[]

güvenlik soruşturması

Kamuda görevde yükselmeyle alakalı bir durumum var. Üni de ufak tefek siyasi mevzular olmustu ama aktif olarak cok uzun sureler katılmadım(ama bi donem iclerinde oldum gibi, sol siyaset)

Daha once ankarada özel ders icin mit in icine girmistim, eger bi sorun olsa mit iceri almadan bir tarama yapıyor orda sorun olurdu sanırım, oyle herkesi almazlar herhalde?

Bu guvenlik sorustumasında unideki mevzulara kadar gider mi?

 
mit'in içine girmek derken binanın içerisine girmeyi kastediyorsanız kimse bir şeye bakmamıştır. en fazla sicilinize bakmışlardır yani, ayrı bir araştırma yapılmamıştır.


  • antikadimag  (12.11.17 00:17:01) 
MİT'in içine girmek hiçbir şeyi göstermez. kime geldiginizi söyleyince Ufak bir yoklama yapıyorlar o kadar. onun dışında da derneklere resmi üyeliginiz olmadığı müddetçe sol gruplarla takıldığınızla ilgili bir şey çıkma ihtimali de zor. Burada daha önemli kriter iş arkadaşlarınız ve üstleriniz olacaktır. hele ki yükselmek istediginiz mevki ciddi bir konumsa üstlerinizden mutlaka bilgi toplarlar. sol siyasete yakın olmakla alakalı sorun da belki burada çıkabilir. böyle bir beyanda bulunan olursa mutlaka ciddiye alırlar. yalnız şöyle de bir şey var ki fanatik sol örgütler dışında daha ılımlı örgütlerle hükümetin şu an arasında bir sorun yok. hatta tam aksine sağ veya dindar sayılan kesimden olduğuna dair belirtiler varsa daha sıkı denetlemeye maruz kalıyor malum olaylardan ötürü.


  • vitativ  (12.11.17 00:51:22) 
Tem'de dosyan yoksa bir şey olmaz. pkk ve Dhkp-c ile alakalı konularda dosya hazırlanır adına mahkeme öncesi delil toplanır. Böyle bir durumun yoksa güvenlik soruşturmasında bir şey çıkmaz.


  • bos gezenin bos ustasi  (12.11.17 01:50:19) 
Tesekkur ettim.


  • therevo  (12.11.17 10:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.