[]

ciplaklik uzerine

ghostbusters in cizgifilmi vardi bir ara. orada bir bolumde gozluklu sari sacli ghostbuster bir ruya aleminde yasiyordu. ruyasinda herkes ciplakti. times meydaninda millet acik acik geziyordu. acaba gercekten de sihirli bir sekilde giyinmeyi yok edebilseydik turkiyede hayat ne yonde degisirdi acaba ? dusunsene markete gidiyorsun millet ciplak geziyor kimse de birbirinden rahatsiz olup garipsemiyor. kasiyer " 10 lira 25 kurus. sifrenizi girer misiniz ? iyi gunler yine bekleriz " konusuyor falan ama ciplak. minibuse biniyorsun sofor abi ciplak " abi sirinevlere bir kisi ne kadar " " 1.75 abi" adam orada oturuyor.

ikinci soru. siz bu ruya alemine sonradan giriyorsunuz ve ciplak oldugunuzun bilincindesiniz. size uyar mi bundan sonra boyle devam etmesi yoksa sihri bitirip su an ki duruma geri dondurur musunuz ?


 
kadinlar desteksiz kalirdi. ak got kara got belli olurdu. iyice igrenirdik insanlardan.


  • nawres  (24.12.14 08:30:15) 
işte bunlar hep ülümünati


  • emirkulu2  (24.12.14 08:36:48) 
birsuru ozguven problemini ortadan kaldirirdi herhalde. kilolu insanlar rahat olurdu. spor yapan insanlar artik "leg days" i boslamazdi.


  • charlotte blanc  (24.12.14 08:39:39) 
bence erkekler memelerden gözünü ayırmazdı. göz kontağı denen şey kaybolurdu ve memelere bakan erkekler sürekli erekte olarak dolaşırlardı. Kadınlar da erekte olmuş penisten gözünü ayırmazdı. Boyutunu, tipini beğendiğine verirdi assadffasd ben yanlış mı anladım herkes birbirini çıplak görecek mi yoksa sadece sen mi görebiliyorsun?

sadece sen görüyorsan da memeler ve erekte kısmı hala geçerli.
  • safepassage  (24.12.14 08:41:54) 
giyinik iken düşünüp hayal kurduğunuz her şey, çıplak iken bir şey ifade etmezdi. çıplaklar kampına giden standart bir insan bir 15 dk sonra alışıyor. net. tecrübe.


  • zam sampiyonu domates  (24.12.14 08:47:56) 
Her şey çok daha normal ve basit olurdu eminim. Aslında cıbıldak dolaşıyorken, zaman içinde kılları dökmek ve üstümüze bir şeyler örtmek aşaması bana daha "inanılmaz" geliyor mesela. Ha, bu kadar modern, parayla bir şeyler yapma raddesine gelmiş insanlarda ahlak sistemleri de oturmuştur, bu yüzden bu toplumları çıplak düşünemeyiz ama madem sen istedin, diğer değişkenleri göz ardı edelim bari düşünelim :D

Bi kere insanlara seksilik katan şey çıplaklık değil bence kesinlikle. Hatta çıplaklık çoğu zaman, çoğu insanda seksapeli öldüren bir şey. Günlük hayatta birisiyle seks yapma isteğine erişmene sebep "o insanın göremediğin yerlerini keşfetmek" oluyor. Gördüğün kadarından yola çıkarak, geri kalanını kafanda sen süper bir şekilde kurguluyor, tamamlıyorsun. İşte o kısım işin heyecanlı yanı. Çoğu zaman karşındaki o insan soyunduğunda hayal kırıklığı yaşarsın çünkü atıyorum, kadının memeleri küçüktür, göbeği vardır, bacakları şekilsizdir; adamın pipisi küçüktür, göbeği vardır, kılları çoktur vs.


Bu yüzdendir ki bikinili bir kadındansa, mini etekli bir kadın çoğu zaman daha seksi gözükür. Sadede gelelim, şimdi bu toplumda bi anda cıbıldak kalsak elbette ilk etapta tecavüzler filan aşırı artar ama zaten bu şekilde gelseydik ya da 8. sınıf olmayan bi ülkede, tercihen Kuzey Avrupa'da filan yaşasaydık, bu çıplaklık pek bir değişiklik yaratmazdı diye düşünüyorum. Hatta işin heyecanını kaçırırdı baya baya.

İkinci soruya cevap: herkes çıplaksa bundan sonra öyle devam etmenin benim için bir sakıncası yok, geri döndürmezdim.
  • pandispanya  (24.12.14 08:52:08) 
zam sampiyonu domates + 1
Göz çıplaklığa da kumaşa da çok kısa süre içinde alışıyor. İlk 1-2 gün sorun olurdu ama sonra insanların gözü alışırdı. Tacizler azalırdı, ortada arzu duyulacak bir şey kalmadıktan sonra.

Bir nüdist plaja gitmiştim. Kimse erekte, vb. değildi. Aksine kafanda normal olarak bir 10 dakika içinde o kodlanıyor. Bu sefer dışarı çıktığında üstündeki ve çevrendeki kumaşlar gözünü rahatsız ediyor kısa bir süre. Sonra ona da alışıyorsun.
  • aychovsky  (24.12.14 08:53:03 ~ 08:58:59) 
çocukken ben hep bunu hayal etmiştim. küçük bir sapıktım belki de. neyse, büyüyünce farkettim ki iyi olmaz. kıyafetler sayesinde bir çok insan utanmadan dışarda gezebiliyor. buna ek olarak bir çok insanın ameliyat yaraları belki o an göstermek istemediği enfeksiyonlu rahatsızlıkları oluyor. bunları gizleyemezlerdi ve bu yüzden dışarı çıkamayabilirlerdi.


  • prodeq  (24.12.14 08:53:09) 
Iklim sartlari nedeniyle mumkun olmaz turkiye'de. Kisin gotumuz donar, yazin da cilt kanseri oluruz.


  • sckxyss  (24.12.14 09:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.