[]

müstehcen içeriğe maruz kalan komşular (genel izleyici)

az önce kirada oturduğum evin sahibi aradı, karşı apartmandaki bir komşu benden çok rahatsızmış. devamlı camlardan uygunsuz şeyler görüyormuş, hatta dün eşi de görmüş, bunun üzerine çok sinirlenmiş ve neredeyse polisi arayacakmış falan filan.

uygunsuz dediği en fazla şey camdan üzerimi değiştiğimi görmüş olabilir, ki tül perdeleri de hep kapalı tutarım, gördüyse siluet gördü yani. üzerimi değişirken çıplak kaldığım on saniye için de kalın perde kapatmak saçma geliyor, cama çıkmıyorum sonuçta çıplak vaziyette. onun dışında yazın üstüme bir şey giymiyorum, bazen çok sıcak olunca sadece boxer ile falan dolaşıyorum, acaba bunu gördüler de rahatsız mı etti? cidden bu herifler kapıma polis ile dayanırsa ne yapabilirim? hukuken ev halimde bir sıkıntı var mı?


 
hiçbir sıkıntı yok. balkona falan boxer'la çıkıyosan bilmiyorum ama senin evin sonuçta. sex yapmıyosun, osbir çekmiyosun perde açıkken. Üstünü değiştir istediğin gibi. İstediğin gibi boxerla dolaş sen haklısın.


  • oddyseus  (28.08.14 14:15:29) 
koy götüne gitsin. görmek istemiyorlarsa perdelerini kapatsınlar. şerefsizler. artık insanların evlerine de karışır oldular.


  • mr fusion  (28.08.14 14:19:39) 
aklıma karşı atak yapma fiktri geldi. git sen şikayet et. evimi , beni röntgenliyorlar diye. ara polisi. hatta ev sahibimi aramışlar böyle böyle diye de.


  • mr fusion  (28.08.14 14:21:09) 
cama çıkıp da senin evini dikizlemesinler onlar da.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (28.08.14 14:22:04) 
Hukuken bilmiyorum da, ışık açık tül perdeyle ev aynen görünür. O şekilde cıbıl geziyorsan biraz garip bence.


  • arnold schwarzeneger  (28.08.14 14:22:30) 
seni arayan ev sahibine direk çıkışman lazım.
ev sahibinin de seni savunması lazım.
yuh amk olur mu böyle şey?
hukuken hiç bir sıkıntı yok. rahat ol yeğenim.
polisler es kaza gelseler, sana söyleyebilecekleri bir şey yok.
kabahatler kanununda böyle bir madde yok yeğen, bırak geç bunları.
edit: eğer polis evine gelirse sakın içeriye almıyorsun. ellerinde seni ziyaretiyle alakalı resmi belge olmak zorunda. bunun dışında sana abilik edip "çocuğum dikkat et" falan diyebilirler. sen de "tamam abi" de, uzatma meseleyi. mahalle polisleri uzatmaz böyle işleri. konuyu kapatmaya bakarlar.
  • cliquot  (28.08.14 14:24:43 ~ 14:27:05) 
e bakmasınlar o zaman evimi röntgenlemesinler deseydin ya. ben senin kadın versiyonunum. ben de bekliyorum ne zaman 'kız atletle şortla dolaşıyor' diyecekler diye. hoş ben balkona da çıkıyorum ona laf edebilirler de ev içine kadar bakıyo o.ç.ları. gözetleyen meraklı bir karı koca oldukları için ev sahibem benim yanımda. polise molise gitmez o durum da yerinde olsam ev sahibine de perdelerin kapalı olduğunu onların çok meraklı olduğunu sürekli gözetledikleri için rahat hareket edemediğimi söylerdim. zaten polisi arayıp 'perdeler kapalıyken evin içinde üstünü değiştiriyor' mu diyecekler? deseler bile açıklarsın durumu. 'evimin içine kadar gözetleyeceklerini düşünmemiştim. daha dikkatli olurum' dersin.

ama cidden sen de azcık dikkat et. ben kendi odamın güneşliğini hiç açmıyorum. yatarken falan de görünüyor çünkü. ite dalaşmaktansa ...
  • seksen9  (28.08.14 14:25:27) 
'rontgencilik yapiyorlar diye dava acicam ben de' deseydin.


  • nawres  (28.08.14 14:28:42) 
Mal değneklerine bak la, milletin evinin içine de karışır olmuşlar. Bakmasınlar efendim, çeksinler perdelerini bir zahmet görmek istemiyorlarsa. İsterse donsuz gezer insan evde kime ne ya?


  • mutlusismankedi2015  (28.08.14 14:40:51) 
hukukçu değilim ama bence yok.


