[]

Kabızlık mı bu nasıl geçer?

İş yerinde çok katı gıdalar var, o yüzden olduğunu düşünüyorum.

Eve geldikten sonra tuvaletimi çok zor yaptım. Rahat 2 saat falan bekledim ve canım çok yandı, ter içinde kaldım ve gözlerimden yaşlar geldi acıdan. Neyseki kanama olmadı.

Ama tamamen bağırsaklarım boşalmadı ve bir süre sonra tekrar geldi tuvaletim. Yaptım, tekrar içinde kaldı. Bugün yine aynı.

Yapıyorum ama içinde hala var, bokun kafası çıkıyor popodan gerisi çıkmıyor ve çok acıtıyor. Sanki dikenli bok çıkıyor. Ablam kabızken doktorun verdiği şuruptan verdi. Şu an karnım gurulduyor, tuvalete de çıktım ama yine kaldı içinde. Rahatsız ediyor şu an beni bu.

Nasıl geçer? Kabızlık mı bu? Benim bildiğim kabız hiç gelmemesi tuvaletin 2-3 gün çıkmamak. Benim öyle değil.

Kuru kayısı da yicem şimdi.

Yanlış ilaç içip ishal olmak da istemem. :/

 
bol su iç - bu çok önemli bro
meyve, sebze yemeye özen göster
lifli gıdalar tüket.

kahvaltıdan sonra 1 elma çok iyi iş görüyor. sabah kahvaltısında kahve içmek gibi. bir dene, anlayacaksın.
  • MtKrt  (27.02.20 19:24:52) 
Açlık oyunu demleyip iç.


  • you and me in paradise  (27.02.20 19:26:33) 
Anal fissür olabilir. Fissürde bağırsak tam boşalmıyor.
Kabızlığı ve dolayısıyla acıyı azaltmak için Osmolak, Duphalac vb şuruplar yararlı olur.
Kayısı ve inciri (kuru) birlikte kaynatıp yumuşatarak yemek de yararli oluyor.
  • pro9it9is9  (27.02.20 19:30:11) 
zorlama götü yırtarsın. kuru kayısı, incir ye her gün 5 6 tane. bol su iç. çorba iç bol. sabahları bir kaşık zeytinyağı iç. sebze ye bol bol. et, acılı yeme fazla.


  • glamdr1ng  (27.02.20 21:20:15) 
Probiyotik alın


  • chatrefhill  (27.02.20 22:06:04) 
turşu suyu iç haşlanmış mısır ye mutlaka


  • neoluyokardesimnebutantantana  (27.02.20 22:06:24) 
Magnesie calcinee saba toz. Git al eczaneden. Etki etmesi 8 saat sürüyor. Akşam yatmadan iç. Sabaha yumuşatır dışkıyı. Durumun çok kötü değilse ikinci defa içme yoksa popondan işersin o derece.


  • sylr  (27.02.20 22:39:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.