Giriş
(9)

ne olacak bu sözlüğün hali?

andy kaufman 2
(bkz: ahmet turk un kursude kurtce konusmasi/#15547330)haftanın en beğenilen entrylerinden olmuş. nasıl oluyor bu iş?ideolojiden bahsetmiyorum. bu kadar hakaretimsi ve aşşağılama içeren bir entry'nin en beğenilenlere girmesi beni şahsen sözlük hakkında endişelendiriyor. 6. nesiller geldiğinde "ortal
(bkz: ahmet turk un kursude kurtce konusmasi/#15547330)

haftanın en beğenilen entrylerinden olmuş. nasıl oluyor bu iş?

ideolojiden bahsetmiyorum. bu kadar hakaretimsi ve aşşağılama içeren bir entry'nin en beğenilenlere girmesi beni şahsen sözlük hakkında endişelendiriyor. 6. nesiller geldiğinde "ortalamalasan sozluk" sözlük başlığı açılmıştı. şimdi sanırım "kalite yoksunu hale gelen sözlük" başlığı mı açılacak? bu mudur?

hoş değil bence.
0
andy kaufman 2
(02.03.09)
(bkz: ironi)
0
zgrydn
(02.03.09)
tamam. ironi var. ama gerçekten sonuç değişmiyor.

ironi olduğu için oy verenler, ve ironi olduğunu anlamayıp oy verenler. ironi olduğunu anlamayıp kötüleyenler filan.

ne diyeyim yine enteresan, yine enteresan.
0
🌸andy kaufman 2
(02.03.09)
o listeyi pek ciddiye alma bence. sonuçta 21 bin küsür yazarın hepsinin beğendikleri entryler değil bunlar. yani "sözlük ortalamalaştı" değil.
0
rectoa
(02.03.09)
adam catır catır yazmıs iste, nede güzel yazmıs, cokda güzel yazmıs. ne kutlu bir yazardır.

-ahmet türk'ün tbmm icerisinde kürtce konusması türkiye cumhuriyeti devletinin anayasasına göre, suç teşkil eder mi? etmez mi? bi araştır...

- ahmet türk'ün kürt kökenli olmayan ( türk,laz,çerkez vs vs. ) vatandaslarımıza karsı yaptıdı dolaylı yoldan bir hakaret sayılmaz mı? ne demek, konuşmalarımın bu kısmını kürtçe sürdürecegim..

böyle bir sistem yok..
0
scp
(02.03.09)
valla ben artık günün başlıklarını okumuyorum. hatta modifiye bir frameset yaptım rastgele getiriyor sol frame e.
evet kafamı kuma gömüyorum.
0
kofteburger
(02.03.09)
@ andy kaufman 2 : yasaları cigneme hakkı mı? neden bahsediyorsun arkadasım sen? nedir bu ahmet türk sempatisi allah sen..?
0
scp
(06.03.09)
orada "bir gün bunu anladığınız zaman siyaseten büyümüş, olgunlaşmış olacaksınız." diye bir cümle var, dikkat çekerim.
0
🌸andy kaufman 2
(07.03.09)
andy kaufman 2 : ben çekirdekten yetişip, üniversite mezunu olmuş bir bireyim. genç jenerasyon olmama karşın, siyasetten politikadan, pek anlamam. diplomasi dilini bilmem, alengirli laflar edemem. lakin meclis çatısı altında, suç oldugunu adı gibi bildigi halde çıkıp kürtçü konuşma yapan, kürt kökenli bir siyasi parti liderinin niyetini çok iyi bilirim. anlaştık mı? anlaşmasdıysak eger, :)

email adresim, [email protected] tamam..
0
scp
(10.03.09)
(19)

CTRL F5

compumaster
CTRL F5'den sonra "ARA" butonunu gorunuz.Herhangi bir sorun bulunuyor mu? [http://google.com gogil]
CTRL F5'den sonra "ARA" butonunu gorunuz.

