[]

ben bu adamdan nasıl kurtulucam?

bir iki ay görüştük. bu zamanın 3/4 ü adamı kırmadan kendimden uzaklaştırmaya çalışmakla geçti. en sonunda iki hafta önce mesajlaşmayı bırakmıştık ne güzel. zaten her yerde engelli, bir whatsapp kalmıştı. bugün tutup ordan naber nasılsın görüşmeyeli demiş. cevap vermeyince soru işareti yollamış. hani sanki cevap vermeyerek çok şaşılacak bi iş yapıyomuşum, allah allah sanki niye cevap vermiyomuşum gibi. whatsapp tan da engelledim. ama huzursuzum. bi köşe başında çat diye karşıma çıkacak gibi huzursuz ediyor. kendi kafasındaki gerçekliği yaşıyo. ona göre benim de gönlüm var ama kadın olduğum, şeytan olduğum için böyle değişik enteresan oyunlar yapıyorum hani kendime daha çok bağlayayım diye. çünkü başka işim yok, o da inanılmaz çekici, aklımı başımdan alan bir erkek irisi. böyle de maço, inanılmaz sinir bozucu bi tip.

hiç oralı olmadığımı nasıl anlatıcam ben bu adama? ölü taklidi yapıyorum şu an. daha da bi şey olmaz değil mi? ciddi huzursuz oluyorum artık.


 
valla adamları bu hale getiren bizzat sizsiniz. hala diyorsun engelli zart zurt. neden direk söylemiyorsun istemiyorum peşimi bırak diye?

yok, yalamaya devam etsin.
  • yeni dunya duzeni  (14.02.15 14:12:39) 
@yeni dünya: yahu bilip bilmeden konuşmayın. bin defa söyledim "istemiyorum" diye. oyun oynadığımı ya da hala umut olduğunu falan düşünüyor diyorum. okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz?


  • damdanakan  (14.02.15 14:14:21) 
o zaman savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, yazdığınız dilekçeyi de adama atın sanırım bırakır yapışmayı


  • yeni dunya duzeni  (14.02.15 14:17:00) 
Aynen. Savcılık +1


  • canercuxy  (14.02.15 14:21:31) 
"biri var yeni ilişkiye başladım yanlış anlayacak lütfen yazma artık" dersen inandırıcı olur yeterince bence. daha da üstelerse savcılığa vereceğini de söyleyebilirsin madem konu bu kadar ciddi adama da aynı ciddiyetle belli et.


  • nedensizce  (14.02.15 14:25:21) 
durun ya ne savciligi? adam hakaret etmemis, tehdit etmemis.. israrci oluyor muhtemelen ikna ederim dusuncesi ile. bence adamla konus ve israrci tavrindan rahatsiz oldugunu ve ciddi oldugunu belirt. savcilik son yapilacak sey olmali su asamada. cunku isin savciliga gitmesi adama normalde yapmayacak da olsa kotu seyler yaptirmaya sevk edebilir o sinirle.


  • kenyali cilgin forvet  (14.02.15 14:28:53) 
durumun vehametini şöyle açıklayayım.

az önce şu mesajı attım: "yahu senle görüşmek istemediğimi başka nasıl belli edeyim? arama artık. sinirimi bozuyorsun".

gelen cevap: "alalala harbi anten ya. naptım da sana sinirini bozuyorum? sinirini bozacak naptım? öğle yemeği yedin mi? menemen yapıyom elceizimle beraber yiyelim mi?"
  • damdanakan  (14.02.15 14:41:58) 
Erkek arkadaşın olduğıunu söyle. O zaman bırakması lazım, ona rağmen bırakmazsa o zaman düşünürsün savcılık falan.


  • innerbliss  (14.02.15 14:42:55) 
savcilik bence de cok agir kacar ama huzursuzluk korkuya donerse fayda var. erkek arkadas muhabbeti cidden sonunu getirebilir. gonlum baskasinda falan diyebilirsin. erkek icin de zor bacim. cok sevdigi zaman vazgecmesi zor oluyor. bi pustluk yapiyor iste mazur gorulecek tarafi yok biliyorum, ama hayat.