  • desdinova  (28.08.14 14:45:26) 
seni görebilecekleri pencere önüne koy laptopu. ac webcami kayitta dursun. sen yasamana devam et. bak bakalim ne yapiyor bunlar.

seni sikayet etmek icin resim mi cekiyor? dürbün vs kullaniyor mu? seni görünce kos kos fevziiiiiiii, bu adam gene ciplakkk ay günah falan diye bagirip el isareti yapip kocasini falan cagiriyor mu? bir de kamera koyup görmeniz delil degil, sadece merak, yapip da bunu belirtirseniz siz üstüne röntgenci damgasi da yersiniz. cok b.ktan bir öneri olmus. unutalim.

sonra counter atak olarak röntgenlemeyi düsünürsün. simdi olmaz.

ama bu dediklerim burun buruna degilseniz. tabi evinde bir halt yaptigindan degil de sadece boxerla dolasan adamin ayakta dolastigini görmezseniz siz de ciplak geziyor sanabilirdiniz. ya da boxerla kanepede oturup milkshake yaptigini görseniz camdan bakip cekiyor bu herif derdiniz. örnekler cogaltilabilir, milkshake uc bir örnek.

yani demek istedigim belki cok net görmediklerinden cok daha kötü seyler varsaymis olabilecekleri. bunu da göz önünde bulundurun.
  • wiillii  (28.08.14 14:47:56 ~ 14:48:56) 
Ben çırılçıplak yakalanmıştım. Banyoya giderken perdeler falan kapalı ama cam açık, bir anda rüzgar esti perdeler açıldı karşı balkonda komşu, kızı falan karşı karşıya kaldık. Yapacak bir şey yok, biraz daha dikkatli olabilirsin. Perdeyi kapat bundan sonra 10 saniyelik iş. Perdeden de görecek hali yok, istersen donsuz dolaş ondan sonra. Böyle durumlarda milletle çatışmadan orta yol bulun gitsin, zor işler değil.


  • osurdum  (28.08.14 14:52:52 ~ 14:53:30) 
hukuken bir sakıncası yok. seni bu şekilde uyaran bir ev sahibine de açıklama yapma, tersle bi daha yapmasın. karşımda koskoca bina var evde full boxer'la geziyorum. istersem testislerimi cama yapıştırırım, benim evim lan. istemeyen bakmaz.


  • camino real  (28.08.14 15:35:42) 
kapına gelirlerse çıplak çıkmamanı tavsiye ederim..


  • defnex  (28.08.14 16:41:28) 
karşı apartmandakilere bi güzellik yap, sevindir onları ;)


  • her giriste sifresini unutan adam  (28.08.14 17:26:51) 
Hocam sen evlenince adresi bize yolla senin karşı dairede boxerla dolaşalım bakalım rahatsız olacak mısınız? Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanki yahu hukukta bir yeri yoksa bile ayıp denen bir şey var inat edip bu durumda haklı olduğunu savunman hiç gerçekçi değil..


  • ssyumusakg  (28.08.14 17:51:05) 
@ssyumusakg sana ne? evimizde de perdeleri çekip rahat rahat gezemeyecek miyiz? bir evin içine girmediğiniz kalmıştı, ne pissiniz hepiniz. ayıp olan perde olan yerden ötesine bakmak için fıldır fıldır gözleriyle bütün işsiz güçsüz hayatlarını karşı apartmanı incelemeye adamış boş beleş zihniyette adamlar. yeni evlendiyse karşı komşusunu izlemekten başka meşgaleler bulsun bir zahmet. allah allah ya. zorla delirtiyorsunuz böyle insanı.


  • lucy in the sky  (28.08.14 23:44:25) 
sorun sende değil evine bakan röntgenci sapık komşularda.

@ssyumusakg gel benim karşı dairemde çıplak dolaş senin evini gözetlemeyeceğim için rahatsız olmam.
  • r_u_h  (28.08.14 23:58:05) 
@ssyumusakg: anlaştık hocam evlenince veriyorum adresi, gelip boxerla dolaşıyorsun.


  • knight of cydonia  (29.08.14 00:01:07) 
şimdi hacı aynı konu daha geçen gün tartışıldı lakin yine de kesin bir sonuca varılamadı.

işte buldum:www.eksiduyuru.com
sen en iyisi bu yorumları bi oku ona göre davran,bunlar da sana fikir verebilir...

hadi eyv.
  • iste o bendim  (29.08.14 00:11:16) 
duruma bağlı nasıl göründüğü önemli ayna gibi gorunuyorsa ve evler yakınsa bırbırıne rahatsız edıcı olabılır. benım karşı komsu 3 erkek ucude sadece boxerla dolasırlardı balkonda 3ü oyle otururlardı. balkonlarımızın arası en fazla 2 metreydi ve cok rahatsız olurdum. yanı duruma baglı eger boyle bırsey yoksa karışmaya tabıkı hakları yok hatta perde falan kapalıysa ozel olarak bakıyorlarsa sız suc duyurusu yapabılırsınız.


  • mulaj ne la  (29.08.14 00:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.