[]

ek iş yapmamız lazım

eşim ve ben ek iş yapmak istiyoruz. gerçekten istiyoruz. çünkü mevcut olarak çalıştığımız işlerden kazandığımız paralar nasıl oluyor anlamıyoruz ama puufff uçuveriyor. her ayın yarısında birbirimize bakıp 'bu ay da kötü durumdayız' demekten bıktık. çünkü istanbul... çünkü burada para kenara koymanın imkanı yok... çünkü burada sürekli borcun altına giriyorsun bi şekilde. birçok nedenden dolayı ek iş yapmamızın doğru olacağını düşünüyoruz.
Sosyal medya ve teknoloji alanlarında çalışıyoruz. ancak fazladan el işleri, yazarlık (metin, proje, senaryo vs.) konularında yatkınlığımız var.

bu tarz işleri takip edebileceğimiz bir platform, ya da isim var mı haberdar olacağımız? sonuçta biraz da çevreyle yayılıyor ya bu tarz şeyler. yardımınızı esirgemeyin lütfen. teşekkürler.

 
bence ufak ufak ve orijinal fikirlerle ticarete girin. evet artık her şey yurtdışından geliyor ama bunu getirmeye üşenen, ya da evde yapılabilcek şeyleri yapmaya üşenen çok insan var. piyasada ne yok, onu değerlendirin sonra da sağlam bi sosyal medya desteğiyle satın. metin yazmaktan daha kolay + daha iyi para var.


  • freya  (13.04.15 16:37:25) 
  • jamswety  (13.04.15 17:56:03) 
bu saydigin islerle yine gotu baskasina baglayacak, bir lira iki lira kazanip esek gibi calisacaksiniz. ticaret yapin. ne yapayim diye sormayin, gozu acip biraz bakinin.

metin yazmakmis, makale yazmakmis zart zurt sacma sapan, 10 lira verip yazdirilan seylere harcadiginiz zaman kazanacaginiz paradan daha degerli.
  • no christ requires  (13.04.15 20:33:48) 
Ek iş arıyorum bende ama bulamıyorum maalesef. Siteleri geziyorum önerisi olan var mı ?


  • kedisiyami  (25.12.19 02:16:31) 
ölücülerden kaçabilirseniz
bionluk.com a bakabilirsiniz.

  • komikolmakuzen  (25.12.19 05:03:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.