[]

Ne saçma iş yahu bu :/

Merhaba bir avm ye güzellik merkezi gibi bir şey açacaktım neyse finansör babam olduğu için zaten diken üzerindeyim bir de bugün halam aradı işten haberi yok, benimlen ilgili kötü kötü rüyalar görmüş. Annem sabahtan beri bu işte hayır yok bak rüyada görmüş, babama da ilk fikirden bahsettiğimde o da bi acaip rüya görmüş. Yok diyelim yapmayalım diyorlar, çok moralim bozuldu benim de yürürdü bence ama bu kadar şeyden sonra uğraşılmaz dimi? Bırakayım mı peşini?




 
dinle buyuklerini baska bir sey acarsiniz.

her iste bir hayir vardir derler
  • exlibris  (23.04.13 20:15:40) 
Yahu ben rüya mantıklı demiyorum bakın, bunlar böyle tedirginken bırakayım mı diyorum imalı imalı bi laf sokmayın bi okuyun ne yazmışım ya. Onu mu diyorum ben hayret bi şey ya.


  • ekaterina  (23.04.13 20:17:10) 
olaya bu şekilde bakarsak şu an 50 bin değerindeki işimi bırakmam gerekiyor. çünkü dün rüyamda bırakıyordum. manyak mıyım lan ben :)

boşver bu rüya işlerine. istediğin bir iş ise giriş bence.
  • kambocya diasporasi  (23.04.13 20:17:29) 
Onlar büyük ihtimalle yapmanızı istemiyordur, bu yüzden bu şekilde konuşmuşlardır. Rüyayla filan olacak işler değil bunlar. Ama bence madem bu tarz bir şeyler düşünüyorsunuz, sağlam fizibilite çalışması yapın. İlk önce kendiniz inanırsanız, ailenizle de paylaşırsınız tüm düşüncelerinizi. Çok iyi bir iş planı yapmadan herhangi bir işe balıklama dalmayın bence, öyle "yürürdü bence" ile yola çıkmayın.


  • pokepoke  (23.04.13 20:19:28) 
ruyalara gore hareket etmek kadar sacma bir olay yok. bilincaltindaki kotu seyler aciga cikiyor ve bu yuzden acmayacak misin o guzellik merkezini? sadece insanlar kabus goruyor diye?

gerci bu kadar sacma bir olayi dert ettiginize gore muhtemelen basiniza gelen ilk aksilikte "bak ruyalarda vardi" diyeceksiniz. kendinize guvenmiyorsaniz yapmayin zaten.

ps: cok sik ruya gorururm, cogunda insanlar ölür, ben ölürüm vs.
ve her insan ölüyor, malesef ölüm kaçınılmaz.

gidip hamile kadınlarin yakasina yapisip dogurmayin mi demeliyim?
  • archely  (23.04.13 20:20:40) 
ulan ne alakası var seni evlenirken ölüyo şeklinde görseler evlenmiycek misin hiç misal? sen bunu cevapla bikere.


  • lord  (23.04.13 20:21:28) 
Ya fizibilite falan yaptık yani 1 haftadır dil döküyorum bi imzaya kalmıştı bugün gelmiş bunu diyor, ne yapayım ben. Sürekli batmaktan bahsediyorlar ben çalışıyorum zaten bu arada.


  • ekaterina  (23.04.13 20:25:13) 
@babamsagolsun babam biraz pasif annenin kabuluyse ben de kabul ediyorum dedi. Biraz pahalı bir yer olacak çevremizde bakımlı kadın hiç yok herkes anadolu teyzesi aay biz gitmiyoruz ama kim gider ki diyorlar sürekli. Hedef kitlem sen değilsin diyorum konu bi yerde dağılıyor işte hep.


  • ekaterina  (23.04.13 20:29:21) 
saçmalama, rüyaya mı kaldı işin? sıkı çalıştıktan sonra neden başarılı olmayasın?

azmini deniyor olabilirler, bunun için bırakırsan başka bir zorlukta iflas bayrağını çekersin zaten.
  • [silinmiş]  (23.04.13 20:38:17) 
açacağın işe gerçekten güvenseydin bu duyuruyu açıp sormazdın. bırak peşini o yüzden.


  • tescillimarka  (23.04.13 20:38:58) 
@tescillimarka ben açacağım işe güveniyorum ama para benim olsa gözü kapalı girerim, bu para babamın 2-3 yıllık emeği o yüzden de çok tedirginim ağırlık yani üzerimde, of allahım ben yapmazsam da başkası yaparsa her gün sinir krizi geçiririm bi de o var :(


  • ekaterina  (23.04.13 20:42:12) 
inanıyorsan bırakma. yapamazsan da ucunda ölüm yok, toparlanıp babanın emeğini azar azar biriktirip iade edersin.


  • girl in a coma  (23.04.13 21:28:57) 
Güzellik merkezi açacakın ,lakin o kadar çok rakip var ki bu alanda sokağımda evime gelene kadar beş adet kapsamlı salon var,hepsinede şans verdim işlem yaptırdım,maalesef beşi de fiyasko ,işini çok iyi yaparsan illaki işlerin Yürür en iyi sen olmalısın,yada bu konuyu iyi bılenlerle çalısmalısın,bol şans


  • pembeturk  (24.04.13 23:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.