[]

Üniversiteye hazırlanan öğrenci için hangi kaynaklar

Üniversiteye hazırlanan kardeşim için kaynak aramaya başladım. Kendisi sayısal öğrencisi ve dershaneye gitmeyecek. Ders videoları ve kaynak kitap almayı düşünüyorum. Hangi videoları ve kaynakları önerirsiniz.




 
İnternette fem in falan kitapları var PDF olarak. Hatta bir çok iyi yayının pdfi var. En yakın üniversitenin olduğu mahalleye gidip ucuz bir fotokopiciden çıktı alıyorsunuz.


  • westblack  (02.07.18 19:11:28) 
Acil yayınları
345 yayınları
Endemik yayınları
Supara yayınları
Şu anda en orjinal içeriğe sahip ve de üniversite sınav sistemine adaptasyon için bu yayınlar olmazsa olmazlar. Ancak şunu kabul edelim bu yayınlara çalışacaksa sağlam bir backround gerekli...
  • creedwar  (02.07.18 23:25:13) 
ders videosu internette sürüsüyle var. kaynak kitap için henüz erken, sınav daha yayınlandı. creedwar bazı yayınları önermiş ama bunlar yeni sınav sistemine göre henüz basılmamıştır. şimdilik palme yayınlarını öneririm.


  • rakicandir  (02.07.18 23:31:06) 
Matematik ve Geometri Karekök Yayınları'ndan öğrendim ben, tabi 2. alan için konuşuyorum. İlk alan için hakikaten beklemeli yeni kaynakları, piyasadaki kitapları toplattılar en son.

Sosyal bilgiler, Çoğrafya vs yine Fem güzeldi. Tonguç Akademi Harika bu alanlarda, Türkçeyi vs de oradan halletmeye başlayabilir. Kolay gelsin.
  • damba  (03.07.18 00:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.