Herhangi bir sorun bulunuyor mu? gogil
0
compumaster
(02.03.09)
bir ara ekşi duyuru logosunun üstündeydi ama şu an her şey normal.
aradığını bulmakta zorlanan milyonlar adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
compumaster çalışıyor..
0
surtunme kuvveti
(02.03.09)
query motorunu cok test etmemisim, ciddi performans sikintilari var. su anda cevaplarda aramayi kapatacagim, yakinda acarim.
0
🌸compumaster
(02.03.09)
ellere sağlık! :)
0
kobuzchu kiz
(02.03.09)
sorun yok. süper olmuş. duyuru'nun buna ihtiyacı vardı. kusursuz bir yer şu an benim gözümde.
0
dambil
(02.03.09)
ara butonu cevapla butonunun yanına gelse daha şık olmaz mıydı? diğer butonlardan uzak kalmış, milletin dikkatinden kaçabilir.
0
deckard
(02.03.09)
bir sorun sayılabilir:

mesela iki kişi var diyelim, "andy kaufman 2" nickiyle bir internet kullanıcısı, bir de ekşisözlük kullanıcısı. (ikisi de benim gerçi) ama ikisinin farklı olduğu durumlarda (ki bu gayet mümkün, kötü niyetli biri ya da diğerinden habersiz bir kullanıcı bunu yapabilir) ayrı ayrı yazarları aratabilmek gerekiyor bence.

şey yapılabilir: internet kullanıcı - sözlük kullanıcısı seçenekleri "tik" halinde bulunur. biz de tikleriz, ya da tik'i kaldırırız filan.

ya da duyuru'da sözlüğe ait nicklerin internet kullanıcılarının alması önlenebilir ama tam tersi için bir çözüm yok maalesef (internet kullanıcısı duyuru nickinin önceden alınmış olup başka birinin sözlükte aynı nicki seçmesi durumu).
0
andy kaufman 2
(02.03.09)
bir tane daha:

bir kullanıcıyı nickiyle aratınca eğer o kullanıcının açtığı duyuruya hiç cevap gelmemişse o duyuru arama sonuçlarında gözükmüyor.

edit: örnek. "osculus" nickli kullanıcı. 3 tane duyurusu var. bir tanesine cevap gelmemiş hiç. aratınca o cevap verilmemiş olan gözükmüyor, ama cevap verilmiş diğer iki tanesi gözüküyor. nickine tıklatınca olması gerektiği gibi 3 duyuru da gözüküyor.
0
andy kaufman 2
(02.03.09)
@compumaster: cevaplarda arama kapalı olmasına rağmen cevapladığım başlıklar da listeleniyor.
0
andy kaufman 2
(02.03.09)
3 girişimden 1inde kesin ekşiduyuru logosunun üstünde çıkıyor arama ekranı
0
blackidom
(02.03.09)
@blackidom, ctrl+f5 yaptınız mı? düzelmesi lazım o zaman.
0
deckard
(02.03.09)
şuan swiftfox kullanmaktayım. cillop gibi. elinize sağlık.
0
la mer
(02.03.09)
Islevi mukemmel ama buton daha buyuk ve daha goze batacak sekilde olsa daha guzel olur bence.

edit: ya da ARA kelimesinin rengi duyuru'daki fosforlu yesil yapilabilir, bunlari soylememin amaci artik kimsenin gozunden kacmasin da ayni soruyu sormasinlar:)
0
ermanen
(02.03.09)
super olmus.
0
entrapmen
(02.03.09)
çalışıyor.
söylemeseniz farketmezdim.
cevaplanın yanına alınabilir. görünmüyor.
0
can see
(02.03.09)
chrome da halihazırda sıçmaktadır. logonun üstünde cıkıyor, deli ediyor bünyeyi. ctrl f5 dinlemiyor
0
blackidom
(02.03.09)
söylenmiş ama bence de "ara" renginde bi değişikliğe gidilse fena olmaz gibi. arka fon füme, "ara" siyah renkte ya şu an vatandaşın gözünden kaçabilir bu haliyle.
0
crayze horse
(02.03.09)
img394.imageshack.us şeklinde arz-ı endam etmektedir.
0
blackidom
(02.03.09)
EkşiDuyuru'ya bugün ilk girdiğimde arama gözümü deşecekti neydeyse ama sonra bir gitti, gidiş o gidiş... ne ctrl f5 ne de ctrl r işe yaramıyor. firefox kullanıyorum. niye ki acep?
0
daysleeper
(03.03.09)
CTRL F5 calismiyorsa, browser cache'inizi bosaltiniz, tepede gozukmesi tamamen sizin hala eski css'i almanizdan kaynaklaniyor. Ara butonunun rengi yeri vs degismeyecektir. Site tamamen skinable - css dosyalarini ve imajlari degistirip bana gonderirseniz kontrol merkezini yapinca sizin skininizi koyarim.

cevaplarda aranin secilememsinin nedeni secseniz bile arama olmayacagi. bazi senaryolar icin gecerli bu ve ben sorunu cozene kadar ki bu yakin gelecekte olmayacak bu duruma alismak zorundayiz biraz.

