şikayetvar.com size bu noktada yardımcı olamaz. Zaten sitenin iş halletme gibi bir misyonu da yok. Şikayetiniz banka tarafından cevaplanacaktır muhtemelen ama olumlu bir gelişme olacağını sanmıyorum.
Sizin meselenize gelince, bankanın 50'liranıza çökmesi aslında ardında muhasebesel işlemler bırakan bir olay. Yani kimse size çat diye o parayı veremez. Öyle ki, aylık harcamanız 3582352398 TL olsa, çağrı merkezindeki görevliyi kartı kapattırmakla tehdit etseniz bile size anca özürlerini ve belki size özel! kampanya teklifi iletir. Paranızı almanızın yolu yargı yoluna başvurmaktan geçiyor. Burada da iki farklı olasılık var;
i) banka, ilgili şubenin arşivinden ıslak imzalı sözleşmenizi bulup "bak kardeşim ben bunu sözleşmeme koydum, o da kabul etti" deyip işi uzatacak, sonunda (%70 ihtimalle) hem paranızı hem de varsa avukatlık masrafınızı ödeyecek.
ii) banka savunma vermeyecek, sonunda paranızı ya nakit ya da puan olarak ödeyecek.
0