[]

Tayt giyen kız?

Arkadaşlar tayt giyen bir kız sizce geniş midir? Ne bileyim kaslı olup dar kıyafetler giyen erkekler gibi onlar da dar tayt ile ne kadar güzel ve ince bacaklara sahip olduklarını mı göstermek istiyor? Eğer durum böyleyse böyle bir kız için ciddi düşünür müsünüz?




 
o geniş değil, siz darsınız. sizin kadınlara bakış açınız o kadar seks üstüne ki anca cinsellik görüyorsunuz.

görücü usulüyle evlen bence sen. bu dar zihniyetle anca bu olur.
  • bradshaw  (22.10.14 12:03:56 ~ 12:04:50) 
Yok artik, o nasil bir düşünce yapisi yahu? bikini giyen daha fena o zaman.insanlar yerine gore giyindikleri, giydiklerini tasiyabildikleri surece ne giydigi kimseyi ilgilendirmez bence. siz bu bakis acisiyla hic kimseyle ciddi dusunmeyin zaten.


  • fraise  (22.10.14 12:07:29) 
giydiği yere göre değişir. spor salonunda ok ama dışarda götü açık gezeni pek olumlu karşılamıyorum.

linçler üzerine editleme ihtiyacı duydum. Bende kimsenin tayt giymesine karışmıyorum her yerde istediği zaman giyebilir isteyen. Sevgilim veya nişanlım veya eşimde giyebilir ancak bazıları gerçekten çok abartıyor altına donda giymeden taytı giyip sokağa fırlıyor. Eleştirim bunlara yönelik.
  • fallthepieces  (22.10.14 12:08:02 ~ 13:47:43) 
siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz da böyle oluyorsunuz? söyleyin de biz onları yiyip, içmeyelim. sene olmuş 2014 hala tayt giyen kızla ciddi düşünür müsünüz diye bir soruyla bizi muhatap ediyorlar.


  • rock n roll  (22.10.14 12:12:30) 
fraise + 1 ve bradshaw + 1
İsteyen istediğini girsin. Çınar yaprağına kadar indirgemediği ya da fantezi giysilerini dışırda giymediği sürece bir şey düşünmem.

  • aychovsky  (22.10.14 12:12:45) 
bir kiz tayt giyiyorsa verir kanka, net. ozellikle de siyah tayt giyiyorsa. geyikli tayt giyenler biraz daha muhafazakar oluyor.

eglencelik kizlardir genelde, ciddi dusunulmez bunlarla.
  • nawres  (22.10.14 12:15:06) 
iş görüşmesine gitmek için biraz sonra dışarı çıkıp metrobüse binecektim, vazgeçtim. hayattan soğudum, intihar etmeye gidiyorum.


  • the silent enigma  (22.10.14 12:19:13) 
"bir de bunun oturacak yer bulamadığı bir toplu taşıma aracına bindiğini düşün.
dayamayan kalmaz."

fortçular ortaya çıktı. kafanızdaki kadın imajına sıçayım. sırf götten oluşuyoruz biz zaten.
  • nilmiye  (22.10.14 12:20:14) 
tayt giymedim şu yaşıma kadar ama böyle bi görüş varsa kesin giyerim.


  • cadi iren  (22.10.14 12:21:44) 
kız olduğunuzu belli etmeyin, özelden bile dadanıyor ibneler. aslkdjklasjd


  • the silent enigma  (22.10.14 12:21:45) 
merhaba. ya böyle bi soruyu ciddi ciddi soran birinin önceki soruları nasıl acaba diye bi arattım nickini. frodox sen çok acayip bi adamsın.

"arkadaşlarımın yaptığı bir terbiyesizlik var
bir kızdan hoşlanıyordum o da benden hoşlanıyordu ama daha hiç konuşmamıştık bugün akşam otobüs beklerken geldi, yanımdaki yeni tanıştığım salak arkadaşlarım benim ondan hoşlandığımı bilmiyordu ve o kıza pavyon karısı gibi giyinmiş dediler ben o anda şok oldum ne yapacağımı bilemedim"...

