[]

Tablet tavsiyesi Galaxy Tab S vs Ipad Air

Arkadaşlar selamlar,

1100 TL civarı tablet almayı düşünüyorum, Galaxy Tab S ve iPad Air arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz ?

İncelediğim kadarıyla galaxy tab s de ekran çözünürlülüğü yüksek olduğundan youtube da bile 720p video izlerken iyi bir görüntü alınamıyor, bu beni şüpheye düşürdü açıkçası torrentlerden indirdiğim dizilerin kötü görenüceğini düşünüyorum :), iPad ile ilgili çok araştırma yapmadım hep android kullandığımdan, dizi, film, şarj vs olarak bilgi sahibi kişilerin yorumlarını alabilir miyim :)

Teşekkürler

 
incelediğin kadarı bana mantıksız geldi. ekranı isterse 4K olsun. 720p video daki pikselleri tablet boyutundaki bir şeyde gözlerin seçemez.

ikisini de kullanmadım, tablete ihtiyaç duymuyorum. o yüzden tavsiyem yok.
  • washe  (25.08.14 15:29:45) 
tableti deneme fırsatı bulmuş muydun ? teknosadan az evvel denedim 720p video resmen kötü çıkıyordu.


  • kureseltikinma  (25.08.14 15:33:31) 
ikisini de kullandım, oyum ipade.


  • 111111  (25.08.14 15:34:24) 
apple'a kıl olan birisi olarak üzülerek de olsa ipad'i tavsiye ediyorum.


  • transparent layer  (25.08.14 15:55:07) 
ipad.


  • benfakirdegilim  (25.08.14 16:19:58) 
ipad


  • porn star  (25.08.14 16:38:43) 
Bir androidci olarak ipad derim.


  • beholderrulez  (25.08.14 16:39:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.