[]

Kızlara soru: Kaş aldıran erkekler

Daha önce duyuruda sormuştum ve ortasını almak dışında kimse yanaşmamıştı alttan üsten aldırma/inceltme olayına. Ama benimkiler çok dağınıktı ve hiç kabul edilebilir bir görüntüsü yoktu. Sizi dinlemedim ve kaş bakım setiyle güzelca alıp üstünden kalan yerleri cımbızla aldım. Kaşı aldım dediğimde ana kaş değil onunla bitişik olarak başlayıp alta üste doğru yayılan kaşımsı kıllar. Çok da güzel oldu. Arkadaşlarım da onayladı. Siz bağyanlar, bir erkeğin kaşını incelttiğini farketseniz ne düşünürdünüz? İnternette gördüğüm kadarıyla pek hoş karşılamıyorlar. Abartı bi inceltmeden bahsetmiyorum. Ana kaşa birazcık dokundum sadece. Ama çok çok dikkat edince alındığı belli oluyor gibi. Sizce öyle dağınık olmasındansa alınması daha iyi değil midir?

Evet tekrar söylüyorum aşırı bi inceltmeden değil dağınık kaşın düzeltilmesinden bahsediyorum.

Ha şunu eklmeyi unutmuşum: Annemin yanına gittiğimde öylesine muhabbet ediyorduk ve şu kaşlarını aldırsana kötü duruyor dedi.

Ben de en pozitif yaklaşabilecek insan bile durup dururken uyardıysa iş başa düşmüştür diyerekten daldım ve o da beğendi.

 
Bırak ne derlerse desinler. İki yüzlü davranıyorlar çünkü bu konuda. İdo gibi adamları görünce "ooo kaşa bak eehehe" diye dalga geçiyorlar, alınca da ayrı laf ediyorlar. Temiz ve düzgün göründükten sonra gerisi laf. Kafalarını değiştirsinler millete laf edene kadar.


  • kakaolu kremali biskuvi  (26.01.15 23:02:43) 
before/after capsleri koy bence


  • domates yiyom  (26.01.15 23:02:50) 
dağınıksa düzeltilmesi lazım, iyi olmuş.


  • rock n roll  (26.01.15 23:04:28) 
Alinmali bence daginiksa. Gayet normal buluyorum.


  • anneboleyn  (26.01.15 23:05:00) 
Ha şunu eklmeyi unutmuşum: Annemin yanına gittiğimde öylesine muhabbet ediyorduk ve şu kaşlarını aldırsana kötü duruyor dedi.

Ben de en pozitif yaklaşabilecek insan bile durup dururken uyardıysa iş başa düşmüştür diyerekten daldım ve o da beğendi.
  • memories  (26.01.15 23:06:52 ~ 23:10:19) 
Bence kadinlar/erkekler nasil bakiyor bos verin, abartili degilse her turlu iyi olur. Zaten abartmazsaniz kadinlar da kotu bir sey dusunmez. Kim ne derse desin, daginiksa biraz duzeltin.


  • delifaruk  (26.01.15 23:07:02) 
dağınık olmasa bile almak istiyorsan alırsın. ben bir şey düşünmem. seni mutlu edecek olan nasılsa öyle olmalı.


  • 111111  (26.01.15 23:07:03) 
baskan keyfine bak sen ya. oyle yakistigini dusunuyorsan oyledir zaten. kakaolu cok guzel soylemis.


  • the feel good  (26.01.15 23:08:12) 
Vay arkadaş en azından birkaç tane olumsuz yorum bekliyodum. Geçenki duyuruda yaparsam duyurudan afaroz edecekmişsinizcesine cevaplar geliyordu. Gözümü yaşarttınız gençler.


  • memories  (26.01.15 23:09:05) 
annen begendiyse olmustur, bosver baskalarini.


  • nawres  (26.01.15 23:09:25) 
Kaşlarının durumu kötüyse, kendine dert ediyorsan alırsın tabii ne olacak. Yalnız ilk defasında kendin dalman risk olmuş, lakin sonuçtan memnunsan problem yok.


  • angelus  (26.01.15 23:10:55) 
domates yiyom +1 = domates yiyoz


  • shi aila  (26.01.15 23:12:38) 
Lan kronun önde gideniyim aslında ama kuaföre girdiğimde yüz maskesi dahil komple bakım yaptırıyorum sıfata.
İdo'nun ve tüm tek kaşlıların da allah belasını versin.
Saygılar.
  • Solem2  (26.01.15 23:13:14) 
kaşa çerçeve verilmesini destekliyorum. çok iyi yapmışsınız. kaşlar yüzün tüm ifadesini etkiliyor.

erkeklerin ellerine ve ayaklarına bakmalarını da rica ediyorum. kendiniz beceremiyorsanız manikür pedikür yaptırın. oje sürmezler merak etmeyin. :)
  • m e l t e m  (26.01.15 23:14:56) 
ya gay gibi .s.s falan demicem de kimisi çok fazla inceltiyor vj bülent gibi oluyorlar :D

umarım öyle yapmamışsındır ki çok incelmedi diyorsun da :D

fotoğraf görmek istedim ama mümkün müdür sdhs
  • dedi ayca  (26.01.15 23:16:23) 
Ya manikürü yaptıramıyosun işte kendi imkanlarınla anca kaljsflkasda


  • Solem2  (26.01.15 23:17:58) 
ifşa +1

kaşlarını alan bir erkek olarak normal olduğunu düşünüyorum bu eylemin. çok kalın ve dağınık kaş cidden çok bakımsız duruyor. insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı tabi.
  • neil manke  (27.01.15 00:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.