[]

Erkek kol saati

Metal kayışlı, arkada birçok zımbırtısı olan, beyaz fonlu bir saat arıyorum. 10 sene çalışsın istiyorum. Ama iyi markalar nedir hiç bilmiyorum. Mesela swatch çok kötüymüş, öyle diyorlar sözlükte. 2 senede bozuluyormuş hemen. Şu resimdekini beğenmiştim ama bu da hemen bozulurmuş, alacaktım az daha.

Fiyat olarak 300 veririm. Çok über süperse 500 de veririm. Daha fazla vermem. Kolda kendi kendini şarj etmesine gerek yok, pille çalışsa da olur, öyle beklentilerim yok.

Hangi markalar iyidir (bu fiyat aralığında)? Gidip de yanlışlıkla çin malı dandik bir şey almayayım.

 
10 seneye zevkin değişir :)


  • freebird5406_2  (11.09.14 01:19:37) 
Sözlükte yazanlara bakma tam 16 yıllık bi swatch saatim var 1 defa pilini değiştim hala çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok. 3 yıl önce kuzenime hediye aldım o da aynı keza. Swatch da beğendiğin saat varsa alabilirsin.

fossil, diesel, tommy hilfiger, casio vs. olur. İyi markalardan alabileceğin seiko var ama 300 tl ye saati yoktur.
  • ekaterina  (11.09.14 01:20:31 ~ 01:21:20) 
6 senelik esprit saatimi kolumdan çok beğendiğini söyleyip alan arkadaşımın peşi sıra d's'ten bir saat aldım geçenlerde. neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum ama fiyatı ve şıklığı cezbetti. yine 3-5 sene beni götüreceğini düşünüyorum.

esprit markasını da kesinlikle öneririm. benim tarzıma en çok hitap eden saat markası fossil ile birlikte.
  • kara olmayan inci  (11.09.14 01:44:59) 
fossil, diesel, tommy hilfiger vs bunlar saat markası değil.


  • all girls dream  (11.09.14 01:54:53) 
Fossil saatlerin tasarımı çok güzel oluyor fakat çok pil harcıyor. 4 senede 3 pil değiştirdim. guess, nautica ve seiko lara bakabilirsin. amazon.com aracılığı ile yurtdışından alabilirsin, daha ucuza gelir.


  • zenlaid  (11.09.14 08:28:48) 
Seiko/Orient.


  • arnold schwarzeneger  (11.09.14 08:58:51) 
lacoste'un saatleri de kalitelidir saat markası olmasa da.

izmir'deki swatch tamircisi yetkili amcanın yalancısıyım.
  • 111111  (11.09.14 09:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.