[]

takipçi arttırma siteleri?

bu siteeler ne işe yarıyor? neden insanlar takipçim olsun falan diye bir yerlerini yırtıyorlar? twitter'da saçma sapan hashtag'ler görüyorum her gün: bilmem kimle takipleşme, takip adında takip ederim falan filan. amaç ne?

bu siteler nasıl bu kadar revaçta oluyor?

bir diğer şeyse, bu siteler nasıl çalışıyor. 250 lira ver altı saatte 10bin takipçi diyorlar mesela. nasıl işliyor?

genelde 13 15 yaşında ergenler mi kullanıyor böyle şeyleri yoksa yaşı 20leri aşmış olup da "bak lan benim kaç tane takipçim var" diyenler de var mı?

twitter vs gibi şeylerde reklam olayını kullanıyorlarsa ve o yüzden takipçi arttırıyorsa millet, reklam verenler bu hilenin farkında değil mi, hala reklam veriyorlar?

instagram ve twitter hesaplarım var. hiç kullanmıyorum. hesaplar öyle açık sadece. arada bi giriyorum belki işe yarar diye, twitterda "karşılık takip" instagramda ise yemek ve kız görüyorum sadece.

 
valla bende anlayabilmiş değilim. niye takipçi satın almak isteyeyim ki ? tanımadığım insanlar beni takip etse ne olur. şirket sayfası falan olsa neyse de..


  • fallthepieces  (14.09.14 14:17:33) 
Satış yapan insanların takipçi yazılımları var, bu yazılımlarla takipçi havuzu oluşturuyorlar. Ücretsiz RT/FAV uygulamasını kullananlar bu havuzda toplanıyor, siz parasını verip takipçi satın aldığınızda satış yapan kişi bu havuzdaki kullanıcıları sizin hesabınıza yönlendiriyor. Bunlar genelde gerçek kişiler olmakla birlikte bot diye tabir ettiğimiz yazılımlar da olabiliyor. Sistem kabaca böyle işliyor.


  • angelus  (14.09.14 14:24:21) 
yani RT fav uygulamasını kullananlar o havuza düşüyor ve farkında olmadan satın alan kişiyi takip etmeye mi başlıyor?


  • dahinnotha  (14.09.14 14:27:43) 
benim de anlamadığım götü boklu ergenlerin nasıl binlerce takipçisi oluyor? daha doğrusu onlar kimki takipçisi oluyor amk.


  • geberix  (14.09.14 14:27:53) 
Yok hayır farkında olmadan değil. Ücretsiz olmasının amacı bu zaten; seni havuza almak. Havuza giren kişi bunu biliyor. Satış yapan kişi tarafından başka hesaba yönlendirilirse unfollow yapma seçeneği var.

Binlerce takipçi olmasının sebebi, takibe takip sistemi. Yani sen onu takip ediyorsun diğeri seni. Böyle böyle binlerce takipçiye ulaşıyorlar. Takip ettikleri kişiyle takipçileri aynı orandadır dikkat ederseniz.
  • angelus  (14.09.14 14:31:51) 
o zaman bu insanlar nasıl bir ego tatmini peşindeler? aklıma başka bir amaç gelmiyor, ergenlerin ego tatmini diyorum sadece. "benim şu kadar takipçim var" falan demek için. (kardeşim de onlardan).

guru mu duyuorlar, haz mı alıyorlar böyle "takipçi kasınca"? kaldı ki sen beni ben sei, hadi takip hadi takip modu var sadece. ee?

(reklam, pazarlama gibi profesyonel şeyleri hariç tutuyorum)
  • dahinnotha  (14.09.14 14:34:51) 
Olayın spesifik bir amacı yok tabii, tamamen "Benim şu kadar takipçim var" mantığı. Ki bu kişiler genelde liseli oluyor, ben o yüzden çok garipsemiyorum.


  • angelus  (14.09.14 14:37:15) 
o kadar basit değil olay, şöyle güzel bir yazı var:
medium.com

  • insan opusen hayvandir  (14.09.14 14:46:41 ~ 14:47:10) 
denklerine hava atıp kendi zavallı egolarını tatmin etmek için. piufff kç takipçm vr snle mi uğrşcm yaaaaa demek için.

thodex'ten dolandırılıp devletten ayrıcalık bekleyenler gibi düşün. hakkıyla değil hileyle kazanmak isteyenler için birebir.
  • timmie  (07.07.21 22:57:59 ~ 22:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.