İstanbul avrupa yakasi icinde toplu tasimaya yakin toptan satis yapan yer ariyorum. Normal musterinin de girebildigi yerler tercihimdir. Kredi kartinin da gecerli olmasi lazim
İstanbul avrupa yakasi icinde toplu tasimaya yakin toptan satis yapan yer ariyorum. Normal musterinin de girebildigi yerler tercihimdir. Kredi kartinin da gecerli olmasi lazim
The doors-riders on the storm benzeri sarkilar ariyorum
The doors-riders on the storm benzeri sarkilar ariyorum
0
leo1905 (23.05.12)
www.youtube.com nasıl bir şey istediğinizi anlamadığım için, yani rock mı, yoksa hafif chill out gibi mi, o sebeple antonio carlos jobim'den wave'i yazdım.
resimli olanından alıyorsun iett'den, 10 lria karşılığı veriyorlar. anca bunlara aylık yükleyebiliyorsun. ister online olarak skart.iett.gov.tr adresinden yap istersen de iett'nin kart merkezine gidip ordan çıkarttır. kart çıktıktan sonra da istediğin an bi bayiye gidip doldur.
tok olduğumuz; artık o tarih aralığı kalktı, istendiği an yükleniyor yeter ki paran olsun.
not:d ile f nin yerine bakan var mı hiç bu yazıyı gördükten sonra?
0
ottoturk
(21.05.12)
adana acılı, urfa acısız olanı.
0
hurma
(21.05.12)
kötü bir kebapçıdaysan
urfa acısız diye daha taze etle yapılır adana baharatlı, anlamazsın diye daha eski etle.
aklında olsun.
0
cruseo
(21.05.12)
şimdi 2342342 kişi yazmış zaten acılı-acısız olayını. ama fark sadece bu kadar değil. urfa kebap şişi ile adana kebap şişi farklıdır. biri yuvarlak biri düz gibidir. ama o şişi artık sadece urfa'da kullanıyorlardır diye tahmin ediyorum. istanbul'da vs. yiyorsan sadece baharat farkı var arkadaşların da dediği gibi.
0
lorenzen
(21.05.12)
adana kıymadan urfa ise kuş başı etten yapılır.
kıyma derken etin şeklini kastetmiştim.
0
aliyoni
(21.05.12)
adana kıymadan yapılmaz. satır etinden yapılır. kıymadan yapılana adana denmez.
0
lorenzen
(21.05.12)
ucuz kebapçılara bakarak konuşuyorum. hiçbir fark yoktur. birinde pul biberini basmışlar ötekinde az basmışlar.
0
ykyt
(21.05.12)
farklarindan biri de adana'nin acili urfa'nin acisiz olmasi.
0
nawres
(21.05.12)
herkes zincirleme reaksiyon bol keseden sallamış , adana ile urfa kebabı arasındaki fark acılı ya da acısız olması değildir, adana zırh dediğimiz bir aletle etin kıyma olana kadar biçilmesi ve bol baharat ve suyla avcarlanmasından yapılır, acılı adana da vardır acısız da vardır bu müşteriye bağlı, ayrıca adana kebabını kabap yapan öncesinde gelen salata ve yeşilliğidir, urfa kebabı biliğiniz kıymadan yapılır onun da acılısı ve acısızı vardır ayrıca.
0
solo
(21.05.12)
adana acılı olacak diye birşey yok be. yapılış ve etin kıyımıyla alakalı. ama kebapçıya ve yapana göre de değişir. tamamen aynı bile olabilirler.
0
ermanen
(21.05.12)
Bu acılı acısız muhabbeti de adana dışındaki şehirlerde var zaten. Adanada urfa kebap diye bişey yoktur. acılı adana vardır, acısız adana vardır.
0
sAINT
(22.05.12)
adana dışında karşılaşabileceğiniz türden bir fark. biri acılı diğeri ise acısız. sanırsam acılı olan adana'ydı. ancak adana sınırları içerisinde acılı adana ve acısız adana vardır. urfa kebabı diye bir kebap yoktur.
Soru aslinda baslikta varbana angels in america ve mildred price disinda onerebileceginiz mini diziler var mitv filmi de olur doktor olum disinda
Soru aslinda baslikta var bana angels in america ve mildred price disinda onerebileceginiz mini diziler var mi tv filmi de olur doktor olum disinda
0
leo1905 (20.05.12)
hbo değil ama sherlock yada prisoner
0
rtyu
(20.05.12)
dekalog kieslowski'nin adamı sevmiyorsanız açmayabilir sadece bir öneri. tinker, tailor, soldier, spy bu yayınlanan film değil 1979'da çekilmiş mini dizisi. bir de "up series" diye bir olay var, adamları 7 yaşlarından itibaren belli aralıklarla filme alıyorlar falan bu çok iyi. en.wikipedia.org! band of brothersvar bir de ama onu biliyorsunuzdur zaten.
