[]

o ses türkiye jürisi mazhar-özkan ?

merhaba arkadaşlar.bu sezon ki o ses türkiye jürisinin mazhar özkan olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım. benim için çok önemli olan mfö grubunun öyle bir ortamda bulunmasını kaldıramadım. her neyse programı çeşitli sebepler dolayısıyla izleyemiyorum. az önce youtube dan bir kaç videoyu izledim. diğer jüri üyelerine özellikle hadiseye ayar verdikleri bölümleri koymuşlar. biraz onları izledim. şimdi şeyi sormak istiyorum. genel halleri tavırları nasıl program içinde. bu adamlara gerekli saygıyı gösteriyorlar mı? gelen yarışmacılar olsun diğer jüriler olsun. işin yok mu niye bunu merak ediyorsun yada git izle diyebilirsiniz. bu sene izlemeyi düşünüyordum ama dediğim gibi çeşitli sebeplerden ötürü izleyemiyorum. ve mfö grubu benim hayatımın başka bir yerinde çok seviyorum. açıkçası yakıştıramadım bu programda olmalarına. ama deli gibi de merak ediyorum iyi sesler,yarışmacılar seçiyorlar mı? kalitelerini gösteriyorlar mı? programı izleyenler beni bir aydınlatsa çok sevinirim... saygılar




 
Hadise ile doğrudan etkileşimlerine çok rastlamadım doğrusu ama izlediğim kadarıyla saygı görmüyorlar gibi bir intiba edinmedim.


  • nereye bu gidis  (06.12.14 07:40:58) 
normal yarışma işte.

hadise dışındaki diğer jüriler de gayet kaliteliler. hadiseyi de show business olarak kaliteli sayabiliriz işinde.

gökhanla makara yapıyorlar genelde
  • tchuck  (06.12.14 07:43:31) 
www.eksiduyuru.com buna benzer bir soruyu bende biraz farklı bir şekilde sormuştum. aslında pek şaşırmamak gerekiyor.


  • fucking machine in my head  (06.12.14 08:11:32) 
yanlışlıkla coca cola aldığı için kendine ceza veren fatih tezcan gibisin kardeş.
kendince sebeplerin olsa da güzel sesler ve performanslar oluyor. mfö'yü de seviyosan neden izlememek için zorluyosun ki kendini?

bu arada çok merak ediyosan mö insanları 'kaset yaparız, şarkı veririz' diye kandırıyo, bi de sürekli gökhanı bozmaya çalışıyo. özkan birini beğenip mazhara sormadan döndüğü için mazhar trip atıyo vs. zaten dönmeliler bitti. düellolar başlayacak.
  • seksen9  (06.12.14 09:59:34) 
aynı olay bende de oldu. birkaç hafta önce denk geldim. dedim bu adamların burada ne işi var. yazık değil mi diye düşündüm. izlemedim hiç programı ama tahminimce formata uymaya çalışıyorlardır. yani biraz polemik falan filan...


  • secilmis uye  (06.12.14 11:30:48) 
acun yeteneksizi ilk başlattiginda türkiye'de jüri olarak ilk önce mfö ye teklif götürmüs. mazhar huysuz, fuat bilgili, özkan iyi niyetli adami oynayacaklardi. kabul etmemislerdi. simdi o vakitten bu vakite kimler kimler jüri oldular.

almanyada su siralar yayinlanan voice of germany de de fantastischen vier dan iki abimiz ayni koltugu paylasiyor, biraz da onun taklidi gibi onlarin durumu orada.

ha bir de su durum var, yillar önce mfö ye reklamlara niye cikiyorsunuz, niye sarkilarinizin cıngıl olmasina izin veriyorsunuz diye soruyorlardi, mazhar alanson'un da "taş mı yiyoruz kardesim, biz ne ile gecinecegiz" mealinde bir yanıtı olmustu. rüsvet albümlerinde de bununla ilgili bir şarki da vardi hatta yanlis hatirlamiyorsam. haklı da adamlar, türkiye de sanatcilarin gecim kaynagi, telif ve müzik piyasasinin şartlari belli. bu kosullarda, "özkan abi, kanser tedavin icin al sana 10 bin lira, aramizda topladik" demedikce, para kazanmak icin yaptiklarina ses cikarmamak lazim.
  • atmaca.ged  (06.12.14 15:28:01) 
itiraf edeyim ki ben bu yarışmayı mazhar ve fuat'tan önce izlememiştim.

mfö benim en sevdiğim gruptur, ve mazhar ile özkan'ın makaracı mizaçlarına da bayılırım.

onlar için tv8'de bu program var mı diye bakıyorum (günlerini bilmiyorum, ama bakıyorum akşamları), varsa da izliyorum. mazhar, gökhan'a çok takılıyor. mazhar ve özkan'a saygıda kusur eden yok zaten. tabi hepsi aynı zamanda da "jürilik" görevleri sebebiyle "eşit"ler. bu yüzden kimse de kendini kasmıyor. yani saygıda kusur etmiyorlar ama şakalaşmalar, takılmalar oluyor.

o yarışmaya onlar bence de fazla ama orada jürilik yaparak ne kadar kazandıklarını düşününce de iyi ki onlar orada diyorum, çünkü onlar hak eden sanatçılar.

hadise de, ebru gündeş de, gökhan da kendi tarzlarında başarılı isimler zaten onları özel olarak dinlemesem de (ebru gündeş'i zaten sevmiyorum eşinden dolayı ama kadının hakkını yememek lazım, iyi bir şarkıcı) ve dolayısıyla onlar da çıtayı düşürmüyorlar.

acun zaten geyik...

seçmeleri izlerken keyif alıyorum ama yarışma kısmı başlayınca izlemeye devam etmeyebilirim.
  • m e l t e m  (06.12.14 15:36:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.