Giriş
(9)

duvara katlanir yatak

pantepember
nerede bulunur? bu konuda deneyimi olan var mı? aslında derdim küçük bir stüdyo daireyi olabildiğince kullanışlı hale getirmek.yani bunla ilgili her türlü öneriye açığım. (yataklı kanepe vb.)şimdiden teşekkür ederim gelecek yorumlar için.bir örnek olsun: http://mutfakmodeller.com/alr-yatak/
nerede bulunur?
bu konuda deneyimi olan var mı?

aslında derdim küçük bir stüdyo daireyi olabildiğince kullanışlı hale getirmek.
yani bunla ilgili her türlü öneriye açığım. (yataklı kanepe vb.)

şimdiden teşekkür ederim gelecek yorumlar için.

bir örnek olsun: mutfakmodeller.com
0
pantepember
(31.01.11)
linkteki yatak, normal şekilde uyumak için yeterli olabilir ama biraz daha hor kullanılınca ne sonuç verir, bunu düşünmek lazım.

belki görmüşsünüzdür ama görmediyseniz, ikea!nın benim evim 25, 35, 45, 55 metrekare diyerek döşediği örnek evler var, onları bir görmekte fayda olabilir...
0
anonimyususer
(01.02.11)
ikea'daki odaları gördüm. o kadar alanım yok =/
ikea'da iki tane yataklı kanepe beğendim. ama biri 1000 tl civarı, diğeri 1600 tl. bunlar da yüksek fiyatlar.
teşekkür ederim öneriler için.
0
🌸pantepember
(01.02.11)
biz uzun yıllar önce armony mobilya'dan yaptırmıştık. gayet kullanışlı ve pratik oluyor.
yatağın üzerindeki dolap/raf gibi detayları da sizin yerinize ve istediğinize göre değiştirebiliyorlardı.
www.armonymobilya.com
0
islakkedicorbasi
(01.02.11)
10 yıldır kullanıyorum ama pek kapadığım olmuyor, doğtaş'tan aldıydım.
0
bloom9999
(01.02.11)
www.instructables.com böyle bir şey kapanır yataktan daha kullanışlı o yataklardan vardı bir ara. çok rahatsız.
0
mr fusion
(01.02.11)
şöyle şeyler buldum. belki işine yarar, fikir verir..

www.evofisdekorasyon.com
www.eviim.com
www.paneldus.org
0
mahnita
(01.02.11)
Tikleseydin iyiydi.
0
mahnita
(02.02.11)
pantepember tıklasa eyiydi..
0
anonimyususer
(03.02.11)
"tiklemek" ne işe yarıyor bilmiyorum =] "eyvallah" anlamında mı, "tmmdır işime yaradı bu" anlamında mı, yoksa başka bir şey mi?
neyse,
cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
şu ürünü (548 tl'den) aldım:
www.ikea.com.tr
henüz denemedim.
0
🌸pantepember
(03.02.11)
(6)

aşk

Şanslı
beni sevmeyen birini kendimi sevdirmeye çalışmak ne kadar mantıklı?
beni sevmeyen birini kendimi sevdirmeye çalışmak ne kadar mantıklı?
0
Şanslı
(27.01.11)
mantıksız
0
Kierkegaard
(27.01.11)
kaçan kovalanır. kovalama.
0
sen git ben geliyorum
(27.01.11)
başımdan geçen bir şeyi anlatayım; iki kız var aynı kişiyi seven, 1. kız sevilmesine rağmen çok uğraşmadı kovalamadı yani çocuğu ve çocuk sonuçta bıktı. 2. kızdan ise çocuk nefret ediyordu ama kız onun üstüne çok düştü, o git demesine rağmen çabaladı. 2. kızla çocuk senelerce çıktılar 1. kız da senelerce onları izledi.
0
bloom9999
(27.01.11)
denemekle ne kaybedersin onu düşün, hiç-bir-şey, dene bence...
0
elbar
(27.01.11)
şey yapın bence bi gün gidin mesela çok ilgilenin ertesi gün yüzüne bile bakmayın olur o iş
0
ksl
(27.01.11)
seni sevmeyen birine kendini zorla sevdiremezsin hatta kendini sevdircen diye kendinden nefret ettirirsin
0
dynera
(28.01.11)
(18)

1 Milyon 400 bin Usd buldum !!

voyager
Bugün kıbrıstan döndüm,,, uçaktan indim pasaport bölümünü geçtikten sonra, bagaj bölümünde çantamı bekledim.bankodaki bavulumu aldım ve çıkışa doğru gittim. çıkışta taksiye bindim eve geldim.bavulumu kapının girişine bıraktım, uyudum. akşam üzeri bavuldaki kıyafetleri yıkamak için banyoya döktüm
Bugün kıbrıstan döndüm,,, uçaktan indim pasaport bölümünü geçtikten sonra, bagaj bölümünde çantamı bekledim.
bankodaki bavulumu aldım ve çıkışa doğru gittim. çıkışta taksiye bindim eve geldim.
bavulumu kapının girişine bıraktım, uyudum. akşam üzeri bavuldaki kıyafetleri yıkamak için banyoya döktüm. o da ne içinden dolarlar saçıldı....(meğerse benzer ama yanlış bavulu almışım)
o an şok oldum. bir yanım yurtdışına git yerleş diyor. bir yanım bu paraların sahibini bul, teslim et diyor. iki arada kaldım, şimdi ben ne yapıcam?

