[]

kostüm seçimi? (Cosplay)

Okulda cosplay yapılacakmış.. Ne olduğunu tam bilmiyorum da bir karakter seçilecekmiş, film ya da dizi karakteri olacakmış..

Benim aklıma gelen birkaç karakter oldu, başkaları kapmış;
Matilda - Leon
Twilight daki kırmızı gözlü kız
Twilight dan Alice
Harry Potter dan Harmony


Kapılmayan karakterler arasında şunlar var:
Orphan - Ester (isminde net değilim bu filmdeki kız işte)
2 Broke Girls - Max (kostüm ve makyaj biraz sıkıntı)
American Horror Story - Rahibe Jude (çok içimize sindi ama hocası türbanlıymış, din hocasıyla da pek iyi değilmiş, huysuzluk yapar diye çekiniyor)

Başka var mı aklınıza gelen karakterler?

Bir de okulda olacağı için kostüm çok abartılı olmamalıymış..
Yaş: 15-16 arası bir şey..

Teşekkürler..

 
2 broke girls Max Bakmaya doyamam.


  • bigbadabum  (01.04.15 20:32:49) 
pokemon'dan misty olabilir.


  • allanpoe  (01.04.15 20:34:06) 
Yas 15 16 ise max olayına girmezdim ben. Bir harry Potter hayrani olarak hermoni diyorum. Luna da olabilir.


  • elorelia  (01.04.15 20:37:56) 
Once upon a time diye bi dizi var izliyorsan ya da duyduysan eger orda Regina var onun Evil Queen hali ol bence ya da kesinlikle bir marvel karakteri


  • Olric  (01.04.15 22:28:10) 
malefiz de olabilir boynuzlu bir başlık yapabilirseniz sadece siyah giyinerek çözebilirsiniz...


  • physcos physcos  (01.04.15 23:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.