1- performansı ekonomik mi kullanır ?2- monitörün ömrünü uzatır mı ?
1- performansı ekonomik mi kullanır ? 2- monitörün ömrünü uzatır mı ?
0
leo1905 (08.05.12)
1.sanmıyorum 2. tüplü ekranlarda yorulduğu zaman pikseller yarrağı yiyordu o vesilesyle öneriliyordu, yeni ekranlarda nasıl bir etkisi vardır bilmiyorum.
0
sanal hayvan
(08.05.12)
1- hayır, aksine kaynak tüketir. 2- hayır.
ekran koruyucu kullanmak tamamen saçmalık. her zaman da saçmalıktı. ekranı atıyorum 5 dk. sonra otomatik kapanacak şekilde ayarlayın, en kral ekran koruyucu budur.
0
celeron 300a
(08.05.12)
Celeron ve sanal hayvan haklı. Ekranı otomatik kapanacak hale getirin, en azından enerji tasarrufu olsun
0
roket adam
(08.05.12)
1-Hiçbir farkı yok. Ekranı kapat bilgisayarı kullanmıyorken. 2-Ömrü uzatmaz. celeron direk hayır demiş ama server'da kullanılan bi CRT görürseniz, ekran koruyucunun ne işe yaradığını anlarsınız. Senin için fark etmeyecek.
İyi gunler. Spor salonunda calisirken hocam benim kilomun idealinden az oldugunu, bu sorunu halletmek icin protein tozu onerdi.bunun sagliga olumsuz etkisi var midir ?
İyi gunler. Spor salonunda calisirken hocam benim kilomun idealinden az oldugunu, bu sorunu halletmek icin protein tozu onerdi.bunun sagliga olumsuz etkisi var midir ?
0
leo1905 (07.05.12)
kaç aydır çalışıyorsun? en az 7 8 ay çalıştıktan sonra kullanmayı öneriyor uzmanlar. daha erken kullanırsan herhangi bir zararı yok ama alacağın fayda çok çok az oluyor. boşuna kullanıyorsun gibi düşün.
0
flexin
(07.05.12)
amac kiloysa aslen protein tozu cok mantikli bir tercih degil. ben ornegin kullandim ama kilo olarak geri donusu pek olmadi.
kullanmakta sikinti cekmezsen bunun yerine daha ziyade karbonhidrat kurleri mevcut. ornegin mega mass gibi. iceriginde ayni zamanda protein de icerdiklerinden kilo almak icin daha iyi tercihler. tabii burada benim cikis noktam kilo eksiginizin fazlaca oldugu. eger birkac kilodan soz ediliyorsa protein tozu oyle ya da boyle is gorecektir.
0
entrapmen
(08.05.12)
benim gorusum kansere giden kestirme yol bir bunlar bir de vitamin hapları, doktor insanlar kendini yırtıyor hormonsuz gdosuz taze tuketin diye ?
İstanbul Avcılar'da kopru cokmusmetrobus ne zamana kadar duzelir ?
İstanbul Avcılar'da kopru cokmus metrobus ne zamana kadar duzelir ?
0
leo1905 (04.05.12)
köprüyü çökmedi yıktılar diye biliyorum, metrobüsler de üniversitenin bahçesinden geçiyor galiba. orada metrobüsleri gördüm ama içinde yolcu varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum.
arabayla gelmeyi aklından bile geçirde yanyol-e-5, sahil yolu, göl yolu iptal.
Burada ne yaziyor : ist doch so gut gewürtz und so schön fiund so liebevoll auf Porzellan servier dazu ein guter Wein und zarter kerzensja da lass ich mir Zeit etwas Kultur mussik
Burada ne yaziyor : ist doch so gut gewürtz und so schön fi und so liebevoll auf Porzellan servier dazu ein guter Wein und zarter kerzens ja da lass ich mir Zeit etwas Kultur mussik
0
leo1905 (04.05.12)
tam doğru olmadığı kesin ama kırık almancamla anladığım şu;
oldukça güzel baharat ve güzel fi (fi ne la?? ) çok hoş/güzel porselen sofra/tabaklar buna ilaveten iyi bir şarap ve narin mumlar burayı tam anlamadım kultur mussik ne bilmiyorum ama sanki biraz da klasık müzik olsa anlamına geliyormuş gibi bir hisse kapıldım.
