[]

Malum Olay

Herkese günaydın,
Burada çoğu soruma adam akıllı cevaplar aldım, umarım bu soruma da bulabilirim, zira benim için en önemli soru olucak.
Az önce bir kızla cima eyledim. Bundan sonrası biraz haydar dümenlik. İlk atım kısa sürdü ve kondomlu idi. ikinci atım da kondomlu başladı fakat hatun kişisi prezoyu cikarmami istedi ve oyle yaptım. Sanırım penis ucunda bir önceki atımdan kalma meniler vardi. Sanırım diyorum çünkü ilkinden 20 dk sonra ikinci cimaya basladik. Tam da hatırlamıyorum. Sonra da dışarıya püskürdüm doğal olarak. Hatun "umarım beni hamile bırakmadın" diyince bi tırstım, deneyimlerinize danışayım dedim.nolur benim durum?
Hayırlı forumlar!

 
Her şey olabilir. İzlemeye bırak.


  • bigbadabum  (23.05.15 07:48:02) 
Hamile kalma zamanı adetten önceki ve sonraki 2 gün, yani toplamda 4 gün imiş. Yani olmuş olsa bile %15 şans var diyebilir miyiz?


  • rendekart  (23.05.15 08:00:17) 
Olamaz diyemeyiz su asamada.


  • baldur2  (23.05.15 08:07:23) 
Kardeş, o hamile kalma zamanı bilgin tümüyle yanlış, bi daha araştır.


  • manuel mandalina  (23.05.15 08:10:27) 
İlk defa hatunun çıkarmayı istemesini duydum. Arkadaş bize zorla taktıran denk gelir size çıkartan... Sıkıntı olmaz muhtemelen denk gelmemiştir optimum günlere. Bir de çabuk ölüyor spermler zaten falan diye duymuştum.


  • prodeq  (23.05.15 08:32:26) 
Adını ne koyacaksınız acaba çok merak ettim bsjjdjd


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (23.05.15 08:50:42) 
spor yap.

dışarıya hönkürdüysen, hatun da yumurtlama döneminde değilse olmaz bir şey, dakma gafana.
  • mermize  (23.05.15 08:54:43 ~ 09:02:42) 
Protein tozu iç.


  • Tears of Devil  (23.05.15 09:01:48) 
ilk 6 ay anne sütü çok önemli karşim.


  • kayipkentindelisi  (23.05.15 09:11:46) 
"Hamile kalma zamanı adetten önceki ve sonraki 2 gün, yani toplamda 4 gün imiş."

yemin et?
  • e haliyle  (23.05.15 09:16:15) 
dostum ben olsam çıkarmazdım sırf bakire gözükmek için adetinde sevişenler var hamile olduğu halde içime boşal diyip kürtaj parasını sana ödetenlerde var.


  • Kozmik_Rakun  (23.05.15 09:35:09) 
cikar diyip umarim beni hamile birakmadin diyen kiz ;_; bu nasil bi ne sis yansin ne kebap kafasi. abicim her zaman bi tanesi gider hamile birakir. o bi tanesinin kalanlar olmadigi ne malum ya da oncesinde gelen lubrikasyon veren siviya karismis olmayacagi ne malum(o sividan da az da olsa hamile kalma ihtimali var) hamile kalmak istemeyen adam cikar demez iki kat tak der ;_;


  • shotgunwoman  (23.05.15 10:12:09 ~ 10:13:34) 
Artık çocuk yardımı alırsın müdür.


  • rhan  (23.05.15 10:16:55) 
Hamile kalmak hem çok kolay hem de çok zor aslında. Kimisi sağlıklı olmasına ve günlere dikkat etmesine rağmen bir turlu çocuk sahibi olamıyor. Kimisi de tam tersi ilk denemede tutturuyor. Tıbben ne kadar sure sonra hamilelik testi yapılabilir bilmiyorum ama predictor falan alıp kontrol edin derim. Ya da en sagliklisi kan testi olsa gerek.


  • orient blue  (23.05.15 11:25:38) 
Arkadaşlar, mea gibi azarcıbaşı olarak anılmak istemiyorum ama, topa biraz sert gireceğim.

Yahu arkadaş yöntemleri biliyor büyük ihtimalle bilmesine de, buranın adı da duyuru olduğu için bir soru sorayım, onay alayım istemiş. Hemen altında "isim koyalım, çocuk yardımı" geyikleri yapılmaya başlanmış. Kendi tecrübelerinden dem vurmuş insanlar, psikolojik analizlere girişmişler ama sonuç olarak bir bok yazmamışlar. (Mantıklı/iyiniyetli yorumları tenzih ederim.)

Şunu bir erkek olarak ilk yazan olmaktan utanıyorum ama (bkz: ertesi gün hapı) riske atmayın derim. Sık kullanılması tavsiye edilen bir yöntem değil ancak şu anki tek seçeneğiniz bu gibi duruyor. Anlattığınız zaman aralığına göre de hala koruyucu etkisi bulunmakta.
  • sevgikusunkanadinda  (23.05.15 11:35:26 ~ 11:35:54) 
Tek bildiğim içine bosalmadigim gençler. Kız litvan, söylediğine göre uzun süredir seks yapmamis, hani performansından anladigima gore yalan soylemiyor. Ilk cimadan kalan penis ucu menisinin de 20 dkda o veya bu sekilde bi yerlere sürterek kaybolduğunu(sonuçta ikinci cimaya başlarken kondomluydu, çıkarırken bile yine penis ucunu temizlemiş olabilirim) düşünüyorum. Size de sormak istedim, kız kürtaj parasını kaktirayim zihniyetinde birisi değil.


  • rendekart  (23.05.15 17:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.