"Bim kasiyerine sevgililik teklifi...
Selam arkadaşlar, bir kıza sevgililik teklif etmeyi düşünüyorum. asosyal biriyim normalde"...

"Yeni nesil gençler asosyal ve çekingen mi?
Merhaba arkadaşlar, yeni nesil gençler asosyal ve çekingen mi yoksa sadece bazıları mı öyle? Bir yıldır aynı sınıfta olmasına rağmen bir selam bile vermeyen, yolda görmezden gelen, karşı cinsle normal bir iletişim kurmaktan çekinen gençler var artık."...

"konuşmadığım birisine çıkma teklifi
selam yazarlar. uzun zamandır yalnızım... acil sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım var. :) sınıfta bir kız var bu sene gördüm sevimli birisi."...

"Hoşlanılan kızın önünüzden gitmesi
Arkadaşlar sizin için önemsiz olan bir şey sormak istiyorum, ben bir kızla bakışıyordum. sonra bir iki gündür ben çıkarken, bu kız arkadaşıyla ben çıkana kadar bekliyor sonra önümden veya arkamdan gidiyorlar. bunun anlamı nedir? kızla daha hiç konuşmadık ben konuşmaktan utanıyorum."...

bunlar ağustos son 2 ayda karşı cinsle alakalı soru/sorunlarından bazıları. tayt genişletiyosa kafaya geçir sende bi tane. (kendimi meriç gibi hissettirdin sağol.)
  • libertine  (22.10.14 12:23:13) 
Tayt iyidir ama mini etek candır.

Asla kimsenin, sevgilim olsun kardeşim olsun, ne giydiğine karışmam.
  • [silinmiş]  (22.10.14 12:24:41) 
3 önceki sevgilim sürekli giyerdi. başta barzoluk yaptım kabul ediyorum. ama o kadar tatlı şekilde çözdü ki hiç takmamaya başladım. giyinebilir istediğini. yargılamak hiç kimseye düşmez. giyimden karakter analizi yapılamaz.

bu kız hayatımda düşündüğüm düşüneceğim en ciddi düşündüğüm hatundu. mallık yapıp bir anlık sinirle ayrıldım. çok da pişman oldum. tayt giyiyor, dekolteli giyiniyor diye karar vermem hacı. aşın bunları.


ha şunu ekleyim: bu kızın sayesinde gayet insancıl bir hale geldim bu tip konularda, ama sevgilime kardeşime böyle giyindiği için asılanı, gözleriyle yiyene karşı da hayvanın alası oluyorum. kafa göz hiç affetmem. tecrubeyle sabittir.
  • andy kaufman  (22.10.14 12:26:17 ~ 12:28:02) 
sene 2004, tayt giyip otobüse binen babamı tüftüf ile infaz ettim. sen düşün, şakası yok bu işin.


  • john lee hooker  (22.10.14 12:27:34) 
Sabah sabah insanliktan soguttunuz yeminle. Ne guzel kafa yapilariniz varmis sizin, ustelik her yerdesiniz. sizinle ayni ortamda bulunan bizlerin vay haline.


  • fraise  (22.10.14 12:31:33) 
abi size ne? dikkat çekmeye çalışıyormuşuz lafa bak, hadi öyle diyelim, bunu niye sorguluyorsunuz? bir taraflarımızı göstermek için giyiyoruz diyelim eee noluyor yani, sonuç nedir? ayrıca bu ülkede dikkat çekmek istiyorsan tayt giymene gerek de yok. başka şeyler de söylerdim de gerek yok şimdi.


  • rock n roll  (22.10.14 12:34:38) 
taytın ne kadar rahat bir şey olduğunun, pantolon gibi insanı sıkmadığının, bütün gün koşuşturmayla geçen işlerde ne kadar fonksiyonel olduğunun bir tek ben farkındaymışım.

sağolun @e_rsin @thatam

sonra bir de sapık demeyin diyorsunuz. cinsellik ve cinsel yönelime bir şey dediğimiz yok. ama tayt giyen kız otobüste dayanılsın istiyordura kadar gidiyorsa bu iş, orada durmak lazım. o noktada işte sizin sapık, sadece güdüleriyle hareket eden, karşısındakine insan gözüyle bakmayan bir insan olduğunuz gerçeği ortaya çıkıyor.
  • nilmiye  (22.10.14 12:35:36) 
28 şubat sürecinde siyasal havanın etkisinde kalıp bissürü kara çarşaflı fordladım. onlar da saklayacak kadar güzel vücutları olduğu intibası uyandırmasalardı. otobüs konusunda bunu da düşünün.


