[]

üstteki duyuruları benden başka okumadan geçen var mı?

duyuruya girdiğimde üsttekileri direkt geçiyorum.
kan veremiyorum zaten, onun dışındakiler kedi, pati, mama.
sokaktan 5 tane kedi alıp burada sahiplendirmeyi de anlamıyorum. herkesin sokağında zilyon tane kedi var zaten. alan alıyor, bakan bakıyor. hayvanseverler sikmesin diye belirteyim benim de köpeğim var. sokaktaki tüm hayvanlara samimiyetle yaklaşırım. bir tek bana mı garip geliyor onu merak ediyorum. sinirimi bozuyor çünkü şurada kedi görmek.


 
açıp baktığımı hiç hatırlamıyorum onlara


  • Sskywalkeremre  (15.10.14 16:18:50) 
aynen direk okumadan geçiyorum, önemli birşey olsa arada kaynayacak, ben de laf edicem de korkuyorum faşizan kediseverlerden. Hem de kaç kere kedi bakan biri olarak diyorum bunu. Bu tarz duyurular için ayrı bir sayfa sekme vs. açılsa daha iyi olur. Hoş umrumda değil zaten çok da önemli birşey kaçıracağımı sanmıyorum da sitenin konsepti için diyorum bunu.


  • justinial  (15.10.14 16:21:25 ~ 16:23:13) 
bakıyorum. 3-4 ay önce araba kazası geçirmiş ufak bir yavru kediyi orada gördüm evlat edindim.

şimdi de benim yazdığım bir duyuru var orada. kaza geçirmiş ve ameliyat olmuş sakat bir kedi. belki bir kısmeti vardır diye. sağ olsunlar sabitlediler duyuruyu.

niye bu kadar negatifsiniz?
  • mea maxima culpa  (15.10.14 16:23:57) 
linç timi gelecek şimdi.

bana da garip geliyor kedi görmek. ayrıca çok merak ediyorum nereden, hangi sokaktan çıkıyor o kediler. bizim buralarda hiç yok.
  • allanpoe  (15.10.14 16:24:31) 
genelde hızlıca geçerim. gerçi hoş, başlıklarını okuduğumda dahi ilgimi çekmezler.


  • arandur  (15.10.14 16:26:10) 
Ben de okumadan geçiyorum, zaten 2 kedim var, ötesi yalan. Kan verme işi de yalan. Gene de başlıklarına bakıyorum.


  • kimlanbu  (15.10.14 16:27:22) 
Sadece kedili ilanlar sabitlenmiyor ki yukarda okul yardimi ve bir bebek icin de yardim kampanyasi sabitlenmis. Ben okuyorum, yardimci olabilecegim bir durum varsa da elimden geleni yapiyorum. Kaldi ki kedi sahiplendirmek de kotu bir sey değil, sonuçta buradan sahiplenmek isteyen birileri olabilir. ben de bir kedi veya kopek sahiplenmek istesem buradaki ilanlara bakarim.


  • fraise  (15.10.14 16:37:43) 
hiç okumadan geçiyorum. kan veremem (hepatit geçmişim var), evim-ailem hayvan beslemeye müsait değil.


  • ezeriko  (15.10.14 16:42:31) 
kuduz aşısı olduğum için kan duyurularına bakmıyorum. yardım duyurularına bakıyorum ve elimden geldiğince yardım ediyorum.


  • [silinmiş]  (15.10.14 16:45:59) 
kedi varsa affetmem bakarım. orta yerde adam can çekişse bakmam.


  • namus ninjası  (15.10.14 16:53:04) 
yurtdisindayim, adblock ile sabitlenen duyurulari tamamen gizledim, gormuyorum bile.


  • alan shearer  (15.10.14 17:19:46 ~ 21:35:04) 
bakmiyorum.
Bu arada amansız kedi sevginizin ta dibine koyayim. kedi sevmeyenleri dislamaktan daha adam gibi şeylerle uğraşın.

ek1: Lincse bizim de elimiz kolumuz var. biz de sizi sevmiyoruz ULAN.

ek2: Sizi= "kedi sevmiyor diye başkalarını hor gören zavallilar"i
  • jemjum  (15.10.14 17:56:15 ~ 18:25:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.