gösteriyor bana,

www.derlien.com
0
michael_knight
(12.11.17)
Kesinlikle bu.

itunes.apple.com

En az 2-3 gb silecektir.

Yazılımları silerken de aşağıdaki programı kullanırsan geride çöp dosya kalmaz.

freemacsoft.net
0
i was made for you
(12.11.17)
(16)

kedi için isim önerisi

rahip janick
BABA OLDUM!dün sokakta buldum. kutuda durmadı hiç. kucağımda oturdu bütün akşam. normalde sert seyler dinlerim ama korkmasın ssakinleşsin diye yol boyu camel dinledik. ishal olmuş. veteriner temizledi biraz. kum falan aldık. bir gözü biraz kapalı. ilaç verdi onun için. ilk kakasını tişörtüme yaptı :
BABA OLDUM!

dün sokakta buldum. kutuda durmadı hiç. kucağımda oturdu bütün akşam. normalde sert seyler dinlerim ama korkmasın ssakinleşsin diye yol boyu camel dinledik. ishal olmuş. veteriner temizledi biraz. kum falan aldık. bir gözü biraz kapalı. ilaç verdi onun için.

ilk kakasını tişörtüme yaptı :( yatağıma çıkıyor devamlı. ben yanındaysam muhakkak göğsüme yatıyor, hatta boynumla omzum arasına kıvrılıyor. ikinci kakasını kumuna yaptı. üçüncüsünÜ de bu sabah yatağıma yaptı :( çıkabiliyor ama inemiyor :(

neyse, üç-dört haftalık dişi, camel ve andy timmons seviyor. isim önerisi alayım.

not: fotoğrafta biraz bakımsız ve çirkin farkındayım ama çok güzel olacak :B

i.hizliresim.com
0
rahip janick
(12.11.17)
burnundaki damla benzeri siyah tüylerden dolayı "damla" diyorum.
0
aşksız prens
(12.11.17)
Korkmasın diye camel dinlemen çok şeker ya ahahahah adı minik olsun
0
fragile lady
(12.11.17)
mimi olsun veya amy. (:
0
karamaleksey
(12.11.17)
vazgeçtim Lili olsun bu da sizden ona şarkı.
m.youtube.com
0
karamaleksey
(12.11.17)
Şeker koyardım ben. Baya tatlı bir şeye benziyor.
0
kendi kendine yasayan yavrucak
(12.11.17)
damla +1 kedilere insan isimleri çok yakışıyor bence :D
0
theseachange
(12.11.17)
"pençe" olsun.
şahsen, bir kedi sahibi olsaydım, ona pençeden daha yakışacak bir isim bulamazdım.
0
pangea
(12.11.17)
Yaa çok tatlı bu ne böyle.
Çok güzel.
Oyumu damladan yana kullanıyorum ama ben kedimi hiç ismiyle çağırmamıştım zaten köpek gibi çağırıldıklarında çok dikkate alan canlılar olmadıkları için abartmaya gerek yok :)
0
mutekebbir
(12.11.17)
pia güzel olur sanırım
0
gündüz m
(12.11.17)
Hahaha hayırlı olsun :))

Damla bence de çok güzel :)
0
mutlusismankedi2015
(12.11.17)
Siyah beyaz renkte, beyazın içinde siyah, siyahın içinde beyazları var. Hmm neye benziyor acabaa? :) (git: helpinghandsprogram.com.au )
Önerim yang'dan yana :)
0
katunca
(12.11.17)
arya olsun
0
rhan
(12.11.17)
Çorap olsun ya :3
0
Tersidüzükilec
(12.11.17)
Bütün öneriler için teşekkür ederim.

kedinin adı: Aysel İpek De La Rocha oldu. Tabii bu onun umrunda değil...

Aysel, ileride beni bunalttığında "Aysel, git başımdan" diyebilmek için.

İpek, bence güzel isim.

De La Rocha da Zack de la Rocha'dan. İleride devrim falan yaparsa şekilli ismi olsun istedim.
0
🌸rahip janick
(12.11.17)
gevrek.
0
petek
(12.11.17)
Geç gelen güncelleme: Kedinin topları varmış arkadaşlar. İki - üç ay sonra anladım ben bunu. Hatta ben anlamadım, bizim komşu görüp söyledi. Topları var bunun dedi. İnkar ettim, hala inkar ediyorum.

Her ne kadar topları da olsa, ismi Aysel olarak kaldı.

Kedinin şu anki hali: i.hizliresim.com

Aysel'den ziyade Mahmut Emmi'ye benzese bile, o bir Aysel.
0
🌸rahip janick
(23.03.18)
(2)

Tava boyama

balpolen
Arkadaslar benim kucun bir tavam var kek pisirdigim. Tefalin bir tepsisi. Celik, teflon falan degil bildiginiz metal anladigim kadariyla. Ustunde sari bir boyasi vardi, oralarin bazi yerleri atti. Boyasi atan yerler pas yapmaya basladi, cok seviyorum ama kullanamiyorum. Boyanmasi lazim ama boyle sey
Arkadaslar benim kucun bir tavam var kek pisirdigim. Tefalin bir tepsisi. Celik, teflon falan degil bildiginiz metal anladigim kadariyla. Ustunde sari bir boyasi vardi, oralarin bazi yerleri atti. Boyasi atan yerler pas yapmaya basladi, cok seviyorum ama kullanamiyorum. Boyanmasi lazim ama boyle seyleri kim boyar? Hic bilmiyorum. Oneriniz var mi?