1-findikli tramway duragina ne kadar yakin ?2- ucret hakkina bilgi verebilir misiniz
1-findikli tramway duragina ne kadar yakin ? 2- ucret hakkina bilgi verebilir misiniz
0
leo1905 (03.05.12)
dil merkezi dediğin, yabancı diller bölümü ise unkapanı köprüsünden gel, müze durağında in, vefa bozacısına giden caddeden yürü, süleymaniye camii tabelalarını takip et.
Fındıklıdan da gidilir ama bilmiyorum yolu, daha uzun ayrıca.
0
dampire
(03.05.12)
dil merkezi fındıklıdan inince eminönüne doğru yürürken sağda, 5 dk falan olsa gerek.
0
lanc
(03.05.12)
Dil merkezi fındıklı tramvay durağının orada. Beyazıtla alakası yok.
0
hicunutmam
(03.05.12)
tophaneye daha yakın. tophaneden karaköye doğru trafiğin aktığı yönde sağ tarafta bir yerde.
0
karlmarx
(03.05.12)
Adamın yol algısının ağzına sıçmışsınız afedersin.. :)
Al kardeşim tarife gerek bile yok. Tophane'den Karaköy'e doğru giderken 2-3 dk.lık yok.
internette national geographics di adı galiba maymunları videosu var dı zevk pezevengi maymunlar diyordu ekşi sözlükte de paylaşılmıştı.inci sözlük swflerinde de türk kızı detected olan video. bulabilir misiniz ?
internette national geographics di adı galiba maymunları videosu var dı zevk pezevengi maymunlar diyordu ekşi sözlükte de paylaşılmıştı.inci sözlük swflerinde de türk kızı detected olan video. bulabilir misiniz ?
1- Altyazı karakterleri tam çıkmıyor. Windows 1254 yapınca da tamamen kayboluyor2- Düzgün bir şekilde altyazı gösterebilen başka hangi programı önerebilirsiniz
1- Altyazı karakterleri tam çıkmıyor. Windows 1254 yapınca da tamamen kayboluyor 2- Düzgün bir şekilde altyazı gösterebilen başka hangi programı önerebilirsiniz
0
leo1905 (06.04.12)
mx player kullan. sorunsuz bir programdır. character encoding kısmını da seçersen karakterler tam çıkar.
samsung galaxy s wifi 5.0 modeli hakkında iki soru
leo1905
1- 3g var mı , internete nasıl giriliyor 2- ekranı çizik ve darbelere karşı dayanıklı mı kılıf alınması mecburi mi ?3- microusb yi nasıl normal usb ye çeviririz ?
1- 3g var mı , internete nasıl giriliyor 2- ekranı çizik ve darbelere karşı dayanıklı mı kılıf alınması mecburi mi ? 3- microusb yi nasıl normal usb ye çeviririz ?
0
leo1905 (28.03.12)
ben aldım. fiyat/performans gayet güzel. ekrana çizikler için sticker yapıştırdım. 3g yok internete wifi ile giriyor. normal telefonunun hotspot özelliği varsa ondan da girebilirsin.
Amway espring hakkında bilgisi olan var mı ?Bosch markalı su arıtma sistemlerinden farkı nelerdir ?(Site verilecekse Türkçe siteler önceliklidir).
Amway espring hakkında bilgisi olan var mı ? Bosch markalı su arıtma sistemlerinden farkı nelerdir ? (Site verilecekse Türkçe siteler önceliklidir).
0
leo1905 (16.02.12)
12 yıllık amway'ci olarak yanıtım: işe yaramaz. Maalesef damacana suya eldevam etmek lazım. Fakat pahalıya geliyorsa biraz daha orta kaliteye yönelmek daima arıtmadan iyidir.
0
sinematematikci
(16.02.12)
babamlar waterbox diye bi ürün kullanıyorlar ve memnunlar. 6 ayda bir falan filtreleri değişiyor. bunu aksatmadığınız sürece bi sıkıntı yok.
böyle gider şimdi çok film var öyle aklıma ilk bunlar geldi.
0
McScReaM
(07.02.12)
Watchmen.. hatta "the most underrated movie ever" derler buna o derece. soundtrack'leri de ayrı bi güzeldir. izleyecekseniz de Ultimate Cut versiyonunu izlemenizi tavsiye ederim.
