[]

Ipad wifi alip hotspot ile kullanmak

karisik oldu farkindayim.

simdi olay su, 4-5 tane ipad ile fotograf cekilecek etkinliklerde, kullanici datasi toplanip, fotolara logo koyulacak bir app ile ve es zamanli olarak alinan maillere fotolar gonderilecek.

5 tane ipad alacagim, gidip de 3g'li alip, her birine de internet hatti takmak fazla masrafli olur? eger etkinlik alaninda wifi yoksa (bazen olmayabilir acikhava etkinliklerinde), bi laptop ile gitsem, ona usb stick takip nete girsem Vinn gibi, o interneti paylasabilir miyim?

boyle bir cozum icin nasil bir cihaz almaliyim guclu bir hotspot yaratmak icin?

edit: ya da bir tane ipad sadece 3g'li olur, oburleri onun ustunden baglanir? kac metreye kadar interneti dagitabilir ipad?

son edit* www.amazon.it

linkte gorulen powerbank'li mobil modemin icine sim'i takiyorsunuz, 24 saate kadar kesintisiz calisiyor, 10 kisiye kadar baglaniyor. sadece 70 euro. 3g ipad'e para gommektense boyle bir cozum super oldu.

 
bilgisayar üzerinden connectify ile dağıtırsın vınnı ipadlere. ama kapsama alanı ne kadar olur bilemiyorum.


  • sutlu nescafe  (25.09.15 12:34:33) 
1- androidli -ios bilmiyorum- bi cep telefonu o isi gorur.

2- vinn da olur ama yerine 3g modemler var 10 baglantiya kadar kullaniliyor. sarj sureleri de tatminkar ve usbden de sarj edilebilir. daha zahmetsiz ve kapsama alani genis olur.

acik alan ve kapali alanda kapsama alani degisiyor. nasil bi yerde kac m2 alanda yapicaksin bu isi.
  • jugador  (25.09.15 12:46:22) 
  • cosysop  (25.09.15 12:47:04) 
Bi android telefon işini görür, hotspot olarak kullanabilirsin.


  • bigbadabum  (25.09.15 12:48:56) 
Ben senin yerinde olsam direk hat takılan Vodafone 7 gblık modemi var kampanyalı onla Çoklu heryerden bağlanırsın 3Gli cihaz aramaya gerek yok bide powerbank alırsın Xiaomi on numara beş yıldız iPadde bi 3G yok bide a-gps fark bu


  • protrek  (25.09.15 12:59:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.