Iyi pazarlar:)
0
balpolen
(12.11.17)
İzmir'deysen ve tava boyanabilecek/boyamakla kurtarılabilecek durumdaysa ben boyarım. Fotograf olursa bir tipine bakarım anlamak için. Onun dışında başka nerede boyanır bilmiyorum.
0
pati
(12.11.17)
o bahsettiğin malzeme klasik bir boya değil kimyasal işlem ile kaplamadır muhtemelen.
pişirmeden kullanılanbir tava 200-300 dreceye kadar ısınabilir. bu ısılarda yanmayacak ve zehirli maddeler salmayacak bir boyayı nereden bulacaksın ? risk almaya değmez.
0
orpheus
(12.11.17)
(6)

Thor:ragnarok

nucleon
Selamlar,imdb puanı oldukça iyi, imaxte gideyim diyorum ama, saçma aksiyon filmlerinden mi yoksa gidilir mi?
Selamlar,

imdb puanı oldukça iyi, imaxte gideyim diyorum ama, saçma aksiyon filmlerinden mi yoksa gidilir mi?
0
nucleon
(12.11.17)
marvel seviyorsan çok seversin yok marvel sevmiyorsan sıkılırsın.
0
giovanne
(12.11.17)
bana göre marvel'ın en iyi filmiydi. komedi-aksiyon türünde bir film.
0
king lizard
(12.11.17)
Ben de acaip sıkılırım bunlardan ama bu keyifliydi gidilebilir bence. Deadpooldan zonra sıkılmadan izlediğim ikinci marvel filmi
0
eksi sozlugun tatli insani
(12.11.17)
o halde gideyim bugün buna, teşekkür ettim yorumlar için...
0
🌸nucleon
(12.11.17)
gittin mi bilmiyorum ama sinemada izlemelik film denebilir efektler vs doyurucu denebilir. Ama evde izlesen sıkılırsın klasik thor un dünyayı kurtarması.
0
basond
(12.11.17)
gittim güzeldi bence, ortası biraz sıkıcıydı ama genel olarak başarılı film şu ortama göre
0
🌸nucleon
(12.11.17)
(1)

avrupa yakasi kahvaltici

in vino veritas
bomontiada ve besiktas kahvalticilarindan biraz sıkıldık. hisardakiler de dandiklesti iyice gibi geliyor. cihangir'le de pek isimiz yok, kahvalticilarini sevmiyoruz. nereye gitsek? yakin zamanda gidip sevdiginiz, f/p olarak iyi olan nereler var? besiktas'tan motorla gidilecek ama cok uzaklarda da ol
bomontiada ve besiktas kahvalticilarindan biraz sıkıldık. hisardakiler de dandiklesti iyice gibi geliyor. cihangir'le de pek isimiz yok, kahvalticilarini sevmiyoruz. nereye gitsek? yakin zamanda gidip sevdiginiz, f/p olarak iyi olan nereler var? besiktas'tan motorla gidilecek ama cok uzaklarda da olmasa iyi olur.
0
in vino veritas
(12.11.17)
Lades.
0
fever
(12.11.17)
(1)

İstanbul maratonuna kayıt gerekli mdiir

secretcode
Selam yeğenimle bu maratona katılmak istiyoruz.Kayıtlar dolmuş kayıt olmadan gidebilir miyiz?Araçla altunizade ye gidip aracı park edip gidebilir miyiz?
Selam yeğenimle bu maratona katılmak istiyoruz.

Kayıtlar dolmuş kayıt olmadan gidebilir miyiz?

Araçla altunizade ye gidip aracı park edip gidebilir miyiz?
0
secretcode
(12.11.17)
halk koşusuna katılabilirsiniz, kayda gerek yok. numara olmadan madalya tişört gibi ıvır zıvırları alamazsınız sadece.
0
nrmnm
(12.11.17)
(3)

Yurtdışında araba kiralamak

arya yada vera
Amsterdam çıkışlı Belçika havalanında bırakmak kaydıyla araba kiralamayı düşünüyoruz. İnternetten epeyce araştırdım fiyat farklılığı dikkatimi çekti rentalcars, economybookingcar sitelerinde firmaların araçlarına çok uygun fiyatlar veriyor şartları okuyorum neredeyse aynı. Fiyat farkı muazzam. Sebeb
Amsterdam çıkışlı Belçika havalanında bırakmak kaydıyla araba kiralamayı düşünüyoruz. İnternetten epeyce araştırdım fiyat farklılığı dikkatimi çekti rentalcars, economybookingcar sitelerinde firmaların araçlarına çok uygun fiyatlar veriyor şartları okuyorum neredeyse aynı. Fiyat farkı muazzam. Sebebi nedir sonradan oraya gidince ekstra vergi falan mı diyecekler?
Tax dahil olarak yazıyor mesela:/ buralardan araç kiralayan sorun yaşamayan var mı?
0
arya yada vera
(12.11.17)
Tek yon birakma farki cok buyuk olur aklinizda bulunsun.

Biz bi sikinti yasamamistik, expedia uzerinden kiraladigimizda. Bu economy rental carsta filan "isterseniz full kasko satin alin" filan diyo. O sitenin kendi kaskosu, sirketin degil. Yani ucuncu partiyle ugrasmak zorundasiniz. O yuzden tercihinize gore direkt kiralama sirasinda firmadan full kasko almaniz daha rahat (ve daha pahali) olur.

