[]

kürtler - kürtleri yakından bilenler - trt 6

batıdaki kürtler veya doğudaki kürtler veya kendisi kürt olmayıp da kürtleri yakından bilenler tanıyanlar bu soru size:

1. bu trt 6 izleniyor mu? halk açıp izliyor mu?

2. izleniyor veya izlenmiyor diyenler, bunu söyledikleri bölgeleri yazarsa sevinirim.

 
cok az izleniyor, roj tv 100 izleniyorsa bu 1 izleniyor.

her ne kadar 'kurtce tv de verdik, daha ne istiyorsunuz?' diyebilmek icin actilarsa da, bence faydali bisey herhangi bir dilden devlet destekli yayin yapilmasi.

van'da durum boyleydi, bildigim kadariyla genel olarak da boyle.
  • nawres  (12.12.11 13:00:29) 
1. pek değil. roj tv daha çok izleniyor.
2. diyarbakır ve çevresinde

  • allanpoe  (12.12.11 13:02:17) 
ben hiç izlemiyorum ama düzenli olarak reytingleri takip ederim. şunu söyleyeyim trt kanallarının içerisinde performansı iyi. çevremdede izleyen yok ancak tahminlerimden fazla izlendiğini gördüm. trt genel müdürü de böyle söylemişti trt haber kanalında.
marmara bölgesi bu arada:)

  • wertyu  (12.12.11 13:07:21 ~ 13:08:18) 
batıdayım kürt değilim ama çevremdekilerin hiç izlediğini duymadım arada bakan oluyormuş geneli okuma yazmasını az biliyor konuşma dili olarak kullanan cok benim gördüğüm kadarıyla


  • cio35  (12.12.11 13:16:03) 
arkadaşlarımın aileleri izliyor. özellikle yaşlı kesim pek memnunmuş. tabi genelde nasıl bilmiyorum..


  • toshiro  (12.12.11 17:26:24) 
trt genelde elazığ,adana,antep bb maçlarını bu kanaldan veriyor.
sadece bunun için izleyenler de var.

  • Skey295  (12.12.11 17:39:32) 
1- TRT6 izleniyor maalesef. Çünkü iyi bir kaliteyle giriş yaptılar ve yaşlı kesimin ilgiisini çekecek olan programlar yapıyorlar. Özellikle dini programlar. Zaten trt6 samanyolunun kürtçesine çevirdiler resmen.

2- İzleniyor. Kuzey Kurdistan.
  • zaxurani  (12.12.11 20:39:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.