[]

Bedbug,sivrisinek - interrailciler, hostelciler toplanın hele

Geçen de sordum hiç cevap gelmedi, bir daha şansımı deneyim: Bu sene malum durumlardan bütçe dostu, ucuz, sanırım dandik tatil yerleri ayarladım. en son yorumları okuduğumda çok fazla sivrisinek var, uyuyamadık bilmemne yazanlar olmuş kalacağım otellere. Sivrisinekleri napacaz? Bir de bedbugslardan korkuyorum, yorumlarda raslamadım da, kesin bana denk gelir bir şeyler, bunları önlemenin spray vs yolu var mıdır? Bunları yazarken kaşınmaya başladım şu an




 
viyanada kaldigim bir hosteldeki odada bedbug ciktiydi. sonra butun camasirlarimi hatta cantalarimi yikadim(yikama ucreti almadilar tabii fakat bir suru zamanimi yedi). boyle bir durumda onemli olan oradan ayrilirken uzerinizde bunlardan birakmamak. daha sonra bir sikinti olmadi zaten. cantayi falan acik birakmayin, en azindan boyle bir durumda yikama sureniz azalir. bi de cok seyetmeyin, insan kafayi yiyor. ben cok tedirgin bir insan oldugum icin bedbug ciktigi soylendigi gun hayatimin en kara gunlerinden birisiydi, ayni zamanda ilk yurtdisi deneyimim olmasinin verdigi rahatsizlikla da bir insanin kaldirabilecegi stres sinirlarini zorluyordum. fakat her sey duzeldi.

sivrisinek konusunda bir fikrim yok, vucuda sikilan turden koruyucular var fakat sikip yatmak dogru olur mu bilmiyorum.
  • yasli ateist  (02.07.18 21:41:22) 
@xportant valla çok düşünmedim ama tahtakurusu deyince sanki böcek kendi halinde orda bütün gün tahtayı kemiriyor, insanla işi yokmuş gibi naif, masumane bir anlam katıyor sanki, bedbug denince aha sçtık bu böcek yatağımda çıkcak benim anamı belleyecek anlamı var


  • neverletyougodown  (02.07.18 21:52:16 ~ 21:55:28) 
Evet böyle bi risk var maalesef, işin kötüsü o böcekleri sağa sola da taşıyorsun çantanla, eve götürürsün evde de çoğalıyor falan. Ama öldürmüyor sonuçta.


  • roket adam  (02.07.18 22:27:30) 
Sinekler icin off sprey sikacaksin.

Bedbug icin bilmiyorum. Hic basima gelmedi
  • kuehles blondes  (03.07.18 00:30:23) 
napoli'nin en meşhur, herkesin memnun kaldığı hostelinde beni bedbug mıdır, örümcek midir her neyse öyle bir yemişti ki 2 gün kaşınmaktan gezememiştim.

onun haricinde avrupa'da 20'den fazla hostelde kaldım, geceliği 8 avrodan 45 avroya, başka hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. çok yaygın ve dert etmeye değer bir sorun değil, çarşaf değiştirtir sinek kovucu sıkarsın, muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.
  • Bruce  (03.07.18 01:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.