[]

mükemmel ilişkiden kaçınma

hani böyle 'ulan bu kızla çıkarsam kesin evlenirim ben, hiç bulaşmayayım en iyisi' dediğiniz hareketler oluyor mu? bi kişi var böyle tanıdığım, eski bi arkadaşım gerçi kızı da yıllardır görmedim sadece sosyal medyadan falan takip ediyorum, videolarını falan izliyorum. o kadar hoşuma gidiyor ki, bayılıyorum resmen. her türlü it pozisyona girebilen ben, roket usta, bi mesaj atamadım kıza. tam aradığım şey, ve gerçekten bi ilişki kurarsak kesssin evlenirim ben bu kızla, ve bunun için de çok erken. o yüzden hiç yazmıyorum.

böyle doğru zaman bekleyen, bu aralıkta mükemmel ilişki kurabilme ihtimali olan insanlar çıkınca karşısına onlarla kasti olarak görüşmeyen başka insan var mı? sorunlu insanları daha çok seviyorum bu yüzden galiba.


 
sen kesssin evlenirsin de hatunun seni isteyeceği ne malum? bence bu ihtimalden kaçınıyor bilinçaltın. "sen kovmadın, ben istifa ettim" diyor sözde.


  • devilred  (21.12.14 20:06:15) 
ulan bu kızla çıkarsam kesin evlenirim ben, hiç bulaşmayayım en iyisi
bu cümleyi anlayamadım açıkçası. Bu kızla çıkarsam kesin evlenirim , bir kere bunu nerden biliyorsun, ee tamam kesin evlenirsin ee evlen o zaman, şu an evlenmek mi istemiyorsun kızla birlikte ol yani ilişki devam etsin evlenme.
Ama büyük ihtimalle uzaktan çok mükemmel zannettiğimz kadın ya da erkekler öyle göründükleri gibi olmayabiliyor, bunu da aklının bir köşesinde tut derim.
Ha bir de kızın seni istemeesi var o ayrı mesele
  • isadora  (21.12.14 20:09:40) 
yoo bende tam tersi etki yaratıyor acıkcası. zaten aradıgımda öyle bir kız. gel gör ama o kızı buldugum zaman halihazırda mutlu bir ilişki içinde oldugunu görüyorum. bu bahsettiğiniz kızları nasıl boşken yakalıyorsunuz anlamıyorum, nasıl sanslı ibnelersiniz lan azıcık bana verin su balınızdan.

kısa özet cevap: fırsatım olsa ve sinyali alsam iki saniye beklemem.kaçmam.
  • fransizkalanadam  (21.12.14 20:36:07 ~ 20:38:42) 
devilred +1

genellikle böyle olur.

olmazsa da benim gibi '' ulan birinin peşine takılıp lisedeki gibi maymun olmayalım, sevilen kadın başa bela'' mantığı da olabilir. zira mükemmel ilişki olarak gördüğün biri ile beraber olursan, o iş olsa bile ''tasmanı ona verirsin'' gerek yok üç günlük dünyada.
  • camfrog sonmez  (21.12.14 20:37:37) 
İnsanın hayatında öyle bir dönem olabiliyor. Ciddi ilişki ihtimali gördüğün zaman şimdi bunun sırası değil diye düşünerek aradaki çekime rağmen pas geçebiliyorsun.


  • hiko seijuro  (21.12.14 20:52:00) 
benim de başıma geldi. evlilikten korkmak değil benimkisi. macera arama olayı. kadın mükemmeldi. ilişki süresince gram başımız ağrımazdı çok net görebiliyordum bunu. hala tam olmamışım ben, aklım hala biraz havada. onu anladım. umursamayıp maceraya aramaya devam.


  • washe  (21.12.14 20:56:55) 
Valla öylesiyle karşılaşırsam peşinden koşarım.net

Normalde hiçbir kadının peşinden koşmam, üstüne düşmem. İki muhabbet ederim, eğer o da konuşmaya sohbete istekliyse karşılıklı olarak devam eder. Yoksa da kendi hâline bırakırım. Ama evleneceğimi düşündüğüm kişiyle ilişkiye başlamaya çalışırım, bakalım harbiden wife material mı değil mi. :)
  • yirmisantim  (21.12.14 21:11:31) 
Ne güzel şeyler yazmışsınız lan. Hepsi ayrı ayrı haklı. Elinize sağlık, hepiniz bir miktar haklısınız. Bunların hepsini toplayınca yukarıda soruda yer alan probleme ulaşıyorsunuz resmen. Devilred'in dediği daha ağır basıyor olabilir ama, biraz egoist bi bünyeyim çünkü. Doğru.


  • roket adam  (21.12.14 22:43:50 ~ 22:44:10) 
mükemmeli olsa keşke


  • Solem2  (21.12.14 22:45:38) 
"Bu kızla anca uzun vadeli ilişki olur, hiç bulaşmayayım" dediğim oluyor.


  • arnold schwarzeneger  (22.12.14 08:12:42) 
Ben de yok bu. Eğer kevin evlenirim bunla diye düşünürsem rte'nin kızı olsa bile yazarım, durmam.

Öte yandan bunun tersi olan kadınlara da sadece seks amaçlı yazdığım oluyor.

Sanırım ikisinin arasındaki tiplere (karakteri boktan, sadece seks için görüşmeyi de istemeyecek tarzda olanlar) hiç yanaşmamaya çalışıyorum.
  • twelfth  (22.12.14 08:41:49 ~ 08:43:21) 
Bu kof özgüvenin binde birini istiyorum be, çok mu.
Devilred +bin

Sonra reddedilince bize ağlıyonuz. Sen ağlama yasak sana.
  • emirkulu2  (22.12.14 22:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.