[]

İstanbul nüfusunda bir azalma mı var?

Şikayetçi değilim ama sokaklar, caddeler boş.




 
Geçenlerde, "yıllar sonra ilk defa İstanbul'dan göçenlerin, İstanbula göçenlere göre sayısı arttı" diye bir harber vardı.


  • birşeylersoracağım  (12.11.17 14:41:16) 
sokaktaki insan sayısından anlaşılabilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum ama istanbul'un verdiği göçün aldığı göçü geçtiği bir sene yaşadık.
www.hurriyet.com.tr

  • Bruce  (12.11.17 14:42:48) 
Evet yukaridaki haberler dogru. Belki bir donum noktasi olmustur bu sene.


  • baldur2  (12.11.17 14:58:50) 
İzmir'de nüfus artışının sebebi belli oldu desene :)


  • ismira007  (12.11.17 15:06:26) 
aynen izmir'e geliyorlar :( buralar hep pahalı hep kilit.


  • kismisolungac  (12.11.17 15:26:07) 
Bugünü kastediyorsan maratondan dolayı


  • chavezding  (12.11.17 17:29:14) 
bence istanbulun göç verme olayı gözle görülecek bir şey değildir. bugün maraton vardı o yüzden insanlar kendi muhitlerinde takılmak istemiş olabilir.


  • keep out  (12.11.17 17:54:42) 
sokaktaki kalabalıgın bir kısmı araplardan kaynaklanıyordu.
parklarda sabahtan nargileyi koyup akşama kadar tüttürenlerini gördü bu gözler.
hava nispeten soğuk olduğu için dışarda fazla takılmıyorlar sanırım.
en azından fatih için durum bu. kesin bilgi yayalım :)
  • herhaltibiliyoring  (12.11.17 18:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.