  • john lee hooker  (22.10.14 12:39:46) 
linç var anlaşılan, tamam soru bana da rahatsız edici geldi ama bu kadar da yüklenmeyin.


  • doxanikee  (22.10.14 12:43:52) 
ya bayanlar tam ekşicilik yapıyorsunuz burada.

ben tayt giyen kız kaşardır demiyorum.
tayt giyen kız tacizi hak ediyordur demiyorum.

benim anlatmak istediğim tam olarak şu:

(1) tayt giymek, erkeklerin götünüze bakmasına sebep olur.

(2) aklı başında her kadın tayt giydiğinde dışarıdaki erkeklerin götüne bakacağını öngörebilir.

(3) tacizci orospu çocukları, tayt giyen, mini etek giyen, dekolte giyen kadınları tercih etmektedir çünkü kendilerinde onların "arandığı" algısı oluşmaktadır.

(4) tüm bu sebeplerden dolayı tayt giyen kadın "kaşar" "yollu" ya da "orospu" değildir fakat "rahat" bir kadındır.

(5) tayt, mini etek, dekolte vb. şeyler cinselliği çağrıştırır. bu sapıklık değildir. fakat taytlı bir kadının götünü ellemek sapıklıktır.

(6) kadınların en az %50'si rahat olduğu için değil, dikkat çekmeyi sevdikleri için tayt,mini,dekolte giyerler.

işte bu sebeplerden dolayı, ben şahsım adına tayt giyip dışarı çıkmaktan rahatsız olmayan bir kadınla evlenmeyi tercih etmezdim. kıskanç bir yapım var. eşimin, nişanlımın ya da sevgilimin vücudunun dikkat çekmesi ve başka erkeklerin ona bakması beni aşırı derecede rahatsız eder.

olay bu. sapık falan değilim rahat olun lüten.
yazdıklarıma itirazı olan varsa kolay itiraz etsin diye numara da verdim cevaparınızı bekliyorum.
  • thatam  (22.10.14 12:46:20) 
ben bir erkek olarak kızların vücudumdan değil de karakterimden, düşüncelerimden etkilenmesini isterim. bu yüzden vücuduma önem vermem, ne bileyim body çalışmam. bundan etkilenecek kız etkilenmesin zaten. böyle düşünmeyen kızlar kendini meta olarak sunup sonra da biz meta değiliz diyen tiplerle aynıları. biraz ne düşündüğünüzü sorgulayın. tayt giymek tecavüzü haklı çıkarmak değil elbet. ama vücudu ile prim yapmak ucuzluk bana göre. bir kadın ile güzelliği için evlenmek bir erkek ile parası için evlenmek gibi. lütfen artık bunları kabul edelim. kendimizle yüzleşemiyorsak bu durum yaşamın bir çok alanında sorun olur. sırf bir durumu kabul etmediğiniz için boşanırsınız, küsersiniz, işten çıkarsınız vs. bel altı vurup çocuk gibi tartışmalar yapmayalım. bunu yapıyorsa sana ne diyenler, ona olan, onun rahat olduğunu düşünmesidir. olay bu. önce kendini kandırmamalı insan.


  • frodox  (22.10.14 12:48:40 ~ 12:52:52) 
@thatam

tamam sen yine iyi açıklamışsın, yüklendim kusura bakma.

