Giriş
(10)

250gr vişne reçeline 25 tl verilir mi

regina phalange
Sb thx
Sb thx
0
regina phalange
(02.07.18)
Kilosu 4 liradan vişne alıp kendin yaparsan paha biçemezsin.
0
denef
(02.07.18)
Visnenin kilosu 5lira. Alip kendin yap :)
0
melengich
(02.07.18)
Vişneye de mi zam geldi. Olsun ben hep 4 liralık vişne alıyorum,beni bağlamıyor neyse ki
0
denef
(02.07.18)
Yok hamına verirsin zaten 5 lira.
0
karacigerim vur kadehlere
(02.07.18)
Verilmez. Tatlandırıcılar diyabetik falan mı?
0
Lim5
(02.07.18)
yolla bana anneme yaptirayim
0
damla sakızlı dondurma
(02.07.18)
Macro Center'da satılan şeker katkısız ithal marmelatları kastediyorsanız verilir aslında. Daha doğrusu çok tüketmiyorsanız, keyif için alınır ama öyle aile doyuruyorsanız 2 günde biter o.
0
orient blue
(03.07.18)
asdadasda reçel para ile mi satılıyor sağlıksız ulen o. alternatif sunamayacağım şuan uykusuzluktan ölüyorum. Reçel alacak olsam 25 tl vermem 10 veririm.
0
Aşk Adamı
(03.07.18)
Çok sevdiğim için kavanoz kavanoz yapıyoruz arada satmayı bile düşünüyorum.
kilosu 5-6 lira vişnenin, çürüklerini, sapını ayıklıyorsun yıkıyorsun ardından çekirdeklerini bir aletle çıkarıp kaynatıp kavanoza dolduruyorsun.
1 kilo vişne 1 kavanoz çıkıyor şeker de koymuyoruz.
Bu iş için 25 tl çok kısacası, 10-15 civarı bak derim.
0
kararsızataletfilozofu
(03.07.18)
hayır.
0
babilbaligi
(03.07.18)
(3)

Uzun süreli vize ile ilgili

pikapik
Merhaba,Erasmus vizesi giriş ülkesi Fransa. Uçak biletini Romanya aktarmalı Paris şeklinde aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşayabilir miyim? İlla giriş ülkemin Fransa mı olması gerekir?
Merhaba,

Erasmus vizesi giriş ülkesi Fransa. Uçak biletini Romanya aktarmalı Paris şeklinde aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşayabilir miyim? İlla giriş ülkemin Fransa mı olması gerekir?
0
pikapik
(02.07.18)
romanya transit vize istiyor mu diye bakman lazim.
0
jedilance
(02.07.18)
Romanya Schengen bolgesine dahil. vizeyi aldigin ulkeden giris yapman lazim diye birsey yok. bok fransadan vize aldim, hollandaya gittim geri geldim, fransaya ugramadim bile. kimse de napion sen demedi.
0
crucio
(02.07.18)
xportant hakliymis tam okumamistim. Schengen'e dahil degil ama Schengen vizesi ile romanya'ya girilebiliyormus. degisen birsey yok.

romaniatourism.com
0
crucio
(03.07.18)
(6)

mesai saatleri dışında patron ararsa

unstabledotpy
ve açmazsak herhangi bir yaptırımı olabilir mi? Şirket hattı falan değil kendi kişisel numaram. Herhangi bir iş sözleşmesi falan da imzalamadım.
ve açmazsak herhangi bir yaptırımı olabilir mi? Şirket hattı falan değil kendi kişisel numaram. Herhangi bir iş sözleşmesi falan da imzalamadım.
0
unstabledotpy
(02.07.18)
Hayır. Sen onun kölesi değilsin. Nasıl alıştırırsan öyle gider.

Sabaha karşı 3te arayan müdürün telefonunu açmadım, ertesi gün laf sokunca da "benim de bir özel hayatım var" demiştim.
0
kablelvuku
(02.07.18)
Teknik olarak bir şey yapamaz, esasında senin özel telefonun olduğu için günün herhangi bir saatinde de sana o telefondan ulaşabilme ayrıcalığı yok, misal sen telefon kullanmıyor da olabilirdin; o zaman ya şirketin tahsis ettiği telefondan ya da şirket telefonundan sana ulaşabilirdi. Tabii bu dediklerim teorik konular, pratikte intikam soğuk yenen bir yemektir deyip sana takabilir de, böyle bir sıkıntı yaratabilir.
0
angelus
(02.07.18)
Trip atar en fazla. Acmak zorunda falan degilsin, jakuzi keyfi yapiyor olabilirsin o sirada.
0
stavro
(02.07.18)
Ben olsam açardım en başlarda.
Baktım ki lüzumsuz şeylere arıyor, o zaman açmamaya başlardım.
0
megalomaniac
(02.07.18)
Yaptırımı olmaz, yerine birini bulduğunda kovar. Hepsi bu.
0
dougsampson
(03.07.18)
İşimden ve kendisinden memnunsam ve müdürüm mesai saatleri dışında çalışıyorsa ben de çalışmaya çekinmem, dolayısıyla açarım. Onun dışında rahat ol.
0
roket adam
(03.07.18)
(1)

endüstriyel tasarımcı veya adayı var mı

farrytikki2
hangi programlar kullanıyorsunuz?
hangi programlar kullanıyorsunuz?
0
farrytikki2
(02.07.18)
Rhinoceros, bazı noktalarda Creo Parametric. (3d modelleme)
Photoshop, illustrator (sunum, görsel düzenleme, pafta)
Autodesk Sketchbook (fikir geliştirme çizimleri)
Keyshot, 3ds Max (bunlar da 3d modelden görselleştirme, render dediğimiz)
_

Ek notlar :

Sektörde 3d modelleme için Catia, Solidworks, Fusion gibi programlar da kullanılıyor.
Keza render için de Corona, Maxwell farklı programlar mevcut ama en yaygın ve en pratiği şu an için Keyshot.
0
karpuzpeynirekmeksu
(03.07.18)
(2)

ABD yazilim muhendisligi icin cv hazirlarken nelere dikkat etmek gerek?

elon
- tek sayfalik hazirlayacagim (experience'i biraz kismam gerekecek)- sablon olarak su tarz bi sey kullanacagim https://enhancv.com/successful-resumes/sam-youngya aslinda genel anlamda guzel cv/resume hazirlayan biriyim de, ABD ozelinde goze almam gereken seyler neler?
- tek sayfalik hazirlayacagim (experience'i biraz kismam gerekecek)
- sablon olarak su tarz bi sey kullanacagim enhancv.com

ya aslinda genel anlamda guzel cv/resume hazirlayan biriyim de, ABD ozelinde goze almam gereken seyler neler?
0
elon
(02.07.18)
cok fazla dikkat etmen gereken birsey yok. kisa ve oz tut, detaya girme, bilmedigin seyleri biliyorum diye yazma. dikkat etmen gereken tek birsey var, CV'ne fotograf koyma. Ozellikle ABD icin. ayrimcilik yasalari geregi amerika'da fotograf paylasamazsin. sadece fotograf degil, kisisel ozelliklerini belirten, medeni durumun, irkin, dinin vs bu tur bilgileri cv'n de paylasamazsin. istemiyorsan cinsiyetini bile paylasmayabilirsin.
0
crucio
(02.07.18)
cv ile alakasız ama şunları şuraya bırakayım belki abd'de iş bulmak için işine yarar.
it career questions
cs career questions
0
pseudologia fantastica
(03.07.18)
(1)

temizmama alternatifi var mı?

kurmalifare
2 senedir buradan mamalarımı getiriyorum. iştahlarında sorun yok. severek yiyorlar yalnız fiyatları gittikçe şişiremeye başladılar. önerilere açığım.
2 senedir buradan mamalarımı getiriyorum. iştahlarında sorun yok. severek yiyorlar yalnız fiyatları gittikçe şişiremeye başladılar. önerilere açığım.
0
kurmalifare
(02.07.18)
Juenpetmarket
0
kablelvuku
(02.07.18)
(1)

twitterda fenomen ata'nın olayı nedir tam?

neverlose
sevgilisiyle ilgiliymiş ama tam anlayamadım.
sevgilisiyle ilgiliymiş ama tam anlayamadım.
0
neverlose
(02.07.18)
kız sevgili ayağına para koparıp dolandırmış bunu özetle söylediği bu.
0
blue rebel motorcycle club
(02.07.18)
(5)

Bedbug,sivrisinek - interrailciler, hostelciler toplanın hele

neverletyougodown
Geçen de sordum hiç cevap gelmedi, bir daha şansımı deneyim: Bu sene malum durumlardan bütçe dostu, ucuz, sanırım dandik tatil yerleri ayarladım. en son yorumları okuduğumda çok fazla sivrisinek var, uyuyamadık bilmemne yazanlar olmuş kalacağım otellere. Sivrisinekleri napacaz? Bir de bedbugslardan
Geçen de sordum hiç cevap gelmedi, bir daha şansımı deneyim: Bu sene malum durumlardan bütçe dostu, ucuz, sanırım dandik tatil yerleri ayarladım. en son yorumları okuduğumda çok fazla sivrisinek var, uyuyamadık bilmemne yazanlar olmuş kalacağım otellere. Sivrisinekleri napacaz? Bir de bedbugslardan korkuyorum, yorumlarda raslamadım da, kesin bana denk gelir bir şeyler, bunları önlemenin spray vs yolu var mıdır? Bunları yazarken kaşınmaya başladım şu an
0
neverletyougodown
(02.07.18)
viyanada kaldigim bir hosteldeki odada bedbug ciktiydi. sonra butun camasirlarimi hatta cantalarimi yikadim(yikama ucreti almadilar tabii fakat bir suru zamanimi yedi). boyle bir durumda onemli olan oradan ayrilirken uzerinizde bunlardan birakmamak. daha sonra bir sikinti olmadi zaten. cantayi falan acik birakmayin, en azindan boyle bir durumda yikama sureniz azalir. bi de cok seyetmeyin, insan kafayi yiyor. ben cok tedirgin bir insan oldugum icin bedbug ciktigi soylendigi gun hayatimin en kara gunlerinden birisiydi, ayni zamanda ilk yurtdisi deneyimim olmasinin verdigi rahatsizlikla da bir insanin kaldirabilecegi stres sinirlarini zorluyordum. fakat her sey duzeldi.

sivrisinek konusunda bir fikrim yok, vucuda sikilan turden koruyucular var fakat sikip yatmak dogru olur mu bilmiyorum.
0
yasli ateist
(02.07.18)
@xportant valla çok düşünmedim ama tahtakurusu deyince sanki böcek kendi halinde orda bütün gün tahtayı kemiriyor, insanla işi yokmuş gibi naif, masumane bir anlam katıyor sanki, bedbug denince aha sçtık bu böcek yatağımda çıkcak benim anamı belleyecek anlamı var
0
🌸neverletyougodown
(02.07.18)
Evet böyle bi risk var maalesef, işin kötüsü o böcekleri sağa sola da taşıyorsun çantanla, eve götürürsün evde de çoğalıyor falan. Ama öldürmüyor sonuçta.
0
roket adam
(02.07.18)
Sinekler icin off sprey sikacaksin.

