[]

aliexpresste satılan the balm ürünleri

makyaj fırçası alayım derken bir sürü bilindik marka ürünler çıktı çok ucuza. ama en şaşırdığım the balm'ın nude dude, nude tude, meet matte, time balm, hot mama, sexy mama gibi normalde çok pahalı olduğunu bildiğim ürünlerin 5-6 dolara olmasıydı. sonra özellikle arattım fiyat aralıkları hep bu. hepsini birden oradan getirtsek burdan tek birinin fiyatına anca denk geliyo.

bu upucuz olanlar çakması mı yoksa bizdeki deli vergiler olmasa burada da satılacağı fiyat bunlara yakın mı olurdu? kutusu falan aynı hiç bi farkı yok arkadaştakiyle resimleri karşılaştırdık hiç bi farklılık bulamadık. kullanmasam bile sırf görüntü için alasım geldi kutularına bayılıyorum zaten de düğünden düğüne makyaj yaptığım için o paraları vermek istemiyorum.

%90 çakmadır da replika denen yine nispeten kaliteli malzemeden yapılanlardan mı yoksa sürdüğün yerde kanser yapan dandiklerden mi acaba? var mı bunlardan getirtip kullanan?

son soru: instagramda deli gibi satışları varmış mac, naked, the balm falan 20-25 liraya. onlar da muhtemelen bunları alıp satıyolardır dimi 1. kalite replika falan hikaye

 
hevesinizi kırmak istemem fakat; makyaj malzemeleri gümrük'te geçmiyor diye biliyorum.


  • teknikekip  (14.08.15 13:10:01) 
The balm zaten Turkiyede cok pahali degil. Sitesinde 20dolar olan sey burada da 20 lira. Aliexpresstekilerin orijinal oldugunu dusunmuyorum. Cok alisveris yapiyorum ama hic kozmetik almadim gerci bu nedenle. Nakedlar falan pazarda da satiliyor bu arada tabi ki cakma ivinde ne var belli degil. Bosver:)


  • Domuz  (14.08.15 13:15:23) 
ya bir rimelin 1. kalite replikası nasıl olabilir, birisi balmdan formülü mü çalmış getirmiş noolmuş yani, geçeceksiniz onu. Bu ürünlerin hepsi sahte ve Çin'de üretiliyor. Balm kalitesini beklemeyin yani ayrıca @teknikekip+1 kozmetik gelmiyor. Ayrıca bunları Türkiye fiyatlarıyla kıyaslamayın mesela Sexy Mama Balm'ın kendi sitesinde bile 20 dolar, yani üreticisi 20 dolara satarken 5 dolara satılmaz deyip ekrana "tüüü, sahteciler sizii" diye tükürebilirsin :D


  • ekaterina  (14.08.15 13:15:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.