[]

Bırakın herkes kafasına göre yaşasın.

Aşağıda bir duyuru varda, beşiktaş sahilinde gezin yazar inihar edecek diye.

Size ne, adam seçimini yapmış, siz kimsiniz ki onun hayatına dair ondan daha fazla söz hakkına ve hüküm hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Ölen ölsün, intihar edecekse etsin, karışmayın her şeye süper iyi insan formuyla müdahil olmayın.

Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir.

 
intihar edeceğini buraya anons eder gibi yazan kişi kadar burada onu kurtarma triplerine girenlerde sov yapıyor bence, ne kadar samimi olsanız da yaptığınız şov, adam bir seçim yapmış götü yiyorsa intihar eder gerçekten kafasına koysa burada duyuruya mesaj tana kadar çeker vurur kendisini veya atar kendini bir yerden, kafasına intiharı gerçekten koyan adamın büyük sorunları vardır ve siz onu engelleyerek sadece günü kurtarırsınız, zaten kurtarmak gibi mucizevi bir şeyi başarırsanız da elemanında oyununa gelmiş olursunuz, intihar be kardeşim insan doğasının en basit olayı anlık bi hormon patlaması çeker vurursun kendini bitti , niyetin varsa duyuruda yazmazsın bunu, hayır akıl istersin benim durumum kötü dersin tavsiye istersin anlarım ama ben ölüyorum hadi bye demek ömrümde gördüğüm en itici eylem.


  • docrivers  (15.01.15 22:32:30) 
Abi tamam da o olay öyle olmuyor işte, şu an arkadaşın kimya bozulmuş,beyinde dengesizlikler var bu yüzden. Yani hormonlar birbirine girmiş. O yüzden bu kadar umutsuz. Biz de en azından beyin kimyasını değiştirme şansını kendine verse,yardım alsa kurtulur diyoruz. Olay bundan ibaret. O kararı almaya iten nedenler aslında organik bi yerde ve düzelebilir.


  • Lola90  (15.01.15 22:33:54) 
milyon kere deneyip her seferinde götü yememiş bir olarak , o seviyeye gelmiş birinin bence sorunları düzelecek gibi değildir , bırakın rahatlasın çocuk, ayrıca beyin kimyası yerinde değil ama duyuru açıp şarkı paylaşacak kadar yerinde mi , abi lütfen saf olmayın .


  • docrivers  (15.01.15 22:35:38) 
hastahane hizmetini de sonlandıralım istersen? sonuçta ölüm doğal düzen değil mi?


  • burberry  (15.01.15 22:40:18) 
tamam herkes psikolog herkes norolog di mi tamam oldu.

yahu diyelim ki yardim cagrisi ve hatta hatta sov. olsun mu lam? atlarim ama olmem diye dusunuyor belki.sovsa zaten salak ama yasar bu, akilli ama harbi gercekse de olur mu olayiniz? tamam bu sefer yardim edilmeye calisilsin nasilsa sov degil de kafasina koyduysa anons etmeden vurur kendini, yorulmazsiniz
  • caylaktozu  (15.01.15 22:41:21) 
kimseye karismama kismina intahar edene yardim etmek isteyenleri de ekleyerek katiliyorum.

yalniz "intahar edersen kafani kirarim, yemek sozun var bana!" tarzi vazgecirme yontemi iticiligi hic cekilmiyor.
  • nawres  (15.01.15 22:43:45) 
@burberry
hiç tanımadığın birinin hayatına kendi seçimiyle son vermek istemesi senin niye alakadar ediyor, salak mısın ?

  • docrivers  (15.01.15 22:45:36) 
Karasakall ve docrivers'a katılıyorum. Benim intihar duyurusuna yazdıklarıma "troll müsün" dedi biri. :) Neden troll olayım ki? Adam kararını vermiş, bir rahat bırakın.


  • yirmisantim  (15.01.15 22:46:05) 
  • bluebey  (15.01.15 22:50:36 ~ 23:05:17) 
@docrivers Sanane? Seni zorla "duyarlı ol" diye millet mi kovalıyor? Sen sikleme, kimse de sana "sen niye ilgilenmiyorsun" demez. Onlarca kişi o başlığın altına vazgeçirmek için bir şey yazdı, para mı kazandılar bu işten ya da birileri isimleri tek tek okuyup ödül mü verdi? Hayır. Tercih ve karakter meselesi.

Yok kafasına koyan zaten intihar edermiş, şov yapmazmış, varsın şov olsun, parmağımı yorup yazdığım iki kelime o insanı vazgeçirirse kârdır deriz.
  • burberry  (15.01.15 23:35:29) 
Kim olduğunu söylersen cevap vercem


  • emirkulu2  (15.01.15 23:37:55) 
@emirkulu2 sırf seni,n için kimliğimi açık ediyorum

tr.wikipedia.org
  • KaraSakall  (15.01.15 23:58:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.