[]

Kız Arkadaşımın Kardeşi

Bugün kız arkadaşımın kardeşiyle yaşanmaması gereken bir diyalog yaşadık. Benden hoşlandığını söyledi gibi birşeyler oldu. Sabahtan beri yerimde oturamıyorum, kafam allak bullak oldu, ne yapacağımı düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Ne olur bi akıl verin yoksa muhtemelen sevgilimle olan ilişkim boka saracak.

Kız arkadaşım İstanbul’da tek başına yaşıyor. Haftanın yarısını onun evinde geçiriyorum ben de. Kız arkadaşımın kardeşiyle geçen yaz tanıştık. Metallica konseri için İstanbul’a gelmişti. Konserden önce 3-4 gün kalıp konser sonrası memleketlerine geri dönmüştü. Kızın ablasıyla sevgili olduğumuzdan haberi vardı uzun zamandır ama ilk defa orda yüz yüze tanıştık. Daha sonra beraber yemek için dışarı çıktık 3ümüz. Orada sohbet sırasında kız arkadaşımın kardeşi ilk defa bir metal konserine gideceğini söyledi. Konsere giden başka tanıdığı da yokmuş, tek başına gidecekmiş konsere. Kız arkadaşım hiç hoşlanmaz bu tarz müziklerden. Ben ise eski metalcilerden sayılırım, gittiğim konserlerdeki tecrübelerimi anlattım orda. Metal konserlerine gidenler bilir, ön sıralarda inanılmaz bir itiş kakış yaşanır. 2008 Judas Priest konserinde ayaklarım yere değmeden 15-20 saniye boyunca milletle vücut vücuda sağa sola uçmuşluğum var. Millet yorulup konserdeki yerine razı olana kadar yarım saat sürüyor bu tarz itişmeler, bunları anlattım ben de işte yemek yerken. Dedim kız başına önlere ilerlemeyi deneme, zaten boyun da kısa göremezsin oralardan. Susuzluk sorunu oluyor, yanına bi şişe su alıp öyle önlere ilerle, tuvaletini yap önceden, konser sırasında sıkıştırırsa oradan çıkıp bi daha önlere ilerleyemezsin falan filan tüyolar verdim kıza. Ben bunları anlatınca kızın gözü korktu, benim de onunla birlikte konsere gelmemi istedi. Kız arkadaşım da kardeşimi yalnız bırakma öyle ortamda diyince itiraz edemedim, gittik bana da bi bilet ayarladık.

Neyse efenim konser günü geldi, biz öğleden sonra atladık arabaya, itüdeymiş konser, gittik oraya. Kız arkadaşımın kardeşi üzerine vücudunu saran dar bir metallica t-shirti giymiş, altında da kısa sayılabilecek siyah bir etek var. Üzerindeki t-shirtin kollarını kıvırmıştı bi de, çok güzel duruyordu üzerinde. Kardeşi kız arkadaşımdan daha güzel denebilir ama ben tabi o gözle bakmıyorum ona sevgilimin kardeşi olduğundan. Neyse ben kıza konseri arkadan izlemeyi teklif ettim, 2mizin de boyu uzun değil daha rahat ederiz uzaktan dedim. Kız tutturdu hayatımda bir kere görecem Metallica’yı, önden izlemek istiyorum diye. İkna edemeyince başladık öne doğru ilerlemeye. Ben boyu kısa insan kolluyorum önlerde ki yerler sabitlenince görüş açımız iyi olsun. Neyse demirlerden sonra 4. sırada iyi bir yer bulduk sahneyi görebileceğimiz. Konser saati yaklaştıkça itiş kakış başladı. Sağa sola savruluyoruz herkes vücut vücuda. Baktım olacak gibi değil kız arkadaşımın kardeşine sen önüme geç dedim. Arkasına ben geçtim yabancı herifin biri geçip sürtünmesin diye. İtiş kakış sırasında birbirimizden ayrı düşmeyelim diye belinden sarıldım sıkıca. Kafasını hafifçe bana doğru çevirip gülümsedi. Böyle daha iyi oldu dedi. Sonra konser başladı millet şarkılara dalıp sakinledi, sağa sola savrulmalar azaldı iyice. Ben de konseri daha rahat izleyebilmek için kıza sarılmayı bırakıp biraz geriledim. 1-2 dakika sonra kendisi gelip tekrar bana sokuldu ve ona tekrardan sarılmamı istedi. Ben de kendisini kalabalıkta güvensiz hissettiği için böyle bi istekte bulunduğunu düşünerek kabul ettim. Yalnız bu sefer kalçalarını da vücudumda hissediyordum. Saçları da çok güzel kokuyordu birkaç kere burnumu boynuna doğru yaklaştırıp kokusunu hissettim. İstemeden de olsa küçük bir hareketlenme başladı bende ama kız arkadaşımın kardeşi olduğu için ona o gözle bakmıyordum. Konser bitti, yorgunluktan halsiz düşmüştük, yine birbirimize destek olmak için sarmaş dolaş eve döndük. O gece kız arkadaşımda kaldım. Sonraki gün ben evime döndüm, o da memleketine geri döndü. O tarihten beri görüşmüyorduk.