Bedbug icin bilmiyorum. Hic basima gelmedi
0
kuehles blondes
(03.07.18)
napoli'nin en meşhur, herkesin memnun kaldığı hostelinde beni bedbug mıdır, örümcek midir her neyse öyle bir yemişti ki 2 gün kaşınmaktan gezememiştim.

onun haricinde avrupa'da 20'den fazla hostelde kaldım, geceliği 8 avrodan 45 avroya, başka hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. çok yaygın ve dert etmeye değer bir sorun değil, çarşaf değiştirtir sinek kovucu sıkarsın, muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.
0
Bruce
(03.07.18)
(4)

Although & Though arasında fark var mı?

siyah giyen adam
Gramer kitabındaki boşluk doldurma alıştırmasının cevaplarına kimisi için although/though demiş kimisi için sadece although kimisi için de sadece though. Ben though'u daha Amerikanvari bulduğum için hepsinde although kullanmıştım ama cevap anahtarına net ayrım yapmış? In spite of ile bunları ayırmak
Gramer kitabındaki boşluk doldurma alıştırmasının cevaplarına kimisi için although/though demiş kimisi için sadece although kimisi için de sadece though. Ben though'u daha Amerikanvari bulduğum için hepsinde although kullanmıştım ama cevap anahtarına net ayrım yapmış? In spite of ile bunları ayırmak kolay ama altough ve through arasında nasıl bir fark var? Ayrıca cümle sonlarındaki "Ama" anlamını vermek için although da kullanılamaz mı?

Altough/Thought he has a lot of money, he eats in cheap restaurants. (bunda ikisi de oluyormuş)

Linda helped me with my homework though she was very ill (although olmuyor cevap anahtarına göre?)
0
siyah giyen adam
(02.07.18)
Var. Mesela şöyle bir cümle kurabilirsin.

I don't like you, though.

Burada although kullanamazsın. Although kullanacaksan ikinci bir cümle olması lazım.

Although I don't like you, I will help you.

Edit: Alttaki örneği şimdi gördüm, orada although olmaması için bir sebep göremiyorum.
0
i was made for you
(02.07.18)
Teşekkür ederim. Although'dan sonra cümle gelmeli, sonda kullanılırsa though olmalı. Bu kural tamam ama ikisi de cümle ortasında kullanılırsa üstteki Linda'lı örnekte olduğu gibi, bunda nasıl bir fark var peki?
0
🌸siyah giyen adam
(02.07.18)
Although ekseriyetle başa gelir.
0
bos gezenin bos ustasi
(02.07.18)
Linda ile ilgili örnekle alakalı olarak şunu söylemek isterim ki oraya although olmayacağı gibi though da olmaz normalde. o cümlede though gelecekse sona gelir, ...homework, she was very ill though şeklinde.

orada olması gereken ...homework, even though she was very ill.

saçma bir örnek olmuş açıkçası ama işte her hello diyen sınav hazırlayınca böyle oluyor.
0
jason bourne seksapeli
(09.07.18)
(6)

Bu nedir

skooma
Bir süredir görüştüğüm bir hatun var. Son zamanlarda daha çok internet üzerinden konuşuyoruz. Her şey iyi hoş ama son 2-3 haftadır adam akıllı konuşabilmiş değiliz. Şu sıralar biraz yoğun olduğunu biliyorum, o yüzden sıkıştırmak da istemiyorum ancak ipin ucu biraz kaçmış durumda. Şöyle ki, geçenlerd
Bir süredir görüştüğüm bir hatun var. Son zamanlarda daha çok internet üzerinden konuşuyoruz. Her şey iyi hoş ama son 2-3 haftadır adam akıllı konuşabilmiş değiliz. Şu sıralar biraz yoğun olduğunu biliyorum, o yüzden sıkıştırmak da istemiyorum ancak ipin ucu biraz kaçmış durumda. Şöyle ki, geçenlerde yine konuşamadığımızdan muzdarip olduğumu belirterek, ona da uygun olan bir vakitte konuşalım dedim ve öyle anlaştık. Gelgelelim, yine konuşamadık ve yazdıklarıma 2-3 gün sonra cevap alabildim. Konuştuğumuz, görüştüğümüz zamanlar her şey çok çok iyi, ancak bunu 1 veya 2 haftada bir yapınca sinir bozmaya başladı.

Bu olayın son defa tekrarlaması üzerine sinirlendim, aynısını ben ona yaptım ve mesajına geç ve soğuk cevap verdim. Sorunca da bu son zamanlardaki umursamaz tavırlarından rahatsız olduğumu söyledim. Meşgul olmak, konuşmaktan kaçınmak mı demek oluyor? Hem ben sana cevap yazdım sen görmezden geldin, gibi manasız lafa cevaben, bu olayın art arda birkaç kez tekrarlaması sonrasında görmezden geldiğimi ve dünyadaki en meşgul insanın bile 30 sn. ayırıp meşgul olduğunu söyleyebilecek vaktinin olduğunu ifade ettim. Bu vurdumduymazlık ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak değil midir?

Bunun üzerine cevap da gelmedi, sosyal medya hesaplarından klasik laf sokmalı paylaşımlar yapmış. Tekrar yazmadım, arayıp üstelemek de istemedim. Böyle saçma, agresif bir tepki vermesini beklemezdim.
Şimdi ne yapmalı? Sessizliğe devam mı? Tabii, son olarak: Aga bu nedir?

Bu arada, 20-25 günden önce yüzyüze görüşebilecek durumda değiliz şu an.
0
skooma
(02.07.18)
sosyal medyadan laf sokmalı paylaşımlar yapacak kalibrede biriyle birlikte olmayacak kadar akıllı olmanız gerektiğini düşünmekteyim.
0
rakicandir
(02.07.18)
başka ülkede yaşasak kesin başka birini bulmuş derdim ama bizim ülkedeki kızlar naz yapmak için de böyle şeyler yapıyolar. umudunu kaybetme.
0
ortayakor
(03.07.18)
@ortayakor peki dediğin gibiyse ne yapalım, yazalım/arayalım mı yoksa sessiz kalmaya devam mı?

Edit: ayrıl coco'cular, sizi de gördüm, şu an zaten o moddayım.
0
🌸skooma
(03.07.18)
Eğer gerçekten düşündüğün değeri sana verseydi veya verebilecek olsaydı 2-3 hafta içinde zaten görüşürdünüz. İnsanlar yoğun olabilir, zamanı olmayabilir ancak 3 hafta boyunca bu durum devam edemez, etse bile en azından whatsapp üzerinden bu kadar kopma yaşanmaz.

Laf sokma çalışmaları da kendi gözünde kendini haklı çıkartmak için.

Yol ver yeni yerlere yelken aç. Bu kız değişmez, kendini kanser edersin sonra kıl olmaktan.
0
KaraSakall
(03.07.18)
net olup güzel konuşmuşsun. net olmaya devam et. dediklerini tekrarla. yine aynı şekilde devam ederse uzatma. istemiyodur.
0
ortayakor
(04.07.18)
Film tavsiyesi: he's just not that into you
0
bass solo take one
(04.07.18)
(8)

Sivaslı cindy

rosey
Dudağının kenarındaki o kocaman benle dolaşıyor. alınamayan benler mi var ya da alınırsa daha mı tehlikeli olur bunun açıklaması nedir yoksa kendini bu şekilde daha güzel görüyorsa o daha vahim
Dudağının kenarındaki o kocaman benle dolaşıyor. alınamayan benler mi var ya da alınırsa daha mı tehlikeli olur bunun açıklaması nedir yoksa kendini bu şekilde daha güzel görüyorsa o daha vahim
0
rosey
(02.07.18)
bizim sıvaslınınki dövme çıktı sonradan. orjinal cindy ise o ben ile meşhur oldu sayılır. o yüzden aldırmıyordur.
0
Tears of Devil
(02.07.18)
Ben fetişi olan insanlar var. Baktığın zaman millet kocaman, aşırı çirkin pirsing takıyor oraya.

Bir de alınamayan benler var diye biliyorum çok da şey yapmayayım da.

www.google.com.tr

Neler araştırtıyorsunuz bana ya.
0
kablelvuku
(02.07.18)
Size göre vahim. Bence aldırmasın, gerçi kendi yaptırmış diyorlar ama guzel bence.
0
geçerkenugradım
(02.07.18)
Beauty Mark diyorlar. Eskiden modaymış.
0
Lim5
(02.07.18)
Ben yüzdeki benleri çok seviyorum şahsen kendimde olsa ne düşünürdüm bilmiyorum ama Scarlett johansson goo.gl ve Natalie portmanın goo.gl Eva mendesin goo.gl yüzündeki benler güzelliklerine güzellik katıyor bence.

www.therobotsvoice.com Bak böyle de bi liste varmış benim gibi ben severler için :D
0
pastörizesüt
(02.07.18)
Valla ben de yüze beni yakıştıranlardanım,konudan bağımsız
0
damla sakızlı dondurma
(02.07.18)
Bence çok yakışıyor ona.
Kadın taş zaten... bayılıyorum
0
megalomaniac
(02.07.18)
Sen sevmiyorsun diye hepiniz benlerimizi aldıralım ve durum vahim olmasın. Önceden bilseydik yapardık pardon.
0
fasulyek
(03.07.18)
(3)

dünya kupasındaki uçan kamera

tukenmez adam
dünya kupası maçlarında kullanılan kablolu havada süzülen kamera giriyor ara sıra görüntüye. bunun teknolojisi nedir, google da aradım bulamadım. bana bir keyword bea.
dünya kupası maçlarında kullanılan kablolu havada süzülen kamera giriyor ara sıra görüntüye. bunun teknolojisi nedir, google da aradım bulamadım. bana bir keyword bea.
0
tukenmez adam
(02.07.18)
spider cam olarak geçiyor hatırladığım kadarıyla
0
lazpalle
(02.07.18)
Örümcek kamera. Galatasaray in stadında da olması lazım bu teknolojinin. Sadece şampiyonlar ligi maçlarında aciyorlardi hatta
0
westblack
(02.07.18)
🌸tukenmez adam
(02.07.18)
(1)

Tepeustu ikeaya gitmek icin uskudar metrosundan

balpolen
Hangi durakta inecegim ve ne kadar yuruyecegim? Tesekkur ederim
Hangi durakta inecegim ve ne kadar yuruyecegim?
Tesekkur ederim
0
balpolen
(02.07.18)
metroda son durakta ineceksin yamanevler ama tekrar
dolmuşa binmen gerekiyor.yolun diğer cadde kısmına geçip dolmuşa bin yürüyerek 20 dksürer
0
follow rivers
(03.07.18)
(4)

sokak kedileri için ideal mama nedir?