Onun disinda yine de kiralayacaginiz firmaya dikkat edin
0
kuehles blondes
(12.11.17)
Tek yön farkını kimi siteler göstermedi ama var değil mi istisnasız? Böyle bir tecrübe yaşayan var mı acaba?
0
🌸arya yada vera
(12.11.17)
Tek yon farki istisnasiz var diyemem. Bazen teknyon birakilmis
Arabalari geri goturme muhabbeti oluyor (sizden once biri arabayi belcikadsn almistir, amsterdama birakmistir. Hani oyle araba denk gelecek de sizden de tek yon farki almayacaklar. OLme esegim olme biraz bu)

Tek yon parasi cikar ki bir de ulkeler arasi tek yon. Kira parasi icinde degil de ekstralarda cikar belki. Bilmiyorum. Ekran goruntusu koymak isterseniz ben de bakarim bi?
0
kuehles blondes
(12.11.17)
(3)

Monitör Sorunu

asethuan
Yıllardır pro2000 monitör kullanıyordum. oldukça da memnundum. ancak iki ay önce oğlumun oyuncak arabasını fırlatması sonucu bozuldu. yerine aoc 21,5 inç monitör aldım aynı ebatta. ancak hiç memnun değilim. sadece belirli bir açıdan görüntü net ve güzel, 10 cm yana kaysam görüntü kararıyor. renkler
Yıllardır pro2000 monitör kullanıyordum. oldukça da memnundum. ancak iki ay önce oğlumun oyuncak arabasını fırlatması sonucu bozuldu. yerine aoc 21,5 inç monitör aldım aynı ebatta.

ancak hiç memnun değilim. sadece belirli bir açıdan görüntü net ve güzel, 10 cm yana kaysam görüntü kararıyor. renkler değişiyor. negatif fotoğrafmış gibi oluyor. eski monitörümde hiç böyle bir sorun yoktu. normal nete girdiğimde, beyaz fonda çok sorun yok ancak film izlerken ya da oyun oynarken çok zorlanıyorum. kafamın hareketlerine göre monitörü de ayarlamak zorunda kalıyorum. film izlerken mesela koltuğumda kaykılamıyorum. kaykıldığım açıdan görüntü kararıyor.

bu neden kaynaklanıyor olabilir? düzeltmenin bir yolu var mıdır?
0
asethuan
(12.11.17)
tn panellerde bu sorun var. ips bir ekran alırsanız yaşamazsınız.
0
orpheus
(12.11.17)
aoc benim bildigim kadariyla boktan bir marka. bundan 15 sene kadar once elime bir CRT monitoru gecmisti, zamanin diger markalarina gore oldukca vasatti. ben olsam geri verir baska bir marka alirim eger mumkunse.
0
cooperr
(12.11.17)
paneli kalitesizdir. aoc fena marka da değildir aslında. giriş seviyesi dandik ya da eski bi model denk gelmiştir.

özellikleri içinde 178 derece görüş açısı diye yazıyor çoğunda onlardan almak lazım.

iade edebilirseniz edin.
0
aşksız prens
(12.11.17)
(6)

65 dakikada 5,25 km yürüyüş

condom kurşunu
nasıl? iyi mi?
nasıl? iyi mi?
0
condom kurşunu
(12.11.17)
normal. ortalama bir insan 1 saatte 6 km yürüyebilir.
0
orpheus
(12.11.17)
Yavas.
0
baldur2
(12.11.17)
7 olsa iyiydi
Bu yavaş
0
rentts
(12.11.17)
Bu dolasma yürüyüsü hizi. Spor yapmak niyetinde iseniz saatte 7 km.yi yakalamaya bakin. Bir defada degil ; önce 5,5, sonra 6 vs.
0
pinocchio
(12.11.17)
Ortalama insan hizi. "Hizli tempoda yuruyus" hizi degil kesinlikle.
0
kuehles blondes
(12.11.17)
Gezinti hızı 4 civarı olmalı, başlangıç işte, zamanla artırırsın.
0
Adramelekhh
(12.11.17)
(3)

Tavacı Recep'te kahvaltı ne kadar?

Corrigan prefers beer
Sb
Sb
0
Corrigan prefers beer
(12.11.17)
Cevap veren tavacı recep istanbulda ortalama akşam yemeğini de (2 kişilik) yazabilir mi?

Ankara ve diyarbakırda gittim ama üstünden zaman geçti. Umarım hâlâ kalitelidir ve aşırı pahalanmamıştır.
0
mojiziku
(12.11.17)
2 kişilik tava yenince 160-180 TL hesap gelir. (kaşarlı pide yemek için gitmeyeceğinizi varsaydım)
serpme kahvaltı 50 TL x kafa
0
507
(12.11.17)
dedi ayca
(12.11.17)
(1)

Yazışırken konuşuyoruz demek anlatım bozukluğu mudur?

body electric
Tdk'ye baktığımda şöyle anlam biçmiş konuşma eylemine :----------------------------------------------------------------------(nsz) 1. Bir dilin kelimeleriyle düşüncesini sözlü olarak anlatmak: Çocuk daha konuşamıyor. 2. (-i, -den) Belli bir konudan söz etmek: “Mehmet yedi yaşındayken anasıyla konuşt
Tdk'ye baktığımda şöyle anlam biçmiş konuşma eylemine :