Bu haftasonu da yine kız arkadaşımda kalıyordum. Dün sabah kız arkadaşımın kardeşi yüksek lisans mülakatları için İstanbul’a geldi. Şimdilik 2 hafta falan kalmayı düşünüyormuş birkaç üniversiteye başvuru yapacakmış. Kazanırsa İstanbul’a taşınacakmış. Neyse iş çıkışı ben kızları akşam yemeğine götürdüm. Oradan da kahve içmeye falan derken geç döndük eve. Kız arkadaşımla ben odamıza çekildik. Kardeşi de misafir odasına geçti yatmaya. Ben cumartesileri çalışmadığımdan sabah 11 gibi uyandım. Kız arkadaşım çoktan işe gitmişti. Kardeşiyle ben varız evde. Gittim mutfağa kahvaltı hazırladım kendime. Ben yemek yerken geldi yanıma oturdu muhabbet etmeye başladık. Gayet normal bir şekilde sohbet ediyorken konserden sonra hep o günü düşündüm tarzı bişeyler dedi. Ben de evet bayağı güzel bir konser olmuştu dedim. Güzel olan sadece konser miydi diye sordu... Soruyu duyunca duraksadım cevap veremedim. Dün gece çok ses çıkardınız uyumakta zorlandım dedi. Ben evdeyken de mi sevişmeden yapamadınız diye sordu. Arka arkaya bunları duyunca soğuk soğuk terlemeye başladım birden. Ablamı seviyor musun diye sordu. Evet ablanla ciddi düşünüyoruz haberin vardır heralde farkındasındır dedim. Kızın birden gözleri doldu. Ben buraya ne hayallerle gelmiştim dedi. Senin için istanbul’a taşınmaya karar verdim, o geceden beridir aklımdan çıkmıyorsun tarzı birşeyler dedi. Ben iptal oldum orada, midem bulanmaya başladı korkudan. Korku dediğim de içimden dedim ki tamam boku yedim hayatım karardı. Kız ağlamaya başladı hafiften, daha fazla ağlamasın diye sakinleştirmeye çalıştım. Dedim aklında böyle birşey olduğudan haberim yoktu. Önce yüksek lisansını kazanmaya bak sen eğitimini tamamla sonrasına o zaman bakarız tarzı birşeyler geveledim ama kafam tam çalışmıyordu o anda söyleyecek birşey bulamadığımdan saçmaladım bayağı bi. Sonra benim eve gitmem lazım, sen şimdilik sakinleş, haftaiçi sakin kafayla oturup konuşalım bunları, ablana sakın bahsetme dedim. Tamam dedi o da. Şimdi sabahtan beri kafayı yiyorum, ne yaptıysam bi çözüm yolu bulamadım. Bir yandan herşeyi kız arkadaşıma bire bir anlatmayı düşünüyorum, ama anlattıktan sonra herşey eskisi gibi olur mu emin değilim. Kız arkadaşımı cidden çok seviyorum ve kardeşi yüzünden aramıza böyle bir soğukluk girmesini istemiyorum, ya da benim yüzümden kardeşiyle arası kötü olur ve bu yüzden beni suçlar diye korkuyorum. Kız arkadaşımın kardeşiyle hafta içi gizlice görüşüp bir şekilde onu ikna etmeye çalışırsam da kız arkadaşımın arkasından iş çevirmiş olacağım. Gidip ablasına herşeyi yanlış bir şekilde aktarmasından da korkuyorum. Ne yapacağıma karar veremedim, boka batmış durumdayım, bi akıl verin ne olur...