iakb95
arkadaşlar selam, bununla ilgili çok soru sorulmuştur fakat iş, güç nedeniyle araştırmadan yeni bir başlık açtım, ilgilenecek olanlara teşekkürler şimdiden.sokaktaki kedilere mama almak isteyen birine fiyat/kalite anlamında önerebileceğiniz mamalar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim? yani öğren
arkadaşlar selam, bununla ilgili çok soru sorulmuştur fakat iş, güç nedeniyle araştırmadan yeni bir başlık açtım, ilgilenecek olanlara teşekkürler şimdiden.

sokaktaki kedilere mama almak isteyen birine fiyat/kalite anlamında önerebileceğiniz mamalar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim? yani öğrencilik vaziyetlerinden ötürü uygun fiyat önemli ama illa en ucuzu olacak diye de hayvancağızlara sadece karnını şişirmekten başka bir işe yaramayacak bir mama vermek istemiyorum.

bu kriterlere göre önerilerinizi bekliyor olacağım, teşekkürler herkese.
0
iakb95
(02.07.18)
temizmama.com'dan bonacibo tavuklu alıyorum, benimkiler severek yiyor. daha hesaplı çeşitleri de var orda. bunun dışında açık mama olarak reflex alıyorum bazen, o da fena değil.
0
pide
(02.07.18)
(bkz: mito) tavuklu. temizmama com'da satiliyor.
0
dilemma of subscribtionability
(02.07.18)
bizimkiler de bonaçibo alıyo, bi bildikleri vardır diye düşünüyorum. kediler de seviyor genelde.
0
yuto
(02.07.18)
bizim veteriner sakın temizmama filan alma dedi bana bilmiyorum.
0
beyteper canavari
(06.07.18)
(2)

Fizyoterapist tavsiyesi (İstanbul)

evet
merhababelde fıtık başlangıcı var da, bi fizyoterapist tavsiye edebilecek (sebebiyle birlikte) arkadaş var mı? teşekkürler.
merhaba

belde fıtık başlangıcı var da, bi fizyoterapist tavsiye edebilecek (sebebiyle birlikte) arkadaş var mı? teşekkürler.
0
evet
(02.07.18)
İstanbul Üniversitesi - Çapa Sporcu Sağlığı Merkezi.

İnanın özelden daha ilgili hekimleri var.
0
birdenbire
(02.07.18)
bir arkadaşım var, istersen yönlendirebilirim. mesaj atman yeterli.
0
Apocalypse
(02.07.18)
(2)

70 bine kadar araba tavsiyesi

nemo problemo
kampanyalardan haberiniz var mı? önceliğim sıfır araba almak ama ikinci el de olsa olur. malum fiyatlar çok fena şişmiş. ne tavsiye edersiniz?istekler:dizel olmasıgeri görüş kamerası olması
kampanyalardan haberiniz var mı? önceliğim sıfır araba almak ama ikinci el de olsa olur. malum fiyatlar çok fena şişmiş. ne tavsiye edersiniz?

istekler:
dizel olması
geri görüş kamerası olması
0
nemo problemo
(02.07.18)
70 bine sıfır dizel reno symbol falan oluyor şu anda maalese. O bile olmuyor olabilir. Ben olsam 2. el citroen c4 alırım dizel. otomatik.
0
roket adam
(02.07.18)
alüminyum sembol bile 93.000 tl. Müracaat ikinci el
www.arabalar.com.tr
0
kumulatifvergimatrahi
(03.07.18)
(8)

Döküm Tava

etna
1. Hakikaten gerekli mi?2. Bununla evde Adana kebap yapabilir miyim? (Mangal yerini tutuyor mu yani?)3. Hangisini tavsiye edersiniz?4. Teşekkürler
1. Hakikaten gerekli mi?
2. Bununla evde Adana kebap yapabilir miyim? (Mangal yerini tutuyor mu yani?)
3. Hangisini tavsiye edersiniz?
4. Teşekkürler
0
etna
(02.07.18)
1. Mutfakta kahve makinasıyla birlikte tek değer verdiğim eşya.
2. Mangalın yerini tutmaz tabii ki. Ama mangalı saymazsak ateş üzerinde et pişirmek için tek yöntem bence.
3. Çok fark olduğunu sanmıyorum. Emaye kaplı demir bu sonuçta. Kalınlığına göre fiyat değişebilir de Hecha gibi markalar abartılı pahalı gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?
0
otonomo
(02.07.18)
1.Olsa fena olmaz.Biraz zevk işi.
2.Yaparsınız ama iyi duman çıkartır.Yağlı olması sebebiyle.(tutmaz.Ama etin türüne göre lezzeti farklılık gösterir.)
3.2-3 senedir lava marka kullanıyorum.memnunum.
4.Rica ederim.
0
astral seyahat icin erken rezervasyon
(02.07.18)
1. Hayır

2. Hayır

3. Hard titanium tava

4. rica ederim.
0
giovanne
(02.07.18)
1. Hayır
2. Hayır
3. Le Creuset'ten daha iyisini bulamazsın ama pahalı.
0
bos gezenin bos ustasi
(02.07.18)
1- hiç mi hiç değil. moda oldu. bazı yemekler için şart sayılabilir ama o yemekleri senede kaç defa yapıyorsun? mesela et, kasaptan dandik lezzetsiz kuru bir et aldıktan sonra döküm tavan olsa da bi şey fark etmez. kaldı ki iyi et de bulmak çok zor ve iyi olanlar da fena pahalı.

2- imkanı yok yanından geçmez.

3- bilmiyorum bi fikrim yok.

4- wot?
0
proletarier aller lander vereinigt euch
(02.07.18)
1-hayır
2-hayır, çünkü yapışıyor ve kebap dağılıyor, parça etler daha uygun.
3-kaplamasız saf demir olanlar var, onlarla yapınca yemeğe demir de geçiyor, daha faydalı oluyor, onları düşünebilirsiniz
4-rica ederiz
0
gezegen olan pluton
(02.07.18)
ev içinde kullanmaya uygun değil. Eti gür ateşte mühür yapmalısın iyi pişirmek için. O da tavayı epey ısıtman demek. Bu da evin içinin dumanla kaplanması demek. Ben yazın balkonda yapıyorum o yüzden. Lezzetine gelecek olursak bence çok daha lezzetli ama mangal başka bir olay ama şu da var bu mangaldan çok daha sağlıklı. Burda angelus'un tavsiyesiyle lava almıştım. İyiki almışım diyorum. Çünkü teflonda eti asla bu lezzette pişiremem.
0
for day to break
(02.07.18)
2- Hayir. Alakasi olmaz.
0
stavro
(02.07.18)
(2)

şu cümlede EABD ne demek?

stanhiver
Bilişsel Bilimler EABD Doktora Programına.... açılımı ne eabd nin?
Bilişsel Bilimler EABD Doktora Programına....

açılımı ne eabd nin?
0
stanhiver
(02.07.18)
Enstitü ana bilim dalını/enstitü ana sanat dalını

www.resmigazete.gov.tr
0
teknikekip
(02.07.18)
Enstitü Ana Bilim Dalı
0
cakabo
(02.07.18)
(4)

Üniversiteye hazırlanan öğrenci için hangi kaynaklar

valarmurgulis
Üniversiteye hazırlanan kardeşim için kaynak aramaya başladım. Kendisi sayısal öğrencisi ve dershaneye gitmeyecek. Ders videoları ve kaynak kitap almayı düşünüyorum. Hangi videoları ve kaynakları önerirsiniz.
Üniversiteye hazırlanan kardeşim için kaynak aramaya başladım. Kendisi sayısal öğrencisi ve dershaneye gitmeyecek. Ders videoları ve kaynak kitap almayı düşünüyorum. Hangi videoları ve kaynakları önerirsiniz.
0
valarmurgulis
(02.07.18)
İnternette fem in falan kitapları var PDF olarak. Hatta bir çok iyi yayının pdfi var. En yakın üniversitenin olduğu mahalleye gidip ucuz bir fotokopiciden çıktı alıyorsunuz.
0
westblack
(02.07.18)
Acil yayınları
345 yayınları
Endemik yayınları
Supara yayınları
Şu anda en orjinal içeriğe sahip ve de üniversite sınav sistemine adaptasyon için bu yayınlar olmazsa olmazlar. Ancak şunu kabul edelim bu yayınlara çalışacaksa sağlam bir backround gerekli...
0
creedwar
(02.07.18)
ders videosu internette sürüsüyle var. kaynak kitap için henüz erken, sınav daha yayınlandı. creedwar bazı yayınları önermiş ama bunlar yeni sınav sistemine göre henüz basılmamıştır. şimdilik palme yayınlarını öneririm.
0
rakicandir
(02.07.18)
Matematik ve Geometri Karekök Yayınları'ndan öğrendim ben, tabi 2. alan için konuşuyorum. İlk alan için hakikaten beklemeli yeni kaynakları, piyasadaki kitapları toplattılar en son.

Sosyal bilgiler, Çoğrafya vs yine Fem güzeldi. Tonguç Akademi Harika bu alanlarda, Türkçeyi vs de oradan halletmeye başlayabilir. Kolay gelsin.
0
damba
(03.07.18)
(7)

vitamin kullanmalı mıyız?

cosmicgadin
pharmaton fln mesela. daha süper bi insan mı oluruz yoksa gereksiz mi vücudu alıştırmamalı mıyız böyle dışardan desteklere?
pharmaton fln mesela. daha süper bi insan mı oluruz yoksa gereksiz mi vücudu alıştırmamalı mıyız böyle dışardan desteklere?
0
cosmicgadin
(02.07.18)
gereksiz,

onun yerine günlük meyve tüketmeye çalış.
0
MaNOfTheYear
(02.07.18)
Bence gerek yok.
Kullandığım dönemler oldu ama fark edilir bir değişiklik yaşamadım hiç.

Doktorum yaptığı testlerden sonra değerlere göre vitamin verdi haftanın 5 günü kullanıyorum, psikolojik de olabilir ama faydasını hissediyorum.

Bence herhangi bir takviyeye ihtiyaç duyuyorsan doktora gidip test yaptırabilirsin.


neferkittyy'nin cevabından sonra ek;
Tam olarak dediği gibi işledi bende süreç.
Beslenme düzenim bozukken ve sağlıksızken düzenli olarak Supradyn All Day kullandım sonuç yukarıda yazdığım gibi oldu.
Diyetisyenim test sonuçlarına göre diyet listemi yazıp ek vitaminleri de verince her iki taraftan da desteklemiş oldum ve faydasını gördüm.
0
mutekebbir
(02.07.18)
Genel olarak çöp beslenilip o vitaminlerden nasılsa alırım düşüncesi olursa hiçbir faydası olmuyor. Sağlıklı beslenince de gerek kalmıyor ama b12, omega 3, demir ve d vitamini gibi temel vitaminlerin seviyesine bakıp ona göre takviye almak gerekebiliyor. Alınan vitaminlern hiçbir faydası olmadığına dair çalışmalar mevcut en önemlisi beslenme yoluyla alma. Demir emilimi çok çabuk etkilendiği için demir depoları düşebiliyor en iyisi test yaptırmak.
0
neferkitty
(02.07.18)
B12 çok üstüne düşmüyorsan gıdanın şart veya alsan iyi olur. Tesettürlüysen D vitamini de şart.