Herhangi bir aramada en fazla 2 sayfa gelmektedir. Hic sonuc donmezse de 2 sayfa varmis gibi linkler gelir, bu bug degil. server'a yuk bindirmemek icin yapilmis bir tercih.
0
🌸compumaster
(03.03.09)
(4)

ist-mecidiyeköy civarı eli yüzü düzgün fitness salonu

andy kaufman 2
evet. profilo'daki en son duyduğumda pahalıydı biraz. daha uygun bir alternatif, eli yüzü düzgün, duş filan alınabilecek, çalışanların ilgilenip program verdiği daha uygun bir çözüm arıyorum.bilginiz var mı?teşekkürler.
evet. profilo'daki en son duyduğumda pahalıydı biraz. daha uygun bir alternatif, eli yüzü düzgün, duş filan alınabilecek, çalışanların ilgilenip program verdiği daha uygun bir çözüm arıyorum.

bilginiz var mı?

teşekkürler.
0
andy kaufman 2
(01.03.09)
profilo ile fiyat kıyaslamasını bilemem ama sports international var cevahir avm'nin yanında.
0
mermaid
(02.03.09)
orada fiyat ne kadar peki? internet adresi var mı?
0
🌸andy kaufman 2
(02.03.09)
www.sportsinternational.com.tr
bahsettiğim şişli şubesi.

fiyat konusunu telefonla sormanızı önermem. bir kere içeri girin, fiyat listesi falan kalmıyor, her şey pazarlığa bakıyor (kriz döneminde her şeyi yapıyor olmalılar müşteri almak için). iyi bir pazarlıkçı değilseniz, pazarlık edebilen (tercihen kayserili) bir arkadaşınızla gidin. ben buraya üyeyim, profilodaki, njoy du galiba, görmedim ama havuzun ferahlığı falan açısından spotsun daha iyi olduğunu söylüyor bilen arkadaşlarım. yazın havuzun üstü açılıyor, kışın camla kapalı ama gayet ferah.
0
mermaid
(02.03.09)
Bomonti muhit olarak uzak ya da ters düşmüyorsa, elysium var bomontipark ın içinde.Tabi ki S. International değil ama konsept olarak benzeri denebilir.Havuz da var.Bizzat gittiğimden biliyorum, hocalarda ilgili bilgili arkadaşlar.

Fiyat diğerlerine oranla gayet uygun.Pazarlık yapmak mümkün.Web site sitesi www.elysiumspor.com

Sanırım üye tavsiyesi olunca indirim kıl tüy gibi şirinlik numaraları da var.
Cazip bulursan, iletişim kurarsın istersen.
0
olmayacakdualarinamindeyicisi
(02.03.09)
(12)

360 entry'de 1 gg entry, çaylak olma sebebi midir?

andy kaufman 2
gg konusunda hassasiyeti biliyoruz. tamam.gg olma konusunda çok muallakta kalan bir entry'mde ("hadise bir kere versin ama karım bakire olsun" başlığında) mahallemizdeki hadise adlı hanımefendi'den bahsetmişim içerik olarak.gg olabilir, bir de ünlü "hadise" var eyvallah. ama böylesine muallaklı bir
gg konusunda hassasiyeti biliyoruz. tamam.

gg olma konusunda çok muallakta kalan bir entry'mde ("hadise bir kere versin ama karım bakire olsun" başlığında) mahallemizdeki hadise adlı hanımefendi'den bahsetmişim içerik olarak.

gg olabilir, bir de ünlü "hadise" var eyvallah. ama böylesine muallaklı bir entry bile çaylak olma sebebi olabilir mi? (1.5 aydır duruyordu entry öylecene en kötü entry'm olarak)

silinen diğer entry'lerim "bug degil", ve aynı gün sarhoş kafayla yazdığım iki entry. biri sadece 15 entry'nin bulunduğu bir başlıkta verilmiş bkz'ı görmemişim (ecu başlığında (bkz: electronic control unit)) diğeri de bakınız'a tıklamamışım bir entry numarası verip. "#2349" şeklinde bir entry yani. dikkatsizlik.

sonuç olarak, sözlüğe naçizane katkı sağladığımı da düşünüyorum. (360'ta 100 kadar beğenilen entry'm var) biraz haksızlık olmuş gibi geldi bana. siz ne dersiniz? boynumu büküp bekleyim mi şimdi? bir teselli ver?