----------------------------------------------------------------------

(nsz) 1. Bir dilin kelimeleriyle düşüncesini sözlü olarak anlatmak: Çocuk daha konuşamıyor. 2. (-i, -den) Belli bir konudan söz etmek: “Mehmet yedi yaşındayken anasıyla konuştuklarından fazla bir şey konuşmazdı.” -H. E. Adıvar. 3. (nsz, -le) Bir konuda karşılıklı söz etmek, sohbet etmek: “İşten sonra Nuruosmaniye'deki İkbal kahvesinde arkadaşlarla şiir ve edebiyat konuşuyoruz.” -F. R. Atay. 4. Söylev vermek, konuşma yapmak. 5. Konuşma dili olarak kullanmak: Türkçeyi çok iyi konuşuyor. 6. Düşüncesini herhangi bir araç kullanarak anlatmak: Dilsizler el işaretleriyle konuşur. 7. (-le) İlişki kurmak veya ilişkiyi sürdürmek: Üst kattakilerle konuşuyoruz. 8. Flört etmek. 9. Dargın bulunmamak. 10. Oyuncak, hayvan vb. konuşmaya benzeyen birtakım sesler çıkarmak. 11. Gizli bir şeyi açığa vurmak, ele vermek. 12. mec. Becermek, uzman gibi yapabilmek: “Fokstrotta uzun boylu konuşamam.” -M. Yesari. 13. mec. Geçerli olmak, etkin olmak: Yasaların yerine yumruklar konuştu. 14. tkz. Şık ve zarif görünmek: Bluzun konuşuyor.

---------------------------------------------------------------------

Şimdi ben 6. Maddeye baktığımda eğer düşüncemi yazma yoluyla, mesajlaşarak anlatıyorsam bu da konuşma eylemine dahildir.
Konuşmak diyalog kurmak mıdır, yoksa yalnızca sesle düşünceleri aktarmak mı?
0
body electric
(12.11.17)
Diyalog ve iletisim kurmaktir konusmak.

Mesela bilgisayar sistemleri bile kendi aralarinda konusurlar. Ille agiz ve girtlar bolgesindeki kaslari kullanarak ses dalgalari yaratan homo sapiens olmak sart degil.
0
crown
(12.11.17)
(2)

metrodaki yaygara

_k_u_z_g_u_n_
ne olmuş ne bitmiş mesela o küfür edenler mi dayak yiyenler https://www.facebook.com/OzledimMal/videos/1146078618859995/
ne olmuş ne bitmiş mesela o küfür edenler mi dayak yiyenler www.facebook.com
0
_k_u_z_g_u_n_
(12.11.17)
Mağara soğuk muydu ? (Bunu hep yapmak istemiştim) :))

O iki eleman millete sataşıyordu, herkes akıllı olacak vb tarzı şeyler söylüyordu

Sonra halk bir oldu üstlerine çullandılar dövdüler sonra polis geldi götürdü

(oradaydım)
0
xdenizx
(12.11.17)
biraz araştırdım gezi olaylarındaki üniversteli gençlere sataşmışlar aranmışlar kısaca
0
🌸_k_u_z_g_u_n_
(12.11.17)
(6)

beşiktaş çarşı kahvaltı önerisi

Phoebe
Hepsi birbirine benziyor. Kahvaltılarda aşağı yukarı aynı sanırım. Böyle sade, hıncahınç olmayan, garsonları animatör gibi davranmayan, dımtıs müzik çalmayan hangileridir? Teşekkür ederim.
Hepsi birbirine benziyor. Kahvaltılarda aşağı yukarı aynı sanırım. Böyle sade, hıncahınç olmayan, garsonları animatör gibi davranmayan, dımtıs müzik çalmayan hangileridir? Teşekkür ederim.
0
Phoebe
(12.11.17)
biz sıklıkla balkon cafeyi tercih ediyoruz. orasi digerlerinden daha iyi gibi geliyor bana.
0
in vino veritas
(12.11.17)
çakmak
0
neo
(12.11.17)
Çakmak demek için gelmiştim, önceden denmiş. Yine de +1
0
leontocephaline
(12.11.17)
Peyniri salam makinesinden geçirmeyen yerlere gidin, cafe faruk dışında bir yer yani:)


Kuymak iyiydi, uzun süredir gitmedim, çakıllı usulü menemeni güzeldi, şimdi nasıldır bilmem:)
Pişiyi de düşünebilirsiniz
Diğer arkadaşların dediği gibi Çakmak da fena değil.
0
body electric
(12.11.17)
Peynire göre ayırt edin. Ben o sokakta daha peyniri kaliteli bir yer görmedim.
0
silver apple
(12.11.17)
Bi kahvaltı fena değil.
0
electrobuzz
(12.11.17)
(2)

Burun estetiği

Gökkuşağında Salıncak
pazartesi günü ameliyatım var ama ister istemez korkuyorum istediğim gibi olmazsa diye. Daha önce burun ameliyatı olanlar ameliyat sürecini ve sonrasını anlatabilirse makbule geçer. Neler yaşadınız ve şişlikler ne zaman geçti vs?
pazartesi günü ameliyatım var ama ister istemez korkuyorum istediğim gibi olmazsa diye. Daha önce burun ameliyatı olanlar ameliyat sürecini ve sonrasını anlatabilirse makbule geçer. Neler yaşadınız ve şişlikler ne zaman geçti vs?
0
Gökkuşağında Salıncak
(11.11.17)
Bu konu ile ilgili burada çok başlık var onları okumanı tavsiye ederim ama yine de cevap vermek isterim,

- 18.10.2017 tarihinde ameliyat oldum, çok az şişlik oldu morarma hiç olmadı, ameliyattan sonra 8 saat süreyle 15 dk arayla buz uygulaması yaptım (doktor önermişti).