Bunun dışında dengeli beslendiğin sürece, düzenli olarak meyve tükettiğin sürece alırsın vitaminini. Ayrıca az pişmiş sebze de tüketmeye özen göster.
0
bos gezenin bos ustasi
(02.07.18)
Pharmaton benim var olan enerjimi de aliyor direkt uyuyorum
0
kush
(02.07.18)
Eksiklik varsa da vitaminler işe yarıyor mu onu merak ediyorum ben de. An itibariyle çinkom, demirim, d vitaminim düşük, b 12 de iyi sayılma düşük olmasa da, ama bunların hepsinin birarada olduğu vitaminler nasıl işe yarıyor, demir alımı çinkoyu düşürüyor, demirim emilimi zaten bir olay, böyle birarada işe yarıyor mu hakikaten?
0
hair freak
(25.11.18)
b12 vitamin degil esasen, bakteri. Bagirsakta bir miktarini üretiyoruz, kalanini disaridan almak gerekiyor. Bunu hayvansal gida tuketenler, hayvanlara verilen ek gida takviyesi yoluyla aliyorlar. Ya da B12 hapi, ignesi, b12li müsli, dis macunu kullanarak takviye ediyorlar.

En iyisi cok ayrintili bir test yaptirmak, yilda bir kez. Buna gore de takviye almak. Pharmaton vb. multivitaminler "genelde", herkesten duydugum kadariyla, istah aciyor. Gereksiz kilolar aldiriyor, kullanacaksaniz buna dikkat edin.

Bagirsak florasini yeniden duzene sokmak icin, probiyotik kullanilabilir yilda birkac ay. Ben vegan oldugum icin doktor gereksiz gormustu ve kullanmayi birakmistim.

Beden disaridan takviyeye alisir mi, bilemiyorum. Bu konuda bir sey okumadim.
0
buf-e kür
(25.11.18)
(7)

Devletin Ele Geçirdiği Silahlara Ne Yapılıyor

silah taciri
Merhaba. Devlet babanın suçlulardan ele geçirdiği silahlara ne yapılıyor? Cinayet, soygun sonucunda suçludan ele geçirilen silahlar yada gebertilen teröristlerin silahları? Tam olarak bu süreç nasıl işliyor? Bu silahların akıbeti nedir? Muhtemelen devlet tarafından kullanıma sokuluyordur ama zamanı
Merhaba. Devlet babanın suçlulardan ele geçirdiği silahlara ne yapılıyor? Cinayet, soygun sonucunda suçludan ele geçirilen silahlar yada gebertilen teröristlerin silahları? Tam olarak bu süreç nasıl işliyor? Bu silahların akıbeti nedir? Muhtemelen devlet tarafından kullanıma sokuluyordur ama zamanı ve şekli?
0
silah taciri
(02.07.18)
@tomcruise ahhahahahaha, entri nick uyumunda mükkemmel örnek.

Keleş, bixi, kanas vs tarzı silahlar Tsk envanterine giriyor. Ruhsatsız ele geçen tabancalar ise bildiğim kadarıyla vatandaşlara satılıyor.
0
gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor
(02.07.18)
'zoralım silah' statüsüne alınır.
0
oguz altun
(02.07.18)
@tomcruise devlet baba satacaksa almaya hazırım :))

şaka bir yana askerde keleş kullandım. seri numarası 67H2011. 1967 yapımı yani. Arkadaşlarla muhabbeti geçince işkilleniyorduk, pkklı şerefsizlerden ele geçirilmiş silahlar olabileceği için. Tabancalara ruhsat çıkarılması uzun mesele.. Muhtemelen açık arttırmayla satılıyordur ama bunun takibi filan gerekiyordur.
0
🌸silah taciri
(02.07.18)
Tabancalar için asker ve polis personelin satın alma işlemleri var, biraz tuhaf ama hatırladığım kadarıyla bir para yatırıyorlar ve tesadüfen ne denk gelirse onu alıyorlardı. Tabi ki çok ucuza.
0
John Bloor
(03.07.18)
Tsk envanterine giriyor fakat şöyle ironik bir durum var, benim askerdeki silahım AK47'ydi, bu silah Rusya'dan satın alınmadığına göre kuvvetle muhtemelen bir Pkk çatışmasında ele geçirildi ve o silahla muhtemelen pek çok asker öldürüldü. Şimdi bu silah alınıyor, sonra üstünde yaptıkları tek şey namluyu değiştirmek oluyor, belki onu bile yapmadan oradan alıp bana veriyorlar, çok ilginç bir durum bu.
0
angelus
(03.07.18)
Turkiye'de ne oluyor bilmuyorum da mesela USA ele geceridiklerini depoluyor, lazim oldugunda demokrasi getirmek istedigi ulkelerdeki cesitli orgutlere dagitiyor. Atiyorum Nikaragua.

Ve Entry nick uyumu:)
0
stavro
(03.07.18)
Aynen öyle bir şeyler vardı tam hatırlayamadım ben de, aklımda namlu değişimi diye kalmış.
0
angelus
(03.07.18)
(1)

sincan'dan eskişehir'e yht var mı?

bir sevgi faresi jamal
yoksa merkezdeki yht garından mı binmek gerekiyor?
yoksa merkezdeki yht garından mı binmek gerekiyor?
0
bir sevgi faresi jamal
(02.07.18)
eryaman yht

sincan durağına giderken yol üzerinde, yakın. aklınıza eski sincan durağına uzak bi yer gelmesin yani.
0
elorelia
(02.07.18)
(2)

Çeviri fiyat sorusu

winston
merhaba. bir tanıdık ücreti mukabil çeviri yaptırmak istedi. bir ısıtıcının kullanım kılavuzu Türkçe'den İngilizce'ye çevrilecek. word 2314 sözcük saydı. ne fiyat vermeliyim sizce?
merhaba. bir tanıdık ücreti mukabil çeviri yaptırmak istedi. bir ısıtıcının kullanım kılavuzu Türkçe'den İngilizce'ye çevrilecek. word 2314 sözcük saydı. ne fiyat vermeliyim sizce?
0
winston
(02.07.18)
1000 harf (kelime değil) 17tl+kdv verdiler bize daha cuma günü.
0
i dont know i dont care
(02.07.18)
Kac harf var o muhim.
0
ThomasJefferson
(02.07.18)
(4)

otobüste gitar götürmek

issiz karga
elimde bir klasik gitar var. case alıp bagaja koysam sorun zarar görür mü? firma kamil koç olacak. bagaja yatay koyup yanına da bavul yerleştirip sabitleyerek götürmeyi düşünüyorum.bir sorum da bagajdaki sıcaklık bayağı fazla olacak, gitara zarar verir mi bu sıcaklık?almayı düşündüğüm case aşağıdaki
elimde bir klasik gitar var. case alıp bagaja koysam sorun zarar görür mü? firma kamil koç olacak. bagaja yatay koyup yanına da bavul yerleştirip sabitleyerek götürmeyi düşünüyorum.

bir sorum da bagajdaki sıcaklık bayağı fazla olacak, gitara zarar verir mi bu sıcaklık?

almayı düşündüğüm case aşağıdaki:

www.do-re.com.tr
0
issiz karga
(02.07.18)
otobüs bagajları günümüzde aşırı sıcak olmuyor eskisi gibi.

vibrasyondan etkilenmesin diyorsan tellerini tamamen sal ki, zıplarken sapa yük binip atmasın.

valla herkes uçakla, otobüsle, kargoyla taşıyor bu aletleri. başka bir ihtimal de yok zaten. en fazla case parası vermiyeyim dersen, 2 + 1 otobüsün tekli tarafından alırsın biletini bacak arasında taşırsın. yok dersen çift bilet alır yan yana gidersin gitarla.

marka model ne? pahalı bişey mi?

edit: ben aşırı sıcak olmuyor dedim diye sözüme bakarak kedi köpek canlı hayvan taşımayın, sorumluluk kabul etmem haa.
0
killerbee
(02.07.18)
bagajda yerden daha yüksek bi bölme oluyor, oraya sokabiliyorlar. ama sıcak oluyor, gitarı bozacak kadar olduğunu sanmam ama akoru bozulur:)
0
her giriste sifresini unutan adam
(02.07.18)
@killerbee adam bi harf unuttu diye yüklenme bu kadar. Nemli bir yere gidiyorsan kılıfın içine silica jel salla iki üç tane. Hele yolun da uzunsa.

Çok sıcak olmaz bagaj+1
0
kablelvuku
(02.07.18)
Muavine söyle hocam, bu kekti kahveydi koydukları ayrı bi yer var, bagajın yanında az daha yüksekçe, oraya koyuversin. Geçen hafta izmirden edirneye akustik gitar getirdim aşırı dandik ince bi kılıfla, sapasağlam geldi.
0
atadam
(03.07.18)
(7)

Bazı sporcuların şortlarının altına giydiği şeyin adı nedir?

Bu ne ya?
Bazı futbolcularda da görüyorum bu "şey"i. O ne, iç çamaşırı mı yoksa başka bir görevi mi var bunun?Örnek görsel şu: https://ibb.co/c56ncJAnıl niye giymiş mesela? Frikik vermemek için mi? Eğer öyleyse niye normal iç çamaşırı giymiyor? Yok eğer iç çamaşırı ise niye normalde görmüyoruz da (şorttan da
Bazı futbolcularda da görüyorum bu "şey"i. O ne, iç çamaşırı mı yoksa başka bir görevi mi var bunun?

Örnek görsel şu: ibb.co

Anıl niye giymiş mesela? Frikik vermemek için mi? Eğer öyleyse niye normal iç çamaşırı giymiyor? Yok eğer iç çamaşırı ise niye normalde görmüyoruz da (şorttan da uzun görünüyor çünkü) burada bir tek bacaklarını ayırmışken görüyoruz? Ayrıca tayt gibi iç çamaşırı mı olur? Dediğim gibi bazı futbolcularda da görüyoruz bunu. Sebebi nedir acaba?
0
Bu ne ya?
(02.07.18)
Bacağın sürtünüp pişik yapmasını önlüyor.
0
angelus
(02.07.18)
Angelus, ama bu siyah koruyucuyu kavurucu sıcakta bile görmüyoruz da akşam bacaklarını yayarken görüyoruz. Bu adamın yaptığı şey anormal o zaman?
0
🌸Bu ne ya?
(02.07.18)
Net göremedim ama Kompresyon tayt olabilir, uzunları da oluyor.
Nedeni işte kasları desteklesin, ağrıyı azaltsın, kasları sıcak tutsun vs vs. Ama birçok insan da bu etkilerin placebo olduğunu söylüyor, o yüzden bazıları kullanıyor, bazıları kullanmıyor.
0
peggy
(02.07.18)
Polyester boxer
0
protrek
(02.07.18)
Pişiğe, varikosele, frikiğe tedbir.

