[]

anneye çok işe yarayan hediye

anneme bir hediye alayım diyorum. ve günlük hayatta da çok işine yarasın, hayatını kolaylaştırsın istiyorum. kendisi evde gün boyu ve teknolojiyle pek arası yok.

sağolun.


 
Teknolojiyle arası oldu da mı sevmedi yoksa hiç mi olmadı?
Belli yaş üstü kesim teknolojiyle tanışınca haşır neşir olabiliyor.
Eğer durum buysa bir tablet alabilirsin.

Alternatif olarak bir hobi kazanmasını sağlayabilirsin, özellikle el işi konusunda.
  • cakabo  (12.11.14 15:19:14) 
@cakabo; aslında dediğin gibi bugüne kadar öyle bir ilgisi olmadı. geçen gün alayım sana bir tablet gız dedim ama ne bileyim isteksiz gibi durdu. alırım babam kullanır yine diye korkuyorum:)

kendisinin el işi hobisi fazlasıyla var, kurslara falan da gitti,gidiyor. başkaca ne olabilir?
  • dahili meddah  (12.11.14 15:20:56) 
şarjlı el süpürgesi olabilir. eğer yoksa bulaşık makinası şart.
çamaşır kurutma makinası belki olabilir.
eğer yoksa mutfak robotu olabilir.
  • emfuzi  (12.11.14 15:21:58) 
saklama kabı seti :)


  • washe  (12.11.14 15:23:50) 
abi ne alacağını tam olarak bilmiyorum ama hani mutfak robotudur, süpürgedir, efendime söyleyim çaydanlıktır falan alma derim. onlar hediye değil; sonuçta iş yapması için alıyorsun gibi oluyor, ki gerçekten öyle.

kendisine özel bir hediye olsun. ne bileyim güzel bir bileklik gibi, ayakkabı gibi. farazi konuşuyorum, bunlar klasik hediyeler zira. biraz daha farklılaşıp şaşırtman daha bir hoş olur. öylesine bir tavsiye...
  • mermize  (12.11.14 15:25:04) 
ayak banyosu. Ben aldım, hiç kullanmaz sanıyordum, her gün kullandı kışın falan.
goo.gl buna benzer bişi, farklı versiyonları da var mediamarktta falan.

  • whoosie  (12.11.14 15:26:03) 
hayatını hangi alanda kolaylaştırmasını istediğinize bağlı bu biraz da.

-mutfakta: el blendırı (metal ayaklı olanlardan) veya fissler düdüklü tencere
-ev işinde: ayaklı el süpürgesi (uzun saplı olanlar. çok pratik ve hafifler. günlük olarak evin bi üstünden almaya birebirler)
-teknoloji: smart tv (bütçeyi bilmiyorum ama özellikle dizi izlemeyi seviyorsa kaçırdığı dizileri izleyeceği siteleri sık kullanılanlara ekleyince çok seviniyorlar. kullanmayı öğrenmek de kolay. gerçi bunu tivibu gibi şeylerle de yapailirsiniz)
-bakım: seveceği tarzda yaşına uygun kremler (ayak banyosu +1)

ilk aklıma gelenler bunlar.
  • in pyjamas  (12.11.14 15:27:13 ~ 15:28:13) 
pasta süslemeye yarayan ucuz ve pratik şeyler. kremaları falan böyle çiçek çiçek yapıyorlar ya. sıkmalı şeyler. kurabiye kalıpları. mafin kalıpları. ekmek vs kalıpları. ama ucuz olmazsa canı sıkılır muhtemelen.
ailede şeker hastası falan varsa almayın tabii öyle şeyler.

  • namus ninjası  (12.11.14 15:27:26) 
Ayak banyosu +1, hatta paranız varsa masaj koltuğu alın toptan, yıllarca her gün ne hayırlı evladım var der. Elektrikli battaniye olabilir, güzel ve zarif bir kaban olabilir, bot olabilir. İçine sevdiği şarkıları dolduracağınız, kullanımı ve şarj etmesi basit bir mp3 player olabilir. Kendisinde yoksa saç kurutma makinesi olabilir. Bilgisayara romantik kore dizileri falan indirip ona nasıl açacağını öğretebilirsiniz, sever. Çamaşır kurutma makinesi veya mikrodalga fırın alabilirsiniz, bayağı işine yarar, ama kurutma makinesi alacaksanız giysileri buruşturmayanından olmasına özen gösterin ki kadına ütü işi çıkmasın.


  • stormborn  (12.11.14 15:38:43) 
anneme büyüteçli kolye almıştım, bi ara gayet sık kullanıyordu

ayrıca şu robot almak isteyenlere "annene iş yaptırıyorsun" cevabını verenlere de kıl oluyorum. napsın kadın? soğanları kendi mi doğrasın, havuçları kendi mi rendelesin? daha mı kolay öyle? evde hiç yemek yapmıyor mu da robot alınca "yemek yap" demek oluyor

valla bu öneriyi verenlerin mutfakta en fazla makarna yaptıklarını düşünüyorum. kendi yemeğini yapan biri kalkıp da böyle bir yorumda bulunamaz
  • la noix  (12.11.14 15:48:45) 
@la noix

rahat ol başkan, yemeklerim iyidir. sefa pezevenkliği de var serde, keyfim için gidip yolumu uzatıp manda yoğurtları aldığım bile oluyor üç mahalle öteden. kasma yani...

anneye bir ayakkabı alman bile daha bir incelik. mutfak işlerinde aletler, bana hediye gibi gelmiyor. kalkıp da ben benimkine hiç almadım. mutfağa gömmek istemedim zira kadını. ondan çok daha yaratıcı hediyeler var, biraz farklı olun anasını satayım. sami'lik de bir yere kadar.
  • mermize  (12.11.14 15:53:47) 
Arçelik Telve, çok işe yarayan bir hediye kesinlikle. Ben de karşıydım mutfak aleti alınmasına ama benim annemle yengem çok sevindiler ya, valla aşırı mutlu oldular. Ben bile mutlu oldum yani kahve yapmak cezveyle tam bir eziyet gerçekten.


  • ekaterina  (12.11.14 15:58:36) 
cok paranız varsa şu koltuklu masaj makineleri. ya da onun gibi masaj işlevi goren şeyler


  • eja  (12.11.14 16:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.