çaylak olanların, özellikle 10. nesillerin hala beklediğini biliyorum. muhtemelen 5000 kişi kadar da ben bekleyeceğim.
0
andy kaufman 2
(27.02.09)
"..programda soyledigi sozlerle tam bir fasistmiscesine konusan eski asker * *"

tam olarak bu sekilde eski generallerimizden biri hakkinda yazmistim ve gg olarak silindi.

generalin "hott" dedigini dusundum bir an moderasyona, haklilar sikiverir topuklarina falan diye empati yaparak hak verdim.

sen simdi bunu da kafana yazarak muallaklik hesabini yap. goreceksin ki elde kalir yani yok. ozellikle de sabirtasi isen muallaklik durumunu senin icin negatif yonde kullaniyorlar.

"eminimki facebook'da bundan daha beter gg entry yazmis 1 milyon kisi bulabilirim. *"
0
nochristrequiress
(27.02.09)
öncelikle; (bkz: sarhosken entry girmek)

o iki entry'nizin silinmesi esnasında sarhoş olup olmamanız pek bir şeyi değiştirmiyor. keşke girmemiş olsaydınız.. anladığım kadarıyla "hadise bir kere versin ama karım bakire olsun" başlığını siz açtınız. entry'de mahallenizdeki hadise'den bahsetmiş olsanız bile gg olarak düşünülmesi doğru, sonuçta melih in götü başlığındaki gibi düşünmek yanlış olur. burada hadise, direkt bu isimle tanınmış biri. ad-soyad'lı bir şarkıcının adını yazarak başlığı açsaydınız gg olmazdı. dediğim gibi, hadise'nin sahne ismi bu. o yüzden gg olması normal. çaylak olmanız doğru/doğru değil demek saçma olur. ama genel durum itibariyle bir haksızlık yok.
0
deckard
(27.02.09)
sadece misal olması açısından tanınan bir sima olması sebebiyle veriyorum: dün mesajlaşma yoluyla tartıştığım nickfallin'in kimdir nedirine denk geldim. 7100 entry'de 18 gg'si var. bu 400 entry'den biri gg demek. 7100'de 2500 beğenilen. gayet güzel bir rakam. benim rakamlarla nispeten uyuşuyor. şimdi, nickfallin her 400 entry'de bir acaba çaylak oluyor mu, çünkü diğer hatalı entry türlerinden de bolca yazmış.

bir şeylerin nesnel değil, mümkün olduğunca öznel olmasını istiyorum sadece. nickfallin sadece yeni denk geldiğim bir örnek. kimseyi rencide etmek niyetinde değilim. iyi akşamlar.

hayır yani çaylak oldum, bir sonraki gg'de uçarım muhtemelen. derdim o benim.
0
🌸andy kaufman 2
(27.02.09)
@deckard: entry'nin meşruluğunu tartışmıyorum. gg olabileceğini biliyorum eyvallah dedim zaten. sarhoş dediğim, kafam iyiydi. her neyse önemi yok sonuçta girmişim o entry'leri. sorumluluk azalmıyor kafa olunca, evet :)

ama hata yapma şansı (gg konusunda bile) insanlara verilmeli. çaylaklık gg konusunda ilk alternatif olmamalı; benim naçiz düşüncem.

bu durumun "yazık" olduğunu düşünüyorum sözlük adına.
0
🌸andy kaufman 2
(27.02.09)
@andu kaufman

istenen sey zaten ucman. hakli mi haksiz mi diye icigini cicigini incelemeden ilk etkilenim olarak ne verdiysen, sabirtasi olarak olabilecek en negatif sekilde degerlendiriliyor.

nedeni de cok fazla olan sabirtasi sayisini mumkun oldugunca indirmek cunku kontrolsuz bir sekilde alinmislardi.

hak, oznellik, etik v.s aramak yersiz, bosa kurek cekiyorsun.
0
nochristrequiress
(27.02.09)
bu mod hayata geçerse sana yaramaz ama, senden sonrakilere çok faydası olacak :)