0
fluggegecheimen
(07.02.12)
üç filme de sahibim , başka öneribilecekleriniz var mı ?
Hemen izlenecek bir film programı arıyorumBS Player Blu raylerde tekrarlama sorunu yaşıyorGOM Player ise altyazı programı ise altyazı sorunu yaşatıyorWindows Media Player cavapları tercih edilmeyecektir
Hemen izlenecek bir film programı arıyorum BS Player Blu raylerde tekrarlama sorunu yaşıyor GOM Player ise altyazı programı ise altyazı sorunu yaşatıyor Windows Media Player cavapları tercih edilmeyecektir
0
leo1905 (06.02.12)
ben mv2playerplus kullanıyorum gayet memnunum. istersen 2 tane altyazı koyabiliyosun boyutu yeri vs çok kolay mouse ile sürükleyerek ayarlanıyor
Km Player da reklam varmış olayı varmış , tercihim değil Vlc aslında olabilir , fakat görüntü kalitesi kötü diyorlar mv2playerplus ve smplayer adını duymadım splash lite şimdi indiriyorum Media Player Classic kullanmak galiba en kolayı Yalnız resimle anlatılması lazım e mail olarak başkasına yollayacağım
0
🌸leo1905
(06.02.12)
eğer amaç başka birine program kurdurmaksa ninite.com den kolayca halledebilirsin.
derdini tam olarak anlatabilsen nokta atışı cevaplar alabilirsin ama derdini de anlatamıyorsun ki.
0
jamiro
(06.02.12)
vlc +2
0
pangea
(06.02.12)
arkadaşım bilgisayarda 1000'in üzerinde film izledim. torrentin anasını ağlattım. ve diyorum ki; gom player üstüne player tanımıyorum. 3 tane codec indirmen lazım. Bu üç codeci yüklersen açamayacağın video da altyazı da yoktur.
Süresi ve yapılma şeklini anlatabilicek kişi arıyorum
Süresi ve yapılma şeklini anlatabilicek kişi arıyorum
0
leo1905 (04.02.12)
iü rahat bir okuldur, süre sınırı yoktur. telaş etme, yeter. çünkü dönemin ortasında otomasyonda sorun çıktığından son bir kez yenileme hakkı daha verilecektir. anahtar kelime, telaş etme. kayıt yenileyeceksin. tarihler ise 24 şubat son diye okudum panolarda.
http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879ürün hakkında yorumlarınız nelerdir ?
www.vatanbilgisayar.com(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879 ürün hakkında yorumlarınız nelerdir ?
0
leo1905 (19.10.11)
laptopun çok aşırı ısınmıyorsa logitech n700 tavsiye ederim, evet soğutması yetersiz ama çok konforlu kullanışlı ve harika bir ses sistemine sahip.
belgelerim altındaki fifa 11 klasöründen adı button.. bilmem ne şeklinde olan dosyayı kopyalayıp belgelerim altındaki fifa 12 klasörüne yapıştırıyorsun. bu şekilde hallolması lazım.
biraz google da ararsan o dosyanın tam ismini falan da bulabilirsin hatta. saat geç tam hatırlayamadım şimdi.
tivibu açılmıyor , sifre ekranı gelmiyor. Nasıl düzeltilebilir
tivibu açılmıyor , sifre ekranı gelmiyor. Nasıl düzeltilebilir
0
leo1905 (26.09.11)
Silverlight'ı güncelle olmadı programı kaldır tekrar yükle. o da olmadı tivibu'yu kaldır tekrar yükle. bunlar uzun işler diyorsan son çalıştığı günü biliyorsan o güne sistemini geri yükle. ben onu da bilmem dersen,tivibu web'den kullanıcı adın ve şifren ile televizyon izleyebilirsin,hiç bir program gerektirmeksizin.
dişte hassasiyete yol açabilir. yani soğuk veya sıcak bir şey yerken, dişlerinizin sızlama katsayısı artar. bende oldu mesela bu.
0
baldur
(25.09.11)
diş minelerini aşındırır ve inceltir, sonrasında dişlerin normalden daha çabuk sararmaya başlar ve çürüğe yatkınlaşır demişti doktorum, ısrarla yapmadı o işlemi.