- 10 gün rapor aldım işe gitmedim.

- Ameliyattan sonra 7 gün sonra plastik tamponlar alındı, aynı gün tekrar burnumun üstüne alçı kondu

- Ameliyattan 2 gün sonra ameliyattan çıktığım günden daha çok ağrı olmuştu ( ama bildiğin baş ağrısı gibi)

- Şişlikler tam olarak 8. gün gitmişti

Başka sorun varsa özel mesaj atabilirsin. Baya tecrübem var bu konuda
0
xdenizx
(12.11.17)
istedigim gibiden ziyade, sizin burundan en iyi nasil bir sry cikar ona odaklanin, doktorunuza guvenin evham yapmayin, 2017 yilindayiz, eskisinden kotu olma ihtimali yok, merak etmeyin, simdiden gecmis olsun :)
0
elbar
(12.11.17)
(5)

Kedi kısırlaştırma sonrası

hede hodo
Dişi kedimi bu sabah kısırlaştırdım. Vet hek. Başlık takmamış. Bizimki de aşırı hareketli olduğu için oynuyor dikişle. Sordum hemen bi şey olmaz filan dediler de benim içim rahat olamadı.Bir şey olur mu?
Dişi kedimi bu sabah kısırlaştırdım. Vet hek. Başlık takmamış. Bizimki de aşırı hareketli olduğu için oynuyor dikişle.
Sordum hemen bi şey olmaz filan dediler de benim içim rahat olamadı.
Bir şey olur mu?
0
hede hodo
(11.11.17)
iç dikiş de var mı? bizimkine de başlık takmamıştı yani takımca kafayı yemişti. çıkarıp 1 hafta gece gündüz sırayla nöbet tuttuk.
Bi yavrumda da kist oluşmuştu kesip alındıbi şey olmaz dediler yakalık takmadılar. okuldan eve döndüğümde iki dikiş de yoktu yerinde. gittim ısrarımla taktırdım.
dikişler dışarıda ise mutlaka takılmalı bence.
0
karamaleksey
(12.11.17)
Evet iç dikiş varmış.
0
🌸hede hodo
(12.11.17)
Erkek kedilerime takıldı ve 5 gün durdu. Veterinerden kedilerimi alırken yanımdaki arkadaş "benim kedime başlık takılmamıştı" deyince veteriner "risk almayı seviyorlarmış demek ki" diye cevap verdi. O öyle deyince ben de önem verdim. Kedilerim ara ara başlığı çıkarttılar ben ısrarla geri taktım.
0
ofelia
(12.11.17)
Yarın getirin takalım dediler. Sıkıntılı olaymış..
0
🌸hede hodo
(12.11.17)
Yalıyorsa sıkıntı. Kedilerin dilleri zımpara gibidir.
0
bos gezenin bos ustasi
(12.11.17)
(1)

Avrasya Maratonu

bazilika
İlk defa katılacağım. Olaylar nasıl gelişiyor?Cep telefonu ve kulaklık ile gitmemizde bir engel var mı?Kayıtta verilen tişörtü giymek zorunda mıyız?Havalar serinledi, kombinasyon tavsiyeleriniz nelerdir? Şort tişört? Uzun kollu? Atlet?Atıyorum hırka falan alsak, başlangıç noktasında dolaba kilitliyo
İlk defa katılacağım. Olaylar nasıl gelişiyor?

Cep telefonu ve kulaklık ile gitmemizde bir engel var mı?
Kayıtta verilen tişörtü giymek zorunda mıyız?
Havalar serinledi, kombinasyon tavsiyeleriniz nelerdir? Şort tişört? Uzun kollu? Atlet?
Atıyorum hırka falan alsak, başlangıç noktasında dolaba kilitliyoruz. Sonra anahtarını alıp bitiş noktasında açabiliyor muyuz? Nasıl oluyor bu süreç?
Göğüs numarasını iğneliyor muyuz?
Çipi cebimizde mi taşıyoruz?
0
bazilika
(11.11.17)
Geçen sene 10k koşmuştum

Cep Telefonu kulaklık ile koştum problem yok
İstediğin tişörtü giyebilrisin, önemli olan çip ve numara
Şort tişört koşmuştum ben, normalde nasıl koşuyorsan öyle koş. Örneğin İlk Kez uzun kollu ile koşmaya çalışma
Başlamadan önce çantayı otobüse veriyoruz, bitiş noktasında alıyoruz
Göğüs numarasını iğnelemiştim tişörtüme
Çipi ayakkabının ipine geçirmiştim. Geçen sene çipin yanında nasıl kullanabileceğini anlatan bir şeyler vardı
0
elon
(12.11.17)
(4)

güvenlik soruşturması

therevo
Kamuda görevde yükselmeyle alakalı bir durumum var. Üni de ufak tefek siyasi mevzular olmustu ama aktif olarak cok uzun sureler katılmadım(ama bi donem iclerinde oldum gibi, sol siyaset)Daha once ankarada özel ders icin mit in icine girmistim, eger bi sorun olsa mit iceri almadan bir tarama yapıyor
Kamuda görevde yükselmeyle alakalı bir durumum var. Üni de ufak tefek siyasi mevzular olmustu ama aktif olarak cok uzun sureler katılmadım(ama bi donem iclerinde oldum gibi, sol siyaset)

Daha once ankarada özel ders icin mit in icine girmistim, eger bi sorun olsa mit iceri almadan bir tarama yapıyor orda sorun olurdu sanırım, oyle herkesi almazlar herhalde?