(bkz: #15574949)
0
sql
(27.02.09)
"7100 entry'de 18 gg'si var. bu 400 entry'den biri gg demek. " böyle sacma bir yaklaşımda olaya bakmak hata bir kere. sözlükte kayırılanlar listesi gibi bir şey yapmıştı ssg ne kadar şaka ne kadar gercek bilemeyiz ama. 400 entry de 1gg nin size zararı olmaz gibi bir durumda yok. moderasyondan birine veya direk ssg ye küfür etseniz 1milyon entry de olsa istatiginiz bozarlar merak etmeyin.

moderasyon da keyfiyet faktörü falan var bunlar.
0
rurouni
(27.02.09)
@nochristrequiress:

öyleyse yanlış yapıyorlar. onlar adına da üzüldüm şimdi. iki taraf için de kayıp bence.

uçmamam için, sözlükteki eski nesillerden dostlara seslenip "nickimin altına birkaç entry yazsanıza, burada arkadaşlarım olduğu belli olsun. arkam sağlam olduğu belli olsun." mu demeliyim?

nedir yani? bu mudur?
0
🌸andy kaufman 2
(27.02.09)
@rurouni:

haberim var bu kayırma olaylarından, olma mı!

(bkz: sozlukteki pozitif ayrımcılık/@andy kaufman 2)
0
🌸andy kaufman 2
(27.02.09)
bence burada çaylak olmasına ya da uçurulmasına tepki gösteren pek çok insanın düştüğü ortak hata şu: sayılara fazla önem vermek.

verdiğiniz örnekdeki yazarın şu kadar entryde, bu kadar gg'si vardır örneğinde de bu hata var. modlog'da incelediğinizde de görebileceğiniz üzere bazı kurum/kuruluş/şirket/kişi hakkında girilen entrylerde sadece fazlaca argo kalıplar(bok gibi, göt etmek..) kullanıldığında dahi entry gg nedeniyle silinebiliyor.

buna ek olarak entryniz ve dolasıyla başlığınız, şahsi görüşümü söylüyorum, sadece gg sebebiyle silinmiş ama "sineğe öyle bir vurmak ki sineğin afallaması" kadar da özensiz bir başlık. bu özensizlik moderatörün ya da moderatörlerin hakkınızda verdiği çaylaklık kararında etkili olabilir.

ayrıca sabırtaşı yazarlar çok kolay uçuruluyor bakış açısı da bir nebze noksan. sabırtaşı yazarlara adeta çaylaklık döneminde yazma hakkı verildi. kulağa pek hoş gelmiyor ama eski nesiller için birden çok moderatörün karar vemesi gerekirken yeni nesiller için tek moderatörün karar verme hakkı olması da bunu doğrular nitelikte. bu noktadan bakarsanız sözlüğe yıllardır yazı yazan yazarlarla aynı şekilde değerlendirilmemeniz daha makul görünüyor.

haklı olduğunuz noktalar olabilir, herkese eşit davranılamayabilir.ama gönüllülük esasına dayanan böyle bir oluşum için daha iyisini yapmak çok ama çok zor..
0
surtunme kuvveti
(27.02.09)
insanlara hakaret edin, küfür edin. daha sonra da: "vay benim entrymi moderatörler neden sildi. vay ben neden çaylak oldum" şeklinde haykırın.

istersen 50.000 tane entryn olsun. moderatörlere hak vermemek elde değil.. "yok hakaret değil diyorsan" o kişi/kişilere ulaşarak emaillerine o hakaretlerini ilet. akabinde kişilik haklarına saldırı/kişiyi küçük düşürücü ağır ithamlardan bulunarak güzel bir hakaret davası tarafına açılsın. ibretlik olarak sözlükte sallandıralım haberi

bir kere de insan gibi yazın şu sözlüğe. "sözlük" kelimesinin hakkını verin. forum yapmayın canlar.
0
winsome
(27.02.09)
bu arada benim 10.000 küsür entryme karşılık 30 adet gg entrym var. ancak uzun zamandır sözlük yazarı olup bu gg leri yıla, içeride bulunduğun zamana vurduğumda sözlükte kalmamı sağlıyor.
bu şu demek. entry sayısı önemli değil. gg nedeniyle uçma olayının formülü:
(içeride bulunduğun zaman / gg entry sayısı) ve sık aralıklarla olmayacak bu silinen entrlerin.

ancak yeni neslin kafası basmadığından ssg durumu çok güzel izah etti:

(bkz: moderasyon+kayirma listesi/@ssg)
0
winsome
(27.02.09)
(3)

"Birthright" gibi turn based strateji

mortifera
Pek ümidim olmayarak bunu da sorayım bari... başka böyle bir oyun var mı? Yenilerden filan özellikle? Hatta genel olarak güzel turn based strateji de olur bak... (en bilindiklerden olmayanlardan)
Pek ümidim olmayarak bunu da sorayım bari... başka böyle bir oyun var mı? Yenilerden filan özellikle?