not: şaka yapmıyorum, gerçek bir durum....
0
voyager
(09.01.11)
çantanda seni ortaya çıkaracak bir şey yoksa, git amerikada yaşa.
0
pisekar v2
(09.01.11)
bende kasaya dökeyim dedim paraları senin donların çıktı. bayılmışım yeni kendime geldim. ver ulen paraları
0
armud
(09.01.11)
bana ver mundar edersin onları sen şimdi.
0
toprak
(09.01.11)
"internette bu olayı duyur ki adamların kulağına gitmesi kolay olsun"

diyecektim... sen yapmışsın zaten onu.
0
jangara
(09.01.11)
bana da olmuştu aynısı. havaalanına gittim, durumu anlattım. polis ağzımı burnumu dağıttı. nerden buldun bu parayı dedi. 6 ay hapis yattım.


cevap: kıbrıs'tan bavulda 1400000 dolar getiren adam seni bulur merak etme.
0
terp
(09.01.11)
Ayni sey rusyadan donerken benim basima geldi sabah saat 5 de ucaktan indim. 9 30 da eve girdim saat 12:00 da 2 takim elbiseli cam yarmasi kapiya dayandi... ilk zaman ne oldugunu bile anlamadim sonra cantaya baktigimda ici para kayniyor... Istersen verme... Kaybolan bizim canta oldu... ne cantami nede canta karsiligi parami alabildim.

Sana tavsiyem cantanin sahibini bul ve teslim et. sen istemesende onlar seni mutlaka bulacaklardir.
0
Moskovic
(09.01.11)
uzaya çık. orda bulamazlar seni. sonra kıbleyi bulup dua et.
0
ermanen
(09.01.11)
5 tane rus eskort hatun çağırdım:) bu gece biraz alem yapacam,sabah uyanınca daha net düşünürüm...
0
🌸voyager
(09.01.11)
haci senin bavulun üzerinde isim falan yazdığını bilyosun di mi? o yüzden sıçışlardasın son kalan bavul seninki olacak haliyle biri araklamadıysa paraların sahibi adam da o bavulu alacak tabi benzer bavul bu lavuk almıştır diye, artık adam gelince ne yaparsın onu sabah düşün bence de:)
0
lukunku
(09.01.11)
bu anlatılan bana çok saçma geldi bence keklemiş bizi bu arkadaş
0
hanyın
(09.01.11)
oturup saydın mı lan?
şakacı seni :D
0
kırkmerak
(09.01.11)
ay ay biliyordum ben bu filmi dur, sonra kovalamaca aksiyon falan üff süperdi.
0
bloom9999
(09.01.11)
kumar parası sakın dokunma. bagaj bölümünden aldıysan evine gelmeleri an meselesi. tc kimliğin hangi ikamete kayıtlıysa oraya geleceklerdir. öncelikle aileni güvene al. akrabanlara falan gönderebilirsin. parayıda göm. yüzünü de değiştir.
0
cano
(09.01.11)
oh şükürler olsun buldum sizi... mesaj attım burdan.
0
celeron 300a
(09.01.11)
1- Allah'a inanıyorsan, geri ver, öte tarafta hurileri götür.
2- Ateistsen ama etik metik kafaya takıyorsan, vicdanlı bir safımız isen, yazık gariban mafyalara diyorsan ( ki mafya ya da uyuşturucu kaçakçısı parasıdır o ) ver geri çantayı.
3- Tabiri caiz ise götcağızın yemiyor ise, yarın öbür gün bulurlar s*kerler beni diyor isen ver geri çantayı.
4- Bu kadar parayı bir arada gördüm ya bu da bana yeter diyecek kadar şapşal isen yine ver parayı geri.
5- Çocukluğundan beri bir gün çok param olacak her gün babalar gibi yaşayacağım diyorsan işte fırsat.
6- Bizi kekledin sanıyorsan gel ben sana vericem o parayı...
0
neosphere
(09.01.11)
He canım he... Belli ki baya bir boş zamanın var git kitap oku bence ya da gazete falan oku o da hiç yoktan iyidir.
0
slack
(10.01.11)
senin bavulunuda onlar aldıysa vay haline.eh zaten *aşşaklı birisiyse bunlar güvenlik kameralarından fln bulurlar seni.
0
morcivert
(10.01.11)
bi resim koyarsan inanabilirim .
0
fuskiyenin oglu
(10.01.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.