[]

ikea dinera yemek seti

selam

evleneceğim için yemek takımı almam gerek ama ben böyle dallı güllü çorba tenceresı tuzlugu olan takımları çok gereksiz ve pahalı buluyorum.

ikeada dinera diye bi set var. fincanı ve 4 tabağı ile aldığımda 12 kişilik set 250 tl bile etmiyor. tarzı da güzel sade de bi kaç arkadaş aman onlar çok kullanışsız hemen çatlıyorlar, çok kalitesizler falan dedi.

bu serinin ürünlerini kullanan illa ki aranızda vardır. yorum yaparsınız sevinirim.

bahsettiğim takım şu; www.ikea.com.tr

 
biz 6-7 aydır falan kullanıyoruz, çatlayan olmadı şimdiye kadar. bence söylemek istedikleri ufak çatlak olduğunda çirkin görünmesi. başka arkadaşlarda gördüğüm kadarıyla böyle bir sorunu var, evet. ama kahverengi takım tadından yenmez. bence değer.


  • nilmiye  (24.02.15 15:35:49) 
ben kullanıyorum bunlardan, işlevi var sadece gördüğünüz gibi, onun haricinde kalın, ağır ve pürüzlü yüzeye sahipler. patlama, çatlama olmadı henüz.


  • diabolus79  (24.02.15 15:37:03) 
Annem 5-6 yil once fincan takimini almisti. Biz gunluk olarak kullanıyoruz, simdiye kadar patlama, catlama vs olmadi.


  • fraise  (24.02.15 15:49:26) 
Ya özellikle bulaşık makinesi varsa pahalı olanlar da illaki tahribata uğrayacaktır yıllar içerisinde. Fazla para vermeye hiç değmez, sonrasında farklı bir tarzdan hoşlanırsın falan, üzülmeden değiştirirsin. Aynı şey su bardakları için de geçerli. Ucuz olsun.


  • whoosie  (24.02.15 16:04:08 ~ 16:04:26) 
Günlük kullanım için ideal. Ama çok kalın (bu nedenle de kaba duruyor)


  • lcha  (24.02.15 16:04:21) 
bence hoş bir yemek takımın olsun ikea dan alınmış bu tabaklar denmesi hoşuna gidermi benim gitmez açıkcası.he sammi arkadaşa kardeşe çıkartırım orası ayrı.
porselen magazalarının outlet magazalarını araştır derim.

  • jamswety  (24.02.15 16:13:42) 
patlama ya da çatlamasını bilmem ama çatal/kaşık vb değdiğinde diğer porselenlerden daha iğreti edici bir ses çıkartıyor. eğer böyle bir sese karşı hassassan tekrar düşünmeni tavsiye ederim.

ayrıca @lcha +1
  • mazeret dilekcesi  (24.02.15 16:52:19) 
tabaklara "ikeadan alınmış bunlar" denince ne oluyor ki? bence gayet güzeller. dallı güllü saçma sapan şeylerden almayın. hatta takım olarak almak zorunda bile değilsiniz, birbirinden farklı yerlerden birbiriyle uyumlu tabaklar toplayıp son derece güzel takımlar oluşturan arkadaşlarım var. sade şeyleri seviyorsanız bence çok hoşlar.


  • mutevazi  (24.02.15 16:55:56) 
nerde oturdugunu bilmiyorum ama maltepe kartal yönüne dogru minibus caddesi uzerinde kutahya porselen outlet magazası var komedi fiyatlarla karşılaşabilirsin..kalitede de ikeaya bin basar.
dalsız gülsüz bi dolu çeşit.

  • jamswety  (24.02.15 23:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.