 
umarım trollemiyorsundur.

gerçekse, ilk ve kesin olarak sakin olman gerekiyor. bir şey yapmamışsınız, sadece yanlış anlama var ortada. kıza ümit falan da vermemişsin zaten. seni kontrolsüz görürse kız daha çok dağıtabilir. yani yapacağın her tereddütlü hareket kızı daha çok etkiler. o yüzden kendinden emin ol ve böyle bir şey düşünmediğini kesin bir dille belirt haftaiçi.

sonra araya çok vakit girmesine izin vermeden, yani bunu kesin bir dille belirttikten sonra konuyu değiştir, gündelik hayata dön biraz muhabbet et eğlendir kafasını dağıt, geçer...
  • duseyazar  (31.01.15 23:57:30 ~ 23:58:31) 
Öncelikle serin hikaye birader.

Sonra; kizla başbaşa buluşma. Görmezden gel. Simdilik kizarkadasinla konusma. Kizkardes tutar bi şey söylerse izah edersin. O kizla da ayni ortamda bulunmamaya calis.
  • damdanakan  (31.01.15 23:59:36) 
İyi ki kötü gözle bakmıyonuşsun lan, ellemeler, koklamalar, dokundurmalar falan diz boyu ahahshahsha


  • amarikanya fitbolcusu  (01.02.15 00:08:50) 
Kız kardeşi kendinden tiksindirmeye bak. Sevgilinle uzun süreli bir birlikteliğiniz varsa o kolay kolay tiksinmez senden ama kız kardeş tez tiksinir. Tabii seni yanlış anladığına da ikna et kızı ve sevgilini.


  • zinomseker  (01.02.15 00:12:41) 
Yalanını seveyim senin.


  • sehpa fx350  (01.02.15 00:12:58) 
Bi de kız kardeşi daha güzel demiş bak. Ahahshahs oğlum sen ne ayaksın lan ahahsha


  • amarikanya fitbolcusu  (01.02.15 00:14:02) 
Bu ne be Yiğit Özgür'ün erotik hikayesi gibi..

Neyse, gerçek olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yanıt vereceğim; kız arkadaşından bir şey saklama.. Her şeyi dosdoğru anlat, aranız açılacaksa da dürüst olduğun için açılsın başka türlü olursa kafanı taşlara vurursun..
Kız manyak belli ki gidip ablasına kendi gözünden anlatırsa olayı toparlayamazsın..
En kötü hafta içi olacak konuşmaya kadar bekle kızın tutumuna göre tavır al ama kızın bir de istanbula geldiğini düşün habire ablasında sen de oradasın off sıkıntılı kız arkadaşınla konuş..
  • mutekebbir  (01.02.15 00:15:48) 
@amarikanya +1 ! Allahtan kötü gözle bakmamışsın hacı. Ya baksaydın...
Nasıl iş anlamadım kızın evinde kalıyorsun kız kardeşiyle filan yakınlaşmalar normal. Biraz ağırlık olmalıydı bence. Yerinde olmak istemezdim.

  • cunupkral  (01.02.15 00:17:50) 
erotik hikaye okuyor gibi hissettim kendimi. sürekli 'o gözle bakmıyorum' yazmışsın ama dayama olsun, koklama olsun, sarmaş dolaş eve dönme olsun. kızın kıyafetini anlatman bile yersiz. emin misin o gözle bakmadığına?


  • sheridans  (01.02.15 00:20:00) 
Bence senin de gozun var. Yok hareketlenme oldu yok boynunu kokladim vs. Ben olsam kızla özel bi buluşma konuşma yapmazdim. Direkt kız arkdasimla konusurdum. Sonradan öğrenirse basın derde girer.


  • elorelia  (01.02.15 00:25:49) 
baldız iyidir


  • partizan  (01.02.15 00:35:50) 
hacı dayamışsın daha hangi gözle bakmıyorsun anlamadım. dayadıysan olay bitmiştir kusura bakma.