Bu guvenlik sorustumasında unideki mevzulara kadar gider mi?
0
therevo
(11.11.17)
mit'in içine girmek derken binanın içerisine girmeyi kastediyorsanız kimse bir şeye bakmamıştır. en fazla sicilinize bakmışlardır yani, ayrı bir araştırma yapılmamıştır.
0
antikadimag
(12.11.17)
MİT'in içine girmek hiçbir şeyi göstermez. kime geldiginizi söyleyince Ufak bir yoklama yapıyorlar o kadar. onun dışında da derneklere resmi üyeliginiz olmadığı müddetçe sol gruplarla takıldığınızla ilgili bir şey çıkma ihtimali de zor. Burada daha önemli kriter iş arkadaşlarınız ve üstleriniz olacaktır. hele ki yükselmek istediginiz mevki ciddi bir konumsa üstlerinizden mutlaka bilgi toplarlar. sol siyasete yakın olmakla alakalı sorun da belki burada çıkabilir. böyle bir beyanda bulunan olursa mutlaka ciddiye alırlar. yalnız şöyle de bir şey var ki fanatik sol örgütler dışında daha ılımlı örgütlerle hükümetin şu an arasında bir sorun yok. hatta tam aksine sağ veya dindar sayılan kesimden olduğuna dair belirtiler varsa daha sıkı denetlemeye maruz kalıyor malum olaylardan ötürü.
0
vitativ
(12.11.17)
Tem'de dosyan yoksa bir şey olmaz. pkk ve Dhkp-c ile alakalı konularda dosya hazırlanır adına mahkeme öncesi delil toplanır. Böyle bir durumun yoksa güvenlik soruşturmasında bir şey çıkmaz.
0
bos gezenin bos ustasi
(12.11.17)
Tesekkur ettim.
0
🌸therevo
(12.11.17)
(1)

Araç tercihi sizce hangisi?

Golgi
Vw golf üç seçeneğiniz olsahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-16.01.2017-trafik-cikisli-3900-km-de-500689806/detayGolf 7 1.4 TSI DSG - Discover Pro - ULED - 18' Durban - Hatasızİlan No: 494474344http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-7-1.4-tsi-d
Vw golf üç seçeneğiniz olsa

www.sahibinden.com


Golf 7 1.4 TSI DSG - Discover Pro - ULED - 18' Durban - Hatasız
İlan No: 494474344
www.sahibinden.com


Hatasız, boyasız, tramersiz orjinal. 26.000.
İlan No: 486191941
www.sahibinden.com


Dolu km düşük araç istiyorum, hepsinde istediğimden bi parça var beyaz içi bej istiyorum ama çok çok önemli değil.. 2-3 sene sonra satma ihtimali de göz önüne alınırsa tercih sebebinizle yazar mısını? Tikler geç gelebilir.
0
Golgi
(11.11.17)
Daha 1.5 ay once 0 aldik arkadasima 1.4 dsg 125 lik 99.500.

Highline olan nedense cok orjinal gibi gelmedi bana. Yaylari u ledi icindeki ekran falan sonradan takilmis gibi. Arayip konusmak gerek.
0
bir3iki7
(11.11.17)
(2)

Bond filmlerini özellikle seven var mı?

Bruce
007 hayranı, her filmini izlemiş, yeni Bond ve Bond kızı kim olacakmış diye kafa yoran var mı aramızda? Bizde sanki çok popüler değil bu seri, en azından popüler kültürü kasıp kavuran serilerden değil gibi geliyor. Neler söylemek istersiniz? Sevene soru: favori 007'niz ve Bond kızınız kim?
007 hayranı, her filmini izlemiş, yeni Bond ve Bond kızı kim olacakmış diye kafa yoran var mı aramızda? Bizde sanki çok popüler değil bu seri, en azından popüler kültürü kasıp kavuran serilerden değil gibi geliyor. Neler söylemek istersiniz?

Sevene soru: favori 007'niz ve Bond kızınız kim?
0
Bruce
(11.11.17)
Hepsini izledim ben filmlerin. Hatta mailim bile 007 ile biter :)
Açıkçası ben bu soruyu hep düşünüyorum kim en iyi hangi hatun en iyisi diye. Ama karsısızım ya. Pierce Brosnan belki hepsinden bir seviye üsttedir. Orjinalinde Esmer olsa da Daniel Craig geliyor bana göre Brosnan'dan sonraki Bond. O da yeni olduğu için.
Ya tabi şu da var Eski filmlerdeki teknoloji falan saygı duysam da komik geliyor bana.
Hatta hangi filmdi hatırlamıyorum. Bahçıvanın tel süpürgesi antendi aslında. Bu falan komik gelmişti bana :)
Bond Kızı mevzusuna gelince 1. Eva Green ilk sırada gelir. Bakışları yeter :) Gerisi çekik gözlüler hariç (4taneydi sanırım) eşdeğerler gözümde. Hepsini yirin :)
Mesela bu Daniel Craig tribe girmiş bir daha Bond'da oynamayacağım falan diye. Bir dahaki Bond keşke Tom Hardy olsa. Zaten o da istiyormuş olmayı.
0
ismira007
(12.11.17)
Bence de rolüne en yakışan adam Pierce Brosnan. Adam bond olmak için doğmuş resmen. Normalde Sean Connery'i çok sevsem de bond olarak onu izlemek sıkıcı geliyor. tip olarak da bond rolüne oturtamıyorum. Daniel Craig'i çok sevmem ama nedense onun soğukluğu da o role farklı bir bakış açısı getirmiş.
0
Wolfware
(12.11.17)
(4)