Frikik dediğin olay aradan iç çamaşırının görünmesi değil mi? O oturuşta iç çamaşırı görünse auuuuvv!!! demezler miydi? Şimdi demiyorlar.

Ayrıca bazı şortlarda, şortun bir parçasıdır o.
Örnek:
www.nike.com
0
oguz altun
(02.07.18)
@oguz altun: frikik derken adamın penisinin, testisinin aradan sıyrılıp bizlere selam vermesini kastediyorum :D
0
🌸Bu ne ya?
(02.07.18)
Otururken şort falan toplanıyor ondan gözüküyor normalde kısa bir şey zaten iç çamaşırı gibi düşün, ondan gözükmüyordur.
0
angelus
(02.07.18)
(1)

Ankara'dan italya vizesi başvurusu

efreet sultan
İdata ilgilenmiyor anladığım kadarıyla. ankara'dan başvurmak için belgeleri nereden alacağız? başvuru formu.büyükelçilikten mi hallediliyor o işler?
İdata ilgilenmiyor anladığım kadarıyla. ankara'dan başvurmak için belgeleri nereden alacağız? başvuru formu.

büyükelçilikten mi hallediliyor o işler?
0
efreet sultan
(02.07.18)
mikahakkinen
(02.07.18)
(2)

Trendyol-fossil saat orijinal midir?

caletti
https://m.trendyol.com/fossil/erkek-kol-saati-p-771140?boutiqueId=188980N11'de 1100 lira civarı.
m.trendyol.com

N11'de 1100 lira civarı.
0
caletti
(02.07.18)
trendyol merdiven altı firmalarla çalışıyor diye bir arkadaşım söylemişti ancak ne kadar doğru bilmiyorum. fossil önermem saatleri çok çabuk dağılıyor.
0
mikahakkinen
(02.07.18)
Fossil zaten başlı başına çakma bir marka orijinal olması önemli mi ki ?
0
Bostan
(02.07.18)
(15)

sevgililikte para mevzulari

lazuri
sevdicegimle butcemiz ortak. uzun suredir o issiz oldugu icin benden yiyoru z ama benim de gelirim uzun suredir cok duzensiz.karta abaniyoruz falan bazen annemden destek aliyorum hatta.ama sevgilim bana sorumsuz geliyor. evde durunca boguluyor surekli disarda olmak istiyor, tamam eyvallah. ama kahva
sevdicegimle butcemiz ortak. uzun suredir o issiz oldugu icin benden yiyoru z ama benim de gelirim uzun suredir cok duzensiz.
karta abaniyoruz falan bazen annemden destek aliyorum hatta.
ama sevgilim bana sorumsuz geliyor. evde durunca boguluyor surekli disarda olmak istiyor, tamam eyvallah. ama kahvalti yaptik ve baska biyerde cay icmeye geldik. surekli su istiyor. yani ben butcemi korumak icin suyu bufeden alirim. aylardir birlikteyiz bir kez bufeden su aldigini gormedim. mekana oturunca su icesi geliyor.
bugune kadar cok kazanmis cok harcamis. gecen eski calisma arkadasi geldi kaldi bizde, gunde bin lira kazanip o bin lirayi da harciyorlarmis.simdi 2 su bizi fakir etmez ama tavira uyuz olmaya basladim. tamam yokluk gormemis belki ama bu kadar da dusuncesiz olunmaz sanki. ben mi cok abartiyorum?
yaslarimiz da baya var bu arada.
0
lazuri
(02.07.18)
eski konularına baktım da hayat kadınları ile düşüp kalkıp penisinde siğil olan adam ile bu adam aynı ise lütfen ayrıl.

işsiz olmasına rağmen gezip tozup hesabı sevgilisine yıkan adamdan hayır gelmez. önceki konularla da birleşince bu ilişkide ısrarını anlayamadım. penisi altından mı diycem ama o da değil belli ki.
0
elorelia
(02.07.18)
Su mevzusunun benzerini yaşadım eve bir sokak verken su alıp bir yandan parasızım demek ki eve gidiyorduk.
Ne kadardır sevgilisiniz ne kadardır işsiz?
İşsizlik comfort zone da bir garip oluyor ona mı girdi acaba?
0
fasulyek
(02.07.18)
Adam seni kullanıyor gibi. Gelecek düşündüğün biriyse paranın lafı olmaz ama gelecek düşünmediğin biriyse ben gerçekten bu kadar düşüncesiz biriyle vakit harcamak istiyor muyum diye bir düşünebilirsin.
0
dissendium
(02.07.18)
@elo hayir ayni kisi degil. Gercekten sevdigim ve deger verdiğim biri. Ama illa ki para kazanirim simdi olmasa da 3 ay sonra cok kazanırım diye düşünüyor ama ben bu ayin yahuty onumuzdeki 15 gunun stresini cekiyorum. Mevzu dusuncesizlik asli da.
0
🌸lazuri
(02.07.18)
Konuyu duyuruya taşımadan önce net bir şekilde kendisiyle görüştünüz mü? Belki de düşüncelilik edip başka bir şey içmek yerine su içiyordur. İnsanların alışkanlıkları ve standartları birbirinden çok farklı. Ama madem ki bu durum size bu kadar rahatsızlık veriyor, mutlaka güzel bir dil ile durumunuzu açıklamalı, ve suçlamadan aynı durumda sizin ne yaptığınızı anlatmalısınız. Gerçekten ileride kazancının artacağına güvenip sizin şu an altında tek başınıza kaldığınız durumu görebiliyor ise anlayışla karşılayacaktır.
0
deneme
(02.07.18)
3 ay sonra çok kazanırım diye düşünüyorsa 3 ay sabredip lükslerinden feragat etsin. evet paran yoksa mekanda su içmek bile lükstür. kaldı ki adam sürekli dışarda olmak istiyormuş, bu ne rahatlık. üstelik sen de annenden alıp sevgiline yediriyorsun sana da pesss!

ayrıca bütçe ortak olması için giderlerin ortaklaşa karşılanması lazım. şu durumda yük senin üzerinde, ortak değil ki.

erkek arkadaşımla biz de yemeğe çok para veriyoruz ama yoksa fast food alıp geçiyoruz. yani 40 liraya serpme kahvaltı ile de doyarsın, 2 liraya simitle de doyarsın. paran yoksa o 2 lira idare etmek zorunda.
0
elorelia
(02.07.18)
düşünemiyor. kendi kendine bunu düşünemiyor.
kendi kendine bunu düşünemeyen adama bunu söylersen muhtemelen atar gider yapacak.
parası neyse ver strese girme derim:)
0
her giriste sifresini unutan adam
(02.07.18)
Öncelikle ortak bütçe yapmanızı doğru bulmuyorum.
Siz annenizden destek alıyorsunuz, o neden herhangi birinden destek almıyor? Onun hiçbir yerden geliri yok mu? Sürekli dışarda olmak istemesi de çok saçma, siz kabul etmeyin evde takılalım ay sonuna kadar sabredelim yoksa sıkışcaz falan diyebilirsiniz.
0
megalomaniac
(02.07.18)
bu tarz bir erkekten hayır geleceğini düşünmüyorum şahsen, abartmıyorsun bence.
0
tabirimekruh
(02.07.18)
ayrıl. tecrübe konusuyor. bencil, sen zora düştüğünde o büyük ihtimalle paylaşımcı olmayacak ya da yaptıklarını dile getirecek.
yokluk görmemek gibi bahaneleri boşver, objektif ol.o bin lira hikayesi de yalan bence, öyle olsaydı zaten şimdi zor duruma düşmezdi.
0
durgunfoton
(02.07.18)
ben cocuguma bufeden su aliyorum, cafeler de pahali diye, bunu onun farkedememesi, senin ona soyleyememen zaten iliskide kopukluk oldugunu gosteriyor, kimse kimseye bakmak zorunda degil, farzet ki hayatinda sen yoksun, ne bok yiyecek?
0
elbar
(02.07.18)
Ayrıl coco.
Her şeyden öte insan düşünceli olmalı. Benim düşüncesizliğe tahammülüm yok, kimsenin olmamalı bence. İnsanın bazı şeyleri yapmaya imkanı olmayabilir ama düşünmeye her zaman imkanı vardır. Düşünemiyorsa bu durum pek çok farklı noktada kendini gösterir.
0
Nature Works
(02.07.18)
Konustunuz mu ki bunlari hic? Hayati boyunca rahat yasamis insanlar bunlarin luks oldugunun farkina varamiyor, ilk defa dara dusunce bir egitim seansi gerekiyor "Kardes, simdi sunun ucuz alternatifi su" diye. Hayal edemiyorlar ve akillarina getiremiyorlar. Bir arkadasima zamaninda "Param kalmadi" deyince, "Olsun, sinemaya ve basit bir yerde yemege gideriz paran yoksa" derdi. Boyle birkac arkadasim daha vardi. Hayal edemiyorlar parasiz olmanin nasil bir sey oldugunu, "Sortie'ye gitmem de, Gunaydin'a giderim" onlarin parasizlik anlayisi. Bir de hic bilmeyen icin kolay sartlardan zora gecis de zaman aliyor, bir iki kere ters tepe tepe ogreniliyor. Bu durumda sizin ona ogretmen olmaniz da gerekebilir. Bir yakinim mamayi kedisinin burnuna sokarak "Bunu yemen gerek" diye ogretmisti; hayatinda hic zorluk yasamamis insanlara anlamasi icin tabir-i caizse burnunu mamaya sokmak gerekebiliyor. Bir de yas fazla oldukca daha da zor ogreniliyor, hic gorulmemis, hic yasanmamis sey.

Ornegin, disari cikin ama disarida her sey parayla degil ki. Guzel bir manzaraya karsi bankta veya yerde oturabilirsiniz evden bir seyler getirerek, parklarda gezinebilirsiniz, vb. Bu kadarini siz akil ediyorsunuzdur ama o akil edemiyordur. Disari deyince cafe,bar geliyordur dogrudan aklina. Ucuz alternatifler uretip onlardan zevk alip almadigina bakabilirsinuz. Suyu siz getirin mesela ilk zamanlar ornegin, bir sure sonra anlayabilir suyun butceye katkisini.