çok güzel giyinmişti ama o gözle bakmıyorum tabi. sen benim önüme geç dedim dayadım, kız bana dönüp gülümsedi ama o gözle bakmıyorum tabi. bu olay "yaz kızım 200 torba çimento 20 kamyon çakıl" muhabbetine dönmüş ha :D
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (01.02.15 00:36:48 ~ 00:38:15) 
sik onu


  • fransizkalanadam  (01.02.15 00:36:52) 
özet şu:

(bkz: baldız baldan tatlıdır)
  • ron dennis  (01.02.15 00:40:34) 
Serin hikaye +1.

Olaya gelince care o kizin sevgili bulmasi. Bence sevisecek erkek ariyor ve en yakininda sen varsin sana sarmis. Simdilik durumu idare et karsilarina baskalari cikacak sen sadece benden hoslandigini saniyorsun falan de. Yuksek lisansi kazansin zaten kendi ortami olur bulur bi sevgili rahat edersin.

Yok ille de sen ben baskasini istemiyom derse ablasiyla konus.

Ama dedigim gibi once hayatta baska erkeklerin de olduguna ikna et. Benden cok daha iyilerini bulursun falan de.
  • halitkin  (01.02.15 00:40:53) 
kullanıcı adının hakkını vermişsin kerimcim şimdi onu inkar edemeyiz,
ama allahtan o gözle bakmıyorsun yoksa teyy teyy

  • olurnedenolmasin  (01.02.15 00:45:04) 
Kızı tersle manitaya söyle dicem de yüzleş diyecek kız inkar eder falan


  • indescribable  (01.02.15 00:51:33) 
tek başına falan görüşme kızla... o gözle baksan kimbilir ne olurdu.. ablasıylan da konuşma.. uzaklaş.. zaten kardeşi varken ona duyurur gibi sevişmek ne demek doğru demiş kız. durum fena.


  • mr fusion  (01.02.15 01:21:02) 
Ula dokunmaya koklamaya bi' şey diyenler ikili kombo yapmış. Hem metal konseri (metallica üstelik amk) nedir bilmiyorsunuz, hem de duygusuz estetik zevkinden yoksunsunuz. Hiç mi normal bir kız arkadaşınıza yanaş bi' parfümünü koklayayım demediniz la ? Saç gözünün önünde olunca koklarsın gayet net. Saç kokusundan tahrik olan da yoktur herhalde aranızda.

Ha triple kill geliyor, ereksiyon sorunu falan yaşıyorsunuz sanırım bu arada. Çük ula bu muz kabuğu değdirsen iki saniye, ona bile kalkar.

İnsanlar en önlere genelde sevgilisiyle veya samimiyet manasında sorunu olmadığı arkadaşlarıyla geçer. O yüzden dayamaymış falan sıkıntı teşkil etmiyor. Ama arada bi' mesafe olması gerekince sıkıntı.

Kız ağır kezo. O ortamda çükünün değmesi kadar, saçının kokusunun gelmesi kadar normal bi' şey yok. Ki güzel dedin, kaç dakka dedin. Sanki çükümüz beynimize bağlı da, "Kız arkadaşının kardeşi haboooov" diyebiliyoruz. Random sağa sola kalkan bişe la bu.

Kız kezban, takma kafaya. Çözümü yok bende, var da söylemiyorum çünkü genelde daha da sıçarım ben bu tip durumlarda. Günah çıkarmaya ihtiyacın varsa diye yazdım. Raad, sende en ufak bi' sorun yok.

Anlattığın gibiyse tabi.
  • günde 3 litre kola içen adam  (01.02.15 01:44:18) 
Aynen erotik hikaye okuyor gibi hissettim. sen resmen baldız baldan tatlıtuğ demişsin. İyi ki bir şey hissetmiyorsun. çok az hissetsen o kahvaltı sofrasında sevişecektiniz demek ki. Kıyafet detayları, güzelliği, kokusu kalçası aklında kalmış. Koklamışsın vs. daha ne istiyor "o gözle" baktığına kanıt için.

