[]

Bu nedir

Bir süredir görüştüğüm bir hatun var. Son zamanlarda daha çok internet üzerinden konuşuyoruz. Her şey iyi hoş ama son 2-3 haftadır adam akıllı konuşabilmiş değiliz. Şu sıralar biraz yoğun olduğunu biliyorum, o yüzden sıkıştırmak da istemiyorum ancak ipin ucu biraz kaçmış durumda. Şöyle ki, geçenlerde yine konuşamadığımızdan muzdarip olduğumu belirterek, ona da uygun olan bir vakitte konuşalım dedim ve öyle anlaştık. Gelgelelim, yine konuşamadık ve yazdıklarıma 2-3 gün sonra cevap alabildim. Konuştuğumuz, görüştüğümüz zamanlar her şey çok çok iyi, ancak bunu 1 veya 2 haftada bir yapınca sinir bozmaya başladı.

Bu olayın son defa tekrarlaması üzerine sinirlendim, aynısını ben ona yaptım ve mesajına geç ve soğuk cevap verdim. Sorunca da bu son zamanlardaki umursamaz tavırlarından rahatsız olduğumu söyledim. Meşgul olmak, konuşmaktan kaçınmak mı demek oluyor? Hem ben sana cevap yazdım sen görmezden geldin, gibi manasız lafa cevaben, bu olayın art arda birkaç kez tekrarlaması sonrasında görmezden geldiğimi ve dünyadaki en meşgul insanın bile 30 sn. ayırıp meşgul olduğunu söyleyebilecek vaktinin olduğunu ifade ettim. Bu vurdumduymazlık ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak değil midir?

Bunun üzerine cevap da gelmedi, sosyal medya hesaplarından klasik laf sokmalı paylaşımlar yapmış. Tekrar yazmadım, arayıp üstelemek de istemedim. Böyle saçma, agresif bir tepki vermesini beklemezdim.
Şimdi ne yapmalı? Sessizliğe devam mı? Tabii, son olarak: Aga bu nedir?

Bu arada, 20-25 günden önce yüzyüze görüşebilecek durumda değiliz şu an.

 
sosyal medyadan laf sokmalı paylaşımlar yapacak kalibrede biriyle birlikte olmayacak kadar akıllı olmanız gerektiğini düşünmekteyim.


  • rakicandir  (02.07.18 20:22:38) 
başka ülkede yaşasak kesin başka birini bulmuş derdim ama bizim ülkedeki kızlar naz yapmak için de böyle şeyler yapıyolar. umudunu kaybetme.


  • ortayakor  (03.07.18 02:10:49) 
@ortayakor peki dediğin gibiyse ne yapalım, yazalım/arayalım mı yoksa sessiz kalmaya devam mı?

Edit: ayrıl coco'cular, sizi de gördüm, şu an zaten o moddayım.
  • skooma  (03.07.18 04:55:54 ~ 11:26:00) 
Eğer gerçekten düşündüğün değeri sana verseydi veya verebilecek olsaydı 2-3 hafta içinde zaten görüşürdünüz. İnsanlar yoğun olabilir, zamanı olmayabilir ancak 3 hafta boyunca bu durum devam edemez, etse bile en azından whatsapp üzerinden bu kadar kopma yaşanmaz.

Laf sokma çalışmaları da kendi gözünde kendini haklı çıkartmak için.

Yol ver yeni yerlere yelken aç. Bu kız değişmez, kendini kanser edersin sonra kıl olmaktan.
  • KaraSakall  (03.07.18 13:43:43) 
net olup güzel konuşmuşsun. net olmaya devam et. dediklerini tekrarla. yine aynı şekilde devam ederse uzatma. istemiyodur.


  • ortayakor  (04.07.18 02:06:33) 
Film tavsiyesi: he's just not that into you


  • bass solo take one  (04.07.18 02:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.