Is takvimi - hangisini seceyim

baldur2
Iki tane part time is var biri 12 saat digeri 29 saat haftada. 12 saatlik olan persembe, cumartesi ve pazar Aksam 5-9 arasi ve bu sabit. Digeri ise cuma cumartesi ve pazar 7-3 arasi gunduz. Bu ikinci gunun son gunu ise persembe Veya pazartesi olacak. Sizce hangisini seceyim? Iki is Dr fiziksel,
Iki tane part time is var biri 12 saat digeri 29 saat haftada.

12 saatlik olan persembe, cumartesi ve pazar Aksam 5-9 arasi ve bu sabit.

Digeri ise cuma cumartesi ve pazar 7-3 arasi gunduz. Bu ikinci gunun son gunu ise persembe Veya pazartesi olacak. Sizce hangisini seceyim? Iki is Dr fiziksel, ayakta yapilan isler.
0
baldur2
(11.11.17)
mayıştan haber ver
0
robokot
(11.11.17)
Iki iste birden calisacagim, maasla alakasi yok. Gunu secmem gerek cok olan iste. iste
0
🌸baldur2
(11.11.17)
ben cumartesi ve pazar akşamlarımı vermek istemezdim ondan 2.si derdim
0
dirsegini yalayabilen cocuk
(11.11.17)
burda sececeginiz ikinci isin persembe ya da pazartesi olmasi degil mi? dogru anladim? o zaman persembeyi secerdim ben. boluk porcuk daha fazla gunum disarda gececegine, hepsini birlestirirdim. pazartesi tum gun bana kalmis olurdu.
0
pide
(11.11.17)
(5)

Gearbest ödeme sorunu?

kornisch
Yaklaşık bir aydır gearbest üzerinden alışveriş yapıyorum.Bugün ne olduysa kart bilgilerini girdikten sonra hata verdi.Banka müşteri hizmetlerini aradım bizden kaynaklanan bir sorun yok dediler.Farklı bir hesap,farklı bir kartla denememe rağmen yine de sorunu çözemedim.Heralde hem hesabı hem kartı b
Yaklaşık bir aydır gearbest üzerinden alışveriş yapıyorum.Bugün ne olduysa kart bilgilerini girdikten sonra hata verdi.Banka müşteri hizmetlerini aradım bizden kaynaklanan bir sorun yok dediler.Farklı bir hesap,farklı bir kartla denememe rağmen yine de sorunu çözemedim.Heralde hem hesabı hem kartı bloke ettiler.Ticket falan da açtım.Ne yapmam lazım?
0
kornisch
(11.11.17)
Bildirdim o da açtığın tickettan başka yapacak bir şey yok dedi.
0
🌸kornisch
(11.11.17)
hangi banka
0
mr.goodcat
(11.11.17)
Enpara kullanıyorum ama diğer bankaları da denedim sonuç aynı.
0
🌸kornisch
(11.11.17)
İnternetten alisveris limitin dolmus olabilir mi? Enpara ayarlardan kontrol edin
0
veritaslibertas
(11.11.17)
yok hocam limit falan da dolmamış benim tarafımda hiçbir sıkıntı yok.Tamamen site ile alakalı ama çözemiyoruz.
0
🌸kornisch
(11.11.17)
(1)

"yabanci" dizi izleme sitesi

ruhi mucerret
bir site vardi, not olarak da almistim ama unutmusum, bulamadim da. yabanci bir site, bizdeki dizipub gibi falan. bilen eden var mi? su anda piyasada yabanci olan dizi izleme siteleri neler?not: netflix tarzinda parali bir sey degil, popcorn gibi uygulama da degil. website bildigimiz.sonunda .me var
bir site vardi, not olarak da almistim ama unutmusum, bulamadim da. yabanci bir site, bizdeki dizipub gibi falan. bilen eden var mi? su anda piyasada yabanci olan dizi izleme siteleri neler?

not: netflix tarzinda parali bir sey degil, popcorn gibi uygulama da degil. website bildigimiz.

sonunda .me vardi diye hatirliyorum sanki ama emin de olamadim.
0
ruhi mucerret
(11.11.17)
fmovies.is var ama?
0
hopeless
(11.11.17)
(3)

sangria neden çift pipetle içiliyor?

mehmed resad
duyurunun ispanyolları.. soru başlıkta
duyurunun ispanyolları.. soru başlıkta
0
mehmed resad
(11.11.17)
oha sangria'yı pipetle mi içiyorlar?
0
giovanne
(11.11.17)
sadece sangria için geçerli değil, pek çok kokteylin çift pipetle sunulduğunu gördüm. pipetler dar olduğu için daha rahat içilebilsin, içen kişi sangriayı çekerken ciğeri solmasın diye. pipetler de sanırım sangrianın içindeki tırıvırılar pipeti tıkamasın, ağza burna kaçmasın diye dar oluyor ama emin değilim.
0
der meister
(12.11.17)
sangria çift pipetle içilmez, sangria tek pipetle de içilmez. binaenaleyh sangria pipetle içilmez.
0
goodz
(12.11.17)
(11)

