[]

Sevgiliniz / Eşiniz Kaçamak Yapmanıza İzin Verse

Şeffak olmak şartı ile
Ne düşünür / yapardınız?

Not: Gönül işi değil sayın mod.

 
Ayrılırdım.


  • arene  (13.05.15 17:33:38) 
ona olan saygımı yitirir ve ayrılırdım


  • sta  (13.05.15 17:35:16) 
Kardeş bizim senin kadar geniş mezhebimiz yok. Olanlar varsa bilemem.
Cevap: BSG derdim.

  • arockm  (13.05.15 17:37:03) 
"Ne halt etti de kaçamağa izin çıktı" derim. Öyle bir durumda altını kaşıyınca ya biriyle aldattığı çıkar ya da birine karşı bir şeyler hissettiği.


  • aychovsky  (13.05.15 17:38:50) 
Öyle zihniyetteki biri ne sevgilim ne de eşim olurdu.


  • jugador  (13.05.15 17:40:14) 
aychovsky + 1 :)

Altında kesin bişey olduğunu düşünürüm. bununla birlikte böyle bir durumda saygımla birlikte sevgimi de yitirir.

ve ben asla böyle bir izin vermem!
  • kakao  (13.05.15 17:41:35 ~ 17:43:07) 
Kesin boynuzlanıyorum diye düşünürdüm :)


  • turkuaz  (13.05.15 17:43:26) 
jugador +1

öyle eş mi olur
  • yue  (13.05.15 17:43:32) 
Godoşizme saygı duymuyorum dolayısıyla ayrılırdım.


  • shejia  (13.05.15 17:44:52) 
Baştan biz başkalarıyla beraber olmayacağız demişiz, birbirimize sadık olacağız demişiz, sadık olmuşuz da ondan sonra durup dururken böyle diyecek sevgilim/eşim; bu durumda ortalığı birbirine katardım, sağlam bir kavga ederdim önce. Belli ki kendisi aldatma izni istiyor açıkça ama sanki bana ödül veriyormuş gibi yapıyor bunu da, bu da ayrı aşağılayıcı, benim böyle bir şey isteyeceğimi düşünmesi ve bunun için "izin vermesi" zaten onur kırıcı diye düşünürdüm.

Sonuç olarak hayatı ona zehir etmek isterdim. Bunu ayrılarak yapabileceğimden emin değilim.

En mantıklısı ve sağlıklısı tabi ki ayrılmak, ama ben sinirlenince hırsımı çıkarmak istiyorum, o ayrılma aşamasına o sakin kafaya gelene kadar burnundan getirmek isterdim bir şekilde. Başkalarıyla beraber olayım istiyor diye, başkalarıyla beraber istediğini söylemek için böyle bir yol seçiyor diye inanılmaz öfkelenirdim.

Ek: Doğruca kaçamak yapmak istediğini söylese, hatta bunun için izin istese bu kadar tepki göstermezdim. Kabul edebiliyorsam ederdim, edemiyorsam ayrılırdım ama kırılmazdım. Buradaki "ben senin başkalarıyla beraber olmanı istiyorum, seni teşvik ediyorum, destekliyorum, arkandayım, öylesi daha iyi daha güzel olacak" tavrı kırıcı.
  • whimsical  (13.05.15 17:53:52 ~ 18:37:05) 
vay be, şaşırdım lan, genelde libertine ve geniş geniş takılan duyurucular burada muhafazakar kesilmiş. sanırım soruya göre muhalif cevaplar vermek buranın raconu.

''sevgiliniz/eşiniz kaçamak yapmanıza izin vermese'' deseydin bu sefer ''a-a kim ki o beni kısıtlayacak, hemen ayrılırdım'' tarzı cevaplar gelirdi emin ol.

soruya cevap olarak: garip oldugunu düşünürdüm sevgilimin, pek normal değil bence.
  • fransizkalanadam  (13.05.15 18:03:27) 
Bayanım. Sevdiğim kişiyi aldatacağımı düşünmüyorum. Çünkü sevince gözüm başkasını görmez. Erkektir yapsın kafasında da değilim.
Ancak şöyle bir durumda var ki; erkekler bu konuda kendilerinin yapmasında oldukça rahat davranıyor. ve ben bu yüzden herzaman eşimin birgün biryerde bir başkası ile aldatabileceğini düşünüyorum. Şahsen ona şöyle demek isterdim yapacaksan ne haberim olsun ne bir renk ver, ne benim bir tanıdığım olsun, ne de yaptığın şey uluorta alenen olup beni başkalarının gözünde küçük düşürsün.

Aldatmak sadece iki cinsel organın iç içe geçmesi demek değil benim için. Oyüzden beni sevdiği saygılı olduğu sürece bir gecelik bir olaya bilmeyeceğim için de takılmazdım.
  • mobydick  (13.05.15 18:07:17) 
Hatunun biri tek şartla izin veririm demişti, nasıl yaptığını gelip anlatacaksın. Hatta teşvik bile ediyordu. Acayip tahrik oluyordu bundan ve üstelik her fırsatta bana aşık olduğunu falan söylüyordu, çevremdeki kızlardan kıskanıyordu. Kadınlar değişik yaratıklar.


  • bigbadabum  (13.05.15 18:28:41) 
önce bi şaşırırdım. sonra güvenimi kaybederdim. gerisi gelir zaten. asdşkljsdf.


  • snape i başından beri tanırım  (13.05.15 18:39:01) 
bunun adı cuckold yani türkçesi gavatlık. türkiyede bolca miktarda mevcut karısını kocasını yabancı birisiyle yatağa atan tipler. swinger çift diyoruz buna, anlamı ise karısının veya kocasının ayrı aşk hayatı olmasına izin vermek, yani gavatlık.


  • masa penisi  (13.05.15 18:39:46 ~ 18:40:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.