[]

Sorum kızlara - koldaki kıllarınızı alıyor musunuz?

Slm kızlar :) ben lazere gidiyorum da ama ince olduklarından bitmiyorlar maalesef. Ordaki kadın iğneliyle devam edelim istersen dedi 8 seans oldu tek tük kalmış durumda şu an. Sizde durum nedir? Alanlar çoğunlukta mı, alıyorsanız hangi yöntemi kullanıyorsunuz? Bir de almayanlar varsa çevrenizden şu kollarına bak diye dalga geçen oldu mu? Sanki böyle insanlar sadece internette yaşıyor, çevremde kimseden böyle bir şey duymadım ya. Sonuç olarak amaaan bu kadarı da kalsa mı diyorum da heheh :) iğneli çok acıyor zira :((




 
tek tuk kaldiysa cok ugrasma bence. 2 ayda bir sir agdayla aldirsan yeterli olur bu durumda zaten.


  • fraise  (21.08.14 21:41:42) 
ağdayla alıyorum, lazere gideceğim ama.


  • rock n roll  (21.08.14 21:42:46) 
tüylerim ince olduğu için lazer olmaz dediler, lazerle aldırabilmem için kolumu jiletlemem lazımmış töbe yarebbi.

ağda ile alıyorum belki iyi bir yer bulursam iğneli epilasyon yaptırabilirim ama o da çok uzun sürüyormuş.

şimdilik ağda işimi görüyor, uzama aşamasında da epilatör.
  • neferkitty  (21.08.14 21:44:38 ~ 21:45:13) 
Almiyorum
almam
alan veya almayan dikkatimi bile cekmez.

Tenin bembeyaz killarin siyah ve sertse dert et tabi maymun gibi ivranccc.
Yok degilse, hayirdir kapak cekimine mi gidicen, cansiz tuylerden ne istiyosun?
  • cecilia  (21.08.14 21:44:41) 
ben de ağdayla alıyorum, en kolay kolumu aldığım için lazer paketini kol hariç almıştım. kol kılları ince olduğu için lazerin %100 işe yaramadığına ben de şahit oldum. arkadaşım gitti 8 seans, 6 ay sonra yine çıkmaya başladılar. tamamen bitenine rastlarsam ben de giderim. az kaldıysa iğneliyle uğraşma derim. illa yaptıracaksan da bir 6 ay bekle. o zaman iğneli yaptırırsın.


  • kırmızıkaşekaban  (21.08.14 21:45:35) 
lazere gittim iki - üç seans. bitmedi ama bu kadarı rahatsız etmiyor zaten. epilatörün traş makinesi gibi olan kısmıyla kısaltıyorum ayda bir falan.


  • 111111  (21.08.14 21:46:54) 
tüm vücut lazer yaptırmama rağmen kollarımı toplam üç kere falan almışımdır. lazer kolda işe yaramıyor boşuna uğraşmayın dedi lazer yapan bir arkadaşım. iğneli de işinin ehli birine gitmen lazım kolunda dev çukurlar istemiyorsan. onlar da gayet pahalıya denk geliyor kol büyük bir alan olduğu için. acısına da dayanacaksın yapacak bir şey yok. lazer yaptırdıktan sonra kökünden almamak gerekiyor diye biliyorum, burasını sorun emin değilim.


  • Lim5  (21.08.14 21:47:17) 
almıyorum ve almam.


  • physcos physcos  (21.08.14 22:37:10) 
almıyorum ama kimsenin de kolundaki kılları dikkatimi çekmemiştir. dalga geçildiğine de hiç şahit olmadım.


  • baobap  (21.08.14 22:40:05) 
az kaldıysa iğneliye başla iştee!. 10 dk sürmez bile. kolunla lazerin yine de az bırakması iyiymiş benim bacağımdakileri bile görmüyo lazer :/ ben kollarımı kendi kendime ağda ile alıyorum. açıkçası çok kıllı kolu olan kız arkadaşlarıma söylüyorum bu ne ya iğrenç diye :/ iğneliye hayır diosan fraise+1


  • disardayim  (21.08.14 22:46:26) 
hiç almamış olsaydın boşver uğraşma derdim ama bi kere girişmişsin o işe :) kol kılı alındıktan sonra tuhaflaşıp acaip acaip çıkmaya başlıyor lazere 6 ay 1 sene ara ver fark edeceksin ki kıllar normal kıl gibi değil.
iğneli yaptırabilirsin illa hepsini almak zorunda da değiller aralardan çok kötü duranları alırlar illa sıfırlamak zorunda değiller.
ben napıyorum; esmerim lazer zaten görmüyor maalesef sadece koltukaltımı filan gördü o kadar. iğneli yaptırıyorum ama denk geldikçe, iğneli acaip sabır işi.
  • niye ama  (21.08.14 22:54:38 ~ 22:55:42) 
Sekiz seans lazere gittim. Her yerimde işe yaradı bir tek kollarımda yaramadı. Aksine kalınlastı, paket bitince bıraktım ben de. Şimdilik epilatörle alıyorum, kışın iğneli epilasyonla halledicem.


  • 1a2b3c4d  (21.08.14 23:08:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.