Excel'de butce yapip gozune sokabilirsiniz eksili degerleri, o zaman anlayabilir belki. Ancak, o kadar ugrasiniza ve gostermenize ragmen ogrenmiyorsa, o zaman dusuncelerinizi bir gozden gecirebilirsiniz.
0
aychovsky
(03.07.18)
o kadar anlamsız bir birlikteliğiniz varmış ki banlıyorum sizi. fransız mı kendisi? onlar böyle takılır çok.
0
dedim dedim de kime dedim
(03.07.18)
kullanıyor gibime geldi bana en kısa vadede uzaklaş düşünmeden.
0
buiret
(03.07.18)
(2)

belçika japonya maçı

cedex
çekiklerin şansı hiç mi yok :( ?
çekiklerin şansı hiç mi yok :( ?
0
cedex
(02.07.18)
ben japonları tutuom ancak japonların şansı zor. çok kötü oynuolar.
0
mikahakkinen
(02.07.18)
İkinci yarı 15 dakika şiir gibi oynayıp 2-0’dan maçı verdiler :s
0
kumulatifvergimatrahi
(03.07.18)
(1)

yenikapı - atatürk havalimanı metrosu kaç dk sürüyor?

blatta hiberna
merhabalar,google'da araştırdığımda 35 dakika olduğunu gördüm, ama emin olmak istedim.herhangi bir değişiklik, düzenleme vb. yok değil mi?teşekkürler!
merhabalar,

google'da araştırdığımda 35 dakika olduğunu gördüm, ama emin olmak istedim.

herhangi bir değişiklik, düzenleme vb. yok değil mi?

teşekkürler!
0
blatta hiberna
(02.07.18)
35-40 dk sürüyor.
0
kaptan memo
(02.07.18)
(1)

ucuz yazıcı çıktısı beylikdüzü(marmara park civarı)

rahat ya
selam,34-35 sayfa siyah beyaz çıktı almam gerek ales ve tyt soruları hepsi fakat 50 kuruş gibi bi ücrete çıkarıyorlar sayfasını bu da 17 liraya tekabül ediyor. daha ucuz çıkarabileceğim bi yer var mıdır marmara park ya da migros civarında?teşekkürler.
selam,

34-35 sayfa siyah beyaz çıktı almam gerek ales ve tyt soruları hepsi fakat 50 kuruş gibi bi ücrete çıkarıyorlar sayfasını bu da 17 liraya tekabül ediyor. daha ucuz çıkarabileceğim bi yer var mıdır marmara park ya da migros civarında?

teşekkürler.
0
rahat ya
(02.07.18)
www.google.com!4m5!3m4!1s0x14b55f01c789fab9:0x51a2d112c66d1620!8m2!3d41.0117801!4d28.6552647

burası ucuz olabilir 3 dk sürer marmara parktan.
0
kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili
(02.07.18)
(9)

Iran'a Satış

rahip janick
Yakın zamanda İran'a satış yapmış olan kimse var mı? Bir süredir Iran Merkez Bankası yurtdışına para transferini yasaklamış sanırım. Iranlılar para transferini nasıl gerçekleştirebilir (TL ya da Euro olarak).
Yakın zamanda İran'a satış yapmış olan kimse var mı? Bir süredir Iran Merkez Bankası yurtdışına para transferini yasaklamış sanırım. Iranlılar para transferini nasıl gerçekleştirebilir (TL ya da Euro olarak).
0
rahip janick
(02.07.18)
Şu anda iran gümrükten çoğu malı almıyor. Satacağınız mal yasaklı listede mi onu kontrol edin öncelikle.
0
mabesa
(02.07.18)
Bu arada sarraflar aracılığıyla para gidip geliyor, önemli olan malı geçirmek. Alıcının çalıştığı bir sarraf vardır diye düşünüyorum.
0
mabesa
(02.07.18)
@mabesa, ürünler yasaklı listesinde değil. Ama ödeme alamadığımız için satış gerçekleştiremiyoruz zaten. Müşteriler de parayı elden verme fikrine sıcak bakmıyor kesinlikle.
0
🌸rahip janick
(02.07.18)
Ben kendim yapmıyorum iranla ticaret ama yapan yakınlarım var. Sarraflarla para gidip gelmeye devam ediyor ama banka olayı sıkıntılı özellikle türkiye'de çalıştıkları bir banka yoksa. Bir sorarım ama öğrenince yazarım tekrar.
0
mabesa
(02.07.18)
ben yapiyorum. herhangi bir sorun yok. daha once nasil yapiyorlarsa yine ayni sekilde yapiyorlar.
0
for the record
(02.07.18)
@for the record, para transferini nasıl yapıyorlar? Hangi banka üzerinden?
0
🌸rahip janick
(02.07.18)
bitcoinle yapın, detay isterseniz mesaj atabilirsiniz
0
mysql34
(02.07.18)
halk bankasi
ama benim musterilerim baska yollar da kullanabiliyor.
0
for the record
(02.07.18)
%8 le yardımcı oluruz
0
topkapiaksaray
(02.07.18)
(9)

Isten ayrilirken ticket/setcard vs'nin calisandan alinmasinin sebebi ne?

elon
Zaten IK calisani karti alip kirip atiyor, baskasina falan vermiyor tekrar kullanim yok yani. Bu durumda illa karti almaktaki mantik ne? Icindeki para bitince kirip atmayi biz de biliyoruz.Esimin 2 gunde 600TL bitirmesi gerekiyor. Zeytinyagi vs gibi yukte hafif pahada agir seyler almak disinda ne ya
Zaten IK calisani karti alip kirip atiyor, baskasina falan vermiyor tekrar kullanim yok yani. Bu durumda illa karti almaktaki mantik ne? Icindeki para bitince kirip atmayi biz de biliyoruz.

Esimin 2 gunde 600TL bitirmesi gerekiyor. Zeytinyagi vs gibi yukte hafif pahada agir seyler almak disinda ne yapabiliriz sifirlamak icin?
0
elon
(02.07.18)
ben bi firmadan "evde unuttum sonra getireyim" diyerek kaçtım :) peşime de düşmediler.
0
lcha
(02.07.18)
Hocam %5-10 komisyonla paraya çeviren yerler var, bazı bakkallarda vs. görüyorum böyle A4'ler.

Öyle bir yer bulamazsanız da mecbur buzluğu ve zeytinyağını/bakliyatı/makarnayı vs. dolduracaksınız.
0
chicha
(02.07.18)
Bizde de istiyorlar, ama kart tekrar kullanılabiliyor. Yerine personel girince ona veriyorlar.
0
veritaslibertas
(02.07.18)
Ben de çıkarken teslim etmedim. İçindekileri bitirince orda çalışan bir arkadaşla ilettim.
0
garaser
(02.07.18)
Bu ay ben de işi bıraktım, iki ayrı yemek kartım vardı ikisi de yüklenmiş. Çatır çutur yiycem.
0
Tears of Devil
(02.07.18)
teslim almak istiyorlarsa ve vermezseniz kartı sonra iptal ederler, paranız yanar. 2 günde bi şekilde harcayın.

bazı büfeler ufak komisyonla alkol de satıyorlar, 2 -3 şişe bişe alsanız biter zaten :)
0
benaslinda
(02.07.18)
Kıyma alıp buzluğa koyun...
0
SiyamkedisiZorro
(02.07.18)
Bazı mağazalarda gıda dışında kullanılıyor. Bursa da Çetinkaya mağazası mesela. Bulunduğunuz şehir de mutlaka vardır bu tarz mağazalar.yoksada kasap ve markette biter zaten.bol bol deterjan ve difrizde muhafaza edebilecegin gıdalara yönel.
0
brnbrs
(02.07.18)
icinde param var, su an teslim edemem.
0
supergirl
(02.07.18)
(3)

Bel ve sırt ağrısı için hangi bölüme gidilir?

marowak
Merhaba. 21 yaşındayım, uzun zamandır hafif şekilde bel ve sırt bölgemde ağrılar var(bel fıtığım da var sanırım). Günlük yaşamımı etkilemiyor ama boş zamanım varken kontrol ettirsem iyi olur. Hangi bölüme randevu almam gerekir? İnternette farklı bilgiler yazıyor bir de buraya sorayım dedim. Ek olara
Merhaba. 21 yaşındayım, uzun zamandır hafif şekilde bel ve sırt bölgemde ağrılar var(bel fıtığım da var sanırım). Günlük yaşamımı etkilemiyor ama boş zamanım varken kontrol ettirsem iyi olur. Hangi bölüme randevu almam gerekir? İnternette farklı bilgiler yazıyor bir de buraya sorayım dedim. Ek olarak fizik tedavinin yeni adı fiziksel tıp ve rehabilitasyon mu oldu?
0
marowak
(02.07.18)
Merhaba.
En uygun bölüm FTR gibi duruyor.
Adı hep öyleydi benim bildiğim :)
0
the kene
(02.07.18)
Beyin Cerrahisi. Mr çektirir teşhis konur.
0
brnbrs
(02.07.18)
1 ay önce gitmiş biri olarak beyin cerrahisi kesinlikle,ftr bakmadan ağrı kesici yazıyor direk.
0
valarmurgulis
(02.07.18)
(2)

Yakın zamanda İstanbul'dan Londra'ya gidecek birileri var mı?

eeb
ya da böyle kişileri nereden bulabilirim?arkadaşım bavulunu unuttu maalesef. kargo firmaları da uçuk fiyatlar istiyor.giden biriyle birlikte ek bagaj ücretini ödeyip gönderebilme şansımız var mı?
ya da böyle kişileri nereden bulabilirim?

arkadaşım bavulunu unuttu maalesef. kargo firmaları da uçuk fiyatlar istiyor.

giden biriyle birlikte ek bagaj ücretini ödeyip gönderebilme şansımız var mı?
0
eeb
(02.07.18)
güvenlik gerekçesiyle sizi tanımayan birisinin bavulu taşımayı kabul edeceğini sanmıyorum. Gümrük vs. sıkıntı çıkaracak şeyler yoksa kargo ile gönderin.
0
redskull
(02.07.18)
@redskull

zaten bavul havalimanına girişte x-ray den geçmiş olacak.

kaldı ki bavulu açıp tek tek içindekileri de gösterebiliriz. bolca kıyafet var. hatta giderken çiğköfte paketletmişti. marulları bavulda kalmış çiğ köfte sırt çantasında gitmiş :))
0
🌸eeb
(02.07.18)
(3)

öss'de kaç bininci olurum

dieselsingle2
ilk sınav:türkçe 31 sosyal 15matematik 30 fen 13 ikinci sınav: edebiyat: 20sosyal: 25matematik: 26fen: 25değerler net cinsinden. en son 10 sene önce girdim öss diyeceğim o yüzden sınavın adına :)
ilk sınav:
türkçe 31
sosyal 15
matematik 30
fen 13

ikinci sınav:
edebiyat: 20
sosyal: 25
matematik: 26
fen: 25

değerler net cinsinden. en son 10 sene önce girdim öss diyeceğim o yüzden sınavın adına :)
0
dieselsingle2
(02.07.18)
senden daha iyi ve senden kötü kaç kişi çıkacak, kaç kişi sınava girdi, bunları bilmeden nasıl bilebilirler ki bu soruyu?

ben atayım kafadan madem 100bin.
0
killerbee
(02.07.18)
dershane rehber öğretmenleri tahmini rakam çıkarabilir
0
🌸dieselsingle2
(02.07.18)
Hiç kimse tahmini bir şey söyleyemez, söylese bile bir dayanağı olmaz.
0
once
(02.07.18)
(4)

Sabiha Gokcen Havalimani sorusu

voyager 1
Merhaba,Ilk defa kullanacagim bu havalimanini yurt disindan donerken. 17:45'te iniyorum, ayni firmayla yurticinde bir ucusum daha olacak 19:50'de. Aradaki zaman yeterli degil mi? Sadece kabin bagajim olacak.Tesekkurler.
Merhaba,

Ilk defa kullanacagim bu havalimanini yurt disindan donerken. 17:45'te iniyorum, ayni firmayla yurticinde bir ucusum daha olacak 19:50'de. Aradaki zaman yeterli degil mi? Sadece kabin bagajim olacak.