@e_rsin

ama bu hıyar hakediyor. pantolon, dar pantolon, uzun etek ve tayt arasında ne fark var acaba? hepsi kapalı giysiler, ama bence hepsinin içinde en rahatı tayt. kıçımı göstermeye meraklı olduğum için değil. esasen spora yönelik ortaya çıkmış bir giysi. bikini konusunda ne kadar saçmaladığını söyleyesim bile gelmiyor.
  • nilmiye  (22.10.14 12:53:06) 
@e_rsin

sen bana hakaret ediyorsun, ben de sana hakaret ediyorum. olan bu. seviyesiz olan ben oluyorum.
  • nilmiye  (22.10.14 13:07:58) 
Guleyim mi aglayayim mi bilemedim ama ince bacakli ve tayt giyiniyorsa iyi gorundugunu dusunurum. Ciddi dusunup dusunmememe etkisi olmaz. Yok etkisi olacaksa olumlu olur zaten, ne guzel seksi kadin iste.

Simdi bana yardim edin, guleyim mi aglayayim mi, ne yapayim?

Edit: Tayt giyinmelerinin nedeni bacaklarin guzelligini gostermek degil pek, (ki bildigin sisman kadinlar da giyiniyor)oldukca rahat olmasi ve uzerine hertrulu kiyafetin uymasi baslica sebepleri tayt tercih etmelerinin.
  • delifaruk  (22.10.14 13:16:16 ~ 13:20:17) 
Beğenilmek istiyorlar. Ne var bunda. Amele gibi mi gezsinler ortalıkta.

Yine gelmiş benim karakterimi sevsinciler.
  • empedokles  (22.10.14 13:29:06) 
Vay be rahat olmak suc olmus, rahatsiz etmek cok normalmis, yazik ya azicik insan olma gayreti yok. Keske su yargilama hevesiniz bitse de herkes rahat olsa


  • sirena  (22.10.14 13:37:02) 
thatam sonuna kadar haklı.

Olaya erkek tarafından da bakmak gerek, milletin ne giydiğine karışmam. Tayt giyemezsin, etek olmaz gibi sözler hayatımda ağzımdan çıkmamıştır. Ama uygun olmayan ortamda bunları giyen kadınla da dışarıda dolaşmam. Çünkü biri yiyecekmiş gibi baksa, saldırabilecek yapıda bir insanım. Şuan düşününce saçma gelse de o an, o kişiye saldırmak bana dünyanın en mantıklı işiymiş gibi gelir.


Kimsenin kimseye "yollu, geniş" vs. dediği yok. Çözüm basit; benim gibi erkekler uygun olmayan ortamda o tarz kıyafet giyen kadınlarla takılmayacak. O kadınlar da bunu dert etmeyecek erkek bulacak, sorun hallolacak. Kimse kimseye karışmayacak.

Uygun olmayan ortam= Ortalama vatandaşların bulunduğu her yer.
  • once  (22.10.14 13:46:00) 
Güzel olta.

Ben laubali düşünüyorum.
  • arnold schwarzeneger  (22.10.14 13:48:41) 
laflara bak laflara, bırakın gelsin bırakın

www.youtube.com
  • fallthepieces  (22.10.14 14:01:22) 
hocam sen o tayt olayini cok yanlis anlamissin, evet vucudu guzel olanlarda guzel duruyor o ayri, am azaten vucudu uygun olan etek de giyiyor, o zaman sadece cuval gibi pantolon giyip gezelim disarida, teshir etmek isteyen etekle eder. taytin ozelligi altina gecirip ustune bi tshirt giydin mi hayat kurtarici olmasi, ben de koca kicim ve kalin bacaklarim olmasina ragmen giyiyorum, ustune de uzun bisi oh mis altina da spor ayakkabi. o zaman hepimiz genisiz, herkesle masallah sevisip opusuyoruz. yok oyle birsey, allahaskina genelleme olaylarini bu kadar abartmayalim. ben de erkeklerin cinsel organini belli eden pantolonlardan hoslanmiyorum mesela, siz de oranizi buranizi teshir ediyorsunuz o zaman. yok boyle birsey


