[]

yuze el kremi surmek

yaksamlar,

simdi yazarken aklima gelen bonus soru; 100 sayisiyla insan yuzunun ve 50 sayisiyla insan elinin bir alakasi var midir acaba?

asil soru; el kremi yuze surulur mu?

devam sorusu; yuze hic krem surmemek mi el kremi surmek mi?

 
Cilt türüne gore yuz kremi tercih edilmeli. El kremlerinin cogu besleyici ve Yağlı olduğunuzun sürülmez diyorum. Sürülmemeli bence en azından.


  • retronology  (17.06.15 00:00:06) 
@retronology

peki hic krem surmemek, yuzun kuru kalmasi el kremi surmekten daha mi iyi?
  • nawres  (17.06.15 00:02:23) 
Hic imkan yok ise, hic, nemlendiricili bir sabun da yok diyelim, o vakit azar azar, belki.

Ha bu arada cildi nemlendirmek icin cilt maskesi uygulanabilir. Ballı Çilek maskesi mesela. Bal ile herhangi tatli, asit orani düşük bir meyve ile maske yapabilirsiniz. Sadece bal maskesi de olur.

Ha diyelim ki bal da yok.
O vakit ben olsam cok kuru kalmışsa cildim başka bir alternatifim olana kadar eser miktarda el kremi ile Yüzümü nemlendirmeyi deneyebilirdim. Ama yine de cok dogru oldugunu düşünmüyorum. El ve Tırnak icin olanlar falan var. Farklı bileşende olmalılar yuz ickn kullanılandan. Keratin vs.
Sırf el icin olan ise belki iste. Ama az.

Ha bi de asırı kuru ciltler icin Yağlı el kremleri iyi olabilir belki, nivea sürerdi ananem yüzüne. Cok kuruydu cildi ama o bile az sürerdi.
  • retronology  (17.06.15 00:10:35) 
el ile yüz kremleri arasinda fark olmaz, sadece marketing adina kokulari ve yogunluklari degistiriliyor.

kisaca sür gitsin.
  • kurnaz  (17.06.15 00:29:23) 
Yüzüme güneşe çıkacağım zaman nemlendiricili koruyucu ve duştan çıkınca da nemli cilde zeytinyağı sürüyorum. Başka bir şeye gerek kalmıyor. Bence el kremi yerine Zeytinyağı sürmelisin.


  • duhan  (17.06.15 00:34:49) 
@duhan

zeytinyagli el kremi?

simdi suruyor muyuz surmuyor muyuz arkadaslar? elimde el kremi bekliyorum.
  • nawres  (17.06.15 00:38:27) 
Boca etmeden sürün siz. Abartmadan. Bir sey olmaz artık. En kısa zamanda da bir yuz Nemlendiricisi ALIN kendinize. Cilt tipinizi bilmiyoruz sj an cildimiz neden kuruyor bu da onemli.

Sürün bakalım şimdilik.
  • retronology  (17.06.15 00:44:38) 
Ya alin diye buyuk yazmis özür dilerim mobilden yazmıştım bunu. Kusuruma bakmayın. Editleyemedim de simdi.


  • retronology  (17.06.15 00:54:55) 
@retronology

ahahhaa bilerek yazdiginizi dusunmustum valla, hic onemli degil.
  • nawres  (17.06.15 00:57:44) 
hayır bildiğimiz Zeytinyağı sızma naturel olanı. Yalınız cildin banyodan çıkmış hafif Islak olmalı ki cildin yağı emsin.
Bebek gibi oluyor :)

  • duhan  (17.06.15 00:58:39) 
Yok olur mu hic oyle sey.. Tekrar özür dilerim utandım görür Görmez zaten. Auto Correct düzeltiyor boyle zaten dikkatsizlik etmişim ben de kontrol etmeyerek.

Cok naziksiniz, teşekkür ederim anlayışınız icin :)
  • retronology  (17.06.15 00:59:49) 
@duhan

ahahah banyodan cikmis, hafif islak, bebek gibi... ipin ucu iyice kacti, kaba saba sakalli bi adamim ben, bazen kabuklanan burun kenarim kabuklanmasin istiyordum, ne ara bebek gibi yagi emen bi cilde geldi konu anlamadim :))

hayatimda krem surmus de degilim dogru durust, sirf bu kuruluk gecsin diye en yakindaki krem de zeytinyagli el kremi olunca sureyim dedim ama iste 'el kremi' olunca bi killandim :)

@retronology

:) est. ne ozru ya, asil ben tesekkur ederim size ve diger cevap veren arkadaslara.

suruyorum gitsin kremi de, zaten muhtemelen haftada bir falan aklima gelirse surerim.
  • nawres  (17.06.15 01:15:58) 
aslını astarını bilmem, kulağa çok da mantıklı gelmiyor ama izelin suratı, el ayak kremlerini yüzünde kullanması yüzünden öyle olmuş diye söylenti vardı bir ara. nerden duyduysam...


  • duseyazar  (17.06.15 01:18:27) 
erkek olduğunu bilemedim yahu kusura bakma. Kimyasallı kremlerden bin kat iyidir o zeytinyağı da neyse karar senin :(


  • duhan  (17.06.15 01:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.