[]

mango outlet tüketici hakları

bugün mango outlet ten alınmış olan ancak üzerime uymayan bir hediye aldım.fişi var,etiketi üerinde.ancak alırken sadece renk ve beden değişimi yapılabilceği söylenmiş.ben başka bir ürün almak istiyorum.yasal hakkım nedir bilemiyorum.gerçekten böyle bir kanun var mı outletlerde veya bu mango'nun uydurması mı?sizlerden gelen cevaplara göre yarın mağazadaki tavrımı belirleyeceğim.teşekkürler şimdiden.




 
giyimde bir istisna varsa bilemeceğim ama bir ürünü 15 gün müydü bir hafta mıydı neydi öyle bir sürede iade edebiliyordun ayıplı olmasa bile. erman hocalı reklamlar öyle diyordu.


  • kofteburger  (08.09.09 00:21:49) 
cogu outlet'te degisim bile yapilmiyor. normal magaza olsa olur da outlet oldugu icin dedikleri gibi olabilir. emin degilim yine de bi yaptirim olabilecegi konusunda.


  • nawres  (08.09.09 00:44:14) 
normal magaza - outlet magaza diye bir ayrım yok tuketici haklari konusunda. mango outletler degisim yapmiyoruz diye koca koca yaziyor ama hava civa o. magazaya gidin, isteginizi belirtin ve tavirlarina gore davranin. muhtemelen kesinlikle degisim - iade yok diyip o yaziyi gosterecekler. eger boyle davranirlarsa magaza muduruyle gorusun o da olmadi merkezlerini aramalarini soyleyin. o da olmadi tuketici dernegine basvuracaginizi soyleyin sorununuz hallolacaktir. kardesim bir donem mango'da calismisti ve prosedurun aynen boyle isledigini biliyorum. aslinda hakkiniz olan seyi elde etmek icin israr ve sikayet tehdidi yollarina basvurmaniz gerekiyor aklinizda bulunsun.

ha bir de eger beden - renk degisimi yapmaya karar verirseniz de "elimizde yok" derlerse depoya bakmalari icin israr edin. outlet magazalarin depolari istediginiz renk ve bedenlerle dolu emin olun.
  • neriman koksal  (08.09.09 09:12:59 ~ 09:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.