[]

digiturk çok iyi seviyosun dedi, benden para almıyor

az önce çok ilginç olabileceğini düşündüğüm bir gariplik fark ettim.

ben kuşların cıvıldaşıp güneşin akşam 9'da battığı güzel kadıköy zamanlarımda digiturkplay'den premium üyelik almıştım premier ligdeki şampiyonluk yarışını takip edeyim diye. liverpool-chelsea maçı mı ne vardı bitime 3-4 hafta kala sanırım, o maçtan hemen önce.

ekstre/dönem özeti ya da her ne ise, parayla alakalı ne var ne yok kontrol ettim kredi kartımda. tek kuruş alınmamış karttan. yok. ayda 10 lira bu paket.

yıllık alıyorlar desem, üye olunca almaları gerekmez mi? hem "ayda 10 lira" deyip şrak diye 120 lira çekmeleri saçma olur zaten sanki... herifler beni unuttu mu cidden noldu? yarın bi gün "biz unutmuşuz sen söylememişsin servisimizden ücretsiz faydalanmışsın amın oğlu" deyip bana dava falan açabilirler mi?

yoksa gözden kaçırdığım bi detay mı var? ama yok ya. ne alsam en geç 3 gün sonra görüyorum hesap özetinde. bu yok. ki bunun her ay olması lazım.

 
her ay böyle mi?

benim de geçen yıl üyeliğim 5 tl idi, sadece premier lig için almıştım ben de.

geçen ay benden de almadılar, hatta bir yılım doldu da acaba hesabımı kapattılar mı diye düşündüm. ancak dün bir bilgilendirme maili aldım, bundan sonra 9.90tl ödeyecekmişim.

yani dediğim gibi, her ay kredi kartımdan 5 tl çekiyorlardı, geçen ay benden de çekmediler.

öyle işte.
  • 111111  (14.10.14 13:03:37) 
Provizyonlara baktınız mı bazen çekiliyor ama hesaba henüz yansımamış oluyor provizyonda kalıyor?


  • 9uncu nesilim ama para bende  (14.10.14 13:03:45) 
@9uncu nesilim ama para bende, yok provizyonlarda da yok. olsa zaten bir yerden sonra hesapta da görünürdü, 6-7 aylık bir süreçten söz ediyorum. bu zaman zarfında hiçbir yerde digiturk'le alakalı bir şey görmedim, göremedim.

@çok sayıda 1, bana mail falan da atmıyorlar. sadece geçen ay değil, 5-6 ay öncesinde de hiçbir şey yok. bazen düşünüyorum lan ben hayal mi gördüm, üyeliğim yok mu aslında diye ama hayır ya. premier lig, beko basketbol ligi vs. çatır çatır izleniyor yani. PREMİUM ÜYE OL AYDA SADECE 9,90 TL! yazıyor. İZLE diyorum, çat diye açıyor yayını.
  • pescador  (14.10.14 13:06:24) 
belki 1 ya da 2 ay ücretsiz kampanyası falan vardır.


  • kakao  (14.10.14 13:07:52) 
@kakao, üşenmedim baktım, chelsea maçı 26 nisanda oynanmış. o maçı paketi alıp izlemiştim, eminim. kesin bi gariplik var.


  • pescador  (14.10.14 13:10:06) 
Aynı şey bana da oldu. Ama avea ile. Eylül Ayında paketime ek olarak 12 tl ye internet ve 5 tl ye konuşma paketi aldım benimkiler bittiği için. Ama 25 tl olan faturam hiç 25'in üstünde gelmedi 2 aydır. Bakalım. Bi yerde dayayacaklar galiba ama..


  • canercuxy  (14.10.14 13:15:04) 
satın aldığım kampanyada 4 ay ücretsiz olmasına karşın bir seneden fazla ücretsiz kullandım.. hatta canlı destek hattında görevliye yıllardır sizden maç yayını alıyorum promosyon kodu vermeniz mümkün mü derseniz "her seferinde" 3 aylık premium atıyorlar...

digiturk web tv'den beri senelik lig tv paketi alıyorum. ondan olabilir sanırım...
  • synche  (14.10.14 13:35:02 ~ 14:14:02) 
En iyisi Digiturk'e sorun. Sonra borcu bir de faiziyle yansıtmaya kalkışırlar, uğraşmayın hiç.


  • m e l t e m  (14.10.14 13:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.