Ex-baldızın ile konuşma için taktik veremem ama önce sen bir kendi duygularını falan gözden geçir derim.
  • nawar  (01.02.15 02:22:36) 
bu işin sonunda kız arkadaşından ayrılırsın muhtemelen. çok düşük bir olasılıkla da ailenin tek damadı olursun:)
bu konuma getirmemen gerekirdi, geçmiş olsun. sevgiline anlatırsan da batarsın, anlatmazsan da:)

  • yalnux  (01.02.15 02:36:15) 
bi kere yanlışı yapmışsın bilader. kızla aynı ortamda sarhoş falan olayım deme siker bak bu kız seni. demedi deme


  • klar  (01.02.15 03:09:25) 
kaç hoca.

eğer sevgilinize bu hususu anlatırsanız haliyle kız kardeşinden açıklama isteyecek, orada yiyeceğiniz tek iftirada ilişkinizden olacaksınız.

diğer şekilde bu kızla vakit geçirmeye kalkarsanız iş daha da duygusala bağlayacak. eninde sonunda ablasıyla arasının açılacağını görecek olan kardeş sizden uzaklaşacak.

yapılacak şey; kaçıp ölü taklidi yapmak.
  • galahad  (01.02.15 07:39:14) 
metallica konseri ali samiyende dedilmiydi lan?


  • selam  (01.02.15 08:18:07) 
o kiz seni seni eninde sonunda ayartacak, sonra ablasi bi sekilde durumu ogrenecek. en iyisi simdiden ablaya hafif yollu olayi duyurmak da fayda var.


  • nicki martin  (01.02.15 10:49:53) 
Ulan bende metallicaya gittim sakallı adamla...kendime acıdım şimdi. Kız arkadaşına durumu anlat. Evlenme niyetin yoksa biraz da kardeşle takıl miss...


  • seindfeld  (01.02.15 21:00:06) 
çok uzundu okumadım biri hayrına özet geçer mi?


  • kakao  (01.02.15 21:03:55) 
öncelikle serin serin gitti güzel hikaye. sonrasında, sana tavsiyem abla kardeş ikisine de çak bence gittiği yere kadar artık. yaşın da geçmiş bida bulamazsın öyle piliç.

(bkz: odaya girdiğimde memelerini sıvazlıyordu)
  • bana jacob diyolar  (01.02.15 21:11:04 ~ 21:12:20) 
eksisozluk.com

Sözlükte farklı sonla bitirmişsin.
Sağlam trollemişsin. Bence erotik sitelerde metin yazarlığı yapabilirsin.
  • corneillus  (01.02.15 22:42:20 ~ 22:43:35) 
hikayeyse arada paragraf koy ya gözümüz kör oluyor.

gerçekse de, bilinçaltında inceden bir yaban çakalı var kendini ele veriyor. üstündeki yakışmış, saçlarının çogzel kokması filan gibi detayları vermen bunun ipuçları.
  • wilhelmwasmuss  (01.02.15 22:46:44) 
çok komikmiş, einstein üstü zekan ve insanlardan çaldığın zaman için tebrik ediyorum.


  • duseyazar  (01.02.15 23:25:31) 
sani deniyorlar pot kırma test bu


  • aristotelesin berberi  (01.02.15 23:37:42) 
  • yirtik foto  (02.02.15 01:08:59) 
evet anlıyoruz ki benim adim kerim hepinizi severim ile bana jacob diyorlar aynı kişiymiş.

not alalım belki lazım olur ilerde.
  • kuul  (02.02.15 09:53:53) 
eksisozluk.com

abicim hala aynı kişi diyorlar ya...
  • benim adim kerim hepinizi severim  (02.02.15 10:07:35) 
Gerçek ise iki şey var. Bir, kız sana iyice yavşamaya kalkarsa karşı koyamayabilirsin. O yüzden kızla başbaşa kalma evde falan da. Çık git.

Ben olsam kız arkdaşla konuş derdim, çünkü bir şekilde ortaya çıkacak. mutekebbir + 1
  • aychovsky  (02.02.15 10:16:05) 
abi bari diğer hesaptan cevap yetiştirmek için iki dakika bekleseydin, böyle çok belli olmuş. neyse bir çaba var en azından.


  • yalnux  (02.02.15 10:18:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.