[]

Playstation 4 ile ilgili birkac soru..

Iyi gunler degerli duyuru kullanicisi arkadaslarim!

Izninizle bir kac soru sormak istiyorum.

1-Playstation 4 en iyi nereden alinir? fiyati en uygun ve guvenilir yer neresidir?

2- Ithalatci Garantisi ile Sony garantisi arasindaki fark nedir? 200 Tl fark verip Sony garantisi almaya deger mi? ithalatci firma garantisi guvenilir midir?

3- Dogubank"ta ve Kadikoyde Birkac yere baktim ve fiyat listesi cikardim. izninizle paylasmak istiyorum: (ps4 + 2.kol + gta v + garanti)

- World Bazaar (Dogubank) - 1540 tl (nakit) - ithalatci garantisi

- Playstation Home (dogubank) - 1490 tl (nakit) - ithalatci garantisi

- Arti Elektronik (dogubank) - 1480 tl (nakit) - ithalatci garantisi
- Arti Elektronik (dogubank) - 1680 tl (nakit) - sony garantisi

- Kahraman Elektronik (Kadikoy) - 1500 tl (nakit) - ithalatci garantisi
- Kahraman Elektronik (Kadikoy) - 1650 tl (nakit) - sony garantisi

Bunlardan hangisini onerirsiniz? Ya da onerebileceginiz baska bir alternatif yer var mi?


4- Buralarin hepsindeki playstation'larin uzerinde kucuk bir kisimda arapca yazilar yaziyordu. Sordum Dubai'den gelmis. Alirsam sikinti yasar miyim? Saticilar makinenin turkce oldugunu soyluyor.

5- ntsc ve pal farki nedir? hangisini sececegim?


Cok tesekkur ederim.

 
Hocam, Bakırköy'de PS Oyunu diye bir satıcı var.
PS4 oyun takaslarımı hep oradan yapıyorum.
Dilerseniz bir de oraya bakın.
psoyunu.com'dan da bilgi alabilirsiniz.
  • pangea  (29.01.15 17:35:43 ~ 17:36:04) 
2- ithalatçı garantisi olunca, ithalatçı ürünün arkasında durmuyor bir problem olduğunda "kullanıcı hatası" vs diyerek suçu sana atıyorlar, çok uğraşıyorsun. sorun çözülmüyor falan filan.


forum.donanımhaber'e bakarsan kesin cevaplar alabilirsin diğer sorularına.


biz teknosada kampanyayla almıştık, 1400tl (ya da 1499) destiny hediyeli. oyun da 200tl'den pahalıydı normalde, iyi olmuştu.
  • 111111  (29.01.15 19:26:09) 
ntsc ve pal farkı artık dunya uzeırnde kalmamıs bı ayrım. tum tv ler ve ps3 dahil bi 10 yıl oncesınde cıkan herhangi ir digital alet her ıkı formatı da destekler.

tuplu tv zamanından kalan bır standarttı kendısı.
  • bryan fury  (29.01.15 19:29:55) 
sony garantili bir cihaz almanı öneririm. bimeks, teknosa, vatan, morfare gibi sony garantisi satan yerleri takip eder mutlaka uygun bir kampanya yakalarsın.
bluray'de veya başka bir donanımsal bir arıza yaşarsan minimum sana kitlenecek rakam 150 lira. en azından kafan 2 sene rahat eder.
ithalatçı garantisi veriyorum dediğin adamlar sen ürünü alana kadar atar da tutar. makineyi alıp kapıdan çıktığında tavırlarının 180 derece değişeceğine emin ol. aradan 4 ay geçtikten sonra bir problem yaşayıp geri götürsen kimse ne seni ne de makineyi tanır.
ntsc ve pal farkı artık kalmadı, kutusuna (arapça-çince vs) olmasına takılma kurulumu online yapıyorsun hangi ülkeyi seçersen o dilde oynarsın
  • yimirta  (30.01.15 10:10:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.