[]

ufak bir psikolojik analiz

merhaba sevgili soruseverler. nasılsınız?

birinin haleti ruhiyesini merak etmekteyim. bir insan düşünün ki nasılsın sorusuna verdiği cevap "kötü değil" olsun. bu adamın bardağın dolu tarafını görenlerden olduğunu düşünebilir miyiz? yoksa aksine pesimist bir düşünceye mi sahiptir haytta genel manada?


 
belkide ikiside değildir. yani marjinal cevaplar vererek, değişik kelimeler kullanarak dikkat çekmek istiyorda olabilir..


  • blackmail  (06.01.12 23:06:04) 
blackmail e katılıyorum. dikkat çekmek amaç bence. farklı olmaya kasıyor. iyidir sen ne yapıyorsun derse ölecek hastalığı. vay aq arkadaş.


  • wessago  (06.01.12 23:08:05) 
mıymıymıy iyiyim sağolun, siz nasılsınız. diye cevap vermekten kurtulmaya çalışıyordur.

bence 3 üde değil. anarşist. ezikliğe karşı.
  • miucee  (06.01.12 23:13:13) 
ben pesimist olduğunu düşünüyorum, kötü olmadığı durumda bile içinde "kötü" kelimesi geçen betimlemeler ile anlatıyor durumunu.


  • chaoslord  (06.01.12 23:15:27) 
çok farklı bakış açıları geliyor, çok güzel. lütfen devam edin. sizin fikriniz nedir bu konuda?


  • dahinnotha  (06.01.12 23:23:41) 
iyidir diyemeyecek kadar kötü.


  • fatalstorm  (06.01.12 23:33:36) 
hayatım genelde kötü günlerden oluşuyor bugün ise kötü değil işte ama hala onların burukluğu,baskısı var üzerimde


  • amaltheia  (06.01.12 23:45:07) 
tribal bi bayan arkadaşım var, ne zaman nasılsın falan desem kendisine kötü değil, fena değil gibi cevaplar veriyor. biraz dikkat çekme amaçlı sanırım. belki sizin arkadaş ta öyledir. bi de "iyi tarafları var" diye bir cevap var ki, onu daha çok seviyorum..


  • toshiro  (07.01.12 01:05:44 ~ 01:06:28) 
arada ben de kullanırım bunu, "extradan iyi olmayı gerektirecek bir durum yok ama kötü de değilim" baabında..


  • anonimyususer  (07.01.12 01:20:08) 
dikkat çekmek. ne oldu ki diye sorulmasını istiyor olabilir.


  • ben eksiktim  (07.01.12 10:14:10 ~ 10:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.