[]

öliyim ben

bavulumun biri bagajda kayboldu. digerini arkadasin evinden almayi unutmusum zaten. geri dönüp bavul alıncak mesafe diil. başka ülkede. kendimi mal gibi hissediyorum gerçekten hayatımda daha önce bu kadar aptal, bu kadar beceriksiz, bu kadar gereksiz hissetmemiştim. bi insan sahip çıkması gereken 3 cantaya sahip çıkamıyosa da gitsin ölsün be artık. ne yapıyım ben ya inanılmaz kızıyorum kendime şuanda ne yapayım :(




 
Bagajda kaybolan geri gelir, senin suçun ne ki. Unutkanlık oluyor işte bazen üzülme.


  • ekaterina  (09.08.17 03:02:00) 
@ekaterina bu unutkanlık level kaç cidden ben besin falan hiç almıyorum demek ki. ne kadar üzülüyorum kendime kızıyorum şu anda anlatamam :((((


  • miss magara kadini  (09.08.17 03:04:34) 
bagajda kaybolan da umarim gelir yaa bari tesellim o olur :((


  • miss magara kadini  (09.08.17 03:05:40) 
Besine sığınma mağara kadını düz mallık. Olur öyle arada. Aynanın karşısına geç ağzına burnuna söv.

Ya da mööle, iyi gelebiliyor.
  • Zeth  (09.08.17 03:07:18) 
@jrrtolkienhayrani 3. bavul bende. umarım kaybolan da bulunjr


  • miss magara kadini  (09.08.17 03:07:29) 
@Zeth harbi düz mallık ya. savaştan mı kaçıyorum bu neyin kaosu :((


  • miss magara kadini  (09.08.17 03:09:30) 
ne büyüttün yahu. altıma bir şey giymeyi unutup apartman kapısından dönen biriyim ben. oluyor öyle arada, ne olacak. kuzenim de balayına gittiğinde bavullarını Paris yerine yanlışlıkla Çin'e yollamışlardı. hiç de üzülmediler, iki tişört aldılar ucuzcudan. hala gülerek anlatırlar.

Sıkma canını. :)
  • mimarbasi  (09.08.17 03:18:09) 
Kızma ulan evladın olsa "ayy ne derdi var acaba" dersin. Kendinle ilgilen, omzuna at kolunu, bi çay kahve bişey getir için beraber kendinle... bi sakin ol ya her şeyin bi oluru vardır. Bi sakin.


  • yaren  (09.08.17 03:46:35) 
Olayın rahatlama kısmına odaklan. Ciddi yükten kurtulmuşsun. Gidenlerin yerini daha sade bir şekilde doldurmanın tadını çıkar. Oh be.


  • lüzumsuz adam  (09.08.17 11:01:47) 
@mimarbasi okuduktan sonra uyuyakalmışım. demek bi moral oldu sağol.
@yaren derdim büyük herkes de biliyo o yüzden kimse bişey demedi herkes halime bi üzüldü. kafa sütlaç
sağolun :(
  • miss magara kadini  (09.08.17 11:38:11) 
hadi ufak tefek anlarım da koca bavulu unutmak nasıl oluyor ya :/ öğretmenlerin kendini de unutsaydın dediği kadar var yani.


  • elorelia  (09.08.17 12:21:47) 
şuanda yapılacak tek şey bundan ders almak. bagajda kaybolan geri gelir. arkadaşındakinin içinde önemli şeyler varsa kargolar. yoksa kalır, sağlık olsun.

ben de unutkanım. ama hiç bir şeyimi unutmadım yıllardır. misafirliğe gittiğim zaman eşyalarımı bir arada tutuyorum, içindekileri çıkarıp dağıtmıyorum. kaç şeyle geldiysem çıkarken onları arıyorum. bir yerde bir masadan kalkarken altına üstüne bakıyorum falan. aslında bu alışkanlıklar olmasa ben de senin yaptıklarını yapabilirdim.
  • dahinnotha  (09.08.17 12:30:03) 
Benim öğrencilik hayatım boyunca okulda unuttuğum eşyalarım ve düşürdüğüm paralarla sıfırdan öğrenci okutulur.

@yaren + 1

sonradan güleceğim mallıkların için şimdi kahrolmanın manası yok. Şimdiden gülmeye başla.
  • erci  (09.08.17 13:34:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.