Tesekkurler.
0
voyager 1
(02.07.18)
aynı firma ise biletleri beraber almadınız mı? bağlantılı uçuşlarda uçağı kaçırsanız bile havayolu firması sizi bi sonraki uçuşa bindiriyor/bekliyor ya da uygun farklı bi alternatif. mağdur olmuyorsunuz yani.

biletleri ayrı ayrı aldım diyorsanız da bence yeterli.
0
elorelia
(02.07.18)
çok bile, ilk uçuş için 1 saate kadar rötarı bile kaldırır süre.
0
nrmnm
(02.07.18)
Evet ayni firma ve biletleri beraber aldim. Tesekkurler cevaplar icin. Bir soru daha sormak istiyorum, kabin bagaji olarak bir sirt cantasi bir de laptop cantasi almamda bir sakinca yoktur degil mi? Pegasus icin soruyorum.
0
🌸voyager 1
(02.07.18)
biletleri beraber aldıysan yetitiş yetişmeme derdin yok. rahat ol.

www.flypgs.com
Uçak içi yerleşimi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için, en fazla 8 kg ağırlığında, 55cm x 40 cm x 20 cm boyutlarında el bagajınızı ve 1 küçük çantanızı (bayan el çantası veya laptop çantası) beraberinizde uçak içerisine alabillirsiniz.
0
elorelia
(02.07.18)
(8)

Sizce böyle birinin izin almak istemesi abes mi?

m e b
Selamlar.Ben martın ortasından bu yana, yani daha 3,5 aydır çalışıyorum. Sizce işe başlayalı daha birkaç ay olmuş birinin patrondan "Bana 5 gün izin verir misiniz?" demesi abes kaçar mı? Bu izin, zorunlu bir durumdan kaynaklı da olmayacak. Üç arkadaş olarak araba kiralayıp bir hafta Ege'yi yeniden
Selamlar.

Ben martın ortasından bu yana, yani daha 3,5 aydır çalışıyorum. Sizce işe başlayalı daha birkaç ay olmuş birinin patrondan "Bana 5 gün izin verir misiniz?" demesi abes kaçar mı? Bu izin, zorunlu bir durumdan kaynaklı da olmayacak. Üç arkadaş olarak araba kiralayıp bir hafta Ege'yi yeniden gezmeyi planlıyoruz. Onlar adli tatilde olacağı için tuzları kuru ama bana "Sen de izin alırsın, verir." diyorlar. Onlarla gitmeyi istiyorum ama bir yandan da benim izin istemem abes değil mi? Yahu zaten bir senelik çalışanların izin günü bir hafta değil mi zaten? Bana niye versin? Verir mi?

Gerekli bilgiler: Ofiste toplam üç kişiyiz. Ben yazışmaları,araç yönlendirmelerini, müşteri bilgilendirmelerini yapıyorum.
0
m e b
(02.07.18)
yani tamamen kişiye bağlı vermez diye bir olay yok ama ben şahsen olumlu karşılamazdım.
0
basond
(02.07.18)
İki gün alıp haftasonu ile birleştirin. Beş gün izin dediğinizde 7 gün gidiyor kamuda böyle blok alımca mesela. Yıl içinde bir daha izin lazım olunca çaresiz kalmayın sonra.
0
kullanıcıadımbuolsun
(02.07.18)
Bence verebilir ama şirketinin kültürüne bağlı bu.

Bence izin isterken buna hakkın olmadıgını, ani bir senenin daha dolmadığını, işlerini günü gününe yaptığını ve bekleyen herhangi bir işinin olmadığını, bu izinden dolayı kullanılan 5 günün gelecek yıl izninden düşmelerini, evet böyle yapacaklar zaten ama sen yine de bildiğin şeyleri söyle, düzgün bir dille anlatırsan işler de yoğun değilse bence verirler.
0
liberal
(02.07.18)
Ben işe girer girmez zorunlu sayılabilecek bir sebepten 3 gün izin kullanmıştım. Zorunlu - keyfi arası bir yere denk düşüyordu açıkçası.

Konuşabilirsiniz. Ben şahsen konuşurken çekinirdim, normal yani çekinmek. Benim önümüzdeki yılın izninden avans olarak düşmüşlerdi.
0
monogram
(02.07.18)
İzin hakkın olmasa bile yazılı olmayan kurallar gereği eksiye düşüp senen dolunca kazanacağın izinlerden eksiltilir.

Patronun inisiyatifinde her şey. İşlerin yoğun olmadığı dönemse izin verebilir. 5 gün yerine 2-3 gün izin + haftasonu yapabiliyorsan daha kolay izin koparırsın.

Bir senelik çalışan 14 gün izne hak kazanır.
0
cakabo
(02.07.18)
yıllık izin hak edene verilir. henüz 1 yılın dolmadığı için öyle bi hakkın yok. açıkçası 3,5 aylık çalışanın 5 gün tatil izni istemesi abestir bana göre. hiç o topa girme derim.
0
elorelia
(02.07.18)
Biz avans izin kullanabiliyoruz bir aylık eleman olsa da. Tamamen müdürün inisiyatifi. Ama küçük bir şirketse izin vermezler sanırım.
0
inawen
(02.07.18)
Patronun inisiyatifi.
Ben işe girdikten bir ay sonra okul birincileri için Almanya'ya bedava bir üniversite tanıtım turu düzenlemişti okul. O zamanki müdürüme utana sıkıla sorduğumda "Normalde izin verilmez ama bileğinin hakkıyla kazandığın bir benefiti başarılı olup işe girdiğin için kaybetmene ben razı olmam" deyip izin vermişti. Helal olsun!
0
SiyamkedisiZorro
(02.07.18)
(3)

boyun düzleşmesi yastık

wendyangelamoiradarling
merhabalar,mr sonucuma göre boyun düzleşmesi ve 3 adet fıtık başlangıcım varmış :( ortopedik yastık önerdi doktor,ancak daha önceden ortopedik yastık kullandım ve çok rahatsız etmişti beni. önerebileceğiniz kullanıp memnun kaldığınız ve özellikle boyun düzleşmesi için olan bir ortopedik yastık öner
merhabalar,
mr sonucuma göre boyun düzleşmesi ve 3 adet fıtık başlangıcım varmış :( ortopedik yastık önerdi doktor,ancak daha önceden ortopedik yastık kullandım ve çok rahatsız etmişti beni. önerebileceğiniz kullanıp memnun kaldığınız ve özellikle boyun düzleşmesi için olan bir ortopedik yastık önerebilir misiniz? teşekkürler
0
wendyangelamoiradarling
(02.07.18)
Tempur'a bakın yatsanda. Bendeki modeli %50 indirimden almıştım arada indirime giriyor bir bakın derim,boyun düzleşmesi+ fıtık vardı, ilk geceden ağrılarımı %50 azalttı, daha önce almadığıma pişman oldum. Ben de donanımhaberden öğrendim :D

Şu benim kullandığım mesela;
yatsan.com
0
kullanıcıadımbuolsun
(02.07.18)
servikal lordoz düzleşmiştir teşhisinden sonra en uygun fiyatlı visco yastığı aldım 6.senemiz kendisiyle memnunum.
fizik tedavi görebilme imkanın varsa git ayrıca hareketler veriyorlar onlarıda ihmal etmemek lazım.
0
kararsızataletfilozofu
(03.07.18)
4 fıtık başlangıcı + düzleşme sahibi olarak bu yastıktan çok memnunum.
www.hepsiburada.com

fizik tedavi dahil denediğim çözümlerden en başarılı olanı ise kesinlikle yüzme oldu. çok şiddetle tavsiye ederim.
0
bekri
(03.07.18)
(6)

Dolapta 5 gündür bekleyen zeytinyağlı enginar

jamalbsf
Selam arkadaşlar. Yenir mi ?
Selam arkadaşlar. Yenir mi ?
0
jamalbsf
(02.07.18)
Yenir bence
0
balpolen
(02.07.18)
göm gitsin.
0
o kadar da degil aga
(02.07.18)
Pismis enginarin omru 3-5 gun arasi degisiyo. Gommeden bi kokla bence :) Eksimisse falan mideni bozar yeme at, hic gerek yok.
0
superfluid
(02.07.18)
yenmez. ne kadar zeytinyağlıda olsa bozuluyor.
0
mikahakkinen
(02.07.18)
yenir.
yenmezse de kokusundan ve tadından anlaşılır.
0
blatta hiberna
(02.07.18)
ben olsam yerim. begenmezsem zaten birakirim. tadi bozuk ise yenmemesi gerekiyordur (duz mantik)
0
supergirl
(02.07.18)
(1)

Kurk mantolu Madonna filmi

mertozkoy
MerhabaBu film sinemalara geldi mi? Vodafone tvde reklamını gördüm ama?saygılar
Merhaba

Bu film sinemalara geldi mi? Vodafone tvde reklamını gördüm ama?

saygılar
0
mertozkoy
(02.07.18)
O gördüğün dijtal tiyatrosu. Sinem filmi ile ilgili henüz belirginleşmiş pek bir şey yok.
0
himmet dayi
(02.07.18)
(3)

son kullanma tarihi gecmis polen ile

jimicik
ne yapilabilir? illa cope mi gidecek?atiyorum kuslara verilir mi? suda eritip krem yapilir mi?
ne yapilabilir? illa cope mi gidecek?

atiyorum kuslara verilir mi? suda eritip krem yapilir mi?
0
jimicik
(02.07.18)
Polenin son kullanma tarihi mi olurmuş? Buzdolabındaysa bir şey olmamıştır ona.
0
westblack
(02.07.18)
hep buzdolabinda durdu. hani bu minik minik renkli taneler seklinde olan, bagisikligi guclendirmek icin kullanilanlardan. cam kavanozda, datca'da koyden almistim.
0
🌸jimicik
(02.07.18)
Bizim buzlukta 2 senedir duruyor babam hala çıkarır yer. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten normal ortamda dursa 1 güne kurtlanir.
0
westblack
(02.07.18)
(6)

şirket arabası diesel manuel ne alayım

kirmizi kart
sbedit : DİZEL MANUELedit2 : seçenekler binek az yakması sağlam olması biraz konforuy olmasıedit3 :https://goo.gl/dM9Ffxama başka seçenek de önerebilirsiniz.
sb
edit : DİZEL MANUEL
edit2 : seçenekler binek az yakması sağlam olması biraz konforuy olması
edit3 :goo.gl
ama başka seçenek de önerebilirsiniz.
0
kirmizi kart
(02.07.18)
Dizel manuel al.
0
naksidil
(02.07.18)
seçenekler olmadan bir şey diyemeyiz
edit: focus
0
basond
(02.07.18)
ford focus
0
Northern Mariner
(02.07.18)
bu secenekler icinden sedan focus. aslinda octavia daha genis ve motor olarak daha iyi ama ikinci el satista fordun gideri daha iyi olur
0
crucio
(02.07.18)
1- Focus
2- Skoda
0
sbryldrm
(02.07.18)
kendin kullanacaksan octavia, eleman kullanacaksa focus.

ben olsam reno symbol alır geçerim, hiç kasmam.
0
babilbaligi
(02.07.18)
(1)

ingilizce bir çeviri

sponges
merhabalar,şu cümlede ne demek istiyor ?Please send us a spare or "in absentia" email as we have in the past experienced issues with bounced messages or people have been absent.Teşekkürler
merhabalar,

şu cümlede ne demek istiyor ?