  • joy luck club  (14.02.15 14:57:53) 
Bu tarz adamlar icin yeterli bir mesaj olmamis. Nezaket sahibi insan kirilmamaya calisilir. Hayvanlari kirmamaya calismak diye bir sey yok. Herkesi kendiniz gibi ince sanmayin, ne dusundugunuzu acikca ifade edin.

Daha dogru bir mesaj asagidaki gibi olurdu:

"Araman ya da mesaj atman beni rahatsiz ediyor. Bana daha fazla huzursuzluk verme. Bir daha beni bu sekilde rahatsiz edersen suc duyurusunda bulunacagim."

Yok erkek arkadasim vardi yok bilmem neydi boyle seylerle de olsa artik konusmayi kesinlikle surdurmemelisin. Her turlu ignore, engel. Gerekirse birine arattirir ya da savciliga gidersin.
  • f_d  (14.02.15 15:05:42 ~ 15:11:22) 
mesajım agresifti evet. kötü, kalpsiz, duygulara karşılık vermeyen kadın pozisyonuna itiyor beni ve ısrarları cidden asabımı bozuyor. rüyalarımda beni takip ettiğini görüyorum falan.


  • damdanakan  (14.02.15 15:06:35) 
onceki mesajimi sildim ama sanirim ben silmeden okudun. Hani ben de disaridan karisan teyzeler gibi olmamak icin kendimi geri cekmek istedim, ama sen anlamissindir durumu zannedersem. kolay gelsin, umarim kisa zamanda biter gider..


  • kenyali cilgin forvet  (14.02.15 15:08:33) 
açık açık de kalbim başkasına ait. anlamazsa bunun korktuğu sözünü dinleyeceği bir büyüğü falan yok mu ya da senin bir büyüğün falan yok mu? onla görüş. anlat adama derdini. dikkatli ol.


  • komando kani var bende  (14.02.15 15:12:00) 
whatsapp'tan da engelle, bu kadar basit. günlük hayatta rahatsız edecek şekilde karşına çıkarsa o zaman şikayette bulunabilirsin.


  • hashus 1099  (14.02.15 15:15:52) 
whatsapptan engelledim. sms yollamasını da engelleyebiliyor muyum?


  • damdanakan  (14.02.15 15:19:23) 
operatörden engelleyebilirsin belki, müşteri hizmetlerini bir dene.


  • hashus 1099  (14.02.15 15:25:56) 
operatorden numara engelleme isi sikintili. aramistim, cok problem cikiyor. farkli operator numaralari engellenmiyor mesela. her operatorde de yok. androidde bloklama servisi var. eski kiz arkadasim kendisini mesaj atmak yerine aradigim icin beni bloklamisti. 1/5 sene oldu, imkanim olsa ve yardimci olacagini bilsem inanin sorardim :) aradigimda otomatik mesgule dusuyordu. nasil yapti bilmiyorum.

kesin cozum numara degistirmek aslinda. eski kiz arkadas dedik, durup dururken bana havadan sudan mesajlar yaziyor diye ben de numarami degistirmistim daha sonra. 11 yillik numarami hem de. bu opsiyonu da dusunebilirsiniz. yeni baslangic gibi gelebilir ama yapilabilir.
  • joy luck club  (14.02.15 15:28:28) 
ver numarasını.

bir daha aramaz
  • bluebey  (14.02.15 15:31:56 ~ 15:32:07) 
cevap verme. olay bu. varsın soru işareti gndersin. direkt görmezden geldiğini iyice anlasın.

sıkılır. siktir olur gider başka bir 'acaba' dediği kıza.
  • mermize  (14.02.15 15:41:43) 
ona küçük sürprizler yap
edit: amk süpriz değilmiş.ufkum 2 katına çıktı

  • high hopes of the sozluk  (14.02.15 15:56:18 ~ 15:56:52) 
sadece telefonunu biliyor, isini evini okulunu bilmiyorsa telefondan engellemen yeterli.

mesaj almak istemiyorsan onun da cozumu bulunur.

aslinda en guzeli telefonu degistirmek, ya da bir haftaligina filan harbi barzo numarasi yapacak sert sesli bir erkek arkadasa ver telefonu.

