[]

filmleri, dizileri nereden izliyorsunuz?

torrent neredeyse mefta. torrentini bulsan altyazısını bulamıyorsun bazı şeylerin. blutv, netflix gibi şeylerde de hem içerik yetersiz, hem sansür mansür olabiliyor, hem de blutv bayağı sorunlu duruyor. siz nasıl yapıyorsunuz, nereden izliyorsunuz?




 
Torrent, daha bulamadığım olmadı. Hatta bazı diziler için torrentten başka seçenek yok çünkü hiçbir sitede olmuyor, mesela Royal Pains adlı dizi.


  • i was made for you  (12.11.17 15:59:34 ~ 15:59:48) 
tamfilmizle.com
genelde eski filmleri izlediğim için işimi görüyor

  • burya  (12.11.17 16:00:23) 
Diziler için dizimek app'ini kullanıyorum mobilde.


  • doxanikee  (12.11.17 16:04:14) 
sezonluk dizi
dizipub

  • nice tnetennba  (12.11.17 16:47:46) 
Torrent mevta ne demek yahu tövbe de (:

Stremio
Kodi
  • Ufuk  (12.11.17 17:21:36) 
Torrent. Bulamadigim olmadi.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.11.17 17:52:57) 
Strem.io, dizi siteleri, torrent


  • jamiro  (12.11.17 18:21:24) 
torrent mefta demek, eski kaliteli siteler kalmadı, düzgün bir torrent sitesi bulmak zorlaştı, bulduğun bir süre sonra kapanabilir, siteyi bulsan da torrenti bulamayabilirsin, torrenti bulsan altyazı bulamayabilirsin demek. eski kolaylığı kalmadı. torrentleech'te tutunabilsem yeterdi bana ama orada da seedbox falan olmadan tutunmak imkansız.


  • lemmiwinks  (13.11.17 10:08:08) 
torrent konusunda thepiratebay'ı kullanıyorum. ara sıra kapatılıyo ama hep yedek domainleri oluyor. bugüne kadar da bulamadığım dizi olmadı. altyazı içinse bsplayer gayet başarılı. ki zaten eğer bir dizinin internette altyazısı yoksa, o diziyi altyazılı bir şekilde dizi izleme sitesinde bulman da pek mümkün değil.


  • lideraydin  (14.11.17 18:17:23) 
www.bicaps.net

www.filmgoo.com

filmflox.com

unutulmazfilmler.co

sinemagi.com

www.sinemaa.net

sezonlukdizi.net

www.harikadizim.com

www.dizison.com

torrent:

www.utorrentmui.com

www.aiosearch.com

unblocked.pro

rarbg.to

genelde torrent rarbg kullanıyorum. bu sitelerden yararlanırken tarayıcınızda adblocker ve disconnect gibi benzer güvenlik eklentilerini kullanmayı unutmayın. bir de bilgisayarda malwarebytes olursa çok iyi olur.
  • unifeel  (15.11.17 22:09:50 ~ 22:12:32) 
zqwqz.com

Reklamsız, Casinobetsiz, dizi sitesi. Başka hiçbir siteye gerek yok.
  • lubbullub  (18.11.17 07:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.