Please send us a spare or "in absentia" email as we have in the past experienced issues with bounced messages or people have been absent.


Teşekkürler
0
sponges
(02.07.18)
Bos mail atin diyor, cunku daha once bazi problemler olmus e-mail adresi tanimlansa da alicinin inboxina gitmemis falan herhalde.
0
superfluid
(02.07.18)
(7)

fuara ilave ne götüreyim

kirmizi kart
1. Ürünler borşürler hediyelikler2. Sebil 3. Buzdolabı 4. Kettle (çay kahve) 5. Bardaklar 6. Masa üzerine örtü 7. ikramlar aklınıza ne geliyorsa ütopik bile olsa fikir yazabilir misnz?
1. Ürünler borşürler hediyelikler

2. Sebil

3. Buzdolabı

4. Kettle (çay kahve)

5. Bardaklar

6. Masa üzerine örtü

7. ikramlar

aklınıza ne geliyorsa ütopik bile olsa fikir yazabilir misnz?
0
kirmizi kart
(02.07.18)
* Çöp kutusu ve poşeti
0
teknikekip
(02.07.18)
Masa örtüsüne etek, bol bol tükenmez kalem, standı ziyaret edenlerin kartvizitlerini muhakkak alın bi de Excel de tablo yapın kartı olmayanların iletişim bilgilerini yazmak için. Broşürleri koymak için logolu çanta (kağıt olsa şık olur) ikramlık demişsiniz zaten ama masaya şekerlikte şeker de koymak güzel oluyor.
0
naksidil
(02.07.18)
tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve peçete, ıslak mendil ve kolonya da olabilir
0
Northern Mariner
(02.07.18)
@teknikekip nasıl unttum
@naksidil şeker ya da çikolata harika fikir
@Northern Mariner peçete kolonya aklıma gelmemişti
parlak zekalarınızla beni sevindirdiniz yine :)
0
🌸kirmizi kart
(02.07.18)
Biz bi büyük boy deftere kartvizitleri zımbalayıp yanına ne konuşuldu ne iş yapar notlar almıştık. Fuar sonrası herşey birbirine giriyor. Kartviziti olmayanların iletişim bilgilerini de oraya yazarsınız.
0
curukturpkokusu
(02.07.18)
Üçlü priz.
0
Tears of Devil
(02.07.18)
Kurumsal fuar materyalleri olarak:
- Masa üstü bayrak
- Roll up veya örümcek stant
- Takip formları( görüşülen kişi bilgilerinin yazılacağı hazır formatlı(isim mail, ilgilenilen ürün vb) çıktılar
Varsa numune ürünler
- şirkete ait kurumsal bir reklam filmi ya da amatör de olsa şirket fotoğrafları ve videolarını göstermek için laptop
- şirket logolu kalem (her milletten insan bedava malı seviyor) kalanları da son gün dağıtırsınız..
0
lambada
(02.07.18)
(4)

Karmaşık bir Schengen Vizesi Sorusu

cemlemikonusuyorsun
Herkese merhaba,Almanya'dan aldığım 1 yıllık schengen vizem var. Almanya'da 3 ay geçirdikten sonra ise Türkiye'ye döndüm.Vizem hala devam ediyor, bu sürede Macaristan'a gitmek istiyorum. Almanya Schengen vizesi ile Macaristan'a girerken yaşayabileceğim potansiyel zorluklar nelerdir?Herkese cevaplar
Herkese merhaba,

Almanya'dan aldığım 1 yıllık schengen vizem var. Almanya'da 3 ay geçirdikten sonra ise Türkiye'ye döndüm.

Vizem hala devam ediyor, bu sürede Macaristan'a gitmek istiyorum. Almanya Schengen vizesi ile Macaristan'a girerken yaşayabileceğim potansiyel zorluklar nelerdir?

Herkese cevaplar için teşekkürler.

Saygılarımla,
0
cemlemikonusuyorsun
(02.07.18)
Vizeniz 1 yıllık olsa da kullanım süresi bitmiş olabilir, genelde 90 gün kullanım süresi oluyor, ona dikkat edin, bir de tekrar kullanabilmeniz için çok girişli olması gerekiyor vizenin. Onun dışında bir problem olacağını sanmam, Macaristan'a hiç gitmedim, tavırlarını pek bilmiyorum ama ülkelerin tüm şartları yerine getirseniz dahi girişinize onay vermeme ihtimalleri var ama ben böyle bir duruma hiç rastlamadım.
0
(02.07.18)
toplam kalış gününe dikkat
0
kitap arasında kalmış silgi tozu
(02.07.18)
vize tek girişlik değilse ve son 6 ayın 3 ayında schengen bölgesinde kalmadıysan sorun yok ama 3 ay almanya'da geçirdiğine göre şimdilik problem olur gibi.
0
lalu
(02.07.18)
3 aydan az kaldım ya yanlış yazmışım, 2.5 ay gibi
0
🌸cemlemikonusuyorsun
(02.07.18)
(1)

Eksiduyuruda silinen mesaji geri getirme?

ceann deas
Mesajlar 1 ay sonra otomatik olarak siliniyor sanirim benim icin cok onemli bir mesaj vardi silinmis bunu geri getirmenin bir yolu var midir?
Mesajlar 1 ay sonra otomatik olarak siliniyor sanirim benim icin cok onemli bir mesaj vardi silinmis bunu geri getirmenin bir yolu var midir?
0
ceann deas
(02.07.18)
Geri getirmek değil de eğer o seçeneği aktifleştirdiyseniz e-mail olarak geliyor mesajlar.
0
rahip janick
(02.07.18)
(3)

Bu hangi oyun? Sizin de böyle çıldırma anılarınız var mı? +18

lazpalle
ne yalan söyleyeyim çok dalga geçesim gelse de zamanında yahoo pool oynarken monitörü kırma noktasına gelmişliğim var. o yüzden çok da haksızlık yapmak istemiyorum. bu arada soru başlıkta.
ne yalan söyleyeyim çok dalga geçesim gelse de zamanında yahoo pool oynarken monitörü kırma noktasına gelmişliğim var. o yüzden çok da haksızlık yapmak istemiyorum.

bu arada soru başlıkta.
0
lazpalle
(02.07.18)
lol

lol değilmiş Paladins steamcommunity.com
0
teknikekip
(02.07.18)
paladins ve çok haklı bir isyan oyunda çok saçma sıkıntılar var
0
alaimisema
(02.07.18)
hahahahahah :D

SEA server'inda dota2 oynadigim zamanlarda pinoy'lar beni boyle deli ediyordu. Bazen rage quit'ten sonra bahceye cikip meditasyon yapiyordum kendime gelebilmek icin :)
0
elon
(02.07.18)
(1)

yabancıların yazdığı tezler

yemrem
belirli bir alanda yazılmış yabancı (ingilizce) tezleri nerden aratabilirim, nerden ulaşabilirim? bildiğiniz bir yer var mı?
belirli bir alanda yazılmış yabancı (ingilizce) tezleri nerden aratabilirim, nerden ulaşabilirim? bildiğiniz bir yer var mı?
0
yemrem
(02.07.18)
evrim halkasi
(02.07.18)
(1)

Ben nasıl vize alacağım ?

top_secret
Ya şimdi belgeleri topluyorum. bir kaç gün selanik kavala filan takılıp sonra bulgaristana geçeceğim. O yüzden multi istiyorum 1-2 haftalık alsam yeter.Arkadaşıma ait araba ile gideceğim araba benim değil şöförlüğü de arkadaşım yapacak. Ben bununla ilgili bir belge ibraz edecek miyim ? onun kalacağı
Ya şimdi belgeleri topluyorum. bir kaç gün selanik kavala filan takılıp sonra bulgaristana geçeceğim. O yüzden multi istiyorum 1-2 haftalık alsam yeter.

Arkadaşıma ait araba ile gideceğim araba benim değil şöförlüğü de arkadaşım yapacak. Ben bununla ilgili bir belge ibraz edecek miyim ? onun kalacağı yerle ilgili bişeye gerek var mı? ( arkadaşımda yeşil pasaport var)

Mesela arkadaşım daha yeni ehliyete başvurmadı muhtemelen gideceğimiz tarihe çok yakın bir tarihte eline geçecek yeni ehliyeti. Eğer bu ehliyeti istiyorlarsa onu ibraz etme şansım yok

Yada onu boş verip sanki tek gidiyormuşum gibi sahte uçak rezervasyonu ve otel rezervasyonumu oluştursam ?

Bunu nasıl yaparım ?

thy rezervasyon yaptırıyor ama 3 gün sonra bitiyor süresi

vfs denilen şirket "sitede yazıyor beyfendi" diyor başka bişey demiyor ama bu yazmıyor.
0
top_secret
(02.07.18)
Yunanistan'a araba ile gitmiş olarak araba için yazayım.
Araç arkadaşınız üzerine ise, ve sınırdan geçerken siz kullanmıyorsanız sizinle ilgili bir durum yok. Yaya olarak geçiyormuş gibi düşünün.

Arabanın sahibi ile kullanacak diye bahsettiğiniz arkadaş aynı kişiyse (yani şoför aynı zamanda arabanın sahibiyse) o zaman da problem yok. Araç sahibi, aracın içinde değilse noterden bir belge almak gerekiyor "şu kişi arabamı yurtdışına çıkartabilir" diye (Kiralıksa kiralama şirketi belge alıyor).

Yunanistan sürücüden yeni ehliyet istiyor, yoksa "uluslararası ehliyet belgesi" diye bir cüzdan var. Ama yeni ehliyeti almak daha mantıklı bunun yerine hem zaman hem para olarak.
0
burfak
(02.07.18)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.