Hatta genel olarak güzel turn based strateji de olur bak... (en bilindiklerden olmayanlardan)
0
mortifera
(27.02.09)
mortifera, bak bir şeyler buldum netten. belki işine yarar:

"While not very related, if someone wants to play an online game that feels like Birthright (not in the settting, but in politics, backstabbing, diplomacy, commerce,...) she should play Eve Online. This is just one example of the crazy things that happen in that game:

eve.klaki.net

While there's little roleplaying, the politics and other aspects involved in that game are simply amazing."

aha da buradan: birthright.net
0
andy kaufman 2
(27.02.09)
hic oynamadim ama belki su liste fikir verir:
en.wikipedia.org
0
ermanen
(27.02.09)
@andy: eve online oynadım. pek alakası yok vallahi. hatta hiç alakası yok yahu :) güzel oyun ama bir süre sonra rutine bağlıyor

@ermanen: o listedekileri oynadım :) yani 96-97 sonrası çıkanlarının hepsini.

bakalım şu ufo serisinin yenisine dalacağım güzel bir şeye benziyor... ufo candır hem.
0
🌸mortifera
(27.02.09)
(5)

rapidshare &download

myblue
bu ay bağlantıyı sınırsıza cevirdim bide rapid den uyelik aldım downloadın dibine vurmayı amaçlıyorum haince..lakin gel gor ki 5-6 partı indirmeye çalıştığım zaman bazen pat bağlantıyı gidip geliyo ve download heba oluyo..bağlantı gidip geldiğinde download a devam etmek için bi yol yordam program v
bu ay bağlantıyı sınırsıza cevirdim bide rapid den uyelik aldım downloadın dibine vurmayı amaçlıyorum haince..lakin gel gor ki 5-6 partı indirmeye çalıştığım zaman bazen pat bağlantıyı gidip geliyo ve download heba oluyo..bağlantı gidip geldiğinde download a devam etmek için bi yol yordam program vs varmıdır
0
myblue
(26.02.09)
internet download manager (IDM) öneririm rapidshare accountunuzu bir kere giriyorsunuz partları sıraya koyuyorsunuz kendi sırayla indiriyor.devam özelliği mevcut.
0
sp3ciali5t
(26.02.09)
firefox da rapid account unuza sürekli login durumunda olun. flashgot eklentisi kurun. bir de flashget kurun. dosyları flashgetle indirin. durdur-devam özelliği olması lazım flashget in..
0
dambil
(26.02.09)
orbit diye bi program var o da bu konuda süper bence tavsiye ederim.
0
ciwoo
(26.02.09)
Firefox'un downthemall! eklentisini de kullanabilirsiniz, ben öyle yapıyorum. Hatta rapidshare premium ayarlarından "direct downloads" özelliğini açarsan, rapidshare linklerine girmene de gerek kalmaz. Bi sayfadaki indirmek istediğin linkleri seçip tek bir tuşla hepsini indirebilirsin. Ya da açık olan bütün sekmelerdeki bütün linkleri indirebilirsin, bunların arasından filtreleme yapıp istediklerini indirebilirsin falan, büssürü kolaylık. Sizi şöyle alalım:
addons.mozilla.org
0
edge_nabby
(27.02.09)
en kolayı (ciddi söylüyorum) flashget programını indirip bütün rapid downloadlarını onun aracılığıyla yapmaktır.

rapid linklerini copy yaptığınız anda, flashget açıksa bunu yakalar ve download için pencere açılır.

rapid şifresi girme yeri de var. şifrenizin girili halini default olarak kaydederseniz pat pat bütün downloadları yaparsınız.

bilgisayarı kapayın 3 gün tatile gidip dönün, yine devam edebilirsiniz download'a. mozilla'ya filan gerek yok. flashget yeter.
0
andy kaufman 2
(27.02.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.