  • fistikliemenems  (22.10.14 14:36:36) 
bu muhabbet baya uzamış hepsini okumadım cevapların ama ben de şu açıdan yaklaşayım bir erkek olarak. Türkiye'de kadınların giydiği taytlar hakkında olumlu/olumsuz bir düşüncem olmadı şimdiye kadar ama İngiltere'de spor salonunda bazı kadınların şeffaf tayt giydiklerine şahit oldum. ha kendi tercihidir beni ilgilendirmez ama antremanıma olan konsantremi bir nebze dağıtarak düşürdüğünü söyleyebilirim. tam gördüğümü google taramasında bulamadım ama şuna yakın bir şeydi: byt.wpengine.netdna-cdn.com

yani böyle bir taytı yolda belki giyen kadın yoktur ama spor salonunda bile giyilse Türkiye şartlarında -kendisi rahatsız olmasa bile- çevresini rahatsız edeceği ve rahatsız edileceği muhakkaktır. genişini-darını bilemem ama linkteki gibi bir taytı giyen kadın bana göre "rahat"tan öte eccük geniştir:)
  • candanag  (22.10.14 15:06:16) 
tüm yorumlarıma ek olarak, türkiye'de karşılaştığım taytlı kız manzaralarına denk fotoğraflar buldum ne demek istediğimizi anlamanız adına:

static.visplash.com
agazete.com.tr
icdncube.posta.com.tr
www.gazetecell.com

bakın, bunları kaynağına bakmadan ekledim buraya.
yani sadece bugüne kadar türkiye'de gördüklerime benzer olanlarını ekledim.

kadınlara sorum yok.
şimdi size soruyorum ERKEKLER;

resimdekilerden birinin eşiniz, sevgiliniz, kız kardeşiniz ya da anneniz olması sizi gerçekten rahatsız etmez miydi?
  • thatam  (22.10.14 15:20:50) 
ederdi. aksini düşünmek komik, hayıııır geri kafalı pis sapık demekse ekşicilik direkt. kasmaya, kastırmaya gerek yok.


  • mermize  (22.10.14 15:37:13) 
thatam; senin anlamadığın şu: bir kadın böyle bir tayt giyiyorsa bundan rahatsız olmuyor demektir, senin rahatsız olman seni ilgilendiriyor. sevgilinin, kızkardeşinin, annenin bu tarz tayt giymesinden rahatsız oluyorsan kendi çapında olursun. karşı taraf rahatsız hissederse kendini zaten giymez. ben rahatsız oluyorum diye bir olay yok, buyur rahatsız ol kendi kendine. kendinizi çok önemli zannediyorsunuz ama değilsiniz.


  • rock n roll  (22.10.14 15:45:41) 
ben önce çelme takar düşürürdüm. ayağı burkulursa da vururum. namus belasına gardaş yatarız zindan bizim.


  • john lee hooker  (22.10.14 15:49:24) 
bir de şu var, soru sahibi arkadaş ve onu destekleyen arkadaşlar; tayt giyen kadınla ciddi düşünür müsünüz diye sormanıza gerek yok çünkü o kadınla siz bırak ciddi düşünmeyi, konuşamazsınız bile, çevresinde dahi bulunamazsınız. çünkü o kadın tayt giymeyi ucuzluk gibi gören zihniyette bir insanla zaten muhatap olmaz. arkadaş bile olamazsınız ki o kadınla sevgili olup, evliliğe gidecek bir ilişkiniz olsun. ben bu kadınla ciddi düşünemem deyip kendi kendinize gelin güvey olmayın.


  • rock n roll  (22.10.14 16:10:50) 
erkeğin doğasında var olan "kadına ilgi gösterme" tezini tayt'a ve dekolteye bağlamak çok büyük saçmalık.

kapalı giyinen kadınlar da mevcut, hatta "türbanlı kadın fantezisi" diye birşey var malesef.

O kadın kalçalarına bırak taytı duvar örse, erkek gözleri evrim geçirip kızılötesi görmeye başlar.

o yuzden tayta falan laf sokmayın, anneniz bacınız tayt giymiyor diye "aa kimse kötü düşünmüyor" diye de düşünmeyin.

erkek olarak güzel olan bir kadına bakarım ama normal şartlarda giyimine bakıp "bu kız tayt giymiş dekolte giymiş rahat kız" diye kalıplara sokmam.

konuyu açan troll'e değil, abuk subuk cevap yazanlara yazdım.
  • archely  (22.10.14 16:38:38 ~ 16:39:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.