[]

Wifi bir odada sık sık kesliyor diğer odada sorun yok çözümü olan?

Superonline kanal değiştirdi birkaç defa sorun düzelmedi..




 
Ev büyük değil.Bir odada wifi sinyalleri bözüluyor sanırım


  • sonhakan  (05.08.14 20:22:59) 
repeater al işi çöz.


  • siradisi00  (05.08.14 21:07:43) 
Modemde arıza olsa hiçbir yerde çekmez


  • sonhakan  (05.08.14 21:37:47) 
alacağın access point universal repeater özellikli olsun.


  • fallthepieces  (06.08.14 10:10:52) 
Civarda sinyal bozan seyler olabilir. O yüzden son zamanlarda 802.11ac ye geçmeye çalışıyor insanlar. Bunun icin hem modem hem de bilgisayarın uyumlu olması lazım.


  • simbolmina  (06.08.14 11:18:54) 
duyulmasi gerektigi kadar haklı.

bir de modem ve odanın yeri çok şey değiştirir. şöyleki, sinyaller duvardan dimdik geçerse duvardan en az şekilde etkilenir. duvar ince olsa dahi duvarla sinyal arasındaki açı genişledikçe duvar sinyal için daha kalın duruma geleceğinden o iş yalan olur. aynı durum benim evimde de mevcut. güzel konumlandırılmuş bi repeater işini çözer. modemi yüksek bir yere koymak da emin ol etki edecektir.
  • washe  (06.08.14 20:35:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.