"ne damdanakani kardesim ben yeni aldim bu hatti, kapat ulan telefonu bak kafami bozma urfadan kalkar gelirim ha arama beni bir daha"

güzel yapılırsa ise yarar, bir kac farkli numaradan arayarak gerçekten hattın degistigini teyit eder.

ha yok evini barkini biliyorsa eger birilerinden yardim al.

once abi baba dayi olabilir. olmazsa savcilil.

en önemlisi ne biliyor musun?

boyle durumlarda kezban olmak ise yarar.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (14.02.15 16:53:03) 
Bugun bu konu ister istemez kafama takildi.

Simdi boyle hayvanlar yuzunden kizlar artik erkeklere yakinlasmaya korkar hale geliyorlar. son 1 yil icinde 3 tane kiz tanidim sirf daha onceki hayvanlardan agizlari yandiklari icin aska/sevgi'ye tovbe etmisler. guvenmiyorlar erkeklere ve yalnizligi tercih ediyorlar.

Ulan bre hayvan, istenmedigini anladigin anda don arkani ve cek git. insanda biraz gurur olacak, kisilik olacak. Sinirlendim yine aksam aksam..
  • kenyali cilgin forvet  (14.02.15 16:57:56) 
türkiye de yaşamama ve bu adamın tavrından son derece rahatsız, huzursuz olmama rağmen erkeklere güvensizlik gibi bi genellemeye gitmedim. gitsem absürd olurdu. sadece kendimi kötü hissettiriyor. az önce ağlıyorum falan diye mesaj atmış. 31 yaşında adam, reddedilmeyi bu kadar trajik hale getirmesi asabımı bozuyor. böyle bir insanla bir şekilde yüzgöz olmuş olmak da kendime saygımı zedeliyor. neresinden bakarsan bak çok çirkin bi durum.


  • damdanakan  (14.02.15 17:06:27 ~ 17:07:21) 
vıcık vıcık bir adammış ya. oturup ağlıyor muymuş yani? nereden buluyorsunuz bu adamları kızlar?


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (14.02.15 17:13:16) 
bence anlatma hiç bişey. engellediysen tamam, zamanla kaybolur, çıkmaz bi yerden çat diye merak etme. Evhamlanma yani durduk yere, yoksa boşu boşuna diken üstünde geçer günlerin, anların.
Zaten şu dönemde bence böyle şeylere takma kafayı, zaten çetin günler seni bekliyor, boşver hiç boşuna stres yapma.

  • Lt. Col. Frank Slade  (14.02.15 18:11:23) 
1- asla kendini hatalı görme, niye muhatap oldum vs. diye, bu duygu harekete geçmeni engeller. tabii ki insanlarla diyalog kuracaktın.
2- gizleme. herkesle paylaş.
3- erkek arkadaşım var demek pek işe yaramaz. hatta gerçek erkek arkadaşın olsa ona saldırma eğilimi gösterir, saldırgansa tabii.
4-güvenlik önlemlerine dikkat et. gelişine gidişine.
5-yerini bilmiyorsa telefonunu değiştir. biliyorsa da değiştir.
6-Hiç bir şekilde onunla iletişime geçme. Mesaj neyse ama asla telefonla arama, "bırak peşimi" demek için bile arama artık. Mahkemeye gidersen, bir tarihten sonra telefon ve mesaj trafiğinin tek yönlü olduğu, senin asla muhatap olmadığın görülsün.
7-Hiç bir şekilde muhatap olma, bu tipler negatif mesajları bile iletişim kırıntısı olarak görüp, buna bile razı olurlar.
8- bir süre daha devam ederse savcılığa gidebilirsin. hiç de ağır olmaz, aşırı olmaz. açık söyleyeyim, konuyu çözecek tek şey budur.
  • firez  (14.02.15 22:39:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.