[]

Superonline fiber hız yavaşlığı.

Yeni bağlattık, hız testlerinde maşallah 50 mb görüyoruz ama bir dizi dolmuyor, sayfalarda dolaşırken hız yerlerde. Torrent de 1 mb/sn görene kadar göbeği çatlıyor, ne yapabiliriz? Arıyorum buna diyecek sözümüz yok hız testinde hızınız çok iyi diyorlar. :((




 
1-2 gündür bende de fark edilir düşme ver. genel bi sıkıntı olabilir


  • icim urperiyor  (17.05.14 18:35:32 ~ 18:35:40) 
bir de, belki bilgi eksiği de vardır yanıltıcı olmasın. hız testinde gördüğünüz 50 mbit olan bağlantının torrent'teki karşılığı 5 mb olur. 50 mb/sn download hızı beklemeyin.


  • reavelyn  (17.05.14 18:50:19) 
baglandıgınız serverlar yavaştır..
youtube da yada daılymoıtıon da bir vidfe seyretmeyı deneyın..

  • jamswety  (17.05.14 19:00:48) 
@reavelyn yok öyle birşey. Ben hız testinde 8mbit görüp sonra torrentte 9-10 mbit ile çektiğim çok oldu.

Asıl soruya gelince. @jamswety +1 Server ile alakalı bir durum. Ben dizi izlerken alternatif seçeneklere bakınca kimi çok yavaş kimi hızlı.örneğin şu "zalim bir diktatör" reklamını yayımlayan Rus serverlar yavaş ama vk falan erik gibi kütür kütür.
  • canercuxy  (17.05.14 19:09:25) 
@canercuxy dediğin şey bana da oldu, ama ben ondan bahsetmiyorum. dalgalanma olur tabii. ama ekaterina 50 mb bekliyorsa mantıklı oluyor dediğim şey.


  • reavelyn  (17.05.14 19:54:35) 
Tabii ki 50 beklemiyorum ama en fazla 700kb -1 mb arası görebilmek de mantikli değil arzu ettiğim rakam 5 mb :)


  • ekaterina  (17.05.14 22:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.