Elektrikli dis fircasi

baldur2
Selam arkadaslar, Kullaniyor musunuz? Daha Fazla mi yararli daha mi iyi temizliyor? Ne gibi farklar hissettiniz ve marka model tavsiyesi verebilir misiniz? Ve basliklarini ne kadarda bir degistiriyor sunuz?
Selam arkadaslar,
Kullaniyor musunuz? Daha Fazla mi yararli daha mi iyi temizliyor? Ne gibi farklar hissettiniz ve marka model tavsiyesi verebilir misiniz? Ve basliklarini ne kadarda bir degistiriyor sunuz?
0
baldur2
(11.11.17)
ben 3 senedir kullaniyorum. cok cok harika bir sey. normal dis fircasina göre cok daha iyi temizlendigini hissediyorum. ek olarak bendekinin ucu ufak basli oldugu icin en dip köselere bile rahatlikla giriyor.

bendeki en ucuz oral-b ürünlerinden biri.
oral-b pro 600.

bu arada fircanin 5-6 versiyonu, kafasi yani. degisebilen kismi. orada ise cross action versiyonu kullaniyorum.
0
kurnaz
(11.11.17)
Kullanıyorum, %100'e kadar daha çok plak temizliyor bilimsel olarak. Dişimdeki lekeler de üç kullanımda gitti tamamen. En ucuz modeli kullanıyorum.

www.hepsiburada.com

Başlıkları da üç ayda bir değiştirin diyordu sanırım, henüz değiştirmedim.
0
i was made for you
(11.11.17)
Yaklasik 3 yildir kullaniyorum sanirim, Oral-B Triumph 5000 var.

www.hepsiburada.com
0
crown
(11.11.17)
1 yıldır kullanıyorum. oral-b nin 80 90 liraya aldığım bi ürünü. daha iyi temizlik hissi veriyor. başlığı en fazla 2 ayda bir değiştiriyorum.
0
anily
(11.11.17)
@acemi,

Doğru fırça aldığına emin misin? Dediğin gibi sadece titreşenler de var ve bir halta yaramıyorlar ama üstte bahsedilenlerin uçları dönüyor hem de bayağı bir dönüyor.
0
i was made for you
(11.11.17)
oral-b pro 790 modeli kullanıyorum. memnunum. hemde 2 tane makine çıkıyor.
0
egokalp
(11.11.17)
Pro 8900 2li paket olan modelini kullanıyorum. Diş fırçalama alışkanlığınız varsa alın daha ilk kullanımdan deli gibi farkediyor. 1 haftada farkedilir bir beyazlama da oluyor. Özellikle uygulamasıyla kullanıyorum kesinlikle verdiğim her kuruşa değdi. Tavsiye ederim. Alıp kullanmayan klasik diş fırçası kullanan arkadaşım da var, alıp düzenli kullanan da var. O ağızdaki ferahlığı, köpürmeyi anlayamazsınız. Diş taşı oluşumunu da engelliyor. Baskı sensörü de kullanışlı.
0
Golden Ratio
(12.11.17)
İyi ki aldım dediğim nadir şeylerden biri.
Bilindik markalardan almaya çalış 2senedir hiç bir sıkıntısı yok başlıkları deforme oldukça değiştiriyorum onlarıda 4lü alınca ucuza geliyor.
Basınç sensörü de var çok bastırınca ışığı yanıyor.
Süresi de var da aceleden pek tınlamıyom süresini bir senedir
Diş macununu da iyi bişeyler kullanmak önemli tabi.
0
kararsızataletfilozofu
(12.11.17)
Dis doktoru olan annemin tavsiyesi uzerine kullanmaya basladim. Oral B nin basit bi modeli, unuttum.
Bi tane sure gosteren saat cikiyor, sarj unitesi, dis fircasi ve basliklar. Basinc sensoru de var.

Her baslik icin ayri sure ve hizda ceviriyor. Mesela beyazlatici basligi takip kullanacaksan firca ustundeki tusla beyalatma programini secip onla yapman yararina.

Valla sayac cok ise yariyo, 2 ve bazen 3 dkyi kesinlikle dolduruyorum. Dislerimin ystu puruzsuz hissettiriyor ve normalde arka disleri fircalarken fazla bastirip kanatirdim, simdi hic kanamiyorum. Ben cok memnunum.
0
kuehles blondes
(12.11.17)
"%100'e kadar daha çok plak temizliyor" ifadesinin bilimsel bir dayanağını ben göremedim. ancak bir cochrane derlemesinin şöyle bir çevirisi var: www.kanitlar.com
0
denlar
(12.11.17)
Şimdi bakınca ben de göremedim, Oral-B'nin afişinde okuduğumu hatırlıyorum ama ya yalandı ya da ben yanlış hatırlıyorum. Bulabildiğim şey şu oldu.

Electric brushes produced an 11% reduction in plaque over the short term and a 21% reduction over the long term.

Bir de diş etleri için daha iyiymiş gingivitis falan.

Edit: Yanlış hatırlamıyormuşum, Oral-B öyle diyormuş.

Oral-B Diş Fırçası Fırçalamada mükemmel sonuçlar elde etmek için Vitality Precision Clean dakikada 7600 dönme hareketi ile dişleri tam olarak sarar. Bakteri plağını kıran ve uzaklaştıran içeri-dışarı yönde salınım hareketleriyle diğer diş fırçalarına göre %100'e kadar daha fazla bakteri plağı temizler.

www.agizbakimuzmani.com
0
i was made for you
(12.11.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.