[]

işid infazları

bu adamlar koyun gibi dikilip ,niye kesilmeyi bekliyorlar bi türlü anlamlandıramadım.Bi küfür et , kaçmayı dene silahla vurul hiç olmazsa.2 dakika sonra kafanı kesecekler zaten daha kötü ne olabilirki?




 
Iskence?


  • hurma  (14.09.14 03:07:12) 
adamların belli bir planı var ve o sıraya göre gidiyorlar bence.bu adam direndi buna işkence yapalım diğerini keselim diyeceklerini sanmıyorum.


  • tosunpasa  (14.09.14 03:09:16) 
lan aynı şeyi ben de düşünüyorum hep. Ne kadar sakin duruyorlar bir de la. Değişik bir psikoloji tabii, biz bilemeyiz.


  • oğlum çok zor lan  (14.09.14 03:11:17) 
Aga illaki bsy diyolardir. Bana kacarsaniz sakin durmazsaniz derinizi yuzerim deseler put gibi dururum.


  • hurma  (14.09.14 03:14:16) 
o bıçak boğazına girerken bile emin ol "lan belki affeder de vazgeçerler" diye umut ediyorlardır.


  • diabolus79  (14.09.14 03:25:40) 
atardamar kesilince ölüm hemencecik geliverir.burada katil bazı yerlere mesaj vermeye çalışmaktadır.
yani boğaz kesip videoda yayınlamak işin politik boyutudur.boğazı kesilen insan faza acı çekmez. kurşun yiyen daha çok acı çeker.

  • labanon  (14.09.14 03:29:55) 
madde veriyorlardır belki.


  • bass solo take one  (14.09.14 03:49:49) 
Toplu infazlarda adamlar zaten kabullenmiş ölümü, orada bir şey yapamıyorlar. Gazeteci infazlarında ise olay çok farklı. O adamları psikolojik olarak tamamen yıkıyorlar. Bunda kullanılan yöntem genelde sahte infaz oluyor. O infaz sahnesini adama defalarca yaşatıyorlar. Argo filmini izlediyseniz orada da vardı. Her seferinde ciddi bir şekilde sıfırdan başlayıp adama yaptıracaklarını yaptırıyorlar ve bıçağı boğazına dayadıkları anda yarıda bırakıp adamı geri götürüyorlar. Adam muhtemelen gerçek çekimde de alıştığı gibi metni okuyor, gerçekten keseceklerini düşünmüyor ve orda bitiyor her şey.


  • Haldamir  (14.09.14 04:09:16) 
bunu daha once de konusmustuk aratamiyorum simdi mobil. bence son anda askerler vs gelip kurtarabilir bir umit besliyorlardir.


  • xenophobe  (14.09.14 05:24:12) 
korkudan donakalmak, kıpırdayamamak gibi şeyler mümkün.


  • roboute guilliman  (14.09.14 08:53:22) 
ben de mesela o kafası kesilen amerikalı gazeteci mi ne onun ölmeden önce ağlamaklı olmayan bir ses tonuyla ve o kadar net nasıl cümle kurabildiğini çözememiştim. baya garip çünkü. birazdan hayatın bitecek bunu biliyorsun ve buna rağmen o kadar düzgün konuşuyor olabilmek çok normal gelmedi bana.


  • kuul  (14.09.14 11:44:50) 
teatral bir çalışma belki de, stüdyonun hazırlanması ve çekimler için tarantinodan yardım almış bile olabilirler.
bir kişi üç kişi beş kişi tamam da onlarca kişinin içinde biri bile mi farklı tepki vermez? şüphe uyandırıcı.

  • dafaiss  (14.09.14 12:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.