[]

sadece koltuklari temiz tutabilmekti amacim

i.imgur.com

soyle bir cardak var. cardak pislensin onu bosverin su beyaz oturma yerlerini kus pisliginden tozdan mozdan koruyacak bir cozum onerisi ariyorum. her gun temizlemekten ve kilifini cikarip geri sokmaktan gina geldi.

surgulu cam ile mangal yerini cardagin tamamini kapatmak istemiyoruz.

benim daha cok dusundugum araba ortusu gibi araba cadiri gibi birsey ile o oturulan yerleri bir ortu altina almak. ama o da sanki pratikte zor olur gibi geldi.

cozum onerilerine acigim.

ps oradaki uyuyan adama camis demek serbesttir.

 
o adamdan 3-5 tane daha bulup kullanmadiginiz zamanlarda koltuklarda uyutabilirsiniz.

cadir madir isine girerseniz tipki bu adam gibi cadir da su guzel ortami bozar.
  • nawres  (10.06.14 15:12:59) 
boyacıların kullandığı, mobilyalara ve yerlere boya damlamasın diye serdikleri ince naylon bir örtü var, hem ucuz hem bol miktarda bulunabiliyor. ondan alın, rüzgarda uçmasın diye altlarını minderlerin altına sokun,

sermesi en fazla 2 dakika (altlarını minderlerin altına sokacağınızı farzediyorum), toplaması 4 saniye sürer
  • yemrem  (10.06.14 15:22:02) 
nawres +1
alternatif olarak bu minderleri koymak için mobilyanıza uygun sandıklar var hem şık hem işinizi görür. gövdeleri kirlenmesin derseniz de şeffaf muşambalar var yapı marketlerde. ama direkt minderlerin üstüne örterseniz muşambanın tozundan yine minderler kirlenir. en güzeli söylediğim sandıklar iki dakikada atarsınız akşiam içine sabah da aynen yerleştirirsiniz

www.koctas.com.tr

media1.tchibo-content.de
  • thujone  (10.06.14 15:22:17 ~ 15:25:18) 
tchibo da bahçe mobilyaları için muşamba örtüler var,


  • kerbeee  (10.06.14 15:23:34) 
bahcenin kosesine yada bu koltuklarin arkasina ufak bir sandik yaptirin. minderleri kullanmadiginizda onun icine koyarsiniz.


  • crucio  (10.06.14 15:24:09) 
düz beyaz kumaş alabilirsiniz(çarşaf gibi). Boş evlerdeki mobilyaları öyle örtüyorlar tozlanmasın diye. kumaşın köşelerine mobilyalara koymak için ip eklemek yeterli sabit durması için. Naylona göre daha az yer kaplar katlayınca.


  • yakuza123  (10.06.14 15:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.