0
in vino veritas
(25.09.11)
benimkisi lazer sistemi değil evde uygulanan asidin 1\3 ü kullanacak bir sistem
0
🌸leo1905
(25.09.11)
kullanılan yönteme göre değişir. İlk yöntem H2O2(hidrojen peroksit) ile beyazlatma. bu yöntem etkisini hemen gösterdiği ve ucuz olduğu için çok kullanılır. fakat diş minesinden tutun dişetine kadar zararı var. bi diğer yöntem ışınla beyazlatma. fakat bu işlemin aleti çok pahalı olduğu için pek kullanılmaz. italyan bi marka çıkarmış. türkiyede az var
üniverstelerin kurslarını takip et eylül gibi başlarlar büyük ihtimal.. galatasaray üniverstesi iyi diyorlar italyanca için.. hem de kurslardan daha yararlı ucuz oluyormuş..
0
bnl dgr
(08.09.11)
İstanbul Lisan Merkezi'ne bakabilirsin Bakırköy'de merkezleri. www.ilm.com.tr
0
sbryldrm
(08.09.11)
(bkz: tömer) bir de pronto italia mı ne vardı nişantaşı' nda. ona da bakabilirsiniz.
fight club ne tarz kitaba giriyor ve çarpıcı tespitlerde bulunan böyle kitaplar arıyorum
fight club ne tarz kitaba giriyor ve çarpıcı tespitlerde bulunan böyle kitaplar arıyorum
0
leo1905 (08.09.11)
yayınevi onu yeraltı edebiyatı bölümünde bastı. ama sana ayrıntı yayınlarının yeraltı serisini oku demiyorum çünkü tespit demişsin. hem yeraltı sayılan hem de tespit manyağı olan bir adam önereyim sana: hakan günday. kitaplarının tarihleriyle okumanı tavsiye ederim. ardından dilersen hakkında yazılmış iki makaleyi de şirketimiz sizin ayağınısa getirsin =o))
benzer etkiyi ve yine insan ticareti konu alan (bkz: trade) var. konu olarak direkt benzesmese de genc kiz hakkinda. en az lilja-4-ever kadar etkilemistir beni (bkz: Once Were Warriors)
uzak akraba (bkz: dogville) fazlaca populer ve aksiyonel akrabasi (bkz: taken) (yine insan ticareti soz konusu ama hollywood tarzi).
Kartuşun bittikten sonra kartuşu yeniden doldurttum.Dolduran kişi bana pc den program üzerinden yeni kartuş aldım seçeneğine tıklayın dedi.Nasıl yapabilirim?
Kartuşun bittikten sonra kartuşu yeniden doldurttum.Dolduran kişi bana pc den program üzerinden yeni kartuş aldım seçeneğine tıklayın dedi.Nasıl yapabilirim?
0
leo1905 (10.06.11)
yazıcılar bölümüne gidin. orada kendi yazıcınızı bulun. zaten kalanı "sihirbaz" ile çözülür. bir alternatif de eğer yazıcıyı kendi cdleri ile kurduysanız başlat/programlar'a bakın. orada Lexmark klasörü altında vardır bir şeyler.
ekşi sözlük cep telefonuna göre uygun olanı var mı?Standart java telefonlarda entry girilebilir mi?
ekşi sözlük cep telefonuna göre uygun olanı var mı?Standart java telefonlarda entry girilebilir mi?
0
leo1905 (06.06.11)
lg gm735 kullanıyorum, opera mini yükledim. şahane diyemem ama yeterli benim için.
0
somethinginthewayshemoves
(06.06.11)
opera mini ile işkence gibi, canım sıkıldığında sadece mesaj var mı vs bakmak için giriyorum. telefonda entry girmek bi garip geliyor. telefonun marka modeline uygun bir opera mini versiyonu illa ki vardır.
edit : bu arada opera mini ile arada sırada login olurken problem çıkıyor bende.
0
kimlanbu
(06.06.11)
(bkz: #23481410) tabi bir mobil sayfa değil, ya da iphone uygulaması gibi de olmuyor ama idare eder. opera mininin arama kutusuna ekşi sözlüğü eklersen zaten tek başlığa bakmak için fena olmuyor.
Hotmail de hesap kapatılmıyor biliyorum,ama sonra kapatılır diye düşündüm.Bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
Hotmail de hesap kapatılmıyor biliyorum,ama sonra kapatılır diye düşündüm.Bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
0
leo1905 (06.06.11)
4 sene önce yahoo answers da şöyle cevap vermişler bu soruya
"go on hotmail.com log in with your email and password Click on your email in the top right hand of your inbox. And click view account Then click settings and then close account" hala işe yarıyo mu bilmiyorum.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.